Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

το γλυκο εγινε απιθανο!!!ο αδελφος μου εφαγε 5 κομματια!!δεν εμεινε ψιχουλο ..ο μπαμπας μου το λουκανικο το ξεσκισε και γενικως ολα φαγωθηκαν ..

Αχ οντως τους χασαμε ολους...ρε γμτ..σε τι ρυθμους ζουμε πια...

Ριτακι ο Γρηγορης ειναι σουπερ με την πανα!!!μπραβο βλεπω σε κανα μηνα δεν θα την φορατε ουτε βραδυ!!!μπραβο στο αγορι μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο μπραβο τα εκανες τελεια!!!Αντε και στα γενεθλια σας τωρα!

Για τη βραδινη πανα δεν θα κανω τιποτα ακομα.Απο οσο ξερω ενδειξη για να τη βγαλω ειναι να παραμεινει 3-4 βραδια σερι στεγνος οποτε εχουμε ακομα δρομο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκι και από εμένα. Σήμερα περάσαμε τέλεια. Το πρωί κατεβήκαμε για κούνιες και καφέ και είχα μαζί και μια ανηψούλα μου, τη Μαρίνα - 5,5 χρονών. Το τι χαρά έκανε η Αλεξάνδρα μου δε λέγεται. Όπου πήγαινε η Μαρίνα από πίσω και αυτή. Μέχρι και στη μεγάλη τσουλήθρα ανέβηκε, την κρατούσε η Μαρίνα από το χέρι, την έβαλε να κάτσει και δώστου τσούλησε. Ήταν απόλαυση. :P:p:p:p:p

Ελένη μην ανησυχείς για τα κακά. Μια φορά το είδες η συνεχίζεται; Μπορεί να είναι ραγαδούλα. Να ρωτήσεις βέβαια και η γιατρό για να είστε σίγουροι.

Λαζαρένια να είστε καλά και του χρόνου να γιορτάσετε και να διασκεδάσετε. Πώς και άλλαξες τελικά γνώμη και τα έκανε στο σπίτι;

Μαρίνα να μην νιώθεις άσχημα που θήλασες στην εκκλησία. Εγώ αυτό που είδα στη Ρώμη δεν το έχω ξαναδεί πραγματικά. Περπατούσε η μαμά σε κεντρικό δρόμο με μαγαζιά, μέρα μεσημέρι, και είχε τον μπέμπη αγκαλιά και, κυριολεκτικά, με το βυζί έξω, θήλαζε. Μου έκανε λίγο κάπως βέβαια αλλά.........μόνο στην Ελλάδα τελικά το αντιμετωπίζουμε περίεργα. Από ότι διάβασα 'ξυνό' το έβγαλαν το όνομα στη μαμά σου. Γιατί έτσι; :-(:-(:-(:-(

Joa τι μας λες ότι δεν είσαι καλή μαγείρισσα. Αν δεν ήσουν δεν θα τα τσάκιζαν όλα ;););) Να είστε καλά και του χρόνου.

Κωνκων ξεκουράσου λίγο και χαλάρωσε. Θα περάσει ο καιρός γρήγορα.....

Κορίτσια έχετε συζητήσει τόσες πολλές φορές το mall εδώ μέσα που σήμερα το είδα στον ύπνο μου. :P:p:p:p:p Είχα πάει λέει και αρχικά δεν έβρισκα που να παρκάρω και μετά που να καθήσω. Είχε πολύ κόσμο, χάλια ήταν, αλλού να πάτε, σε χώρο ανοιχτό :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρούλα έχεις μήνυμα.

Μην λάβεις υπόψη το λουις, είναι λάθος.

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!! Είχαμε τραπέζι σε μια ταβέρνα μαζί με το πεθερικό για να τους γιορτάσουμε! Μαζευτήκαμε πάνω από 35 ατομα, ευτυχώς δεν κάναμε τίποτα σπίτι ακόμα και η ταβέρνα πολύ μου φάνηκε αφού η μπουμπού εξακολουθεί να είναι ψιλοχάλια και τρώει ελάχιστα.Η παιδίατρος μου είπε αν μέχρι την Παρασκευή δε δούμε βελτίωση μάλλον θα ξεκινήσει αντιβίωση (ελπίζω όχι κάτι χειρότερο). Κι ο μικρός θα ξεκινήσει εισπνοές (παρέα με τη μαμά) αφού εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχουμε σταματήσει τον έντονο βήχα! Τέσπα ο μικρός το καταευχαριστήθηκε τουλάχιστον, τα ρούχα του έγιναν άσπρα από τα χώματα, αλλά είχε ένα πολύ φαρδύ χαμόγελο, ξεσάλωσε,δ ε μπορούσαμε να τον μαζέψουμε!

Γιοβάννα κι εσείς περάσατε πολύ καλά διαβάζω! Μεγαλώνοντας είναι πολύ ωραίο να έχουν συνομήλικα ξαδερφάκια!

Κωνκωνάκι μπες να μας πεις πώς είσαι! Ελπίζω καλύτερα!

Ρίτα πού βολτάρατε σήμερα?

Βρε Ιωάννα μου ήταν ανάγκη να τα φάνε όλα? Για μας τίποτα???:tongue: :tongue:Κρίμα που δε μπορείς να είσαι στη συνάντηση, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω!

Βρε Κίκο μου, τι ταλιμπανάκι είναι και το δικό σου! Να ευχηθώ το 2ο να σου βγει Παναγίτσα!!!

Πάντως κορίτσια εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, η εγκυμοσύνη με μικρό παιδί θα κυλίσει, δεν είναι πρόβλημα το δύσκολο είναι το μετά! Πιστέψτε με!!!:rolleyes:

Τώρα το απόγευμα αν καταφέρω να ταίσω τη μπουμπού λέμε να πάμε καμιά βολτίτσα οπότε ίσως τα πούμε το βραδάκι! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι να της ξεκινήσετε αντιβίωση μήπως και συνέλθει το μωρό και ηρεμήσεις και εσύ. Το έχω ξαναπεί. Και εγώ είμαι κατά της αντιβίωσης αλλά όταν οι 'φυσικοί΄τρόποι αντιμετώπισεις του προβλήματος δεν πιάνουν πρέπει να καταφύγουμε σε άλλες μεθόδους. Ελπίζω να πήγατε τη βολτούλα σας και να περάσατε καλά.

Εδω είμαστε και εμεις!!!!

Με πολλές βολτες και εμεις σημερα αλλά δυστυχως δεν καταφεραμε να πάμε στην εκθεση βιβλίου γιατι βγηκαμε εξω μεπαρέα και σηκωθηκαμε απο το τραπέζι στις 5.30 όπου ο καλος μου ειχε ενα κεφαλι..κουδουνι!!Που να οδηγησει στην κατασταση του, ηθελα κι εγω να σιδερωσω λίγο (5 πλυντηρια μαζευτηκαν!) μολις τα ειδα μαζεμενα επαθα σοκ και εστειλα απο 2 στις μαμαδες..χαχα

Κρατησα ενα για μενα γιατι ειχα βαλει και το σιδερο να ειναι ετοιμο οποτε ειπα ας κανω τον κόπο..Πλάκα πλάκα 2 ωριτσες τις εφαγα!!

Πάντως κορίτσια εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, η εγκυμοσύνη με μικρό παιδί θα κυλίσει, δεν είναι πρόβλημα το δύσκολο είναι το μετά! Πιστέψτε με!!!

Που να μη σε πιστεψουμε!!Εσυ εισαι βετερανος πια και βραχος!!Και δεν σε φτανει το ολο τρεξιμο με δυο παιδια 24 ωρες το 24ωρο, εχεις και τις αρρωστιες να παλεύεις!!Τι να πώ, περαστικα και αγυριστα, επιτελους να ηρεμησετε γμτ..

Εγω στο πρωτο σκελος (εγκυμοσυνη & παιδι)πραγματικα δεν καταλαβαίνω τπτ..Τη φθινοπωρινη συνεχεια την σκεφτομαι πολύ - η αλήθεια ειναι-:shock:

Βεβαια βοηθαει παρα πολύ και η καλή εγκυμοσυνη που μεχρι στιγμης βιώνω..Αφου σημερα στην εκκλησια με ειδε η μαμα μιας φιλης μου πως κυνηγούσα και προσπαθουσα να μαζεψω τον Ανασταση και μου λέει γερος να ειναι, θηριακι τον βλέπω!!Που να πάρεις απόφαση να ξαναμεινεις εγκυος ε;;;" Της λέω κα Στέλλα ειμαι εγκυος στον 4ο μηνα

και αρχισε να με επιπλήττει γιατι τον ειχα διαρκώς αγκαλια και θα επρεπε να προσεχω περισσότερο γιατι εκεινη καθως ειναι γιατρός, εχουν δει πολλά τα ματια της κλπ.. και τι να εκανα;;Να τον αφηνα να οργιασει και να διακοψει ο πατερ το μυστηριο να φωναξει επιτελους ας μαζεψει καποιος ετουτο το τεκνον!!!"χαχα

Η αληθεια ειναι οτι καθ'όλη τη διαρκεια του μυστηριου καθοταν στην αγκαλια μου και τον απασχολουσα με διαφορα, μπισκοτακια, παιχνιδακια, playmobil αλλά οταν σηκωθηκαμε λίγο πριν το τελος του μυστηριου και για να χαιρετησουμε, ειδα κι επαθα!!!4 φορες εχασα τη σειρα μου και μετα ζητουσα συγγνωμη για να φτασω εκει που ημουν!!Αφηστε στις μπομπονιερες που ηθελε να πάρει απ'όλες...

Αν και μου ειπε και ο καλος μου και οι γιαγιαδες να τον κρατησουν τον ηθελα μαζι μου και ας με δυσκολεύει πάρα πολύ ωρες-ωρες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα πού βολτάρατε σήμερα?

Πάντως κορίτσια εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, η εγκυμοσύνη με μικρό παιδί θα κυλίσει, δεν είναι πρόβλημα το δύσκολο είναι το μετά! Πιστέψτε με!!!:rolleyes:

Tωρα με αποτελειωσες...:tongue:

Μας τα γυρνατε τωρα τελευταια ...για ανεβειτε λιγο !!!!

Πλακα κανω, εννοια σου και τις εχω υποψιν μου τις δυσκολιες τα ακουω καθημερινα απο πολλες γνωστες μου.

Απλα οσο να ειναι κοριτσια και η δευτερη εγκυμοσυνη με μωρο και μαλιστα απαιτητικο παιδι στο σπιτι ειναι δυσκολη και θελει προσοχη.

Η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν εξαιρετικη και φυσικα ηταν πολυτελειας ολοι στα ωπα ωπα με ειχαν και εγω τον εαυτο μου ομολογω.

Τωρα στη δευτερη σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο και σωματικα θεωρω οτι ειμαστε ηδη πιο καταβεβλημενες.Εγω τουλαχιστον εχω γινει ολιγον σαραβαλο.

Τεσπα Ολα θα γινουν!!!ειμαστε και μικρουλικα ακομα!Ε Ιωαννα?:tongue:

Πετρουλα μου μπραβο σου που πας τοσο καλα !Σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ως το τελος απλα μην κανεις υπερβολες.

Μαρινακι σημερα βολταραμε στου ζωγραφου σε μια πολυ ωραια παιδικη χαρα και μετα φαγαμε στη μαμα μου.

Τωρα το απογευμα πηγαμε παιδοτοπο με φιλους και περασαμε τελεια!Ριξαμε πολυ γελιο με τα μικρα.

Ο Γρηγορης εκανε και τσισα του στις τουαλετιτσες εκει !!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Ριτα τις πολυτελειες ξεχνα τες!!!Στο λέω εκ πειρας πλέον..

Καθε μερα ερχοταν η μαμα μου και δεν εκανα τπτ, αν και ηθελα απο την άλλη με τους περιορισμους του γιατρού φοβομουν κιολας..και το φαγητο στο ταπερ ερχοταν, έπρεπε ομως να προσεχω

Τωρα μολις ειπε ο γιατρός οτι όλα οκ και μπορω να κανω τα πάντα, ειδα μεγαλη διαφορα..Αφου και εγω το ξεχναω πολλές φορες...

Σημερα εκανα εγω την αρχη και εστειλα ρουχο-πακέτο!!

Μετα με πήρε η μαμα μου τηλ. και μου λέει "Τι ηταν αυτο, κανενας φουρνος ειπα θα γκρεμιστηκε..Πως το'παθες;;;"

Η πεθερα μου οταν την πήρα εκανε την παπια...

Μαρινα μου αρεσει τόοοοοοσο πολύ η φωτο σου στο προφιλ του fb!!!

Διαφημίσεις

Δεν το είπα για να σας αγχώσω, αλλά είναι η αλήθεια!:D Σίγουρα η 2η εγκυμοσύνη δε συγκρίνετε με την 1η αφού έχεις άλλες υποχρεώσεις και οι υπόλοιποι η αλήθεια είναι δε σε έχουν σαν μπιζουδάκι, αλλά και πάλι έχεις μια σχετική βοήθεια και ένα παιδί να νοιαστείς! (Και να σας θυμήσω ότι από Σεπτέμβρη είχα κι εγώ πολλά θέματα γιατί πέραν του ότι ο μικρός ήταν άρρωστος πολλές φορές, κολλούσα κι εγώ σχεδόν τα πάντα και δε μπορούσα να πάρω τίποτα!) Όμως και πάλι πιστεύω ότι μετά τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν οι ισορροπίες (υπάρχουν???:tongue:) είναι ένα θέμα! Το τονίζω όμως κορίτσια ότι αν γύριζα και πάλι το χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα, γιατί όποτε και να έρθει το 2ο, πάντα θα υπάρχει η φροντίδα του 1ου! Σας έκανα την καρδιά περιβόλι βραδυάτικα... Άντε Ρίτα και Ιωάννα τι θα γίνει, μέχρι πότε θα το αναβάλλεται? (κάθε πόστ μου σας πάει μια μέρα πίσω έχω την εντύπωση :lol::lol::lol:

Πετρούλα νομίζω το παράκανες βρε κορίτσι μου σήμερα, είπαμε αλλά όχι και τόση ώρα ορθοστασία με τον Αναστασάκο αγκαλιά! Το σποράκι από μέσα θα τα πάρει κρανίο σε λίγο!!!

Ο Γρήγορος άρχισε να χρησιμοποιεί και τις δημόσιες τουαλέτες? Αυτές κι αν είναι επιτυχίες!!!

Γιοβάννα μου τι να σου πω για την αντιβίωση δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω αν πρέπει ή όχι να πάρει, εμπιστεύομαι τη γιατρό κι από τη στιγμή που μου λέει ότι δεν πρέπει να πάρει ακόμα περιμένουμε! Εξάλλου το επόμενο βήμα μετά την αντιβίωση είναι η νοσηλεία, οπότε προτιμώ να πάμε όσο γίνεται αργάαααα στα βήματά μας μήπως και τη γλιτώσουμε μόνο με aerolin! Ακόμα βέβαια η μικρή δεν έχει παρουσιάσει τα σημεία συναγερμού που μου επισήμανε η γιατρός, γι αυτό με βλέπεις σχετικά χαλαρή κι ας τραβάει η ιστορία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου αρεσει τόοοοοοσο πολύ η φωτο σου στο προφιλ του fb!!!

Ααααχ αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να παραπονιέμαι, αλλά κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ αισθάνομαι ένα απίστευτο αίσθημα πληρότητας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντε Ρίτα και Ιωάννα τι θα γίνει, μέχρι πότε θα το αναβάλλεται? (κάθε πόστ μου σας πάει μια μέρα πίσω έχω την εντύπωση :lol::lol::lol:

Σωπα καλε...πως σου περασε τετοια ιδεα?:tongue::tongue:

Μια χαρα εισαι και πολυ cool σε βρισκω!

Παω να φτιαξω μια καρμποναρα με εσκασε ο καλος μου σημερα που κοιμηθηκε ηδη ο μικρος να την χτυπησουμε...

Θα κανω την καρδια μου πετρα λοιπον και θα τη φαω...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και μας το λες έτσι ωμά ότι πας για καρμπονάρα (μιαμ,μιαμ!!!!)???? Δε μας σκέφτεσαι λίγο? Κορίτσια εδώ και 3 μέρες έχω φάει το καταπέτασμα , κυρίως από γλυκά! Από αύριο πρέπει να μαζευτώ λέμεεεεεεεεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα νομίζω το παράκανες βρε κορίτσι μου σήμερα, είπαμε αλλά όχι και τόση ώρα ορθοστασία με τον Αναστασάκο αγκαλιά! Το σποράκι από μέσα θα τα πάρει κρανίο σε λίγο!!!

Νομιζω πως τα εχει παρει ηδη κρανιο..χαχα

Καθιστη ημουν βρε κατα τη διαρκεια του μυστηριου..Αυτο θα μου΄λειπε!!

Α εγω χτυπησα τα goodysakia μου και δεν μου κανει τωρα κλικ η καρμποναρα!!

Ριτα μετα ξερεις για χωνεψη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...