Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι σίγουρα η δεύτεη εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη από την πρώτη από όλες τις απόψεις. Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με είχαν στα ώπα - ώπα, αλλά και η εγκυμοσύνη μου δεν παρουσίαζε προβλήματα. Πρόσεχα εγώ λίγο παραπάνω να μην σηκώνω βάρη κλπ αλλά μέχρι εκεί. Ααααα και τη διατροφή μου πρόσεχα πολύ, είχα κόψει τα πάντα αλλά επειδή αυτό το έχω ξαναπεί δεν τα ξαναγράφω. Τώρα σε μια 2η εγκυμοσύνη τι βάρη να αποφύγω; Την Αλεξάνδρα που ζητάει 'αγκαλίτσα μαμά';

Πετρούλα αλήθεια κάνε λίγο κράτει με τον Αναστάση γιατί σε θέλουμε γερή το Καλοκαίρι ;);););)

Ρίτα τι καρμπονάρα μου αναφέρεις με κοπελιά; Θέλω να χάσω 6 κιλά λέμε!!!!!!! Χάσαμε και τη Φέλια τη διαιτολόγο.

Κοριτσάκια καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα γλυκιές μανούλες και γλυκιά μας γιαγιά.

Γιοβάννα εγώ όπως κι εσύ θα πω ότι δεν με είχαν στα ώπα ώπα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Η μανούλα Γερμανία, που αν ήταν εδώ δεν θα με άφηνε τίποτε να κάνω χαχα. Η πεθερά στην κοσμάρα της...δεν ήταν και τόσο εύκολη η εγκυμοσύνη μου, όλα και κάτι μου παρουσιάζοταν, αλλά επειδή έπρεπε να τα κάνω όλα μόνη δεν υπήρχε περίπτωση προσοχής.

m57Zp2.png

Ριτάκι τώρα είδα για το πάρτυ! Ρε γμτ, κι εμείς κανονίσαμε να φύγουμε στο χωριό το σκ και μάλιστα καλέσαμε και κόσμο..θα το χάσουμε το πάρτυ σας :-( . Δεν πειράζει όμως, θα σας επισκεφτούμε κάποια στιγμή να σας ευχηθούμε πριβέ! :D Άσχετο, αλλά εγώ γιατί είχα μείνει ότι θα το κάνατε σε κάποιο σπίτι μαζί με ένα άλλο παιδάκι? Δικό μου είναι?

'Οσο για το φαγητό αν όλα είναι καλά με τον αιματοκρίτη κλπ(που σίγουρα θα είναι) να τον αφήνεις και λίγο νηστικό. Είναι η μόνη λύση για να μάθουν να τρώνε σωστά. Και αυτό πρέπει να γίνει από πολύ νωρίς γιατί αν ήδη έχουν μάθει στις επιλογές μετά και νηστικά να τα αφήνεις απλά θα μένουν νηστικά και θα περιμένουν κάποια στιγμή το δικό τους. Κάντο όσο είναι νωρίς. Μιλάω εκ πείρας από το γνωστό ανηψάκι που τρέφεται με γάλα και μακαρόνια και από της αδερφής μου τα παιδιά που δεν τους έκανε ιδιαίτερα φαγητά και τώρα τρώνε σχεδόν τα πάντα(και κρέας και ψάρι και όσπρια και λαχανικα)

Μαρίνα να σας ζήσει η ανηψούλα, καλοφωτισμένη! Κρίμα που πήρε τέτοια στενοχωρια η μαμά σου για το τίποτα τελικά..τι να πεις πάντα σε γιορτές, γάμους βαφτίσια όλο και κάτι ''κουλό'' συμβαίνει...

Η μπουμπούκα πως είναι?

Πετρούλα τι ήταν καλέ αυτό με την ακύρωση του γάμου? Καλά έμεινα μιλάμε! Κρίμα για το ζευγάρι ρε γμτ αλλά και για το μαγαζί σας..τι να πεις? Όσο για σενα να σου πω ότι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Μπορεί να αισθάνεσαι καλά κασι η εγκυμοσύνη να είναι καλή, αλλά δεν παύει να είναι εγκυμοσύνη! Πρέπει να κόψεις λίγο τρεχάματα, βάρη και σκυψίματα..μην μας κρεβατωθείς κι εσύ σαν το κωνκωνακι μας..

Αχ κοριτσια να ασς πω τον καημο μου! Ο Σωτηρης δεν τρωει καθολου κρεας και ψαρι. Μονο κανενα γιουβαρλακι δεχεται και μεχρι εκει... Σημερα παρολο που του ειχα σουτζουκακια, εφαγε πατατες, πατζαρια και αγγουρι. Γενικα τρελαινεται για λαχανικα, οσπρια και μακαρονια! Μεγαλωνουν τα παιδια ρε κοριτσια χωρις κρεας και ψαρακι??? Ειναι δυνατο???

Μωρέ ότι μεγαλώνουν μεγαλώνουν, το θέμα είναι ότι και οι δύο αυτές τροφές είναι απαραίτητες. Τουλάχιστον όμως αφού τρώει όσπρια και λαχανικά είναι πολύ καλό! Το ψάρι και η Εύα δεν τον τρώει καθόλου, την προηγούμενη βδομάδα έφαγε 3-4 πιρουνιές και τέλος. Δεν της έδωσα μετά τίποτα άλλο όμως. Απλά κάθε φορά θα δοκιμάζω και έναν διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος μπας και βρω κάτι να την ικανοποιεί...

ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδάκια που κανουν κακά στο γιογιο!!!!!:D:D:D:D Σιγά σιγά βλέπω ότι όλα προσαρμόζονται!!!!! Μόνο εμείς θα μείνουμε τελευταίοι νομίζω...:rolleyes: όποτε τη ρωτάμε πότα θα κάνει κακά στο γιογιό μας λέει..."Αύριο!!!!':cool::cool::cool::cool:

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα στα νέα κατορθώμτα!!!! Και στον Γρηγόρη για την πρώτη δημόσια ''εμφάνιση'' :lol: EEEEEEEEEEEEEE!!!! Deleni είμαστε κι εμείς εδώ! Όταν την ρωτάμε, λέει ένα ωραιότατο ΟΧΙ! Βάζει την κούκλα της, κάνει όλη τη διαδικασία(την αφήνει λίγο, την σκουπίζει, πετάει τα υποτιθέμενα κακά στη λεκάνη, τραβάμε καζανάκι και λέμε ''γεια'') και μόλις της πω ''έλα κι εσύ τώρα'' λέει ουκου(δεν ξέρω και πως να το γράψω τον τρόπο που λέει όχι :lol: ) ή βάζει τα κλάματα :-( Οπότε μάλλον κι εμείς έχουμε πολυυυυυ δρόμο για την πάνα..

Κίκο μου τι ήταν αυτά που περιέγραψες για τον Αναστάση??? Χαρά στο κουράγιο σου κι εσένα! Τι να πω? Όσο για την συνάντηση Αγ. Παρασκευή δεν βολεύει..Μέχρι την επόμενη βδομάδα αν δεν έχουμε αποφασίσει θα σας πω και τον λόγο..

joa κρίμα ρε γμτ που δεν θα έρθεις..ελπίζω να καταφέρουμε κάποια άλλη στιγμή. Συγχαριτήρια και για το υπέροχο τραπέζι σου!

Κορίτσια έχετε συζητήσει τόσες πολλές φορές το mall εδώ μέσα που σήμερα το είδα στον ύπνο μου. :P:p:p:p:p Είχα πάει λέει και αρχικά δεν έβρισκα που να παρκάρω και μετά που να καθήσω. Είχε πολύ κόσμο, χάλια ήταν, αλλού να πάτε, σε χώρο ανοιχτό :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λες να ήταν σημαδιακό??? :lol: :lol: :lol: Να το ξανασκεφτούμε τότε! :lol: Σήμερα πέρνετε την εξέταση ούρων του καλού σου? Καλά αποτελέσματα να έχετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Όπως σας είπα περάσαμε τέλεια! Το Σάββατο πήγαμε το πρωί για κάτι ψώνια και επειδή η Εύα μας συγκίνησε που ενώ έβλεπε τα μπαλόνια και τα διάφορα από τους πλανόδιους και δεν ζητούσε τίποτα, την πήγαμε και της πήραμε κάτι παιχνίδια. Αυτό τον καιρό τρελλαίνεται με τα κάστρα, τα σπιτάκια που έχουν πορτούλες και διάφορες φιγούρες και τα bάζει να κάνουν ότι κάνoυμε κι εμείς μέσα στο σπίτι. Της πήραμε ένα σπιτάκι και κάτι ντραμς. Τρελλάθηκε. Το απόγευμα πήγαμε jumbo και ξεσάλωσε κι εκεί. Εχτές το πρωί κάναμε το μεγάλο βήμα και πήγαμε την πρωτη μας εκδρομή στο Πόρτο Γερμενό στο εξοχικό της αδερφής μου. Είχα λίγο άγχος τον δρόμο μην ζαλιστεί γιατί έχει πολλές στροφές αλλά ήταν μια χαρά! Περάσαμε τέλεια, η Εύα δεν κάθισε λεπτό(εκτός από 5 λεπτά στην ταβέρνα το μεσημέρι για να φάει..). Έπαιξε στον κήπο της αδερφής μου, πήγαμε κούνιες, πήγαμε στην θάλασσα (μόνο εκεί είχαμε λίγα δράματα γιατί ήθελε να βουτήξει αλλά το ξεπέρασε..). Στις κούνιες ανέβηκε σε μια σιδερένια τσουλήθρα από τις παλιές και χέ@#κα πάνω μου αλλά όλα οκ. Γυρίσαμε κατά τις 4 παρά και είμασταν πτώματα. Η Εύα όως είχε κοιμηθεί στο αμάξι. Έτσι την βάλαμε στο πάρκο να δει τον Μίκυ και ξαπλάραμε στον καναπέ και μας ψιλοπήρε και ο ύπνος :oops::oops::oops: Η καημενούλα μιλιά δεν έβγαλε. Το απόγευμα ανακαλύψαμε κάτι κούνιες που είχαν 5 τσουλήθρες! Καλά, δεν σας λέω τι έγινε! Τι τρέλλα την έχει πιάσει με τις τσουλήθρες δεν μπορώ να καταλάβω. Α! Και το ''μο'' (μόνη μου) που φώναζε μέχρι τώρα γιατί δεν θέλει να την κρατάμε έγινε ''μονοςςςςςςςς'' :roll: Μήπως περνάει κρίση ταυτότητας? :lol: :lol: :lol: Αυτά και τα δικά μας! Άντε τώρα στην αναμνή για το επόμενο σκ...

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Σήμερα είμαι καλυτερα απο τις συσπάσεις. Φυσικά μου αυξησε ο γιατρος τη δόση γιατί συνέχιζα να πονάω. Ηρθε και η μανουλα μου χθες! Τί χαρες έκανε ο μικρός! Αμεσως την θυμήθηκε. Οταν με πιάσαν οι πόνοι δεν έκανα δουλειες, ήμουν ξεκουραστη. Απλά η ορθοστασία και τα σηκω-κάτσε να κυνηγάω τον μικρό επιβάρυναν την κατάσταση. Αφου τον τελευταιο καιρό προσεχα ακόμα πιο πολυ λόγω της μέσης μου. Τεσπα....Συμβαινουν! Ελπίζω να μην είμαι ετσι μέχρι το τέλος γιατί δεν μπορώ να έχω εδω συνέχεια μαμα-πεθερα.

Κάτι πήρε το ματι μου για τη συνάντηση.... Στο mall μπορουμε να καθησουμε έξω, δεν είναι απαραιτητο να είμαστε μέσα. Κηφισιά και Αγ. Παρασκευη είναι ακόμα πιο μακρυα. Μέχρι το mall μπορώ να έρθω, για τα υπολοιπα μέρη δεν νομίζω να τα καταφερω έτσι όπως είμαι τωρα.

Πάω για ξαπλα...

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι μου εύχομαι να φύγουν τελείως οι συσπάσεις! Α! Και τώρα που το θυμήκα, γιατί με ευχαρίστησες καλέ? Αλίμονο! όταν διάβασα το μήνυμα που μου έστειλες τρελλάθηκα! Αυτό έλειπε να μη σε έπαιρνα! Άσε που τα έχω περάσει και ξέρω πολύ καλά αυτή την αγωνία..όλα θα πάνε καλά! Και να μείνεις στο κρεβατι όσο θα χρειαστεί!

Μάλλον δεν θα το είδες, ούτε και η κικο εγώ είπα και για Μπουρνάζι επειδή είναι και κοντά στην εθνική. Εκεί εσένα σε βολεύει?

Καλημέρα και από μένα .

Σας έχασα το Σ/κο και δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά.

Καταρχήν χρόνια πολλά στους εορτάζοντες μια και δεν τα ειπα στην ώρα τους.

Ντινακι μου ευχομαι να εισαι καλύτερα σήμερα.

Πρόσεχε κουκλίτσα μου.Ευτυχώς θα ερθει η μαμα σου να σε βοηθάει .

Πετρούλα και εσύ κοιτα να ξεκουράζεσαι λίγο.Σε ειδα και στο σπίτι σου.

Ε ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

Μαράκι μπράβο σας που περάσατε τόσο όμορφα.Τώρα για το …μόνος…. Τι να σχολιασω(χα χα)

Εύχομαι όλα τα υπόλοιπα κοριτσακια και παιδακια να είναι καλα.

Θα προσπαθησω να διαβασω τα νέα σας.

Εμείς περάσαμε ομορφο Σ/κο.

Την Παρασκευή βγήκαμε για ψώνια οικογενειακώς και μετα πήγαμε σε παιδότοπο.

Βέβαια φύγαμε με κλαματα γιατι δεν ηθελε αλλα εκει ξεσαλωσε.

Ειχε και ωραίο καιρό και ειμασταν συνεχώς εξω , με βολτίτσες και παιχνίδια.

Παω να δουλεψω λίgo και επανερχομαι

Καλημερα!

Καναμε τσισα στον ουροσυλλεκτη(1 δευτερολεπτο δουλεια μεγαααλη λυση)δωσαμε και το αιματακι μας και ηρθαμε.Το απογευμα θα παρουμε τα αποτελεσματα.

Ο Γρηγορης τρωει και λαχανικα και φρουτα,ας πουμε μπροκολο ,αρακα και φασολακια βρασμενα σαλατα ,καροτα πατατες κτλ τα τσακιζει.Απλα δεν τρωει ευκολα τα μαγειρεμενα,φασολακια,οσπρια κτλ

Ψαρι και κρεας τρωμε.Απλα ολο αυτο ειναι η παραξενια του.

Για τη συναντηση επειδη εχω μπερδευτει με το που μενει η καθεμια και μαλλον προτεινω ασχετα...απο ολη τη Αθηνα μονο mall σας εξυπηρετει?Ας πουμε και καμμια αλλη περιοχη βρε παιδια.Κων κων σε ποια αλλη περιοχη βολευεσαι?

Μπουρναζι που ειπε η Μαρια ποιες βολευονται?

Υπαρχει και το golden hall που ειναι πιο κοντα απο το mall.

Παω γραφειο τα λεμε μετα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια γλυκιά καλημέρα και από’μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλες.

Μαρινάκι μου συγνώμη , ξέχασα να σου ευχηθώ να σας ζήσει η ανιψούλα και να τη δείτε όπως επιθυμείτε, όσο για το όνομα τι να πεις άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου είπαμε.

Όσο για το 2ο παιδί δεν σου κρύβω πως αν και αρχή και δεν έχω συνειδητοποιήσει καλά καλά την εγκυμοσύνη μου , με πιάνει ένα άγχος για το πώς θα είμαστε όταν με το καλό θα γεννηθεί και αυτό γιατί πλέον έχουμε μπει σε μια σειρά με το θέμα του ύπνου αλλά και το πιο σημαντικό γιατί ο μικρός δεν μπορεί να σταθεί καθόλου μόνος του και είναι θεριό ανήμερο. Όσο για το αν ήμουν καλομαθημένη , δεν το κρύβω πως αυτοί οι 9 μήνες ήταν οι καλύτεροι στη ζωή μου , κιχ έκανα και αμέσως πεταγόταν ο άντρας μου , τώρα ούτε κιχ ούτε γκουχ δεν καταλαβαίνει. Ευελπιστώ όμως ότι θα βρω τη δύναμη με τρόπο μαγικό που συνέβη και στο 1ο παιδί να συμβεί δηλαδή και στο 2ο, αρκεί να έχουμε όλοι την υγειά μας, απλά δεν ξέρω τι θα κάνω με τη δουλειά και πως θα τα βγάλω πέρα.

Τέσπα μη μακρυγορώ άλλο για αυτό το θέμα, Κωνκωνάκι πήγαινε ξάπλωσε και μη κουνιέσαι καθόλου για να αναρρώσεις σύντομα και να επανέλθεις δριμύτερη, όλα καλά θα πάνε πάντως.

Πετρούλα και εσύ πάντως μη ξεχνιέσαι έτσι εύκολα με την εγκυμοσύνη , μακάρι μέχρι τέλους να είσαι έτσι αλλά προσπάθησε να μη σηκώνεις τουλάχιστον τον μικρό , εγώ δηλαδή το έχω κόψει τελείως και μόνο όταν κάθομαι μου έρχεται για αγκαλίτσα.

Μπράβο Αρμάκι και Σουλίτσα που περάσατε όμορφο ΣΚ , να είσαστε καλά και να περνάτε πάντα όμορφα.

Εμείς το Σάββατο είμαστε σχεδόν όλη μέρα μόνοι μας μαμά και γιος μέσα στο σπίτι και δεν μπορώ να πω ότι είμασταν και ήρεμοι , αλλά χθες ήταν λίγο καλύτερα μιας και είμασταν συνέχεια με κόσμο και πιτσιρίκια , ο μικρός πρώτη φορά που δεν κοιμήθηκε μεσημέρι από το πολύ παιχνίδι και το πήγε σερί μέχρι το βράδυ αλλά ο άχρηστος δεν το έβαζε κάτω , μετά χτυπιότανε περισσότερο επειδή τον βάλαμε για ύπνο αντί να πέσει ξερός, τι να πω και εγώ με αυτό το παιδί.

Ριτάκι να σου πω για το πάρτυ , επειδή δεν θέλω να σε δεσμεύσω και φοβάμαι μην προκύψει τίποτα (γιατί η αλήθεια είναι πως αποφεύγω να προγραμματίσω κάτι με τον μικρό) μη μας υπολογίσεις αλλά επειδή θέλω πολύ να έρθω να γνωρίσω τον Γρηγοράκη , θέλω να σε ρωτήσω αν τα καταφέρουμε τελικά , μπορούμε να έρθουμε για καφέ στον παιδότοπο αλλά να κάτσουμε σε ξεχωριστό τραπεζάκι;

Φιλιά σε όλες τις μανούλες , καλή συνέχεια να έχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...