Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν ειμαστε καλά και συνελθει ο μπαμπας απο το σημερινο σοκ και το αυριανο δουλεμα (απο την ηττα του Αρη) νομιζω θα καταφερουμε να κατεβουμε κι εμεις μια βολτιτσα το απόγευμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν ειμαστε καλά και συνελθει ο μπαμπας απο το σημερινο σοκ και το αυριανο δουλεμα (απο την ηττα του Αρη) νομιζω θα καταφερουμε να κατεβουμε κι εμεις μια βολτιτσα το απόγευμα..

Ωχ ναι τι ήταν κι αυτό!!!!

Οκ αν θέλεις κάνε μου ένα τηλέφωνο όταν κι αν το αποφασίσετε, μήπως κ βρεθούμε εκεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ενα γρηγορο γεια κι απο μενα!

Μαρινα κρατα γερα! Υπομονη, υπομονη και παλι υπομονη! Παντως αν και δε θελω να λεω λμεγαλες κουβεντες κι εγω βλεπω τον τελευταιο καιρο μια βελτιωση στον Σωτηρη. Μικρη μεν, αλλα βελτιωση!

Stone περαστικα στον αντρα σου! Ε, ρε τι τραβας κι εσυ! Καλα για το ζευγαρι δεν εχω λογια... Δραμα καταστασεις, απαπα!

Ριτακι ευχαριστουμε παρα πολυ για την προσκληση. Θα σου απαντησω μεχρι τη Δευτερα σιγουρα!

Βικυ και sunsun συγχαρητηρια βρε! Κι εμεις τα παμε αρκετα καλα! Πολυ περηφανη νιωθω!

Αχ κοριτσια να ασς πω τον καημο μου! Ο Σωτηρης δεν τρωει καθολου κρεας και ψαρι. Μονο κανενα γιουβαρλακι δεχεται και μεχρι εκει... Σημερα παρολο που του ειχα σουτζουκακια, εφαγε πατατες, πατζαρια και αγγουρι. Γενικα τρελαινεται για λαχανικα, οσπρια και μακαρονια! Μεγαλωνουν τα παιδια ρε κοριτσια χωρις κρεας και ψαρακι??? Ειναι δυνατο???

t7fQp3.png

γεια σας κοριτσια μου.

τελειωσε και το παρτυ μας για φετος!

ωραια ηταν,περασαμε φανταστικα και τελικα το καναμε στο σπιτι μας.τελευταια στιγμη το αποφασισαμε και μεσα σε μια μερα τα εφτιαξα ολα!

η εορταζουσα εδωσε ρεσιταλ και οι καλεσμενοι μας ηταν αψογοι!!

σανσαν χρονια σου πολλα να χαιρεσαι το ονοματακι σου και να σε χαιρεται και η οικογενεια σου.

συνονοματη με την κορη μου!

ριτα με το καλο να σβησετε τα κερακια σας.

κοριτσια μπραβο που προοδουετε ε την πανα.εγωπρεπει να αρχισω και εχω αγωνα απο τι καταλαβαινω.

σας φιλω και σας καληνυχτω!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρένια πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά, κυρίως που το διασκέδασε η εορτάζουσα! Να τη χαίρεστε και πάλι!

Πετρούλα αναρωτιέμαι τον καλό σου τι να τον πείραξε πιο πολύ η ήττα του Άρη ή που χάσατε το γάμο και ήδη είχατε κάνει ετοιμασίες στο μαγαζί! Για το 1ο τον κόβω!:D Θέλουμε οπωσδήποτε να ποστάρεις φώτο του μικρού αν πάρεις από το φωτογράφο! Όσο για μας πιο πρόγραμμα με δουλεύει? Σου λέω θήλαζα τη μικρή όπου έβρισκα, θα σας φανεί υπερβολικό γιατί κι εγώ το θεώρησα πολύ ακραίο όταν πέρυσι παρόλο που θήλαζα κι εγώ το Γιώργο έλεγε μια μαμά ότι θήλαζε την κόρη της στην εκκλησία τη μέρα της βάφτισής της, ε σήμερα το έκανα και αυτό! Την ώρα της χαιρετούρας πήγα πίσω από το παγκάρι και τη θήλασα εκεί αφού είχε ώρες να φάει! Κάποια στιγμή έρχεται ένας κυριούλης και κάθεται δίπλα μου και δαγκώθηκα, όμως ήμουν τόσο εγώ όσο και το μωρό τόσο καλά κρυμμένοι με το σλινγκ που δεν κατάλαβε ότι θήλαζα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως χαρά στο κουράγιο σου που είχες και εσύ το δικό σου που είναι και θρεφταράκι αγκαλιά τόση ώρα στην κατάστασή σου!

Αχ Αναστασία πείτε μας ότι πηγαίνουν καλύτερα τα πιτσιρίκια σας να παίρνουμε και εμείς κουράγιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

Μπηκα στα γρηγορα να πω τα νεα μας.

Είμαι ξαπλα στο κρεβάτι λόγω εντονων συσπάσεων.:( Ξεκίνησα με χάπια και νοσοκομειακή δίαιτα για 3 μέρες και βλέπουμε. Χθες το βραδυ οι πόνοι ερχοντουσαν ανα 2λεπτο και μου αυξησε τη δόση στα χάπια. Και δυστυχώς πονάω ακόμα. Η μαμα μου ξεκίνησε σημερα απο το χωριο για να έρθει, μιας και ο καλός μου φευγει απο Δευτέρα.

Το ευχαριστο νέο είναι οτι ο Κωνσταντίνος έκανε κακα στο γιογιο!:D Μπορεί να μη λέει τη λέξη "κακα" αλλά κάθε φορά που του έρχετε κατεβάζει το παντελόνι του. Και χθες τον πρόλαβε ο καλός μου και τον έβαλε αμέσως.:D Καλα δεν περιμένω να έχουμε επιτυχιες κάθε μέρα, αλλά μου φτάνει προς το παρόν οτι έχει καταλάβει τί κάνουμε στο γιογιο. Να δείτε πώς κοιτουσε τα κακα του στο γιογιο...:D. Μετά τα πηγαμε στο μεγάλο γιογιο, πάτησε το καζανάκι και τα χαιρέτησε!

Μαράκι μου πάντα με ανεβάζει η κουβέντα σου! Σ'ευχαριστω που με πηρες τηλ αμέσως.

Χριστινα μου μπράβο σας που περασατε πολύ όμορφα.

Ρίτα μου ευχαριστω πολύ για την προσκληση, αλλά ίσως να είμαι ξάπλα όλη τη βδομαδα και δεν θα μπορέσω. Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθουμε.

Sorry που δεν σχολιάζω τα υπολοιπα... Πονάω πάλι και πάω να ξαπλωσω.

Για το mall ισχύει, έτσι?

Καλημερα!

κωνκων μου ολα καλα θα πανε! Θα κανεις την αγωγη, θα ξεκουραστεις κιολας τωρα που ερχεται η μαμα σου και δε θα εχεις κανενα προβλημα. Σκεψου θετικα και χαλαρωσε!!!

Να ευχηθω κι εγω που το ξεχασα χθες χρονια πολλα στις εορταζουσες! Να σας ζησουν κοριτσια! Παντα γερα και καλοτυχα να ειναι τα κοριτσακια σας!

t7fQp3.png

Καλημέρα!

Sunsun έστω και καθυστερημένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδάκια που κανουν κακά στο γιογιο!!!!!:D:D:D:D Σιγά σιγά βλέπω ότι όλα προσαρμόζονται!!!!! Μόνο εμείς θα μείνουμε τελευταίοι νομίζω...:rolleyes: όποτε τη ρωτάμε πότα θα κάνει κακά στο γιογιό μας λέει..."Αύριο!!!!':cool::cool::cool::cool:

Κωνκων μου πολύ στεναχωρέθηκα...ελπίζω να τη γλυτώσεις και να μη χρειαστείς νοσηλεία...:| Τουλάχιστον θα έχεις και τη μανούλα σου για βοήθεια...

Εγώ κορίτσια χθες ήμουν πολύ πεσμένη... ενω η ΓΟΠ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και νόμιζα ότι παμε καλύτερα (είχα αρχίσει λίγο πιο αυστηρή διατροφή..) είδα για πρώτη φορα αίμα στα κακά του...:-(:sad::-(:sad: Και το κακό είναι ότι απο όλα όσα έφαγα αυτές τις μέρες τρώω εδώ και αρκετό καιρό και θεωρητικά δεν είναι αλλεργιογόνα...:mad: Αύριο θα πάρω την γαστρεντερολόγο τηλ μήπως να μας δει λίγο νωρίτερα και όχι στις 12 που είχαμε προγραμματίσει...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Καλε βλεπω οι θκατοτεπιτυχιες συνεχιζονται!!!Ωραια!Μπραβο στον Κωνσταντινο και στον Σωτο που τα πανε τοσο καλα!

Κοριτσια χαιρομαι παρα πολυ γιατι οντως ειναι μεγαλο επιτευγμα για τα παιδακια και ευκολια για τους γονεις βεβαιως!

Βλεπεις στο προσωπακι τους χαρα,ικανοποιηση,περηφανεια,εκπληξη πολλα ,πολλα!!!

Κων κων ειδες?Δεν παιζει ρολο αν το λενε,βρισκουν τροπο να επικοινωνησουν την αναγκη τους.

Να συνεχισετε ετσι καλα ευχομαι

Κων κων μου ευχομαι να πανε ολα καλα κουκλα μουΑχ αυτα ειναι τα δυσκολα της δευτερης εγκυμοσυνης.Τωρα που θα ερθει η μανουλα σου κατσε και ξεκουρασου μην το σκεφτεις καν να σηκωθεις.Ολα θα πανε καλα!

Νατασσουλα θα χαρω να ερθετε οποτε αποφασισεις μου λες.Με την Ιωαννα μιλησα και θα ερθουν.

Πετρουλα και εγω δεν ειχα καταλαβει οτι μιλουσες για το μαγαζι νομιζα ηταν προσωπικος γαμος που θα πηγαινατε...πω πω ζημια σε καταλαβαινω...

Μαρινακι βαστα γερα!Θα στρωσουν δεν ειναι στο χερι τους...!

Ντελενι μου δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αλλεργια και ο δικος μου ειχε κανει αιματακι και καναμε εξετασεις ακι τελικα ηταν ραγαδουλα απο παλλα κακακια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

εγω ειμαι μονη με τον μπεμπη ο αντρας μου πηρε τον τιμο στην εκκλησια και μετα θα πανε σε μια εκδηλωση δεν θα τον επαιρνε αλλα ξυπνησε νωρις ο σκατουλης και τον πηρε να κοιμηθω λιγακι αλλα δεν κοιματε ο μπεμπης!

χρονια πολλα στη Λαζαρενια μας και στην sunsun μας!!!

Μαρινα μου δεν ξερω εξω πως ειναι να θηλαζεις αλλα εδω στο σπιτι οταν ειναι καποιος ριχνω μια πανα του μωρου επανω μου και δεν φαινετε καθολου αλλιως θα επρεπε να ειμαι μια ωρα μεσα στο δωματιο και να θηλαζω!

deleni μου μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα ειναι με τον μικρουλη σας!

κωνκων μου ολα θα πανε καλα μονο προσοχη και ξεκουραση και θα περασει ο καιρος!

στονε μου κι εμεις εχουμε φαει τετοιες πατατες ιδιως απο εναν γαμο που χωρισε σε μια εβδομαδα και την φαγαμε εμεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α για το φαι Νατασσα οπως ειπα και χθες θα αναλαβω δραση.Δευτερα θα τον παω για τις εξετασεις που θα καναμε ετσι κι αλλιως το καλοκαιρι και αν δω οτι αιματοκριτης κτλ ειναι καλα θα τον αφησω και λιγακι χωρις επολογη διοτι το βλεπω αυτο το πραγμα με την παραξενια να τραβαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Κωνκωνάκι έχεις παρακουραστεί αφού μένεις πάρα πολλές ώρες μόνη σου με το παιδί! Ελπίζω η μαμά σου να μείνει καιρό, να μη σου πω μέχρι να γεννήσεις για να πάρεις τα πάνω σου!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα!Ας περάσουμε όλες ευχάριστα με τα παιδακια μας σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια μας που χθες είχαν την γιορτούλα τους.

Συμπεθερα μου στεναχωρεθηκα βρε αγάπη μου.ευτυχώς που έρχεται η μανούλα σου τώρα.μη στεναχωριεσαι θα σταματήσουν οι σύσπασεις σύντομα.κ μια συνάδελφος είχε κ στις 2 εγκυμοσύνες.στη δεύτερη ήταν πολύ έντονες.θυμάμαι που μας τα περιέγραφε κάθε μέρα.

Τα παιδιά μας συντονιστηκαν μέχρι κ στα κακα τους.κ η φωτεινή χθες τα έκανε!

ΠETPOYΛA τον φαντάζομαι τον άντρα σου.ο δικός μου γύρισε στις 5 κ κοιμάται ποιος ξέρει για πόσο ακόμα.έχει ωραία μέρα σήμερα.θα πάμε καμία βολτουλα σε λίγο.

Μαρινάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη.

Φιλιά σε όλες.

Αρμακι όταν μπορείς πάρε με ένα τηλ στο σπίτι.η φωτεινή από χθες φωνάζει την εύα!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Για τη συναντηση ηθελα να ρωτησω την Κων κων.Κανενα αλλο μερος στα βορεια που σε εξυπηρετει εκοτς απο το mall?

Ας πουμε κηφισια?

Πες μας και εσυ τη γνωμη σου διοτι και εγω θα ηθελα να ερθω αλλά και εσενα να μη ταλαιπωρησουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...