Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!

Λαζαρένια και Μαργαρίτα πως είστε σήμερα; Θα πάτε να κάνετε το τεστ τελικά;

Λαζαρένια η μικρούλα σου πως είναι;

Ιωάννα μου το "ατύχημα" του άντρα σου ήταν απο τα άγραφα...:D Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα... Τελικά του το κλείσανε το μάτι; Περαστικά και στον Χρηστάκη...

Σαρδελίνα και Βίκυ πολύ ζήλεψα που συναντηθήκατε...:oops::oops::oops: Πρέπει να κανονίσουμε καμιά μέρα να κατέβω Θεσσαλονίκη και να βρεθούμε όλες μαζί... Το μόνο μου πρόβλημα είναι που δεν οδηγώ και πρέπει να κανονίσω με τον άντρα μου είτε να μας φέρει μαζί με τη μικρή είτε να την κρατήσει για να έρθω μόνη...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και της λεω δεν πηρε καθολου ποντους αυτο το μηνα και μου ειπε οτι πλεον θα μετριομαστε ορθιοι και απο το ξαπλωτο στο ορθιο εχει διαφορα 1-2 ποντους ..

Ρε Ιωαννα.. καθε μηνα πόντους θα παίρνει;;Δε γίνεται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σαρδελίνα και Βίκυ πολύ ζήλεψα που συναντηθήκατε...:oops::oops::oops: Πρέπει να κανονίσουμε καμιά μέρα να κατέβω Θεσσαλονίκη και να βρεθούμε όλες μαζί... Το μόνο μου πρόβλημα είναι που δεν οδηγώ και πρέπει να κανονίσω με τον άντρα μου είτε να μας φέρει μαζί με τη μικρή είτε να την κρατήσει για να έρθω μόνη...:roll:

Deleni, που μενεις;; Αντε Χριστουγεννιατικα να συναντηθούμε..Χωρις τα παιδακια όμως;;

εμας καθε μηνα επαιρνε ποντο γιαυτο και μου εκανε εντυπωση ...

ο συζυγος ο καημενος το παλευει ακομη με ανοικτοτο ματι αλλα αν δεν δει βελτιωση θα παει να του το κλεισουν ...και τα ατιμα τα κολλυρια τσουζουν πολυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

περαστικά και στον δικό σου αντρούλη Ιωάννα μου...πρέπει να πονάει πολύ πάντως!

Εμείς έχουμε να μετρηθούμε και να ζυγιστούμε σίγουρα γύρω στους 3 μήνες. Μιά χαρά τον βρίσκω τον Χρηστάκη σου! Τον ζυγίζω που και που στην δική μας ζυγαριά...στο μέτρημα δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη.

Ντελενάκι μου κι εγώ δεν οδηγώ...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσούδια μου!!!!!

Ριτάκι μου και Λαζαρένια μου εύχομαι σήμερα η μέρα να είναι καλύτερη και να αρχίσετε να αναρρώνετε σιγά σιγά!!!! Το τεστ τελικά το κάνατε???

Joa μου έπαθα πλάκα με το μάτι του άντρα σου περαστικά και φανταζομαι ο καημένος πόσο πολύ θα πονάει.Περαστικά στον Χρηστάκο σου .... τέλειες οι μετρήσεις σας.

Αρμα μου είδες που άρχισαν να βγαίνουν τα δοντάκια ... ήταν να γίνει η αρχή.Όσο για την δουλεια εύχομαι να βρεθεί κάτι σύντομα.

Σαρδελάκι μου πολύ χάρηκα που βρεθήκατε με την Βικούλα , Θα ήθελα πραγματικά να βρεθούμε όλες από κοντά (όσες τουλάχιστον είμαστε από Θεσσαλονίκη και περίχωρα) και συμφωνώ με την Stone πραγματικά είμαστε πολύ καλή παρέα και ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.Μόνο που ρε κορίτσια εγώ δεν έχω να αφήσω κάπου την Ραφαέλα , αν δεν μπορεί ο μπαμπάς της θα πρέπει να την πάρω μαζί μου.

Deleni μου θυμάσαι τι λέγαμε για τον ύπνο?? Τζίφος αρχίσαμε πάλι τα ίδια , χθες χτυπιότανε να μην πάει στο κρεβάτι της και ήθελε να την νανουρίσω στο δικό μας. Ο κακός χαμός τελικά την κοιμησα σε μας και μετά την έβαλα αμέσως στο κρεβατάκι της.Και το βράσυ στις 2,00 και στις 4,00 ξυπνησε και ήθελε να έρθει αλλά την πήρα αγκαλιά, την έκανα βόλτα μέχρι το σαλόνι και μετά ξανά στο κρεβατάκι της.Τι να πώ?????:(:(:( Α και να σε ρωτήσω εσύ που μένεις γλυκειά μου???

Stone μου πολύ χάρηκα και συγκινήθηκα με τα νέα σας!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!!

Βικούλα και Κα Φωτεινή περαστικά στην μικρή μας , εύχομαι να είναι κάτι περαστικό.

Σας κούρασα ε????? Φιλάκια σε όλες!!!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σας κούρασα ε????? Φιλάκια σε όλες!!!!!!:P:p:

Μας κουρασε λέει...Εγώ παταω κάθε λεπτό το εικονιδιο της ανανέωσης μηπως εγινε καμια καινουρια δημοσίευση και δεν την είδα....χαχαχα

Σαρδελάκι μου[/b] πολύ χάρηκα που βρεθήκατε με την Βικούλα , Θα ήθελα πραγματικά να βρεθούμε όλες από κοντά (όσες τουλάχιστον είμαστε από Θεσσαλονίκη και περίχωρα) και συμφωνώ με την Stone πραγματικά είμαστε πολύ καλή παρέα και ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.Μόνο που ρε κορίτσια εγώ δεν έχω να αφήσω κάπου την Ραφαέλα , αν δεν μπορεί ο μπαμπάς της θα πρέπει να την πάρω μαζί μου.

Εγώ θα πρότεινα -αν το θελετε και εσεις- να βρούμε εναν ήσυχο παιδότοπο - εσεις που γνωρίζετε καλύτερα- και να βρεθούμε εκει για καφεδακι με τα παιδακια μας..

Deleni μου θυμάσαι τι λέγαμε για τον ύπνο?? Τζίφος αρχίσαμε πάλι τα ίδια , χθες χτυπιότανε να μην πάει στο κρεβάτι της και ήθελε να την νανουρίσω στο δικό μας. Ο κακός χαμός τελικά την κοιμησα σε μας και μετά την έβαλα αμέσως στο κρεβατάκι της.Και το βράσυ στις 2,00 και στις 4,00 ξυπνησε και ήθελε να έρθει αλλά την πήρα αγκαλιά, την έκανα βόλτα μέχρι το σαλόνι και μετά ξανά στο κρεβατάκι της.

Και εγω που νομιζα οτι το κολπο με τα μαξιλαρια και τα παπλώματα επιασε.. Προσπάθησε το..μην παραιτήσε ρε Εύα και κυρίως μη την πέρνεις στο κρεββάτι σου! Νανουρισε την στο δικο της...Ευχομαι γρήγορα να στρώσει ο υπνος της..Μεγαλη υπόθεση βρε παιδι μου..

Καλημερα στα γρηγορα γιαιτ τρεχω

συζυγος καπως καλυτερα αλλα παλι 38 τη νυχτα,εγω λιγο το λαιμο μου,γιατροι αλλου για αλλου άλλα λεει ο ενας άλλα ο αλλος,στο 1135 αλλα ο ενας αλλα ο αλλος,άλλα η παθολογος,άλλα η παιδιατρος....δραμα η κατασταση στην ελλαδα.........

Θα σας πω σε λιγο για το γολγοθα μου παω να εξεταστω και εγω και ανδρας μου και τοσο εχω φουντωσει που θα ριξω και το εμβολιο αμα μου κατσει

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και τωρα κατι που επειγει.

ριτα πες μου τι μαρκα ειναι το θερμομετρο που ελεγες να παω να το παρω.

Microlife ειναι η μαρκα ενα ασπρο θαλασσι και εχει 7,50 ευρω πηρα και εχθες ενα ακομα υπαρχει και ενα της ιδια εταιρειας με 4 ευρω αλλα δεν ειναι τοσο γρηγορο εσυ θα ζητησεις αυτο με τα 7,50

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα γρηγορα γιαιτ τρεχω

συζυγος καπως καλυτερα αλλα παλι 38 τη νυχτα,εγω λιγο το λαιμο μου,γιατροι αλλου για αλλου άλλα λεει ο ενας άλλα ο αλλος,στο 1135 αλλα ο ενας αλλα ο αλλος,άλλα η παθολογος,άλλα η παιδιατρος....δραμα η κατασταση στην ελλαδα.........

Θα σας πω σε λιγο για το γολγοθα μου παω να εξεταστω και εγω και ανδρας μου και τοσο εχω φουντωσει που θα ριξω και το εμβολιο αμα μου κατσει

Φιλια

Ρίτα μου οτι καλύτερο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου..

Για αυτο δυσπιστούμε όλοι μας..Με την αγνοια και την παραπληροφορηση που υπαρχει, με το γεγονος οτι δεν υπαρχει μια κοινή γραμμη να ακολουθησουν οι γιατροί και οι παιδιατροι, να συμβουλεύσουν και να κατευθυνουν τον κοσμο περι τινος πρόκειται..

Εγώ κάθομαι στην Χαλκιδική, στον Πολύγυρο... αλλά που και που έρχομαι Θεσσαλονίκη για ψώνια ή καμιά βόλτα... Το μόνο μου θέμα είναι ότι "σέρνω" μαζί και τον σύζυγο... Και εγώ με τα μικρά μας θα ήθελα να βρεθούμε αλλά... ελπίζω να το κανονίσουμε κάποια στιγμή...;)

Εύα εγώ υπέκυψα και πήρα το"Κοιμίσου παιδί μου" το είχε εφαρμόσει η Niked και "έπιασε" και είπα να το δοκιμάσω... θα σας πω τη Δευτέρα πως τα πήγαμε....:rolleyes: Πρόλαβα μόνο και έριξα μια ματιά και βρήκα πολύ σωστό κάτι που λέει... Ότι είναι κάπως περίεργο κάθε φορά να προσπαθούμε να βάλουμε το παιδί να κοιμιθεί με διαφορετικό τρόπο.. είναι σαν να προσπαθούμε να το ταίσουμε κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο... δηλαδή τη μία μέρα το ταίζουμε με το κουτάλι, την επόμενη με το καλαμάκι, την επόμενη απο την κατσαρόλα κοκ :D:D:D:D

Αναλυτικότερα τη Δευτέρα....;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Deleni και εσεις νυχτοπούλια;; Δηλ. δεν εστρωσε ποτέ ο υπνος της Αναστασίας ή είναι πρόσφατο το φαινόμενο λόγω δοντιών;;

Εμεις πηγαίνουμε πολύ συχνά στο COSMOS, αλλά τα Σαβ/κα εκει γίνεται ο κακος χαμός..χωρια που δεν εχει ενα σωστο παιδοτοπο..

Οταν έρθετε προς τα εδώ να μας ενημερώσεις να το κανονισουμε.

Stone συμφωνώ απολύτως για τον παιδότοπο πρεπει όμως να το δούμε ζεστά το θέμα και να το κανονίσουμε.

Όσο για τον ύπνο της Ραφαέλας προσπαθώ κορίτσι μου γι΄αυτό όλο το βράδυ έκανα βόλτες στο σαλόνι .... όσο για το νανούρισμα Stone μου έκλαιγε πάνω από 1/2 ώρα είπα θα εξαντληθεί που θα πάει και θα κοιμηθεί αλλα τίποτα αν δεν την πηγαινα σε μας δεν υσηχαζε!!!!!

Όσο για το καλσόν δεν έχεις εκεί κοντά να αγοράσεις , να αλλάξεις και μετά να πας Τράπεζα?? Το σκίσιμο που είναι??

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...