Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!

Ελένη, γιατι κοριτσι μου αγχωθηκες;Η εργαζομενη μαμα δεν θα πρεπει να εχει αγχος και να στενοχωριεται που δεν εχει όλο το χρονο για το παιδακι της...Αντιθετως και η δουλεια ειναι μια διεξοδος, και απο την άλλη τις πιο πολλές φορες δεν ειναι στο χερι μας να την περιορισουμε ή να την διακοψουμε.

Δες το κι αλλιώς, οτι εισαι απο τις τυχερες εργαζομενες που εχεις τη δυνατοτητα και αφηνεις το παιδακι σου στη γιαγια και στον παππού..

Ποτε δεν σκεφτηκα οτι αν δεν δούλευα ο Αναστασης θα ήταν πιο μπροστα στο θεμα της ομιλίας ή σε κατι άλλο.Καποια πραγματα πέρα απο την ενασχόληση με το παιδι ειναι και στο ιδιο το παιδι..

Ο μικρος μου ολη μερα εχει τοσο κοσμο γυρω του που του μιλάει, του τραγουδαει, του εξηγει, του δινει πληροφορίες..Η ομιλια δεν ειναι θεμα εκπαιδευσης..Ειναι στο παιδι ποτε θα νοιωσει ετοιμο.

Η εκπαιδευση σε καποια πραγματα πάλι εξαρταται απο το παιδι αλλά εκει καθοδηγουν και οι άλλοι..Απλά να αξιοποιεις τον χρονο που εχεις με το παιδι σου (και ειμαι σιγουρη οτι το κανεις) και να εισαι σιγουρη οτι όλα θα γινουν με τη σειρα τους...

Ιωάννα αυτη βρε ειναι γυναικα με τα όλα της!!!Πολυλογου και απαιτητική, θα τον χορεψει τον γιο μου..Να του φυγει η μαγκια του!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κατ' αρχήν. Ελπίζω τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα σήμερα και η διάθεσή μας να είναι όπως κ η μέρα έξω!!!!

Πετρούλα μου επειδή το είδα στην πράξη το γεγονός της παραπάνω στήριξης και της μέγιστης βελτίωσης με τα μάτια μου λέω τι θα ήταν επιθυμία μου να κάνω.

Δυστυχώς δεν μπορώ.

Και οι παπούδες άριστοι είναι δε λέω, χαίρομαι πολύ που τους έχω κ μας βοηθούν στο μέγιστο βαθμό, αλλά από ένα σημείο κ μετά το παιδί χρειάζεται περισσότερη επαφή με τη μαμά, τον μπαμπά και με συνομίληκα. (Μιλάμε ότι στην περίπτωσή μας το παιδί καθημερινές είναι πιο πολλές ώρες στους παππούδες).

Και βέβαια το κάθε παιδί δεν έχει τον ίδιο βαθμό προόδου με τα άλλα, αλλά τη στιγμή που θα αναγνωρίσεις το στάδιο, ε εκεί θέλει παραπάνω στήριξη και λίγο σπρώξιμο. Εγώ τα χάνω αυτά τα στάδια όμως :( αν όχι όλα τα περισσότερα. Οκ οι πιο πολλοί γονείς δεν διαφέρουν από μένα, απλά επειδή έχω οικείο μου παράδειγμα, λέω ότι αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία θα το έκανα.

ΤΕΣΠΑ ας μην μακρυγορώ άλλο. Οτι είναι να κάνουν θα το κάνουν. Το ξέρω κακώς αγχώνομαι, αλλά είπαμε είναι ίδιον του χαρακτήρα μου το άγχος.

Ας πούμε κάτι άλλο λοιπόν.

Δεν έχει πολύ όμορφη μέρα έξω? Πωπω για καφεδάκι στην παραλία είναι!!!!!

Ερχεται κανείς????? Εχουμε ωραία παραλία εδώ ;)

Καλημέρα μανούλες κ πάλι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!! Τι κανετε ???

Χρονια πολλα στους εορτάζοντες !!!

Καλα που κανει η αρμουλα περιληψη και διαβάζω τα νεα !! χαχααχα Συμφωνω σε ολα οσα γραφει !!!

Αχ Ριτακι ετσι ακριβως νιωθω και γω με τη μικρη ! Οποιος δεν την εχει δει δεν μπορει να καταλάβει για τι παιδι εννοουμε .... Ευτυχως ειναι λιγο στουμπος ακομα αλλιως πως θα την κατεβαζα απο τα δεντρα ...

Αρμακι τι κανετε ? Πως ειναι το στολιδακι σου ?

Ελένη μου θα σου πω το εξής: Από την εμπειρία με τα ανηψια μου κατάλαβα πως αυτό είναι καθαρά θέμα παιδιού. Έτσι ακριβώς ήταν και ο μεγάλος μου ανηψιός, του άρεσε όμως πολύ. Δεν τρελλαινόταν ποτέ για αυτοκίνητα, μπάλες κλπ παρά μόνο για εκεπαιδευτικά παιχνίδια. Η μαμά του το ''άρπαξε'' και τα απογεύματα που καθόταν μαζί του παίζανε τέτοια. Εκείνη του το καλλιέργησε αλλά εκείνος το ήθελε. Φυσικά όταν πήγε πρώτη δημοτικού η δασκάλα της είπε ότι έπρεπε να πάει κατευθείαν δευτέρα! Πραγματικά πολύ προχωρημένο παιδί. Ο άλλος μου ο ανηψιος όσο και να προσπάθησε η αδερφή μου να τον βάλει να παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια αδιαφορούσε παντελώς. Ήθελε όλο ποδήλατα, μηχανές, τρακτέρ κλπ. Και ήταν όλη μέρα μαζί. Η ανηψιά μου που επίσης ήταν όλη μέρα με τη μαμά της ήθελε να τραγουδάει και να χορεύει όλη μέρα. Επίσης προσπαθώντας κι εκείνη να της μάθει γράμματα και αριθμούς δεν πέτυχε τίποτα. Τα έμαθε κι εκείνη στο σχολείο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα ακολουθούμε και να μπορούμε να ''διακρίνουμε'' τις κλήσεις που εχουν ώστε να τις καλλιεργήσουν. Και αν δεν μάθουν στα 3 ή στα 4 τα γράμματα και τους αριθμούς δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολούμαστε μαζί τους. Υπα΄ρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις μ'ένα παιδί.Άλλωστε όλα τους τα χρόνια μ'αυτά θα ασχολούνται..;)

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω.

Οτι δεν έχω την πολύτέλεια του χρόνου με το παιδί ώστε να μπορώ να διακρίνω αυτά τα στάδια και να τα εξελίξω.

Αχ δεν μ' αφήνει να γράψω τώρα. Πειράζει το latop.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρίνα να χαίρεσαι τον Γωγούλη σου!!!! Να είναι πάντα καλά, γερός κι ευτυχισμένος!!!

joa να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου και πολύ σύντομα να του χαρίσεις ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια!;)

καλε δικιο εχεις.πωπω τους ξεχασα τους εορταζοντες :oops::oops::oops:

χρονια πολλα στον γωγουλη μας

χρονια πολλα και στης φιλεναδας μας τον αντρουλη.

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν.

ηλιανα μουχρονια πολλα και σε σας για χθες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!

Αποψε έβηχε ο μικρός και ήταν μπουκωμένος... Μάλλον το αρπάξαμε το κρυωματάκι μας! Για να δούμε...

Χθες το απογευμα πηγαμε στο Αλσος της Ν.Φιλαδελφειας και περάσαμε πολύ όμορφα. Σχεδον 2 ώρες καθησαμε και ο μικρός δεν σταμάτησε να τρέχει.

Ιωάννα μου να χαίρεσαι τον καλό σου! Το πάρκο του Τριτση που είχες πει είναι καλό? Δεν είναι λιγάκι παραμελημένο? Σκεφτόμαστε όταν μπορέσουμε να πάμε μια βολτα και απο εκεί.

Μαρίνα μου να χαιρεσαι τον Γιωργάκη σου! Χρόνια του πολλά με υγεία!

Λαζαρενια που είσαι? Εφτιαξε ο καιρός και το ρίξατε στις βόλτες?

Για την συνάντηση: Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία, δεν μπορούμε να πάμε και νότια προάστια..Πιστέψτε με όμως ο λόγος αυτός θα μας κάνει όλες πολύ χαρούμενες :D Οπότε διαλέγουμε-ψηφίζουμε..: athens heart- mall- θησείο (καλά που έχουμε πολλές μέρες για να αποφασίσουμε, ούτε το κυπριακό να λύναμε! ) :lol:

Α καλά βλέπω στη συνάντηση να πηγαινουν 2 άτομα... Αν είναι να ψηφισουμε ψηφίζω mall. Για τα υπόλοιπα μέρη θα το προσπαθήσω γιατί θέλω αρκετη ώρα για να φτάσω.

Διαφημίσεις

Για την συνάντηση: Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία, δεν μπορούμε να πάμε και νότια προάστια..Πιστέψτε με όμως ο λόγος αυτός θα μας κάνει όλες πολύ χαρούμενες :D Οπότε διαλέγουμε-ψηφίζουμε..: athens heart- mall- θησείο (καλά που έχουμε πολλές μέρες για να αποφασίσουμε, ούτε το κυπριακό να λύναμε! ) :lol:

τι θα σας κανει χαρουμενες καλε???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα ,

ΜΑρίνα Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το παληκαράκι σου!

Ιωάννα μου να χαίρεσαι και εσυ τον καλό σου.

Ελενιτσα μου τι μετρήσεις τρελές ειναι αυτες με τα παιδάκια σου????Φτου φτου να μην τα ματιάσω.Καλέ η αναστασία μας ρίχνει ενα κεφάλι !!!!!!(καλα λεω εγω οτι ειμαστε κοντες)!

Μαράκι να μην πεις στη Βικυ!!!Αυτή μας είπε τι κανει με τη συμπεθέρα μου οεο?????

Ελενη μου μην αγχώνεσαι.

Και η Ανδρεάννα περνάει παρα πολλές ώρες με παπουδογιαγιαδες (μαλλον εχουμε ιδιο ωραριο εμεις ε?) αλλα προσπαθώ όσο ειμαι μαζί της να κανουμε πραγματα οπως και εσύ.

ΜΑκάρι να μπορούσαμε να εχουμε περισσότερο χρόνο αλλα το εχουμε ξαναπει .Ας αξιοποιήσουμε αυτον που εχουμε οσο πιο σωστα γίνεται.

Καλημερα !!! Τι κανετε ???

Χρονια πολλα στους εορτάζοντες !!!

Καλα που κανει η αρμουλα περιληψη και διαβάζω τα νεα !! χαχααχα Συμφωνω σε ολα οσα γραφει !!!

Αχ Ριτακι ετσι ακριβως νιωθω και γω με τη μικρη ! Οποιος δεν την εχει δει δεν μπορει να καταλάβει για τι παιδι εννοουμε .... Ευτυχως ειναι λιγο στουμπος ακομα αλλιως πως θα την κατεβαζα απο τα δεντρα ...

Αρμακι τι κανετε ? Πως ειναι το στολιδακι σου ?

Γεια σου Λαμπρινούκο μου!!!! Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να λες στούμπο το κορίτσι μας??? :lol: Ταλιμπανάκι κι αυτή ε? Εμ, βέβαια μαζί πηγαίναν με τον Γρηγόρη! Κατά τ'άλλα πως είστε? Εμείς μια χαρά! Το κοριτσάκι μου μας τρελλαίνει καθημερινά και κάθε μέρα που περνά όλο λέω ότι περνάμε τις καλύτερες φάσεις!

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω.

Οτι δεν έχω την πολύτέλεια του χρόνου με το παιδί ώστε να μπορώ να διακρίνω αυτά τα στάδια και να τα εξελίξω.

Εγώ για να σε καθησυχάσω ΞΑΝΑ θα σου πω ότι η νύφη μου, τον ανηψιό μου που σας λέω τον έβλεπε 2 ώρες την ημέρα...Μην αγχώνεσαι!

Α καλά βλέπω στη συνάντηση να πηγαινουν 2 άτομα... Αν είναι να ψηφισουμε ψηφίζω mall. Για τα υπόλοιπα μέρη θα το προσπαθήσω γιατί θέλω αρκετη ώρα για να φτάσω.

Και για μένα το mall μια χαρά είναι! Και όλα τα άλλα δλδ εκτός από τα νότια..

Περαστικά στον Κων/νο, εύχομαι να είναι κάτι ελαφρύ!

τι θα σας κανει χαρουμενες καλε???

Σιγά μη σου πω!:tongue:

Λοιπόν φιλενάδες πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω δερματολόγο!

Φιλιά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι να μην πεις στη Βικυ!!!Αυτή μας είπε τι κανει με τη συμπεθέρα μου οεο?????

κακια:(

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!!

Μαρινα να χαιρεσαι τον Γωγουλινη σου

Ιωαννα και εσυ κουκλα μου τον ανδρουλη σου

και σε ολους οσοι γιορταζουν να τους χαιρεσται

και κοριτσια

να χαιρομαστε και τον George Clooney:):):):):):):)

εχω βαλει το σαμιαμιδακι μου να κοιμηθει λιγο γιατι απο τις 7.00 το πρωι ειναι ορθια και εως τις 15.00 δεν θα αντεξει, και αυτη εχει τσιτσιδοθει και μου λεει.....κικα κικα κικα....και γελαει ...δηλαδη... κοιτα κοιτα:confused::):)

εχω βαλει το σαμιαμιδακι μου να κοιμηθει λιγο γιατι απο τις 7.00 το πρωι ειναι ορθια και εως τις 15.00 δεν θα αντεξει, και αυτη εχει τσιτσιδοθει και μου λεει.....κικα κικα κικα....και γελαει ...δηλαδη... κοιτα κοιτα:confused::):)

το κοριτσακι μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...