Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια και καλό μεσημέρι σε όλες...

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω...μόλις φάγαμε αρακά, το θηριάκι μου κοιμήθηκε κι εγώ τσακίζω ένα κομμάτι πορτοκαλόπιτα και θα την πέσω κι εγώ λίγο μετά.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα μαθατε φανταζομαι...

Μπηκαμε και επισημα στο ΔΝΤ.

Με τις υγειες μας! Τωρα αρχιζει το παρτυ!:(

μολις μου το ειπε ο λουκας

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου φαντάζομαι ότι η Ιωάννα μας απαριθμεί αυτά που θα χάσουμε....

Και ειναι πολλά ρε γμτ!

Τι θα κανουμε ρε κορίτσια ?Οπως παει η κατάσταση θα πεινάσουμε!!!

Να'μαι πάλι και εγώ,

απ'τη στεναχώρια μου που ζητήσαμε βοήθεια απο το ΔΝΤ έφαγα 5 γλυκάκια (άκουσον , άκουσον) κορίτσια , δεν μπορώ να σηκωθώ απο την καρέκλα νομίζω πως μπήκα και εγώ στο μήνα μου μαζί με την Εύα.

Μα ήρθαν και αυτοί και μου τα αφήσανε φάτσα κάρτα στο γραφείο μου και τι να κάνω και εγώ , είχα φάει και τη φακούλα μου και τα τσάκισα.

Πω,πω μιλάμε δεν μπορώ να κουνηθώ.

Έγώ πάντως δεν φοβάμαι τόσο για εμάς όσο για τα παιδάκια μας και τι κληρονομιά θα τους αφήσουμε πίσω.

αχ ....bye bye δωρο πασχα , bye bye επιδομα αδειας...κλαψ...

το θεμα ειναι να μη φτασουμε να λεμε και bye bye μισθος

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου φαντάζομαι ότι η Ιωάννα μας απαριθμεί αυτά που θα χάσουμε....

Και ειναι πολλά ρε γμτ!

Τι θα κανουμε ρε κορίτσια ?Οπως παει η κατάσταση θα πεινάσουμε!!!

μαμα μη τρομαξεις με το παρακατω μηνυμα.

εμεις το συζηταμε να χαιρετισουμε την ελλαδα για καποια χρονια.προς κυπρο κλινουμε.δεν πιστευω να φτασουμε εκει αλλα κοβουν και απο τον αντρα μου τα επιδοματα και θα ειμαστε με 900 το μηνα.νομιζω οτι δεν φτανουν.τουλαχιστον οχι ετσι οπως θελουμε να ζησουμε.αν μπορουμε να εξασφαλισουμε αυτα που θελουμε καπου αλλου θα το επιδιωξουμε.θα με πειραξει πολυ αλλα θα ειναι για καλυτερα εξαλλου δεν θα ειμαστε οι μονοι μεταναστες στην οικογενεια

Χρονια πολλα στο Γιωργακη και σε ολους τους εορταζοντες!!!

Κοριτσια οσο για τη συναντηση νομιζω οτι ορεπει να δωσουμε προτεραιοτητα στις εγκυουλες μας!!!

Λοιπον ακουστε τι θα κανουμε!!! Θα το πω σιγα για μη μας ακουσει η Βικυ που μας τι λεει συνεχεια. Θα μαζεψουμε ολες τις γυναικες απο τις διπλανες παρεες και θα βγαλουμε φωτο!!! Ετσι θα την πισουμε οτι ειμασταν ολες και παραπανω μαλιστα εκει!!! Για μη λεει οτι εκεινοι κανονιζουν καλυτερα.

τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους ολοι και την πληρωνουμε εμεις.και μας βαζουν και λογαριασμο να καταθεσουμε λεφτα για να βοηθησουμε την ελλαδα.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΛΚ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

οπως βλεπετε ειμαι εξαλη,συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα ολοι τους ειναι αχρηστοι.ΟΛΟΙ

Χρονια πολλα στο Γιωργακη και σε ολους τους εορταζοντες!!!

Κοριτσια οσο για τη συναντηση νομιζω οτι ορεπει να δωσουμε προτεραιοτητα στις εγκυουλες μας!!!

Λοιπον ακουστε τι θα κανουμε!!! Θα το πω σιγα για μη μας ακουσει η Βικυ που μας τι λεει συνεχεια. Θα μαζεψουμε ολες τις γυναικες απο τις διπλανες παρεες και θα βγαλουμε φωτο!!! Ετσι θα την πισουμε οτι ειμασταν ολες και παραπανω μαλιστα εκει!!! Για μη λεει οτι εκεινοι κανονιζουν καλυτερα.

ξερω και εγω ενα καλο ανεκδοτο να στο πω κοπελια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...