Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φυσικα και μπρειτε να ερθετε κικο αν τελικα το αποφασισετε και φυσικα και να κατσετε και μαζι μας και χωριστα δεν υπαρχει κανενα θεμα.Εγω ετσι και αλλιως εχω αφησει ανοιχτο τον αριθμο των παιδιων.Απλα ρωτησα διοτι ηθελαν να κανονισω τουρτα,μεζεδακια κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια να ειστε καλά για τις συμβουλές..Ξέρω πως ειναι καποιες φορες που υπερβαλλω όχι μονο με τον μικρό αλλά και σε άλλα θεματα (καφές,δουλειες κλπ) και ειμαι και λίγο περηφανη και δεν δεχομαι ευκολα βοηθεια..Θα πρεπει σιγα σιγα να αλλάξω γιατι τελευταια νοιωθω κτ ενοχλήσεις σαν τα πονακια της περιοδου και ολο τα προσπερναω..

και κατι αλλο..

Επειδη ειναι δυσκολο να συντονιστειτε όλες μαζι, γιατι δεν κανετε μια λίστα με 2-3 μερη που μπορει η καθεμια και ετσι να αποφασισετε, να βρειτε εναν κοινό τόπο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ριτάκι μου γιατί κάνατε εξετάσεις; Πάλι έχασα επεισόδια.

Όσο για φαγητά τρώμε τα πάντα χωρίς εξεραίσεις...προχθές είχα αρακά και φώναζε μόλις είδε να του ετοιμάζω να φάει "μαμά μαμά φαί φαί...φάμε ατζακά μπαλάκια" χαχα

Κωνκωνάκι μου αχ αυτές οι συσπάσεις...και σε πιάσανε και νωρίς βρε μάτια μου! Εμένα με είχαν πιάσει τον 7ο και μέχρι το τέλος έπαιρνα πρεπαρ! Ελπίζω να σου περάσουν...

αχ τι ωραία που θα κάνετε συνάντηση....

τα νέα μας...ο μικρός μιά χαρούλα, βγάζουμε τα τελευταία δοντάκια και θα ηρεμήσουμε και από αυτό. Τώρα κάθεται στο πάτωμα και παίζει με μία κλωστή...αν του δώσεις καμιά κλωστή ή κανένα κατσαβίδι και βίδες του αρέσει πολύ. Σκέφτομαι να του πάρω έναν πάγκο εργασίας.

Εγώ είμαι σε σκέψη με όλα αυτά που θέλω να κάνω...είμαι σε διαδικασία που μαζεύω πληροφορίες κι αν μπορέσω να πάρω κάποια επιδότηση από τον οαεδ λέω να κάνω έναρξη επιχείρησης!

αυτάαααααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

Να ρωτήσω αν έχει κάνει καμία ταπετσαρία στο δωματίου του παιδιού ? και αν ναι πόσο κόστισε ? θέλω να ντύσω τις ντουλάπες και τον ένα τοίχο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Sardelaki υπάρχει πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που τρεχει ηδη για επιδότηση Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών – Γυναικών (ανέργων) ηλικίας 22-64 ετών..Το ποσο της επιδότησης ειναι 24.000 ? και πιστευω ειναι ενα καλό κεφάλαιο για το ξεκινημα μιας επιχείρησης..Καλη Επιτυχία!

Ριτα τα αποτελέσματα το μεσημερι θα τα εχετε;;Ευκολα τα συλλέξατε τα ουρα..

Με ποτηρακι ή τα ειδικα αυτοκολλητα;;

ναι πετρούλα μου το ξέρω γιαυτό το πρόγραμμα...μπήκα χθες στην σελίδα του οαεδ και ενημερώθηκα. Τώρα τα συζητάω με τον λογιστή μας και θέλω αν καταφέρω να πάω αύριο να τον ρωτήσω κι άλλα που θέλω να μάθω.

Με κάποια επιδότηση θα είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσω!

m57Zp2.png

τελικα δεν παω δουλεια..μπερδευτηκαμε με τη μανα μου νομιζε οτι θα αργησουμε στον μικροβιολογο και εχει βγει...θα τον παω βολτιτσα σε λιγο

Πετρουλα απλα του ειπα κανε τσισα στο ποτηρακι και εκανε...χαχα

Μου λεει ''ααα νινι γιο γιο'' ειχε και μια δυσπιστια στο βλεμα αλλα τα εκανε!!χαχα πολυ πλακα.

Στο αιμα τσινησε λιγο στο να βγαλει το μπουφαν εγω ειχα μεριμνησει και απο μεσα φορουσε κοντομανικο γιατι εχει ενα θεμα με το γδυσιμο στους γιατρους.Την ωρα που του το πηρε δεν εβγαλε κιχ.

Σαρδελακι μου προληπτικες ειναι οι εξετασεις θα τις καναμε ετσι και αλλιως μετα τα 2 το καλοκαιρι απλα εγω τις επισπευσα διοτι θελω να δω που βρισκομαστε απο σιδηρο κτλ ωστε να τον αφησω και λιγο χωρις επιλογη στο φαγητο γιατι με εχει κουρασει η παραξενια του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το προγραμμα αυτο η μονη δυσκολια, επειδη το εψαξα περισυ μιας και θελω να κανω κατι εξτρα, ειναι οτι πρεπει πρωτα να εχεις βρει το χωρο ,να τον εχεις νοικιασει,να το εχεις οργανωσει να εχεις τιμολογια αγορας και κατοπιν εορτης δινουν τα χρηματα.

ΕΠισης πρεπει να παρακολουθησεις σεμιναρια νομιζω 15 ημερων πρωινα για καμποσες ωρες.

Με ειχαν ζαλισει καθε μερα με επερναν τηλεφωνο να παω για μαθημα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελάκι ότι βοήθεια θες για την επιδότηση πάρε τηλ. Τι τον έχουμε τον λογιστή στο σπίτι? :lol:

Ρίτα αυτό για τα σεμινάρια δεν ισχύει με αυτή την επιδότηση. Σου δίνουν καποιο ποσό στην αρχή και μετά ανά 6μηνο νομίζω τα υπόλοιπα. Αν βρεις χώρο με μικρό ενοίκιο και δεν έχεις να αγοράσεις αρχικά μεγάλο εμπόρευμα συμφέρει γιατί και καλά να μην πάει η δουλειά, τεβε-ενοίκια βγαίνουν από την επιδότηση οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα;) Νομίζω ειδικά για το σαρδελάκι αν κάνει την δουλειά με τις μπουμπουνιέρες κλπ είναι πολύ καλή λύση!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ριτα για τα μαθηματα πρωτη φορα το ακούω..

Πριν 3 χρονια ενημερωσα συγγενη μου να το ψαξει ενω ειχε ηδη ξεκινησει την επιχείρηση..Τα προτιμολογια ειναι πολύ ευκολο να τα βρεις

Η Επιτροπή στο τελος που ερχεται για επιβλεψη και ελεγχο ισως θελει καποιο "χειρισμό"..

Ναι τα χρηματα καταβαλλονται σε δοσεις αναλογα με την πρόοδο του εργου..

Πρεπει να εχεις ηδη μια αποταμίευση πριν ξεκινησεις..

Σαρδελάκι ότι βοήθεια θες για την επιδότηση πάρε τηλ. Τι τον έχουμε τον λογιστή στο σπίτι? :lol:

Ρίτα αυτό για τα σεμινάρια δεν ισχύει με αυτή την επιδότηση. Σου δίνουν καποιο ποσό στην αρχή και μετά ανά 6μηνο νομίζω τα υπόλοιπα. Αν βρεις χώρο με μικρό ενοίκιο και δεν έχεις να αγοράσεις αρχικά μεγάλο εμπόρευμα συμφέρει γιατί και καλά να μην πάει η δουλειά, τεβε-ενοίκια βγαίνουν από την επιδότηση οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα;) Νομίζω ειδικά για το σαρδελάκι αν κάνει την δουλειά με τις μπουμπουνιέρες κλπ είναι πολύ καλή λύση!

αυτήν την πληροφορία έχω κι από τον λογιστή κι έτσι το σκέφτηκα κι εγώ...συγκεκριμένα αυτή η επιδότηση που ανέφερε και η πετρούλα είναι 24.000 ? και παίρνεις σε πρώτη φάση 6000 ? και τα υπόλοιπα μοιρασμένα στα υπόλοιπα 3 χρόνια. Χώρο έχω ευτυχώς...πάνω απο το διαμέρισμά μας έχουμε ένα δόμα με 2 δωμάτιο και μπάνιο κι αρχικά εκεί λέω να το κάνω. Η πεθερά μου είναι μοδίστρα, αυτή θα προσαρμόζει τα νυφικά και ξέρει να ράβει και αμπιγιέ φορέματα μιάς και αυτή ήταν η δουλειά της.

m57Zp2.png

Καλα μη σε μπερδευω,βγαινουν κατα καιρους και αλλα προγραμματα.

Αυτο που ειχα δει εγω ειχε υποχρεωτικα σεμιναρια και ο Γρηγορης ηταν πολυ μικρος και δεν μπορυσα να παω.ΕΙχα πει να με ειδοποιησουν για τα γκρουπ και απο τοτε καθε βδομαδα με επαιρναν τηλεφωνο κι ας τους ειπα οτι τελικα δεν ενδιαφερομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααα

Πολυ δουλεια και πολυ βαρεμαρα..

Εμενα ο γιος μου χθες τι μου εκανε ??ειμασταν στην πλατεια του Μενιδιου που γυρω γυρω εχει περιπτερα και εκει που καναμε ποδηλατο κατεβαινει απο το ποδηλατο παει σε ενα περιπτερο αρπαζει ενα τσουρεκακι και φευγει ...ετρεχα η ερμη η μανα να πληρωσω το τσουρεκι μετα...κλεφτακος ο γιος μου..του εξηγησα οτι ειναι λαθος και ας ελπισουμε να μην εχουμε παρομοια περιστατικα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...