Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Τι κανετε?Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα.

Και μπουρναζι ειναι οκ για μενα μπορει να ειναι πολυ μακρια μου αλλα εχω ευκολη προσβαση με ταξι.

Καλα να περασετε ολοι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Το παρτυ μας θα γινει το επομενο Σαββατο 1η Μαη 11-2 σε παιδοτοπο στο Βυρωνα.Θα χαρουμε πολυ να ερθετε να σβησουμε ολοι μαζι τα κερακια μας!!!

Ενημερωστε με μονο σας παρακαλω για το ποσες μπορειτε να τα φερετε διοτι θα πρεπει τη Δευτερα να το κλεισω οριστικα και να γνωριζω ποσα παιδακια και μεγαλοι θα ειναι.

Ο συγκεκριμενος παιδοτοπος ειναι αρκετα ευρυχωρος οχι μονο με κατασκευες αλλα και με αλλα παιχνιδια ,σπιτακια πλαστικα,κουζινες κτλ..Φυσικα εχει κοπελες σε καθε κατασκευη και χωρο.

Οποιες μπορειτε γραψτε το και μετα θα συννενοηθουμε με πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το κλεισατε το παρτυ σας ριτακι.ωραια θα περασετε εκει.

εμεις μολις φαγαμε κουχ κουχ πακακεχ (κους κους με πατατες) και τωρα την εβαλα να κοιμηθει αλλα δεν το βλεπω.ειναι στο κρεββατι της λεει τα δικα της αλλα την αγνοω χαχαχα.

που πηγατε ριτακι βολτα?τι καιρο σα κανει εκιε?εδω εβρεχε το βραδυ και τωρα εχει συννεφια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πηγαμε στον παιδοτοπο βικακι για να μιλησω και μετα σ/μ.

Εχει μια μουνταδα και εδω ο καιρος...αλλα εχει καλη θερμοκρασια.

Φοβερη η Φωτεινη ε?Μου αρεσε το ''πακακεχ''χαχα!

To mall ειναι εδω

http://www.themallathens.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=41

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτα79 με το καλό τα γενέθλια κούκλα είμαστε μακριά αλλιώς θα ερχόμασταν τι κρίμα είστε όλες πολύ μακριά

ελπίζω φέτος στης καλοκαιρινές διακοπές να βρεθούμε με κάποιες από τις κοπέλες από την Θεσσαλονίκη μιας και θα πάμε προς τα πάνω διακοπές για να δούμε και το μικρό βατραχάκι

φιλιω ακούς σου ερχόμαστε με σουπερ πανοτουρτα

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσάκια και από εμάς. Χάθηκα χτες λίγο γιατί είχα ψώνια και μόλις γύρισα σπίτι, 20.30, δέχτηκα επίσκεψη από πεθερίξ (η μέρα το είχε χτες). Κουβαλήθηκαν για να δουν λέει την Αλεξάνδρα και το γιο τους που ήταν άρρωστος και δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας τηλεφωνήσουν. Είχα τόσα νεύρα και για ξεσπάσω, τους αγνόησα και έφτιαξα μπουγάτσα :D:D:D:D:D:D. Ο πεθερός μου πρέπει να είπε 4ις φορές 'αυτή η κανέλλα μου έχει σπάσει τη μύτη΄και έκανα πώς δεν άκουγα.;);) Είμαι πολύ κακιά τελικά!!!!! Χριστέ μου, θα πέσει κεραυνός να με κάψει και θα πέσει ακριβώς στο δόξα πατρί για να μην γλιτώσω σίγουρα.

Τεσπά. Ο αντρούλης μου είναι καλύτερα, αν και δεν κατάβηκε ούτε σήμερα γιατί νιώθει αδύναμος. Έκανε και τις ουρολογικές και την Τρίτη θα έχουμε τα αποτελέσματα. Εμείς σήμερα κατεβήκαμε βολτίτσα και περάσαμε τέλεια. Έχει και πολύ όμορφη μέρα. Ήρθαν και κάτι ξαδέρφια μας που μένουν Κιλκίς και μας έκαναν έκπληξη και πολύ το έχω χαρεί. :D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ Ριτάκι εμείς τελικά δε θα μπορέσουμε γιατί λέμε αν δε δουλεύει ο άντρας μου να πάμε καμιά εκδρομουλα!Θα περάσετε τέλεια πάντως είμαι σίγουρη!

Εμείς είχαμε τη βάφτιση της ανηψιάς σήμερα, αλλά δεν το ευχαριστηθήκαμε καθόλου, φύγαμε άρων-άρων αφού ο Γωγούλης έχει μεταλλαχθεί τελείως, ως συνήθως δεν ήθελε να φάει μπουκιά, αλλά κυρίως έπαιζε με την πόρτα με κίνδυνο να πιάσει τα δαχτυλάκια του αλλά κυρίως ήθελε να βγει στο δρόμο! Τα νεύρα μου τσατάλια αφού έξω έβρεχε! Δε φτάνει που πέρασα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα στην τουαλέτα προσπαθώντας να θηλάσω τη μικρή που είναι ακόμα χάλια και δυσκολεύεται ακόμα και να φάει, την υπόλοιπη κυνηγούσαμε το Γιώργο! Τι να πω, δε νομίζω τη συγκεκριμένη περίοδο να υπάρχει άλλο τόσο τρελό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι τι έγινε με το όνομα τελικά; Πώς το πήρε η μαμά σου;

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Ριτα με το καλό να γιορτασετε τα δεύτερα γενεθλια σας!!

Βικυ ο συζυγος εφτασε;;Ο δικος μου εχει αραξει στον καναπέ και βλέπει ολες τις σχετικές εκπομπές.Βρε τελικα ειναι πολύ τρελοί αυτοί οι αριανοί..300 λεωφορεια κατεβηκαν και το κίτρινο κομβόι εφτασε τα σαραντα χιλιομετρα!!Δεν ειμαστε καλά...

Ιωάννα τωρα μαλλον μεχρι να βγουν και τα αποτελέσματα των εξετασεων του, ο καλος σου εχει μια σχετικη αγωνία και ισως τον ριχνει παραπάνω αυτό..Δεν θα ειναι τπτ, καλή επιτυχια!

Μαρίνα να σας ζησει η ανηψια!!και το ονομα αυτης τελικα;;

Ο Γωγος μαλλον για να τραβηξει το ενδιαφερον εκανε ολα αυτα τα ταλιμπανιστικα κολπα...Αληθεια, μου φαινεται πως η συμπεριφορα του τωρα (λόγω μπέμπας) ειναι πιο αλλοπροσαλη απο ποτέ ή ανεκαθεν τα εκανε αυτα;;;

Ηλιανα κανονιζεις καλοκαιρινες διακοπές;;

Εχουμε και εμεις να πάμε σε βαφτιση σε καμια ωριτσα και σημερα εχει μονο ματς και πίτσα!!

Ακυρωθηκε και ο γαμος για το βραδυ (χωρισε χτες το ζευγαρι) και θα ειμαστε ολο το βραδυ με τον μπαμπακα μας...

Αυριο πάλι βαφτιση και γενεθλια..

Πάμε να ετοιμαστούμε, καλη συνεχεια σας εύχομαι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι τι έγινε με το όνομα τελικά; Πώς το πήρε η μαμά σου;

Να σας ζήσει και η νεοφώτιστη :P:p:p:p:p:p (τι γαϊδούρα που είμαι :oops::oops::oops::oops: ούτε δεν ευχήθηκα προηγουμένως :oops::oops::oops:)

Ακυρωθηκε και ο γαμος για το βραδυ (χωρισε χτες το ζευγαρι) και θα ειμαστε ολο το βραδυ με τον μπαμπακα μας...

Πλάκα κάνεις; Τα είχαν όλα έτοιμα και χώρισαν τελευταία στιγμή; Τραγελαφικό είναι.

Ναι βρε Ιωάννα, παραμονη του γαμου διαφωνησαν πολύ εντονα για κτ και ηρθε χτες ο πατερας της νυφης να μας πει οτι ο γαμος ακυρωνεται λόγω εντονου καβγα του ζευγαριου...Τι προηγηθηκε δεν γνωριζουμε.

Καταστροφη για εμας - μιας και ηταν ολα ετοιμα- και πόσο μαλλον για εκεινους...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινακι να σας ζησει!Οσο για το Γωγουλη εγω νομιζω οτι ναι μεν ειναι η μικρη στη μεση αλλα ξαναλεω οτι εγω ειδα μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα απο τον 21ο μηνα εως τον 22ο.Βασικα δεν τον αναγνωριζα ειχε απογινει...

Ευχομαι να ειναι αυτο και να ηρεμησει λιγακι.

Γιοβαννα μου λογικο ειναι να μην εχει πολλα κεφια ο καλος σου.Οταν νομιζουμε οτι κατι εχουμε οσο να ειναι πεφτουμε λιγο .Ευχομαι ολα να εξελιχθουν καλα και να ηρεμησετε!

Πετρουλα καλα να περασετε!Καλε παει ο γαμος?Ειχατε ψωνισει και δωρα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...