Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ....bye bye δωρο πασχα , bye bye επιδομα αδειας...κλαψ...

κατι ηξερα και εγω κ ειπα να χαιρομαστε τον george clooney.....για της κρυες νυχτες του χειμώνα μια χαρά θα ειναι, αφου με ολα αυτα τα μέτρα δεν θα εχουμε ορεξη για τιποτα... τουλαχιστον τα ονειρα δεν θα μας τα αφαιρέσουν ;);) :):)

παει και το ταξιδακι μου στην Αυστραλια γα#$%ο το κερατο μου γα$#%ο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι ηξερα και εγω κ ειπα να χαιρομαστε τον george clooney.....για της κρυες νυχτες του χειμώνα μια χαρά θα ειναι, αφου με ολα αυτα τα μέτρα δεν θα εχουμε ορεξη για τιποτα... τουλαχιστον τα ονειρα δεν θα μας τα αφαιρέσουν ;);) :):)

παει και το ταξιδακι μου στην Αυστραλια γα#$%ο το κερατο μου γα$#%ο

ολα και ολα.κερατο δεν εχεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

θελω να δω ποιοι θα ειναι στη φωτο

Θα γραμμοσκιασουμε τα προσωπα λογο προσωπικων δεδομενων. Τι νομιζεις ολα τα εχω σκεφτει!!! Αντε κοριτσια οργανωθειτε μας κοροϊδευουν οι Βορειες!!!

αντε για να σας οργανωσω εγω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/5 ΣΤΟ MALL 5-6 ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ

δηλωστε συμμετοχη απο τωρα.(αληθεια σε ποια περιοχη ειναι αυτο?)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

αντε για να σας οργανωσω εγω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/5 ΣΤΟ MALL 5-6 ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ

δηλωστε συμμετοχη απο τωρα.(αληθεια σε ποια περιοχη ειναι αυτο?)

Εσυ ρε κοπελια γιαι ανακατευεσαι;;;;; Αφου εμεις τα κανονιζουμε ολα τελεια .....

ΒΙκυ ενταξη το αλλαζω ...γα#$%0 την γκαντεμια μου γα#$$%ο

τωρα καλυτερα κορη μου:?::?:

τωρα οκ!!!

Εσυ ρε κοπελια γιαι ανακατευεσαι;;;;; Αφου εμεις τα κανονιζουμε ολα τελεια .....

καλα καλε να βοηθησω ειπα.απαπα!!!

Διαφημίσεις

Αποφασίστε που θα κάνετε συνάντηση και αν μπορέσω να έρθω και εγώ πάω να κάνω νανακιααααααααααααα θέλω και εγώ να σας δω τσούπρες

τι λες τωρα θα πας αθηνα για την συναντηση?

μηπως να καναμε μια στον βολο για ολες μας?

ΒΙΚΥΥΥΥΥ ελατε Αυστραλια αφου εμεις εκει θα καταληξουμε...την υπηκοτητα την εχεις:):):)

πολυ μακρυα πεφτει ρε μαμα

Θα σας πω και κατι αλλο σιγα για μην το ακουσει η Arma αυτη τη φορα. Το αγορακι μου εφαγε αρακα με αγκιναρες σημερα. Και μετα για φρουτο εφαγε μουσμουλα απο τη μουσμουλια μας!!! Τρελαθηκα απο τη χαρα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...