Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!

Μαρινάκι να χαίρεσαι τον Γιωργάκη!!!!!:D:D

Ιωάννα να χαίρεσαι τον σύζυγό σου!:D:D

Χρόνια πολλά σε όλους όσους ξεχνάω...:oops::oops:

Κορίτσια εγώ νομίζω ότι τα περισσότερα παιδάκια περνούν μια φάση ταλιμπανισμού!!!:tongue: Η δικιά μας ώρες ώρες δεν υποφέρεται και άλλες μέρες είναι το καλύτερο παιδί, υπάκουη, προσεκτική..:shock: Αφού δεν την αναγνωρίζουμε!!!!

Πολλά μυστικά μαζεύτηκαν και δεν μου αρέσει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καμιά μαρτυριάρα στην παρέα δεν υπάρχει;;;;:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από’μένα σε όλες σας.

Τι κάνετε πως είστε ;

Μαρινάκι να χαίρεσαι τον γιόκα σου.

Ιώαννα να χαίρεσαι τον άντρα σου και αύριο είπαμε είναι το τραπέζι έτσι ; μήπως να κανονίζαμε να γίνει η συνάντηση αύριο στο σπίτι της Ιωάννας να πάρουμε και ένα μεζεδάκι;χιχιχι

Και γενικά επειδή δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει τον Γιώργο , χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν και να είναι όλοι καλά.

Καλά κυρία Φωτεινή η καλύτερη ευχή μακράν ήταν η δική σας που ομολογώ είστε η τελευταία που περίμενα να το έλεγε: Χρόνια πολλά να χαιρόμαστε τον Goerge Clouney , χαχα μιλάμε γελάω ακόμη , είστε φοβερή καλά σας λέω εγώ σούπερ γιαγιά.

ΜαΕλένη μου σε καταλαβαίνω ,και εγώ πολλές φορές έχω αυτές τις ανασφάλειες τύπου αν μεγαλώνω σωστά το παιδί , αν είναι σωστό που τον κρατάνε οι παππουδογιαγιάδες και αν αυτά που μαθαίνει είναι και τα κατάλληλα , αν οι ώρες που βλεπόμαστε είναι αρκετές και γενικά αν αυτές τις ώρες κάνουμε κάποιο έργο ή όχι αλλά μετά πάλι ξεχνιέμαι και μετά από λίγο καιρό πάλι προς τη δόξα τραβώ.

Είναι λογικό να αισθανόμαστε έτσι όλες οι μανούλες και αυτές που εργάζονται και αυτές που δεν εργάζονται γιατί είπαμε καμία μανούλα δεν έχει γεννηθεί μανούλα και όλες μαθαίνουμε μαζί με τα παιδιά μας αλλά και μόνο που τους προσφέρουμε αγάπη αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό που απολαμβάνουν και εκείνα. Αργά η γρήγορα όλα θα τα μάθουνε μωρέ που θα πάει έτσι θα μείνουμε απλά οι σημερινές γυναίκες είμαστε λίγο αγχωτικές στο θέμα της μόρφωσης και της σωστής διαπαιδαγώγησης του παιδιού.

Λαμπρινή και εγώ στούμπο τον λέω τον δικό μου , ειδικά το πρωί που με ταλαιπώρησε μισή ώρα μέχρι να τον ετοιμάσω του λέω ά βρε στούμπο τύχερος που είσαι.

Deleni μου φοβερές οι μετρήσεις σας , πάντα τέτοια να έχετε καλέ.

Αυτά θα επανέλθω.

Και για μένα το mall μια χαρά είναι! Και όλα τα άλλα δλδ εκτός από τα νότια..

Περαστικά στον Κων/νο, εύχομαι να είναι κάτι ελαφρύ!

Σ'ευχαριστώ Μαράκι μου! Για κέντρο θέλω τουλάχιστον 1 ώρα με προαστιακό-μετρο-ηλεκτρικο και εχω βαρυνει αρκετά για τέτοιες μετακινήσεις. Τί θα κάνεις στον δερματολόγο, τί έπαθες?

Κωνκων περαστικα στον Κων/νο..Λές απο χτες να την αρπαξε;;

Πάντως κι αυτος ο καιρος, το πρωί κρυο, το μεσημερι καλοκαιρι και το βραδυ πάλι κρυο μας μπερδευει και δεν ξερουμε τι να πρωτοφορεσουμε..Μπουφαν, ζακετα, φουτερ;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια όμορφη καλημέρα και

πολλά φιλία σε όσους γιορτάζουν

δεν θα καθίσω έχω ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...................

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ετσι είναι κορίτσια. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Μ' έπιασαν οι ανασφάλειες για το λόγο ότι χτες οι παππούδες δεν τήρησαν αυτό που τους ζήτησα με την τιτιλίτσα(πιπιλίτσα), όπως τη λέει το καμάρι μου.

Αν και να σας πω τη μαύρη αλήθεια απο τις 4 φορές που ξύπνησε το βράδυ κ τη ζητούσε με μάτια ορθάνοιχτα την τελευταία του την έδωσα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθούμε. Οπότε τζάμπα η χαρά μου.

Αλήθεια μήπως να ετοιμάσετε μια surprise επίσκεψη στον εορτάζοντα......να δοκιμάσετε και τις σπεσιαλιτέ της Joa και να κάνετε κ τη συναντησούλα σας?

Λέω εγώ τώρα, αλλά να μην της το πείτε χαχαχα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Kωνκωνάκι περαστικά στον Κωνσταντινούλη να είναι κάτι ελαφρύ.

Σ'ευχαριστω κικο μου!

Κωνκων περαστικα στον Κων/νο..Λές απο χτες να την αρπαξε;;

Πάντως κι αυτος ο καιρος, το πρωί κρυο, το μεσημερι καλοκαιρι και το βραδυ πάλι κρυο μας μπερδευει και δεν ξερουμε τι να πρωτοφορεσουμε..Μπουφαν, ζακετα, φουτερ;;;

Ευχαριστω Πετρουλα μου! Οντως αυτος ο καιρός είναι αστα να πάνε. Μπορεί να είχε ιδρωσει απο το πολύ τρέξιμο και που και που είχε και ενα αεράκι...

Παω να ολοκληρωσω το γλυκάκι μου!

Καλημερααααααααααααα

Χρονια πολλα στον Γωγο μας!!! Μαρινακι να τον χαιρεστε! Πως ειστε σημερα?

Ιωαννα να χαιρεσαι το στεφανι σου βρε!!! Χρονια του πολλα!

Κικο επειδη καπου εγραψες χθες οτι θα εισαι καλο καριτσι στο αυτοκινητο και οτι δε θα μιλας πολυ... Πραγματικα με εκανες και γελασα... Πουλακι μου, εαν κατι σε χαρακτηριζει απο το λιγο που σε ξερω ειναι οτι εισαι λιγομιλητη!!! χαχαχαχχαχχα! Κι εσυ μαζι μ'εμενα! Να δω ποια θα πρωτοπαιρνει σειρα για να μιλησει! :D:D:D

κωνκων μου περαστικα σας!!! Μπορει να μην ειναι κατι, να μεινει εκει!

Deleni καλε η Αναστασια ειναι ολοκληρο κοριτσι! Καλα θα χωνει και στον δικο μου μισο κεφαλι! χαχαχαχα!! Και ο μικρος ομως, και πολυ αντρας!

Εμεις χθες πηγαμε να κανουμε ερευνα αγορας στα μαγαζια γιατι θελω να του παρω μια τσουληθρα για τον κηπο και μια τραμπαλα. Τελικα καταληξαμε στο jumbo, τα βρηκαμε και θα παμε να τα παρουμε απο εβδομαδα. Νομιζω θα τα χαρει πααααααρα πολυ!

Επισης του αγορασα και μαρκαδορους και εχει ενθουσιαστει. Του ειχα παρει και παλιοτερα αλλα δεν τους ειχε πολυεκτιμησει, συν του οτι μουτζουρωνε μονο τα χερια του και τα ποδια του και τελικα κατεληξαν στα σκουπιδια. Τωρα τον βλεπω πολυ πιο ετοιμο, καθεται στο γραφειακι του και ζωγραφιζει στο χαρτι σα μεγαλο αγορακι! Το πρωι λοιπον μολις ξυπνησε, αφου εκανε τα τσισα του στο γιογιο, πηγε παλι να κατσει στο γραφειο του να δημιουργησει... Το μαθητουδι μου. Ελα ομως που μετα το γιογιο δεν ηθελε να φορεσει πανα και ζωγραφιζε ξεβρακωτουλης.. Ε, και πανω στην εμπνευση, μας εφυγαν τα κακα μας πανω στην καρεκλα!:oops::oops::oops: Ωραιες στιγμες πρωι πρωι! Τι να σας λεω.... Με τη τσιμπλα στο ματι, καταλαβαινετε!

t7fQp3.png

κικο κ πετρουλα :):):):):):):) εχετε χιουμορ ...οπως κ εγω αλλωστε:):):):) αλλα μην με παρεξηγειτε για τον George .... περα οτι μου αρεσει αρκετα αλλα μου ηρθε κ αυθορμητα ..... τωρα τι να πω ..για το προθυπουργο να τον χαιρομαστε:?: αυτος μας τα εκανε θκατα οπως ολοι τους αλλωστε, οποτε τι μας μενει:?: πρώτα τα αγαπημενα μας προσωπα και η celebrity χα χα χα .... αντε σας εκανα κ γελασατε παλι...

πηγα την Φωτεινη βολτα μπας κ κοιμηθει αλλα αυτη ειναι duracell...

Bικυ τι να κανω αν θελει αργότερα:?::?: οεο:!::!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...