Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Καλησπέρα.

Εχουμε την ίδια γλυκόζυλιωμενη, με τη διαφορά πως εμένα το σάκχαρο πριν την λήψη είναι 84 , στη πρώτη ώρα 197 και στη δεύτερη 143. Κοινώς το σάκχαρο νηστείας είναι οκ απλά μετά στη πρώτη και δεύτερη ώρα είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο. Παίρνω παρόμοιο χάπι όπως η @Katiamaxiking και τώρα είμαι στη διαδικασία που προσπαθώ να το ρυθμίσω με διατροφή, ψάχνω διατροφολόγο. Αν δεν είχα κάνει καμπύλη σακχάρου δε θα το ήξερα καν, μιας και το σάκχαρο νηστείας φαινόταν οκ. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πότε σου λένε να το μετράς μόνη σου και πότε όχι. Εμένα ας πούμε η ενδοκρινολόγος μου είπε πως μετα από ένα μήνα με το χάπι θεωρείται ρυθμισμένο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μωρε ολες περηφανες ειμαστε οι χαζομαμαδες !!!Χαχαχα τι να τα κανουμε ?Εχουμε τα καμαρια μας πλεον να καμαρωνουμε και ας μας τρελαινουν!

Ναι με τους παιδικους που ειδα σημερα νιωθω πολυ καλα σαν πρωτη εικονα!

Για την πιπιλα προσπαθηστε οσο μπορειτε να μην του τη δινετε αν φυσικα θελεις να του την κοψεις.Εγω απο τοτε που το αποφασισα την κοψαμε μαχαιρι δεν τις ξαναειδε χιχιχι (ειχα κανει την εισαγωγη μου βεβαια).

Οι μικροι αινταιν του αρεσαν και του δικου μου πολυ,ελεγε πατ πατ πατ και το εκανε και με τα χερακια του!

Θα τους ξαναβαλει, ετσι εναλασσονται μεταξυ τους ολο το χειμωνα τα παιδικα στην Ερτ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο λόγος που επιθυμώ να την κόψω πέραν του ψυχολογικού, είναι ότι τις κόβει με τα δόντια του κι έχει γίνει λίγο επικίνδυνο το θέμα.

Πάλι λοιπόν του έδωσα την ίδια και δεν την ήθελε, ευτυχώς, κι έτσι κοιμήθηκε χωρίς αυτήν. Δυστυχώς όμως έχω κ τους παππούδες που κάπου δεν θέλουν να καταλάβουν αυτό που τους λέω κ δεν καταλαβαίνω γιατί.

Γύρισα πάρα πολύ απογοητευμένη όταν ρώτησα κ μου είπαν ότι του έδωσαν την παλιά γιατί δεν κοιμήταν κ καθόταν στο κρεββάτι.

Για μένα ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα η χτεσινή άρνησή της.

Και ναι όσο μεγαλώνουν γίνονται απίθανα! Περνάω πολύ καλά μαζί του και φαίνεται. Είναι πολύ χαρούμενο παιδάκι σε γενικές γραμμές. Χαίρομαι πολύ όταν μου δείχνει ότι μαθαίνει κάτι που του λέω.

Η επόμενη κίνησή μου θέλω να είναι για την πάνα. Σε θαυμάζω για τη δουλειά που κάνεις με το παιδί. Εγώ δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ναι με τους μικρούς αϊνστάιν κι εμείς έτσι κάναμε κ κάνουμε ακόμα γιατί βρήκα το τραγούδι εισαγωγής στο youtube και το βάζω κάπου κάπου και τώρα βρήκα ένα site και κατεβάζω τα επισόδεια για να τα έχω.

Πατ πατ πατ εκτόξευση!!!!! Κάθε μέρα το κάνουμε χαχα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελα βρε Ελενη μου,τι με θαυμαζεις? ολα γινονται.Για την πανα που λες..για αρχη τι νομιζεις οτι εγω εκανα αυτη την ιστορια ολη μερα?Αφιερωνα μεν αρκετη ωρα αλλα τα απογευματα κυριως.Ειναι μεχρι να παρουν το κολαι του γιο γιο απο εκει και περα ολα γονοντα πιο ευκολα.Τωρα το ποτε θα τη βγαλουν ειναι αλλο θεμα νομιζω..

Για την πιπιλα εχεις δικιο αν στις κοβει ειδικα..Παντως και οργανικα να το παρεις πλεον δεν εχουν την αναγκη του πιπιλισματος.Παλαιοτερα εβλεπα τον δικο μου να πιπιλαει στον αερα ακομα και οταν του εφευγε η πιπιλα(καταλαβες τι εννοω?)αυτο πλεον δεν το κανει.Νομιζω αυτη η αναγκη δεν υπαρχει,τη διατηρουν καθαρα απο συνηθεια.Πλεον ειναι ανθρωπακια.

Ζητα απο τη γιαγια να συνεργαστει ,θα του παρει καναδυο μερες να συνηθισει,ισως αργησει να κοιμηθει αλλα μετα ολα θα ειναι μια χαρα.

Εχεις δικιο καθε επιτευγμα μας φαινεται τοσοοο μεγαλο και χαλιομαστε αν μας το χαλασουν οι αλλοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απλά θεωρώ ότι κάνεις ουσιαστική δουλειά με το παιδί, γι' αυτό κ είναι κ τόσο προχωρημένο. Το βλέπω κ στη νύφη μου αυτό κι αν κάτι της αναγνωρίζω είναι η ενασχόληση με τα παιδιά.

Πχ τώρα ο μικρός της θα κλείσει τα 3 και κάθε μέρα τον βάζει κ γράφει και λέει τα γράμματα κ τα νούμερα, πράγματα που άλλοι τα αφήνουν για να τα κάνουν οι δασκάλες και θυμώνουν που κάποιες από αυτές τα θεωρούν δεδομένα.

Αχ δεν ξέρω θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο να του διαθεσω, αλλά δυστυχώς......δεν υπάρχει.

Διαφημίσεις

Ελενη μου ημουν ολη μερα σχεδον με το παιδι (και σχεδον ειμαι ακομα αφου παω δεν παω δουλεια)οποτε ηταν αναποφευκτο.Καπως επρεπε να τον απασχολω και να γεμιζουμε το χρονο μας διαφορετικα ή που θα μου γκρεμιζε το σπιτι ή που θα πηγαινα εγω σε ψυχιατρο...χαχα

Ολες οι μανουλς κανουν οτι καλυτερο ειμαι σιγουρη απλα εγω ετυχε (ηθελα κιολας) να επιστρεψω πολυ αργοτερα στη δουλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δυστυχώς και πάλι ένα 6μηνο που κάθησα με το μωρό ήταν τιμής ένεκεν, και λόγω της προωρότητάς του. Παραμονές Χριστουγέννων μου είπαν να επιστρέψω.

Βέβαια και μετά από ένα 6μηνο απόλυτου εγκλεισμού στο σπίτι η επιστροφή στη δουλειά μου φάνηκε παράδεισος.

Αλλά τώρα που μεγαλώνει, καταλαβαίνει, ανταποκρίνεται είναι αλλιώς τα πράγματα.

Δεν απελπίζομαι πάντως. Καλά θα πάνε όλα. Μπορεί να αργούμε λιγάκι, αλλά θα τα πετυχουμε όλα!

καλημερα κοριτσια μου,

τι κανετε?

κανονισατε τα της συναντησης η ακομα?οτι και να λετε εμεις ειμαστε πιο οργανωμενοι εδω.το λεμε μια φορα και το κλεινουμε αμεσως.

ενταξει δεν εχουμε τοσες επιλογες οπως εσεις αλλα κατι εχουμε και εμεις.

παντως αν ημουν αθηνα θα προτιμουσα θησειο-πλακα.μου ειχε αρεσει πολυ αλλα εχει πολυ κοσμο και ισως ειναι δυσκολο να βρειτε τραπεζι για τοσα ατομα.

δεν θα ξεχασω και τις πατουσιτσες μου που με ειχαν πεθανει απο το περπατημα εκει στην πλακα.νομιζω οτι η προσβαση ειναι ευκολη.

για το μετρο αρμακι,εγω σαν την βλαχαρα περιμενω να μου τυχει καμια ευκαιρια και να ερθω να κανω βολτα.ησουν λιγο γκαντεμο με αυτα που σου ετυχαν!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Ελένη, γιατι κοριτσι μου αγχωθηκες;Η εργαζομενη μαμα δεν θα πρεπει να εχει αγχος και να στενοχωριεται που δεν εχει όλο το χρονο για το παιδακι της...Αντιθετως και η δουλεια ειναι μια διεξοδος, και απο την άλλη τις πιο πολλές φορες δεν ειναι στο χερι μας να την περιορισουμε ή να την διακοψουμε.

Δες το κι αλλιώς, οτι εισαι απο τις τυχερες εργαζομενες που εχεις τη δυνατοτητα και αφηνεις το παιδακι σου στη γιαγια και στον παππού..

Ποτε δεν σκεφτηκα οτι αν δεν δούλευα ο Αναστασης θα ήταν πιο μπροστα στο θεμα της ομιλίας ή σε κατι άλλο.Καποια πραγματα πέρα απο την ενασχόληση με το παιδι ειναι και στο ιδιο το παιδι..

Ο μικρος μου ολη μερα εχει τοσο κοσμο γυρω του που του μιλάει, του τραγουδαει, του εξηγει, του δινει πληροφορίες..Η ομιλια δεν ειναι θεμα εκπαιδευσης..Ειναι στο παιδι ποτε θα νοιωσει ετοιμο.

Η εκπαιδευση σε καποια πραγματα πάλι εξαρταται απο το παιδι αλλά εκει καθοδηγουν και οι άλλοι..Απλά να αξιοποιεις τον χρονο που εχεις με το παιδι σου (και ειμαι σιγουρη οτι το κανεις) και να εισαι σιγουρη οτι όλα θα γινουν με τη σειρα τους...

Ιωάννα αυτη βρε ειναι γυναικα με τα όλα της!!!Πολυλογου και απαιτητική, θα τον χορεψει τον γιο μου..Να του φυγει η μαγκια του!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!

2432353w2skvxnouo.gif

Η Αναστασία μας είναι 11300 και σχεδον 94 εκ!!!! Ψηλό το κοριτσάκι μου!!!!:D Τη βρήκε πολύ καλά ψυχοκινητικά και προχωρημένη στην ομολία αφού ξεκίνησε και κάνει προτάσεις με 4-5 λεξούλες!!!!

Ο μικρούλης είναι 6300 και 61 εκατοστα!!! Παρόλη την οισοφαγίτιδα και την αφαγία έβαλε 500 γρ σε 3 εβδομάδες ο καλός μου... μάλλον το γάλα μου παραείναι παχυντικό :tongue::tongue::tongue:

Καλέ και μιλάμε εμείς ότι έχουμε μοντέλα???? Εδώ έχουμε την νέα Σκλεναρίκοβα στην παρέα!!! Μπράβο βρε Ελένη μου, τέλεια η ανάπτυξη της Αναστασίας αλλά και του μπεμπάκου! Καλέ δεν στέλνεις κανα μπουκαλάκι από το γάλα σου να δώσω στην Εύα μπας και βάλει κανα γραμμάριο??? :lol: :lol: :lol:

μαράκι πότε το βάζει το μικυ μαους το εκπαιδευτικό; Ασχετη είμαι η γυναίκα μιάς και την τηλεόραση κι εγώ την ανάβω μόνο για να ακούω φωνές και το μόνο που βλέπω είναι το παρα πέντα από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή

Όπως σου είπαν τα κορίτσια σαρδελάκι μου κάθε πρωί, αλλά η Εύα δεν τα βλέπει εκείνη την ώρα γιατί ξυπνάει 9.30 θέλει παιχνίδια και χουζούρια στην κούνια και μπορεί να φτάσει και 10 μέχρι να σηκωθεί οπότε τον μίκυ της τον έχω κατεβάσει και το βλέπει σε dvd. Αν θες στα στέλνω. Ότα είχε τους αινστάιν σηκωνόταν μόλις τους άκουγε. Της άρεσε κι εκείνης πολύ!

Όσο για το προνήπιο πλέον έχει γίνει υποχρεωτικό στα 4(παλιά ξεκινούσαν στα 5 νηπιαγωγείο) και είναι δημόσια.

Ιωαννα τι αναπτυξη ειπες εχει η Αλεξανδρα στην ομιλία;;;3χρονου παιδιου;;;Μαλλον για πρωτακι την κόβω!!!Φτου στη νυφούλα μου!!(Εχω και εγω τωρα νυφη...αμ πώς!!!)

Μα πραγματικά όμως! Τι τέλειο giovanna μου, μπράβο στην Αλεξάνδρα μας! Καλέ καλορίζικο το προξενιό! Άντε κεράστε κανα γλυκάκι! :lol:

Αχ κοριτσια μου δε ξερω αν ειμαι τυχερη ή οχι γιατι την υπολοιπη μερα ειναι απεριγραπτος....ειπα να πω τον πονο μου...χαχα!

Πρεπει να τον δειτε για να καταλαβεται αυτο που σας λεω.Δεν αμφιβαλω βεβαιως οτι και τα αλλα παιδακια ειναι ζωηρα αλλα απο οσα ξερω απο τον περιγυρο μου ειναι ο πιο ''δυσκολος''.Το λενε δλδ και οι γονεις που μας γνωριζουν.

Πραγματικά κορίτσια αν δεν το δείτε, δεν μπορείτε να καταλάβετε! Έχει απίστευτη ενέργεια αυτό το παιδί!!! Εγώ γι'αυτό και την πρώτη φορά που τον είχα δει και τώρα είπα στην Ρίτα απορώ πως ένα τόσο ενεργητικό παιδί το έχει βάλει σε τέτοια σειρά! Φιλενάδα εγώ στο ξαναλέω, χαρά στο κουράγιο σου!:D

Πχ τώρα ο μικρός της θα κλείσει τα 3 και κάθε μέρα τον βάζει κ γράφει και λέει τα γράμματα κ τα νούμερα, πράγματα που άλλοι τα αφήνουν για να τα κάνουν οι δασκάλες και θυμώνουν που κάποιες από αυτές τα θεωρούν δεδομένα.

Ελένη μου θα σου πω το εξής: Από την εμπειρία με τα ανηψια μου κατάλαβα πως αυτό είναι καθαρά θέμα παιδιού. Έτσι ακριβώς ήταν και ο μεγάλος μου ανηψιός, του άρεσε όμως πολύ. Δεν τρελλαινόταν ποτέ για αυτοκίνητα, μπάλες κλπ παρά μόνο για εκεπαιδευτικά παιχνίδια. Η μαμά του το ''άρπαξε'' και τα απογεύματα που καθόταν μαζί του παίζανε τέτοια. Εκείνη του το καλλιέργησε αλλά εκείνος το ήθελε. Φυσικά όταν πήγε πρώτη δημοτικού η δασκάλα της είπε ότι έπρεπε να πάει κατευθείαν δευτέρα! Πραγματικά πολύ προχωρημένο παιδί. Ο άλλος μου ο ανηψιος όσο και να προσπάθησε η αδερφή μου να τον βάλει να παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια αδιαφορούσε παντελώς. Ήθελε όλο ποδήλατα, μηχανές, τρακτέρ κλπ. Και ήταν όλη μέρα μαζί. Η ανηψιά μου που επίσης ήταν όλη μέρα με τη μαμά της ήθελε να τραγουδάει και να χορεύει όλη μέρα. Επίσης προσπαθώντας κι εκείνη να της μάθει γράμματα και αριθμούς δεν πέτυχε τίποτα. Τα έμαθε κι εκείνη στο σχολείο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα ακολουθούμε και να μπορούμε να ''διακρίνουμε'' τις κλήσεις που εχουν ώστε να τις καλλιεργήσουν. Και αν δεν μάθουν στα 3 ή στα 4 τα γράμματα και τους αριθμούς δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολούμαστε μαζί τους. Υπα΄ρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις μ'ένα παιδί.Άλλωστε όλα τους τα χρόνια μ'αυτά θα ασχολούνται..;)

Δεν απελπίζομαι πάντως. Καλά θα πάνε όλα. Μπορεί να αργούμε λιγάκι, αλλά θα τα πετυχουμε όλα!

Καλέ τι σ'επιασε? Μια χαρά είστε! Που αργείτε δηλαδή?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρίνα να χαίρεσαι τον Γωγούλη σου!!!! Να είναι πάντα καλά, γερός κι ευτυχισμένος!!!

joa να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου και πολύ σύντομα να του χαρίσεις ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια!;)

Για την συνάντηση: Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία, δεν μπορούμε να πάμε και νότια προάστια..Πιστέψτε με όμως ο λόγος αυτός θα μας κάνει όλες πολύ χαρούμενες :D Οπότε διαλέγουμε-ψηφίζουμε..: athens heart- mall- θησείο (καλά που έχουμε πολλές μέρες για να αποφασίσουμε, ούτε το κυπριακό να λύναμε! ) :lol:

Αχ ναιιιι!!!!

Μαρίνα να χαίρεσαι το μικρο αντράκι σου!!!!Να ειναι γερός και γαμπρό να τον καμαρώσεις!!!!

Ιωάννα να χαίρεσαι και εσυ το μεγάλο αντρακι σου!!!Να είστε ευτυχισμενοι και να γερασετε μαζι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...