Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.

Εμενα το Mall οπως σας ειπα εξ αρχης ειναι σχεδον το μονο μερος που μου ειναι αδυνατον.Ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση,δε με βολευει καμμια συγκοινωνια,ο ανδρας μου δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει να ερθει να με παρει και ειδικα την ωρα που λεμε θα πρεπει μετα να γυρισω νυχτα και αντε βρες ταξι απο εκει για Παγκρατι.

Οποτε για να μη σας τη χαλαω,συμφωνω να δοθει προταιρεοτητα στις εγκυουλες βεβαιως- βεβαιως και αν τα καταφερω με καποιο τροπο ισως σας δω και εγω.

Και αν καταλαβα καλα θα εχουμε και guest stars ε?χαχα σας καταλαβα!Καρφωνεστε κυριες μου!!!χιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πω - πω τι μέρα και η σημερινή. Πήξαμε στη δουλειά :(:(:(:(:(:(.

Μπήκαμε επίσημα στο ΔΝΤ; :(:(:(:(:( Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω τίποτα.

Μαρινάκι να χάιρεσαι το Γιώργο σου και να τον δεις να μεγαλώνει και να θεριεύει. ;);););)

Joa να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, αυτός εσένα και οι δυο μαζί το Χρήστο σας :P:p:p:p

Ο καλός μου τελικά έχει πολύ πεσμένο σίδηρο και θα χρειαστούν και αναλύσεις ούρων γιατί ίσως έχει αρχή ουρολόιμωξης ή προστατίτιδα (τι ακριβώς είναι αυτό ούτε που ξέρω). Τεσπά. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα γιατί πραγματικά έχω αγχωθεί.

Κωνκων περαστικά στον Κωνσταντινούλη σου. Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα.

Πετρούλα δεν σε έχω ξεχάσει με αυτό που μου ζήτησες, αλλά περιμένω να βρω λίγο χρόνο στο ΣΚ για να το ψάξω.

Μαελένη μην αγχώνεσαι. Μια χαρά μεγαλώνει ο Γρηγόρης σου. Εγώ αυτό που έκανα και κάνω με την Αλεξάνδρα, και που δεν ξέρω αν βοήθησε τελικά στην ομιλία, είναι ότι από 5 μηνών την παίρνω αγκαλίτσα και διαβάζαμε παραμύθι. Στην αρχή έδειχνα τις εικόνες και έλεγα ότι μου ερχόταν στην πορεία άρχισα να διαβάζω όλο το παραμύθι. Τώρα τα παραμύθια είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις. Επίσης όταν οδηγώ ξεκινάω και της δείχνω αυτοκίνητα και λέμε τα χρώματα, και πάντα και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο ακούμε μουσική.

Βίκυ θα ξενιτευτείς; Πλάκα - πλάκα δεν είναι άσχημη η Κύπρος.

Σούλα και η Αλεξάνδρα κοντούλα είναι. Αλλά είπαμε.......τα ακριβά αρώματα πάνε σε μικρά μπουκαλάκια. Χι, χι, χι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

παραιτουμαι.βγαλτε τα περα μονες σας.εχετε και πολλες επιλογες.

μπραβο πανουλη μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

παραιτουμαι.βγαλτε τα περα μονες σας.εχετε και πολλες επιλογες.

Γιατι καλε παραιτεισαι?Σωπα καλε ευκολο ειναι κατσε να μας συντονισεις!!:tongue:

Μαρινακι να χαιρεσαι τον Γωγουλη σου!Να τον δειτε οπως επιθυμειτε!Και του χρονου!

Ιωαννα μου πολλες ευχες στον Γιωργο σου!Να εισαστε παντα καλα και αγαπημενοι!Για το δευτερο περιμενετε το παρασυνθημα!Χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Hello!

Ρίτα με μετρό δεν βολεύεσαι? Τι εγινε τελικά με τους σταθμούς? Αποφάσισες?

Πικουλίνα ντροπή σου! Να λες τέτοια πράγματα να ζηλεύω? Σε άκουσα, αλλη φορά να τα λες πιο σιγά! χαχαχαχα!!!:tongue: Ειδικά σήμερα δεν θα ζηλέψω πολύ όμως γιατί και το Ευάκι έφαγε μια πιατάρα φακές!!!!

giovanna μου δεν είναι κάτι σοβαρό, ο αιματοκρίτης του θα ανέβει με το σίδηρο και η προστατίτιδα είναι μία φλεγμονή. Θα πάρει αντιβίωση και θα είναι μια χαρά ο καλός σου!

Με φωνάζει

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ο καλός μου τελικά έχει πολύ πεσμένο σίδηρο και θα χρειαστούν και αναλύσεις ούρων γιατί ίσως έχει αρχή ουρολόιμωξης ή προστατίτιδα (τι ακριβώς είναι αυτό ούτε που ξέρω). Τεσπά. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα γιατί πραγματικά έχω αγχωθεί.

Ιωάννα μου ειτε στη μια ειτε στην άλλη περίπτωση τα πραγματα διορθωνονται..Την ουρολοιμωξη την ξερουμε.. για την προστατιτιδα θα σου πω οτι εχει ο νονος μας και ο μπαμπας μου..Στο μπαμπα μου εμφανιστηκε τον τελευταιο χρόνο ενω ο νονος του Ανασταση το εχει από τα 25 του

Σε αυτους χορηγηθηκε αντιβιωση για να περασουν τα πρωτα συμπτωματα και μετα μια παρακολουθηση απο ουρολόγο μια φορα τον χρόνο..Μη στενοχωριεσαι καθόλου.Θα κανετε οτι θεωρηθει απαραίτητο και μετα θα αντιμετωπιστει αναλογα.

Πετρούλα δεν σε έχω ξεχάσει με αυτό που μου ζήτησες, αλλά περιμένω να βρω λίγο χρόνο στο ΣΚ για να το ψάξω.

Καλέ κατσε καλά που θα αφιερωσεις το Σαβ/κο σου για μενα!!Ασε με εμενα, εχουμε καιρό...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hello!

Ρίτα με μετρό δεν βολεύεσαι? Τι εγινε τελικά με τους σταθμούς? Αποφάσισες

Οχι Αρμακι μου δε βολευομαι.Για να παρω μετρο πρεπει να παρω πρωτα αλλη συγκοινωνια να κατεβω κεντρο και να αλλαξω 2 τρενα μετα.

Ολοκληρο ταξιδι ,πρεπει να φυγω απο πολυ νωρις και να γυρισω πολυ αργα και δε γινεται .

Ενταξει αν ολες βολευεστε για εκει δεν τρεχει τιποτα θα δω τι θα κανω..

Με ταξι παλι απο Αττικη οδο θελω καμποσα λεφτα και δεν ειναι αυτο το θεμα μονο ειναι οτι δε θα βρισκω μετα να με γυρισει.

Γιοβαννα μου οπως στα λενε τα κοριτσια.Ολα θα πανε καλα.Δνε ιενια τιποτα αυτα.Αντιμετωπιζονται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...