Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!

τι κανετε;

παλι δεν προλαβα να σας διαβασω.

τωρα εκατσα λιγο ο τιμος ειναι με την γιαγια στο μπαλκονι και κανει κουνια κι ο μπεμπης κοιματε του καλου καιρου με το ζορι τον θηλασα 10 λεπτα δεν ξυπναει με τιποτα και θα μου ξυπνησει παλι το βραδυ και θα εχουμε γλεντια!!!

εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ο τιμος δεν μ'αφηνει να θηλασω μολις με βλεπει να κατσω ερχεται και με τραβαει κλαιει φωναζει κανει ζημιες αφηστε δραμα η κατασταση να δω μεχρι ποσο θα αντεξω στεναχωριεμαι και για τον μπεμπη μην δεν τρωει σωστα και δεν βαζει σωστα βαρος

με προβληματιζει πολυ ο τιμος δεν θελω να νιωθει οτι δεν του δινω σημασια η συμπεριφορα του εχει αλλαξει και δεν θελω με τιποτα να νιωθει παραμελημενος τελος παντων αυτα τα δικα μας.

ελπιζω να εισαστε κι εσεις ολες καλα.

χρονια πολλα και στο Γιωργακη της Μαρινας!!!

και σε ολους τους εορταζοντες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα χρόνια πολλά για τι Γωγούλη μου! Να είστε καλά!

Joa να τον χαίρεσαι το σύζυγο!

Πάντως κι εμένα το mall με βολεύει πολύ για συνάντηση!Ρίτα δεν κατάλαβα ο άντρας σου δουλεύει εκείνη την ώρα? Θα μπορούσενα έρθει λίγο αργότερα με το Γρηγοράκη να αλωνίσει ο μικρός και φεύγετε παρέα! Εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι!

Είναι το πεθερίξ εδώ και έχω ξενερώσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές, τέσπα έχω κλειστεί στο δωμάτιο και θηλάζω,φοβάμαι μη μπουκάρει, την κάνω σιγά-σιγά, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οχι βρε Μαρινακι μου Σαββατο βραδυ στο mall με τον χαμο και ολη την πιτσιιρικαρια του Σαββατοβραδου που ξεκιναει απο το μεσημερι και ο καλος μου με τον μικρο να λυσσαει δεν ερχεται με τιποτα, μου το ξεκαθαρισε.Τον καταλαβαινω...χαχα

Μια φορα καναμε το λαθος και περα απο το οτι δε βρισκαμε να καθησουμε ειχε και ουρα για να μπουμε στο παρκινγκ.

Και εγω ειχα νωριτερα πεθεριξ...σε νιωθω...τι ακουω η γυναικα...τι κουλα...χαχα!

Ευτυχως φυγανε νωρις και βολταραμε και εμεις με τον gregory.

Παμε για μπανακι.

Καλο σκ να εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραία! Οπότε μάλλον προς το mall μας κόβω..Ριτάκι αν τα καταφέρεις κι εσύ είμαστε σούπερ!

Αν κανονίσω να έρθει να με πάρει ο καλός μου, αν είναι θα σε πετάξουμε κάπου κεντρικά να πάρεις ένα ταξάκι και να γυρίσεις!

Βατραχάκι μου δυστυχώς εμπειρία δεν έχω, σαν ''τρίτο ματι'' θα σου πω μόνο.. Ο Τιμούλης όπως φαίνεται το έχει πάρει στραβά το θέμα θηλασμός. Από την άλλη ο θηλασμός είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να προσφέρεις στον μπέμπη. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έδινες το γαλατάκι σου με μπιμπερό ή να θήλαζες χωρίς να σε βλέπει ο Τιμούλης? Σαν πρώτες σκέψεις αυτά μου ήρθαν. Τώρα τι να πω? Μπορεί να λέω και βλακείες..Πάντως (έξω από τον χορό βέβαια..) αν έβλεπα την Εύα να αλλάζει τόσο πολύ συμπεριφορά θα απέφευγα να βλέπει οτιδήποτε την ενοχλει.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Αρμακι μου για την προταση αν τελικα τα καταφερω.

Παντως κοριτσακια δε μπορει καποιο αλλο μερος θα υπαρχει που να ειναι και ανοιχτο οπως ειχε προτεινει το πικουλινι και να μας βολευει ολες.

Ειμαστε και καμποσες βρε παιδι μου και η καθεμια εχει το κολλημα της αλλες βολευονται μεσημερι ,αλλες βραδυ,αλλες μονο σαββατο αλλες κοντα αλλες μακρια καλο θα ηταν να βρεθει κατι στη μεση για να μη ζοριστει κανενας.

Δυσκολο ε?Το ξερω...χαχα!

Για πειτε μας και τους guest star τωρα !!Αντε καλε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουφ να μαι και εγω ...

εφυγαν οι επισκεψεις ...εχω βγαλει κρεατα και ξεπαγωνουν γιατι το πρωι εχει μαγειρεμα..

Μαργαριταααα κανονισε κα γινει συναντηση στο mall και να μην ερθεις!!!σε εφαγα ...

Βατραχακι μου για θεμα θηλασμο δεν εχω ιδεα..αλλα τις θεωρω λογικες τις ζηλιες και μεχρι να παγιωθει η κατασταση και να συνηθισει τα νεα δεδομενα ο Τιμος χρειαζεται χρονος..

Εμας ο Χρηστος δυο μερες μας εχει βγαλει την ψυχη ..γκρινια , νευρα ,πεισμα ..μας εχει βγαλει off ..τον εβγαλα εξω δεν δινει χερι με τιποτα και αμα παω να τον πιασω νευριαζει ...τον μαλωσα ,τον φορτωσα αγκαλια(14 κιλα -10 λεπτα περπατημα ...παει η μεσουλα μου..) και γυρισαμε με κλαμματα σπιτι ,εφαγε και τιμωρια αλλα και παλι τα ιδια κανει ..

Παντως η δασκαλα του εχει να το λεει ..τετοιο πεισματαρικο και επιμονο παιδι χρονια ειχε να δει ..

Καλε θεουλη ,οταν με το καλο κανω το δευτερο περνα πρωτα απο την πικουλινα να μας πει το μυστικο του ησυχου μωρου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Έγραφα έγραφα κ δεν πήρε την καταχώρηση το παλιόκινητό.

Ρίτα αφού με ξανά βάζεις στο παιχνίδι θα βοηθήσω.άρχισε εσύ πρώτη πες μέρος.καταρχήν η μέρα ισχύει;

Α κ πείτε μου που είναι αυτό το μαλλ;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γιοβάνα μην ανησυχείς για τον αντρουλη σου.όλα καλά θα πάνε.αν θυμάσαι κ εγώ τα εχω πολύ χαμηλά σίδηρο φέριτινη κ ορό κ παίρνω σίδηρο.δεν ζαλιζόμαι πλέον.απ'το άλλο δεν εχω αλλά νομίζω περνάει με αντιβίωση.

BATPAXAKI μου τι να σου πω κοριτσάκι μου,προσπάθησε όσο ελεύθερο χρόνο έχεις να τον αφιερώνεις στον τίμο.

Αρχίζει το παρά 5.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ωραια ανελαβε η Βικυ!!!Χαχα!

Λοιπον ακου εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τη μερα,ουτε με την ωρα(αν και ειπα την προτιμηση μου),ουτε αν ειναι σαββατο ,ουτε αν ειναι κυριακη,ουτε αν ειναι καθημερινη.

Ο μονος περιορισμος μου και αυτο γιατι δεν οδηγω ειναι η αποσταση.

Δε μπορω καλε να παρω και κολατσιο μαζι για το δρομο οπως ειπε και η Ιωαννα για να πιω ενα καφε.Ουτε και μπορω να λειψω απο τις 4 το μεσημερι εως το βραδυ αν ειναι κατι μακρια.

Οποτε συμφωνα με οτι εχει συζητηθει ως τωρα μονο το mall δε με βολευει οπως ξαναειπα...

Καμμια Αγια Παρασκευη?Αμπελοκηπους?εστω Κηφισια βρε παιδια να μη χρειαστει να βρω ταξι για Αττικη οδο?Λεω αυτα γιατι καταλαβα οτι τα περισσοτερα κοριτσια θελουν βορεια.

Ιωαννακι εχεις αυριο τραπεζι?Εισαι ετοιμη?Εχασα επεισοδια μου φαινεται.

Εμεις ποτε θα τα πουμε καλε?Αντε βρε κοριτσι χαθηκαμε...

Βατραχακι μου τι να σου πω υπομονη.Σιγουρα η φαση αυτη των μικρων μας τωρα ειναι δυσκολη μας θελουν απο πανω.Σιγα σγα θα συνηθισει ο μικρος σου.Δεν εχω και εμπερια να βοηθησω παραπανω.

Α Ιωαννακι για το δρομο που λες το προβλημα αυτο το ειχαμε πριν αρκετους μηνες και το εχω και τωρα οταν κουραστει αφου δεν περνουμε πια καροτσι.

Το ειχα λυσει ως εξης:Μου ειχε επιβαλει ο ιδιος ενα παιχνιδι ,να πηγαινω εγω απο κατω και εκεινος απο το πεζοδρομιο και να μου κρυβεται στα παρκαρισμενα.Αλλα εχουμε πει μολις φτανουμε στη γωνια να δινει το χερακι και να με βοηθαει στα φαναρια.Και μου φωναζει ''παμε'' οταν ειναι πρασινο.

Για δοκιμασε και μου λες, διοτι ξερω οτι το βαρος τους δεν παλευεται.Εγω απο το κουβαλημα την περασμενη βδομαδα σε ανηφορα ακομα να συνελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Στον γιώργο κ στη δήμητρα πήγαμε.

Ρίτα αμπελόκηπους!τι μου θύμισες!ένα χρόνο εκεί δίπλα τον περάσαμε,πανόρμου!

Λέω να προτείνετε ένα μέρος η κάθε μια.η μέρα κ η ώρα παραμένει κ δεν αλλάζει.εντωμεταξύ εγώ γιατί ανακατεύομαι δεν καταλαβαίνω.

γεια σας!!!

τι κανετε;

παλι δεν προλαβα να σας διαβασω.

τωρα εκατσα λιγο ο τιμος ειναι με την γιαγια στο μπαλκονι και κανει κουνια κι ο μπεμπης κοιματε του καλου καιρου με το ζορι τον θηλασα 10 λεπτα δεν ξυπναει με τιποτα και θα μου ξυπνησει παλι το βραδυ και θα εχουμε γλεντια!!!

εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ο τιμος δεν μ'αφηνει να θηλασω μολις με βλεπει να κατσω ερχεται και με τραβαει κλαιει φωναζει κανει ζημιες αφηστε δραμα η κατασταση να δω μεχρι ποσο θα αντεξω στεναχωριεμαι και για τον μπεμπη μην δεν τρωει σωστα και δεν βαζει σωστα βαρος

με προβληματιζει πολυ ο τιμος δεν θελω να νιωθει οτι δεν του δινω σημασια η συμπεριφορα του εχει αλλαξει και δεν θελω με τιποτα να νιωθει παραμελημενος τελος παντων αυτα τα δικα μας.

ελπιζω να εισαστε κι εσεις ολες καλα.

χρονια πολλα και στο Γιωργακη της Μαρινας!!!

και σε ολους τους εορταζοντες!!!!

Βατραχακι μου για να ξερεις οτι το μωρακι σου τρωει καλα θα πρεπει να μετρας τις πανες . Αν εχει καθημερινα 6-8 πανες με τσισα και 3-4 με κακα τοτε τρωει μια χαρά !

Στο θεμα της ζηλειας τωρα ... Εγω το βρισκω πολυ καλο που ο Τιμος δειχνει τη ζηλια του και αντιδρά . Ξερω οτι αυτο ακουγεται πολυ "χαζο" αλλα για μενα ετσι πρεπει να ειναι . Δεν ειναι φυσιολογικό ενα παιδακι να μην ζηλευει . Νομιζω εχεις το βιβλιο της Πατσουρου , δες τι λεει και εκει για τη ζηλεια .

Εμενα θα με ανησυχουσε πιο πολυ αν εβλεπα οτι το παιδι μου δεν εκφράζεται και δεν βγαζει την ζηλια του που ειναι ενα φυσικό συναισθημα!

Εκφράζει πιο πολυ τη ζηλια του οταν θηλάζεις γιατι νιωθει (τα μικρα εχουν πολυ αναπτυγμένη την ενσυναισθηση) αυτη τη ιδιαιτερη επαφη που εχουμε με τα μικρά μας οταν θηλάζουν . Επισης δεν νιωθει απειλή οταν το μωρο κοιμάται ή καθεται στο κρεβατάκι του . Οταν ειναι πανω στη μαμα ομως ?

Εγω δεν ειμαι υπερ της αντλησης (οταν δεν υπάρχει λογος) , ο θηλασμος ειναι κατι παραπάνω απο τροφή και το μωράκι σου εχει και αυτο τις αναγκες του και τα δικαιωματα του .

Προσπαθησε οταν θηλάζεις να εχεις και τον Τιμο μαζί σου και να διαβάζεται ή να παιζετε κατι ευκολο ή απλα να ξεπλωνεται ολοι μαζί και να του μιλας . Δεν ξερω αν θηλάζεις ξαπλωμένη αλλα θα σε διευκολύνει παρα πολυ .

Νομιζω οτι τωρα στην αρχη θα ειναι δυσκολα τα πραγματα μεχρι να μεγαλώσει λιγο και το μικρουλη . Μολις αρχισει να σκαει γελάκια στον Τιμο και να πηγαινετε βολτα ολοι μαζι τοτε θα γινουν τα πραγματα πιο ευκολα για ολους σας .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...