Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα μου από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! Θα περιμένω πώς και πώς την 6η Μαίου!!! Μακάρι να βελτιωθεί γιατί αλλιώς δεν τη βγάζουμε καθαρή! Περιττό να σας πω ότι από το πρωί έχει πιει το γάλα του, τα μισά φρούτα και ένα γλυκάκι στη βάφτιση έκτοτε απολύτως τίποτα κι ας του προσφέραμε τα πάντα! Επειδή τα έχουμε πάρει οικογενειακώς με το φαί του θα επιμείνουμε τουλάχιστον σήμερα μόνο με τοστ που έχουμε αφήσει σε μια άκρη και αν το θέλει ας το φάει αλλιως ας μείνει νηστικός! Αμάνα πια!

Γιοβάννα μου ξεχάστηκα κι εγώ με τα δικά μου και δεν ευχήθηκα γρήγορα περαστικά στον αντρούλη σου!

Τι λες βρε Πετρούλα μία μέρα πριν το γάμο να ακυρωθεί! Χοντρόοοοο!!!!!!!!!

Όσο για μας, τι να σας πω αφού καταστενοχωρήθηκε η μάνα μου αφού της ανακοίνωσε ο αδερφός μου προχτές ότι θα ρίχνανε νόμισμα λέει για το όνομα (!) και κόντεψε να βαρέσει εγκεφαλικό όχι για το όνομα αλλά για τη συμπεριφορά του (αφού και το δώρο του παιδιου έστειλε πίσω (!!), σήμερα βγάλανε το όνομα της μαμάς μου! ΤΙ να πεις, στενοχώρια και φασαρία για το τίποτα, αλλά κανείς τελικά δεν ένιωσε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρινακι σε διαβαζω πεσμενη βρε κοπελα μου...ανεβα λιγο!

Ενταξει δες το αλλιως,2 παιδια και ολες οι δυσκολιες που αυτο συνεπαγεται,ολες οι γνωστες μου τα ιδια λενε,ειναι ζορι οπως και να το κανουμε σκεψου ομως οτι σε λιγους μηνες ολα θα ειναι καλυτερα.Ειναι και το καλοκαιρακι μπροστα για να εκτονωνεται ο μικρος.

Οσο για το φαγητο και εγω εχω καταληξει οτι πρεπει να τα αφησουμε και λιγο μπας και καταλαβουν.Εμενα βεβαια τρωει αλλα αμα δεν ειναι αυτο που θελει μας βγαζει το λαδι.

Μεχρι που αποφασισα να τον παω απο βδομαδα για τις εξετασεις που ετσι και αλλιως θα καναμε το καλοκαιρι για να δω που βρισκομαστε απο σιδηρο κτλ αν ολα ειναι καλα θα σταματησω να του κανω τα χατηρια.Αν θελει ας φαει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

μολις εκατσα ο τιμος πηγε με τον μπαμπα βολτα για ποδηλατο κι ο μπεμπης κοιματε!

σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας ελπιζω κι ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα ο τιμακος μου και να το συνηθησει σημερα ηταν καλυτερος εκανε παλι ταρζανιες αλλα δεν ειχε τοση γκρινια.

Μαρινα μου να σας ζησει η ανηψια!

στονε μου καλα να περασετε οσο για αυτα τα ξαφνικα στους γαμους εχω δει κι εγω πολλα λογο δουλειας!

ριτα μου με το καλο να ερθουν τα γενεθλεια σας υπολογισε κι εμενα για το παρτυ χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αρμακι μου αυτα που προτεινες για να θηλαζω και να μην με βλεπει δεν γινεται γιατι τις περισσοτερες ωρες ειμαστε μονοι μας για να αντλω αυτο παιζει αλλα ακομη δεν ξερω θα προσπαθησω ετσι και βλεπω!

Λαμπρινη μου κι εγω την συμπεριφορα του τιμου την θεωρω απολυτα φυσιολογικη και η παιδιατρος που μιλησαμε αυτο μου ειπε οτι ειναι μια υγιης συμπεριφορα το περιεργο θα ηταν να μην δειχνει ζηλια απλα ειναι δυσκολο αυτο το διαστημα γιατι εγω ειμαι σαν την τρελη σχεδον ολη μερα με το στηθος απ'εξω και ο χρονος που μου μενει για τον τιμο ειναι λιγος σε σχεση με πριν που ημουν ολη μερα μαζι του.

Γιοβαννα μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις του καλου σου!

Ηλιανα μου σας περιμενουμε το καλοκαιρι αληθεια για ποτε περιπου λετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μολις καναμε κακα στη λεκανη!!!δεν διαβασα τα τελευταια νεα ηρθα μονο να σας το πω.αυτη ηταν η πρωτη μας προσπαθεια δεν την εχω ξανα βαλει.

θα ερθω σε λιγο γιατι εχω κοσμο.

φιλιααααααααααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο στις κορούλες σας Sun-sun και Βικάκι!!! Όλα τα παιδάκια τελικά αρχίζουν να μας δείχνουν ότι μεγάλωσαν και δε θέλουν πια τις πάνες! Εμάς σηκώθηκε τελειως ακατούρητος το πρωί μετά από 10 ώρες ύπνου, κλασσικά πέταξε την πάνα κάτω από την κούνια και ήταν ξεβράκωτος αλλά ευτυχώς φώναζε κακά-κακά (έτσι λέει και τα τσίσα) και τον βάλαμε και το γέμισε το γιογιό!

Βατραχάκι να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω! Πού θα πάει θα τις βρούμε τις ισορροπίες! Πάντως σήμερα είχα πάρει και μπιμπερό με μητρικό γάλα μαζί αλλά όσο σκεφτόμουν τη διαδικασία ζέστανε, τάισε κανένα 45' για να φάει μόλις 80μλ με το ζόρι προτίμησα τη λύση να τη θηλάσω στη μαγευτική τουαλέτα του μαγαζιού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κουκλίτσες καλησπέρα.

Μαρίνα να σας ζήσει το ανηψουδάκι. Τώρα η ιστορία με το όνομα....τι να πω. Φαντάζομαι την πίκρα της μαμας σου. Τέλος πάντων γερό να είναι το παιδάκι κ καλότυχο και τα άλλα.....είναι επιπρόσθετα.

Βικάκι κ Sunsun μπράβο σας για το επίτευγμά σας!

Sunsun χρόνια πολλά κ για τη γιορτή σου.

Πετρούλα καλά να περάσετε κ σήμερα κ αύριο. Οσο για το γάμο? Τι να πει κανείς. Από την άλλη καλύτερα τώρα παρά μετά και να έχουν κ τα διαδικαστικά! Κ που ξέρεις μπορεί να τα ξαναβρούν στο μεταξύ.

Ρίτα έφτασαν κιόλας τα γενέθλια! Με το καλό να τα γιορτάσετε λοιπόν κ να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Τι καλά που βρήκες κ παιδότοπο, οπότε όλα οκ!

Η Joa τώρα θα έχει στρώσει το τραπέζι και θα δοκιμάζουν τις λιχουδιές της νιαμ νιαμ!!!

Vαtraxaki κι εγώ πιστέύω ότι θα στρώσει η κατάσταση. Ακόμα πρώτες μέρες είναι. Τα περισσότερα πρωτότοκα την ίδια αντίδραση έχουν. Εύχομαι να βελτιωθούν σύντομα τα πράγματα.

Σήμερα είναι κ το πάρτυ της Λαζαρένιας? Χρόνια πολλά λοιπόν ξανά! Ελπίζω να περνάνε πολύ όμορφα!

Giovanna περαστικά για τον αντρούλη σου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Sunsun και Βίκυ μπράβο και πάλι μπράβο και χίλια ζήτω στις κορούλες σας σας για τα επιτεύγματά τους. Άντα να ξεκινάνε και τα κορίτσια της παρέας να αποδεσμέυονται από τις πάνες γιατί αλήθεια είναι ότι τα αγόρια μας πήραν παραμάζωμα. ;););););)

Μαελένη πώς πάτε με το θέμα πιπίλα;

Κορίτσια δεν τον πίεσα τον καλό μου να βγει σήμερα. Ίσα - ίσα που συμφώνησα μαζί του και γι' αυτό πήρα και την Αλεξάνδρα και κατεβήκαμε για να χαλαρώσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δυστυχώς ενώ για να κοιμηθεί το βράδυ δεν τη θέλει, στο ενδιάμεσο που ξυπνάει αν δεν του τη δώσω κλαίει, όπως κ το μεσημέρι, οπότε δεν ξεκόψαμε τελείως :(

Πχ χτες μεσημέρι που δεν του την δίναμε δεν κοιμήθηκε και τελικά κατά τις 18:00 που λέω άντε ας του τη δώσω πήγε για ύπνο κ πήγε πίσω όλη η μέρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μάλλον θα συνεχίσω έτσι κ βλέπουμε.

Εσείς καλύτερα έτσι? Για την μικρή εννοώ!

Ωραία στη Ρώμη ε? Πολύ θα ήθελα να ξαναπάω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εσείς καλύτερα έτσι? Για την μικρή εννοώ!

Ναι ευτυχώς. Μακάρι να ήταν το τελευταίο που περάσαμε για να μπορέσουμε να συνέλθουμε και λίγο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βικυ και Sunsun μπραβο στα κοριτσακια σας!!Μακαρι να συνεχισετε ετσι...Πολυχρονη κιολας sunsun!!

Μαρινα θελουμε να μας πεις το μυστικο σου!!Πως τα καταφερνεις και διατηρεις την ψυχραιμια σου και επίσης καταφερνετε και εχετε ενα πρόγραμμα με βολτες, εξοδους, θηλασμούς και τα σχετικά...

Βατραχακι θα βρειτε τους ρυθμούς συντομα, η αρχη ειναι δυσκολη..Αυτο να θυμασαι και να συνεχιζεις ακαθεκτη...

Ελένη, πήγατε στην εκθεση;;;

Πριν απο λίγο ηρθαμε απο τη βαφτιση, αφου εριξα το κυνηγητο, στο τελος τον πήρα αγκαλια, πόνεσε και η μεση μου και καθως περιμενα στην σειρα για να χαιρετησω τους γονεις της νεοφωτιστης μου λέει ο φωτογραφος εχω τραβηξει κτ φωτογραφιες τον γιο σου, θα τις βαλω στην βιτρίνα!

Τωρα ειναι μες στην σκανταλια, την γκρινια και δεν μπορω να τον συμμαζεψω..Εκει που τον τάιζα πήγε απο πίσω μου ενω καθομουν οκλαδόν με τραβηξε απο τα μαλλια τοσο δυνατα που με εριξε κατω..Μου ηρθε να αρχισω να κλαίω και του φωναξα δυνατα με αποτέλεσμα να κλεισει η φωνη μου..:-(:-(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου λυπάμαι για το μαγαζί. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τέτοια η σχέση σας με το ζευγάρι, επαγγελματική εννοώ! Δηλ δεν σας πλήρωσαν την προκαταβολή όπως είχα κάνει εγώ στο μαγαζί στο γάμο μου? Αλήθεια και όλα τα πράγματα τώρα? Τι θα γίνουν????

Στην έκθεση αύριο θα πάμε να το συνδοιάσω κ με τις εκλογές μας. Στο ένα περίπτερο θα πάω να ψηφίσω και στα άλλα γίνεται η έκθεση, οπότε θα είναι 2 σε 1!

Πάντως έχω σκοπό, αν προλάβω βέβαια να πάρω πολλά νέα βιβλία στον σκατούλη μου.

Εσεις έχετε πάλι τρεχάματα αύριο ε?

Ηθελα κι εγω Ελένη να κατεβουμε αλλά βαφτιζει ενας συναδελφος μου και δεν εχω πάει ακομη δωρο οπότε ειναι μια καλή ευκαιρια αυριο να το δωσω κιόλας.

Η βαφτιση ειναι στις 12 μ

Καλες κι αυτες οι κοινωνικες υποχρεώσεις δε λέω, αλλά οταν χαλάνε ολοκληρο το Σαβ/κο σπάζομαι λίγο..

Τι ωρα κλεινει η εκθεση;;Εσεις πρωί θα πάτε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...