Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!

Ντινα ευχομαι να ειναι κατι περαστικό!!Να προσπαθεις να ακολουθεις τις οδηγίες του γιατρού σου και τωρα που ερχεται η μαμα σου σιγουρα θα μπορεσεις με ευκολία να το κανεις..Να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λές πως αισθανεσαι..

Μαρίνα πολύ θα ηθελα κι εγω νατο κανω αυτο αλλά ευτυχως εβρισκα κι αλλους τρόπους..Τα βλέμματα των περιεργων ειναι πολύ ενοχλητικά, αλλα δεν τα πολυεδινα και σημασια.Το sling πάντως πρεπει να κανει εξαιρετική δουλεια

Ελένη δεν θα ειναι τπτ, μην στενοχωριεσαι..Ωστοσο να επισπεύσεις το ραντεβου με τη γιατρο σας.

Νατασα αφου τρωει όσπρια και λαχανικα ειστε σε καλό δρομο καθως ειναι και αυτα σημαντικη πηγη πρωτεϊνών και μεταλλων όπως το κρεας και το ψαρι..

Προσπαθησε ωστοσο μια φορα την εβδομαδα να του δινεις με καποιο τρόπο κοτοπουλο ή γαλοπουλα ή ψαρακι..Ακομη και μες τα οσπρια ή τα ζυμαρικα που προτιμαει κυρίως..

Λαζαρενια και του χρόνου να ειστε καλά να γιορτασετε!!Να ειναι γερη η μικρη!!

Βικυ ο δικος μου ευτυχως συνήλθε, αφου χτες ειχε και ορεξούλες..χαχα

Εδω που τα λέμε αναμενομενη ηταν η ηττα..

μαΕλένη κατα 80% θα κατεβουμε κι εμεις στην εκθεση..Αν δεν προκυψει τπτ αλλο θα σε πάρω τηλ.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

EΛENITΣA μου δεν θα είναι τίποτα θα δεις.

Εμείς μάλλον θα πάμε να δούμε τα σκάφη κάτω παραλία.το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια,γιατί κ αυτό που έχουμε το βλέπω να το πουλάμε με τα νέα μέτρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε άλλες τι κάνετε βλέπω είχαμε επιτυχίες με τα κακά μας ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ εμένα τελικά λάθος βιβλίο μου έφερε και ήθελε και να το αγοράσω τέλος πάντων θα το σχολιάσω άλλη ώρα αυτό

Μόλις Έφυγαν τα αγόρια για χωριό θα κάνω μια σκούπα και μετά θα βγω για καφέ με την φιλενάδα μου στην πλατιά ταχυδρομείου ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ………..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ είναι κάτι που το συζητάμε πολύ έντονα θα τελεύσουμε την ανακαίνιση το βάψιμο του σπιτιού και μέσα Ιουλίου λέμε να μοιράσουμε 15 μέρες σε Θάσο Σαμοθράκη μια βραδεία καβαλά και 3 στην Κομοτηνή στον νονό του Λευτερακι να δω και την φιλενάδα μου που παντρεύτηκε κομοτινιοτη να πάω να φάω και στα μουσουλμανικά

Να μαστέ καλά αυτό θα είναι το πρόγραμμα μας φυσκα θα δω και την βάτραχο οικογένεια

:tongue::tongue:

Ηρθαμε και ετοιμαζομαστε να παμε στη μαμα για φαγητο.

Μα τι παιχνιδι ριχνει αυτο το παιδι...μιλαμε τα φτυνουμε εμεις και αυτος συνεχιζει.

Λαζαρενια μου και του χρονου!Τα προλαβες ολα σπιτι βρε θηριο?!Μπραβο!

Να εισαστε καλα και να το ξανακανετε!

Ευχαριστουμε για τις ευχες για το παρτυ μας νομιζω οτι θα ειναι πολυ ωραια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Mπήκα και εγώ στα γρήγορα να σας πω μια καλησπέρα πριν πάω για φαγητό με τα πεθερίξ (και όρεξη που την έχω).

Να πω χρονια πολλά και πάλι σε όλους τους χθεσινούς εορτάζοντες και συγχαρητήρια στα παιδάκια που σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες με τα κακάκια τους. Άντε να παίρνουμε και εμείς σειρά γιατί δεν βλέπω φως.

Κωνκωνάκι τι έκανες και σε πιάσανε έντονες συσπάσεις βρε κοπέλα μου. Πρόσεχε και εσύ λίγο , για 'μένα λέγατε αλλά τελικά στον εαυτό μας δεν δίνουμε μεγάλη σημασία απ'ότι βλέπω. Άντε να έρθει με το καλό η μανούλα σου να ηρεμήσεις λίγο.

Deleni μη στεναχωριέσαι βρε κοπέλα μου , μήπως ξεχάστηκες και έφαγες κάτι και γι'αυτό έγινε αυτό, ότι και να είναι θα περάσει μην ανησυχεις.

Γιοβάννα περαστικά και στον αντρούλη σου , ο αιματοκρίτης διορθώνεται το γνωριζω εκ πείρας και για την προστατίδα είχε ο κουνιάδος και με αντιβίωση συνήλθε αμέσως απλά την έπαιρνε για αρκετό καιρό , μη σε προβληματίζει πάντως και τα 2 διορθώνονται.

Πετρούλα λυπάμαι πολύ για το συμβάν που σας έτυχε με το μαγαζί , φαντάζομαι τώρα στις μέρες μας να έχεις στα σίγουρα μια δουλειά και να έχεις πάρει μεγάλη χαρά και τελευταία στιγμή να στο ακυρώνουν. Ας είσαστε καλά όμως και θα έρθουν άλλες δουλειές καλύτερες, αυτό μόνο να σκέφτεστε.

Λαζαρένια και του χρόνου , να είσαστε καλά και να χαίρεσαι την κορούλα σου. Αφού περάσατε όμορφα στο παρτάκι σας , χαλάλι η κούρασι.

Μαρινάκι σε νιώθω απόλυτα και ο δικός μου έχει γίνει μεγάλος ταλιμπάν.

Εχθές ειδικά κορίτσια πρέπει να μου είχε φτάσει η πίεση στο 20 τουλάχιστον. Ανα πέντε λεπτά έκανε και μια αταξία και όπως και να του μίλαγα δεν καταλάβαινε, ηρεμούσε για 5 λεπτά και αυτό ήταν μετά ξανά έκανε τα δικά του και το σπαστικό ήταν πως μου τραγούδαγε κι όλας , δηλαδή πλήρης ανεστησία τι να πω. Ήμουνα και μόνη όλη την ημέρα και ίσως γι'αυτό και εγώ να μην είχα την απαιτούμενη υπομονή μαζί του , αλλά και αυτός δεν με άφησε ρε κορίτσια σε υσηχία, τι πήγαινε και πέταγε απο το μπαλκόνι τα καθαρά ρούχα που είχα πλύνει, τι έβγαζε απο τις γλάστρες χώματα , τι ανέβαινε στη βρύση της κουζίνας και τα έκανε όλα πλημμύρα , τι, τι ... τα θυμάμαι και φουντώνω πάλι:mad:.

Ριτάκι με το καλό να γιορτάσετε τα γενέθλια σας και ευχαριστούμε πολύ για την ανοιχτή πρόσκληση , είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου να μας καλείς ενώ δεν μας έχεις γνωρίσει απο κοντά καλά καλά. Θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά καλύτερα θα ήταν να συναντηθούμε απο κοντά τη μέρα που κανονίζουμε για να μη φορτωνόμαστε και εμείς στον παιδότοπο μωρέ.

Νατασούλα εφόσον τρώει τον κιμά ο μικρός (με τα γιουβερλάκια δηλαδή) μη σε ανησυχεί , τώρα για το ψάρι δεν είναι και το μοναδικό παιδί, το κοριτσάκι μιας φίλης μου έχει αλλεργία και είναι ήδη 7 χρονών και δεν έχει φάει ποτέ ψάρι, δεν έπαθε τίποτα μ'αυτό.

αφού τρώει λαχανικά , φρούτα , όσπρια και λίγο κιμά μη σε προβληματίζει τίποτα.

Βατραχάκι , βάλε και εσύ τα δυνατά σου και κάνε υπομονή για να περάσουν οι μέρες και συνηθίσει ο Τιμούλης την παρουσία του μπέμπη γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό που αντιδράει έτσι.

Τώρα να επανέλθω λίγο για τη συνάντηση γιατί η Ιωάννα δεν έδωσε σημεία ζωής για να συναντηθούμε όλες σπίτι της σήμερα να παίρναμε και μεζεδάκι.χιχιχι:tongue:

Γιατί καλέ κυρίες δεν θέλετε να έρθουν και οι άντρες μαζί, στο κάτω κάτω δεν θα κάτσουμε όλοι μαζί , μπορούμε να αφήσουμε τους άντρες να κάτσουν μόνοι τους και εμείς πάλι μόνες μας για να πούμε τα δικά μας. Με αυτή την επιλογή έχουμε τη δυνατοτήτα να έρθουμε όσες δυσκολεύονται με την οδήγηση. Πάντως και η επιλογή για Αγ. Παρασκευή εμένα θα με βόλευε δεόντως.

Λοιπόν οργανωθείτε κι'άλλο πλησιάζουν οι μέρες και πρέπει να κατασταλάξουμε , μας κοροϊδευουν οι Βόρειες.χιχι

Σας φιλώ γλυκά , καλό μεσημέρι όλες να έχετε.

Διαφημίσεις

Ριτάκι με το καλό να γιορτάσετε τα γενέθλια σας και ευχαριστούμε πολύ για την ανοιχτή πρόσκληση , είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου να μας καλείς ενώ δεν μας έχεις γνωρίσει απο κοντά καλά καλά. Θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά καλύτερα θα ήταν να συναντηθούμε απο κοντά τη μέρα που κανονίζουμε για να μη φορτωνόμαστε και εμείς στον παιδότοπο μωρέ.

Κικο μου δεν ειστε φορτωμα αλιμονο για να σας καλω θελω να ερθετε και εσεις και τα παιδακια σας.Μην το σκεφτεσαι καν αυτο.

Η προσκληση μου ισχυει ανεξαρτητα συναντησης.Αυτο ειναι κατι αλλο.Ευκαιρια για μενα να γνωριστουμε και να παιξουν κια τα παιδακια μας.

Εξαλλου οπως εχω ξαναπει θελω να γνωρισω τα ζουζουνακια τοσα και τοσα λεμε καθε μερα, ολη μερα για αυτα γιατι να τα αφηνουμε απεξω?

Ειχα πει και για το σπιτι μου στο παρελθον αλλα αφου το παρτυ μας θα γινει εκει για μενα ειναι το ιδιο.Ειναι και ανεξαρτητος ο χωρος του παρτυ απο τον υπολοιπο παιδοτοπο και θα ειμαστε μια χαρα.

Αν θελησεις να ερθεις θα ειναι χαρα μας διαφορετικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα ελπιζω πως θα τα πουμε καποια στιγμη και ελπιζω να γινει και συναντηση με τα τεκνων.

Α και επισης ακριβως απο πισω υπαρχει πλατεια αν δλδ θελετε να ερθετε με συζυγους και σκεφτονται οτι μπορει να βαρεθουν στον παιδοτοπο μπορουν να κατσουν να πιουν το καφεδακι τους στην πλατεια και σας περνουν μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω!!!

Το τραπεζι εστεφθη με απολυτη επιτυχια!!!δεν εμεινε σχεδον μπουκια...εδωσα κατι λιγα που εμειναν στην μαμα και στην μια νυφη που ειναι εγκυος ..

Καλε κικο σε περιμενα που ησουν???????

Συγχαρητηρια στα μωρα μας για τις θκατοεπιτυχιες ...εμεις σταθεροι στο τιποτα...αλλα θα εντεινω τις προσπαθειες προσεχως ..

Σας εχω και ενα νεο ...δεν θα ερθω στην συναντηση ..θα παμε Λαμια ..ο συζυξ εχει φαγωθει γιατι αν δεν παμε στις 8 το επομενο εχουμε γενεθλεια και επειτα παει πολυ μακρυα..πολυ στεναχωριεμαι ..θελω πολυ να σας γνωρισω ολες !!!και θελω να πιστευω οτι θα εχουμε πολλες συναντησεις στην συνεχεια!!

Στο ριτοπαρτυ δεν το συζητω Ιωαννα - Χρηστος παροντες!!!!

Να πω οτι ειναι πρωτη φορα που παμε σε παιδικο παρτυ ...

Πωπω ριτα γινεται ο Γρηγορης 2!!!!δεν το πιστευω ...σα χθες θυμαμαι που ολο περιμεναμε να γεννησουμε και μωρα δεν ερχοντουσαν!!Και εχω την τιμη να ειμαι απο τα πρωτα ατομα που ειδαν τον Γρηγορακη !!σαν χθες μου φαινεται..θυμαμαι που συζηταγαμε και λεγαμε οτι μεχρι το Πασχα θα εχουμε τα μωρα μας και περναγαν οι μερες και πουθενα μωρα!!!Εσυ Δευτερα του Πασχα εγω η ελεφαντομανα (42η εβδομαδα!!!) στις 14!!!Μεγαλωσαν τα παιδακια μας μωρε...

Μαρινακι καλοτυχη και γερη η ανηψια ...Προσπαθω να σε φανταστω βρε παιδι πισω απο το παγκαρι να θηλαζεις!!!υπομονη τι στο καλο ,θα πανε καλυτερα τα πραγματα!!!

Πετρουλα το κενο μνμ που ελαβες στο εστειλε ο Χρηστος!!!!!ειχε αναγκη για πεικοινωνια το παιδι μου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στο ριτοπαρτυ δεν το συζητω Ιωαννα - Χρηστος παροντες!!!!

Να πω οτι ειναι πρωτη φορα που παμε σε παιδικο παρτυ ...

Πωπω ριτα γινεται ο Γρηγορης 2!!!!δεν το πιστευω ...σα χθες θυμαμαι που ολο περιμεναμε να γεννησουμε και μωρα δεν ερχοντουσαν!!Και εχω την τιμη να ειμαι απο τα πρωτα ατομα που ειδαν τον Γρηγορακη !!σαν χθες μου φαινεται..θυμαμαι που συζηταγαμε και λεγαμε οτι μεχρι το Πασχα θα εχουμε τα μωρα μας και περναγαν οι μερες και πουθενα μωρα!!!Εσυ Δευτερα του Πασχα εγω η ελεφαντομανα (42η εβδομαδα!!!) στις 14!!!Μεγαλωσαν τα παιδακια μας μωρε...

Αχ ναι μωρε Ιωαννακι μου αντε και τα επομενα ετσι κοντα να ειναι παλι!

Η Ιωαννιτσα ηταν απο τα πρωτα ατομα που ηρθαν στο μαιευτηριο να μας δουν!

Μη σου πω οτι απο τους φιλους που ηρθαν ολοι τελευταιες μερες ησουν η πρωτη!!!!

Εννοειται πως σας περιμενω!Θα ειναι και η Βουλα με τα του συζυγου(ξερεις ...χαχα)!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κατσε εχουμε καιρο ακομα...χαχα

Το θεμα ειναι η εγκυμοσυνη...αυτο με κολλαει.

Τα αλλα λιγο πολυ γνωστα ειναι ξερουμε τι μας περιμενει...

Ασχετο εχθες το βραδυ με φωναξε ο Γρηγορης στις 3μιση και στις 5μιση για τσισα του...απιστευτο!Η πανα οπως μπηκε ετσι βγηκε !Αθικτη!Δεν πιστευα ποτε οτι θα διακοπτει τον υπνο του τοσο ευκολα για να κατουρησει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον τις προαλλες εδειχνα στην δουλεια την φωτογραφια που ειμασταν μαζι εγκυες και δεν πιστευε κανεις οτι ειμασταν ιδιο στην εγκυμοσυνη ..Οντως η κοιλια μου ηταν τεραααααστια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ηταν..αλλα μου φαινεται οτι απλα η δικια μου ηταν κομψη...

Το θεωρουσα και απιθανο για μενα,κι ομως...

Την ειδα και εγω τις προαλλες στο γραφειο και νοσταλγησα...ολο γυρνουσαμε πλακα- πλακα στην πρωτη εγκυμοσυνη.

Mου φαινεται πρεπει να κανονισω καμμια συναντηση και με τα αλλα τα τρελοπαιδα καποια στιγμη.Τους χασαμε ρε γμτ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...