Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαμπρινουλι μου τι κανεις?

Κατσε να τα πουμε καλε μην χανεσαι!

Η μικρη τι κανει?

Ελα Μαργαριταρενια μου !!! Χαθηκαμε μωλε γμτ ....

Καλα ειναι η παλαβίτσα μου ! Απο το πρωι που θα ανοιξει το ματι μεχρι το βραδυ πριν κοιμηθει το μυαλο της στη βολτα και στις κουνιες ειναι . Τελευταια τις αγαπησε τοσο και δεν ξεκολλάει ...

Δεν χρειαζεται να σου πω την προοδο μας στην ομιλια ...:rolleyes:

Για πες εσυ ? Τι κανονισες για γενεθλια ? Τι θεμα θα χετε?

Ελα Μαργαριταρενια μου !!! Χαθηκαμε μωλε γμτ ....

Καλα ειναι η παλαβίτσα μου ! Απο το πρωι που θα ανοιξει το ματι μεχρι το βραδυ πριν κοιμηθει το μυαλο της στη βολτα και στις κουνιες ειναι . Τελευταια τις αγαπησε τοσο και δεν ξεκολλάει ...

Δεν χρειαζεται να σου πω την προοδο μας στην ομιλια ...:rolleyes:

Για πες εσυ ? Τι κανονισες για γενεθλια ? Τι θεμα θα χετε?

Τιποτα δεν κανονισα για γενεθλια ακομα...αστα καταπιαστηκα με τος παιδικους και εμεινα πισω.

Θα κανουμε κατι οικογενειακο την τεταρτη σιγουρα και ισως ερθουν κια λιγοι κοντινοι με τα παιδακια τους.Αν καταφερω να βρω κανα χωρο να με ικανοποιει θα του κανω το παρτακι το επομενο σκ.

Το θεμα θα ειναι σιγουρα Μπομπ Μαστορας!!Εχει τρελα ο μαστορακος μου!

Αντε κοντευουν και τα δικα σας γενεθλιακια.

Αχ κουνιες ε?Εμεις εχουμε γινει γραφικοι,κουνιες ,κουνιες,κουνιες ολη την Αθηνα εχουμε γυρισει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαμα έφαγε μπρόκολο με λάβας.στο νεροχύτη βέβαια αλλά έφαγε 4 τούφες κ 3 λάβας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αλλο πονεμενο θεμα ο παιδικος .... Φυσικα για του χρονου εμεις , στα 3 , αλλα εχω απελπιστει . Τελος παντων ειναι περιεργα τα πραγματα εδω με τους παιδικους .

Ωραια θα ειναι τη μερα των γενεθλιων του να κανετε κατι . Καλα εσυ σιγουρα στο "μικρο παρτυ" θα εχεις οσους θα χουμε εμεις στα κανονικά ! χαχαααα

Πλησιάζουν και τα δικά μας και ψαχνομαι λιγο να παραγγειλω καποια πραγματα για την τουρτα και διαφορα . Κατι σε παπακια θεμα σκεφτομαι γιατι τα λατρευει .

Διαφημίσεις

απ'το άλλο δεν εχω αλλά νομίζω περνάει με αντιβίωση.

Αν είχες και απο αυτό έπρεπε να σε τρέχουμε για ιατρικό θαύμα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι κια εγώ τα πέρασα...αυτό που προσπαθούσα καμιά φορά (ακόμη και τώρα τα Σκ) είναι να θηλασω τον μικρό πριν ξυπνήσει η Αναστασία έστω και κοιμισμένο, ώστε να έχει να "αντιμετωπίσει' μόνο ένα γεύμα που θα είμαστε μόνοι μας μιας και κατά τις 2 γυρνάει και ο άντρας μου απο τη δουλειά και τα πράγματα είναι πιο εύκολα...:confused: Πάντως με τον καιρό οι αντιδράσεις βελτιώνονται...εγώ προσπαθούσα να της εξηγήσω τι κάνει η μαμά...

Καλό βράδυ σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γειά χου λαμπρινή μου.

Λαζάρενια,ένα τζα κ καληνύχτα ε;φαντάζομαι την κούραση σου.Ρίτακι όλη την αθήνα αλλά για το μαλλ τίποτα.σε πειράζω κοριτσάκι μου.

KAΛE ΠEITE MOY ΠOY EINAI Με γράφετε κανονικά

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σορρυ αλλα ψιλοξυπνησε,αυτοι ο ιτελευταιοι τραπεζιτες τον εχουν ταραξει.

Λαμπρινη εσεις τα βγαλατε ολα τα δοντακια?

Αληθεια με παιδικους στη Γερμανια τι παιζεΙ?

Εγω ευτυχως μετα τη φρικη που εφαγα με τα κουτια που εβλεπα βρηκα εχθες 2 να μου αρεσουν πολυ οποτε και θα τους δουμε με τον Τηλεμαχο μαζι να αποφασισουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γειά χου λαμπρινή μου.

Λαζάρενια,ένα τζα κ καληνύχτα ε;φαντάζομαι την κούραση σου.Ρίτακι όλη την αθήνα αλλά για το μαλλ τίποτα.σε πειράζω κοριτσάκι μου.

KAΛE ΠEITE MOY ΠOY EINAI Με γράφετε κανονικά

Που ειναι πιο?

Ρε εγω σας ειπα παμε με τα παιδακια μας και τους καλους μας και παω οπου θελετε.

Να εχω και σοφερ.χαχα!

Αφου με θελετε σκετη τι να κανω?...θα το παλεψω!Το παρακουρασαμε το θεμα οτι πει η πλειοψηφια.

Βικακι εσυ εισαι η guest ?Σε εχω καταλαβει!Πονηρουλααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικυυυυυυυυυυυυ χαχαχαχαχαχα πεθανα στο γελιο ! Τι ρεντα εχεις ωρες ωρες !!!

Τρωει καλυτερα τωρα το αστερακι σου ?

Μωλε κοριτσια ποσο θα θελα να γνωρισω τα παιδακια σας !!! Βεβαια και σας μαζι αλλα τα παιδακια δεν ξερω πιο πολυ τα θελω !!!

Ριτακι 2 μεινανε , εσεις τελειωνετε ε?

Παντως δεν μπορω να πω οτι με τα δοντια εχει καποια διαφορα στην συμπεριφορα ή στον υπνο . Τα τελευταια θα τα καταλαβω καλυτερα γιατι μεχρι τωρα ουτως ή αλλως ξυπνουσε απειρες φορες το βραδυ ...

Παιδικους εδω εχει τους δημοτικους (αισχος , κλουβια με κατεψυγμένα φαγητά!) , του ιδιωτικους φυσικά και τους καθολικους ή ευαγγελικους . Οι ιδιωτικοι ειναι πολυ ακριβοι , οι καθολικοι ειναι καλοι αλλα δυσκολα μας παιρνουν ... Το κακο αλλα και καλο ειναι , οτι ζουμε σε μια περιοχη με παρα πολλα παιδακια και νεες οικογενειες . Χτιστηκε μια τεραστια εκταση με νεα σπιτι και ζουμε τωρα εδω 1000 ατομα!!!! Βεβαια αυτο εγινε τα 2 τελευταια χρονια και υποδομη για νεους σταθμους δεν υπαρχει .

Διαφημίσεις

Πω πω μπλεξιμο δλδ ε?

Καλα ειμαι ισγουροι βεβαια οτι ουτε καν θα συγκρινονται με τους εδω...αμα εβλεπες καποιους απο τους ιδιωτικους που ειδα θα παθαινες.. χαλια!

αληθεια ποτε θα ξαναερθετε αθηνα?

Περισυ μου την εκανες ατιμη και δε σε ειδα.Φετος θα ερθετε να βρεθουμε ,οπου θελετε και σπιτι ακομα ασυζητητι οκ?

Δοντακια και εμας 2 μεινανε τα οποια ομως και ειναι τα μοναδικα που τον ζοριζουν μηνες τωρα...ουτε στους κυνοδοντες ετσι που ειχε μονο αφαγια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά θα ταν να ήμουν εγώ Ρίτακι μου,αλλά δεν είμαι.δεν κατάλαβα όμως βγήκε το συμπέρασμα ότι θα έρθει κάποια εκεί.μια περιοχή ζήτησα να μάθω.αν ήμουν εγώ θα έπαιρνα ένα ταξί κ θα πήγαινα εκεί,αλλά που λεφτά.δεν ρωτάω γι αυτό.δεν εχω καταλάβει καν τι είναι.

Λαμπρινή μου,φτου φτου τρώει καλά.

Ντελένι κάτι είπες τώρα αλλά δεν το θυμάμαι.

Μολις επιστρεψαμε και εμεις απο γιορτες και επισκέψεις...

Εφαγα του σκασμου πάλι και τι θα γινει το χαλι μου απορω..

Ολο θελω να τρώω, με τετοιες νοστιμιες πως να αντισταθεις, ολα νοστιμα μου φαίνονται..

Καληνυχτα και καλό Σαβ/κο σε όλες μας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Λοιπόν κάνω μία τελευταία πρόταση. Μπουρνάζι. Και κοντά στην εθνική και πολύ εύκολη πρόσβαση με ταξί πήγαινε-ελα. Τι λέτε?

Πάω να τελειώσω το φαγητό μας και αργότερα θα πάμε καμιά βολτίτσα.

Φιλιά σε όλες και να περάσετε ένα τέλειο σαββατοκύριακο!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρίτα σε ποια περιοχή είναι το μαλλ εννοώ.

Τώρα λέτε μπουρναζι αν βρείτε κ τον γεωργούλη(που ήταν από εκεί στη σειρά εραστής δυτικών προαστίων)τσακώστέ τον κ στείλτε τον μου πακέτο χαριλάου θεσσαλονίκης.θα τον τσιμπήσω εγώ!τι άντρας θεέ μου!

Καλημέρα καλέ δεν είπα.

Ο άντρας μου είναι στον δρόμο για αθήνα για τον αγώνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...