Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας πω μια καληνύχτα. Εύχομαι όλες να έχουμε ένα ήρεμο βράδυ και αύριο να έχουν αναρρώσει όλοι. Εμάς πάλι κάτι μας τριγυρίζει. Ο αντρούλης μου έχει πονοκέφαλο και καταρροή και η Αλεξάνδρα έκανε δέκατα μέχρι 37,2 :-(:sad::-(:sad::-( Ελπίζω να είναι δοντάκια ή μια απλή ιωσούλα.

Άρμα πήρε φόρα βλέπω το Ευάκι με τα δόντια.:D:D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδούλες τί κάνετε;

Μακάρι βρε Μαράκι μου να σε κρατήσει...η Εύα τώρα πήρε φόρα και θα τα βγάζει πολύ γρήγορα τα δόντια...μπορεί γιαυτό να είχε και τέτοια γκρίνια τις τελευταίες μέρες.

λαζαρένια θα πας να κάνεις την εξέταση σήμερα;

Ριτάκι ο άντρας σου θα πάει;

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ κρύο σήμερα...μόλις αέρισα το σπίτι κι άναψα αμέσως καλοριφέρ!

784151dfwba9g593.gif

m57Zp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Φαίνεται πως το Σαββατοκυριακο θα είναι όμορφο για ολους μας...

Χτες αργησαμε να επιστρεψουμε..Περασαμε για την εξέταση στις 8.30 και γυρισαμε στις 10.30, με ντουζακια, νανουρίσματα και αγκαλιτσες δεν πρόλαβα να σας πω τα ευχαριστα..

Οι αρρυθμιες εχουν αποκατασταθεί πλήρως και το φυσηματακι μας ίσα που ακούγεται..Μας πρότεινε προαιρετικο επανελεγχο σε ενα χρόνο και εγω είμαι παρα πολύ ανακουφισμένη και χαρούμενη.. Ο γιατρός μολις είδε τονμικρο τον αγκάλιασε και τον φίλησε, άνοιξε ενα ντουλαπακι με μπαλίτσες και παπακια και ο δικος μου μολις τα είδε αρχισε να κλωτσάει τις μπαλές μεσα στα μηχανηματα..Καθ'όλη τη διαρκεια της εξετασης ο μικρός ήταν παρα πολύ καλός με τη συνδρομη όμως του γιατρού, ο οποίος δεν ξεχνουσε να μας το υπενθυμίζει

..Ελεγα εγώ "Μπράβο παλικαρακι μου..τι καλό παιδακι που είναι ο Αναστασης.. εεε γιατρέ;;;;" κι ο γιατρός "ας μη γινοταν καραγκιόζης ο γιατρός και θα σου'λεγα εγώ τι θα ήταν ο Αναστασης"..Εδωσαν και οι δυο ρεσιταλ..Πρωτη φορα εχω δει παιδοκαρδιολογο να τραγουδαει το Παριζακι Υφαντης και ο δικος μου να γουρλώνει τα ματια του...

Λίγο μονο πήγαν να με παρουν τα ζουμια, όταν εβαλε στο στηθακι του τις βεντουζίτσες για να του κανουν καρδιογραφημα..

Τελος καλό όλα καλά και Δόξα τω Θεώ!!

1532203vamqpj02pg.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσακια μου,

χαιρομαι που εχουμε ευχαριστα νεα.

αντε λαζαρενια να γινεις και εσυ τελειως καλα.

η σαρδελα μας ειναι φοβερος ανθρωπος,χαρηκα παρα πολυ που την γνωρισα.αντε να σας πω και κατι που με συγκινησε...της ειχα πει απο πριν οτι ειμαι λιγο διστακτικη στο να παω σπιτι της επειδη κυκλοφορει η παλιογουρουνογριπη δεν ξερουμε κιολας αν την κουβαλαμε εν αγνοια μας και εκεινη μου ειπε να παω.τελικα στη διαδρομη με πηρε η μαμα μου και μου ειπε οτι η φωτεινουλα εχει 37,5 οποτε και ειπα στο σαρδελακι μας να βρεθουμε κατω.λοιπον κοριτσια μολις με ειδε με αγγαλιασε.αισθανθηκαμε οτι γνωριζομαστε χρονια.με συγκινησε πολυ αυτο.

σαρδελακι μου εισαι υπεροχος ανθρωπος,σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια(και εσενα γλυκια μου φιλεναδα αρμακι).σιγουρα θα τα που συντομα για περισσοτερη ωρα.

η μικρη ανεβασε ως τωρα 2 φορες απο 37,5 και μια 37.8.μακαρι να μεινουμε σε αυτα και να μην ανεβει αλλο.

και τωρα κατι που επειγει.

ριτα πες μου τι μαρκα ειναι το θερμομετρο που ελεγες να παω να το παρω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

:?::?:Καλημέρα μάνουλες κ μωράκια

Χαίρομαι που Λαζαρενια και Ριτο-σύζυγο είστε καλυτέρα

Giovanna πακέτο η Αλεξάνδρα με την Φωτεινή πάνε με τον πυρετό αφού και η δικια μας ανέβασε έως 37.8, τώρα κοιμάται το μωρουλινι μου.

Μακάρι να είναι η δοντάκια ,,,που η Φωτεινή βγάζει τους κυνόδοντες η απλή γριπουλα , περαστικά στα παιδάκια μας

Άρμα φορα μεγάλη πηρε η Εύα και χαίρομαι πολύ που επιτέλους η κουκλίτσα σου βγάζει δοντάκια σε καταλαβαίνω τι έννοια το είχες

Η Βικουλα πάλι κατεβαίνει σε πορεία διαμαρτυρίας σήμερα ,,,τι καλά που είχε συνηθίσει στην δουλεία να δούμε τι θα γίνει, λέω δόξα Τον Θεό υπάρχουν και χειρότερα ας έχουμε την υγεία μας και πάνω από όλα η αγαπούλα μου.

Η επίπτωσης του εμβολίου και κάθε εμβόλιο φαίνονται πολύ αργότερα, για το συγκεκριμένο λένε ότι έχει υδράργυρο.

Να σας πω να γελάσετε,,,, παρόλο την ηλικία μου έχω βελονοφοβια, στην εικόνα της βελόνας αρχίζω τρέμω και ιδρώνω μαζί με ταχυκαρδία, αν πρέπει να το κάνω το εμβόλιο πως θα καθίσω,:?::?: φαντάζομαι η νοσοκόμα να με κινηγαει από πίσω με την βελόνα, έτσι έγινε μια φορά όταν πάτησα καρφί και έπρεπε να κάνω αντιτετανικό.:oops::oops:

Εκεί να με βλέπατε μέσα στο ιατρείο ειχα γίνει ρεζίλι των σκυλιών, εγώ όμως είχα τον φόβο μου, τους άλλους θα έβλεπα που γελούσαν μαζί μου:?::?:

Α:!::!: και το άλλο που είπαν στης είδηση ότι από 6μηνων έως 49 ετών ο εμβολιασμός δηλαδή εγώ που είμαι 50 και μισο ειμαι στο περιθώριο με συμφέρει κιόλας:tongue::tongue::tongue:

1753428bo3nufvg9b.gif

...και τα δικα σας τα νεα είναι ενθαρρυντικα!!

Ρίτακι, να δεις ο συζ. θα είναι περδικι σημερα..Ανησυχεις παρα πολύ και δικαιολογημενα αφού εζησες την ταλαιπωρία του συζ. και αγγιξε και εσας.Εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να εχεις περασει και εσύ τη γρίπη με πιο ήπια συμπτώματα;;Ο καλος σου ήταν απο τους ατυχους που τον ταλαιπώρησε πολύ, ομως όλοι δεν παρουσιάζουν τα ιδια συμπτώματα..Το ανεφερε και η Λαζαρενια.

Πραγματικα, εαν υπήρχε ενας αξιόπιστος τρόπος να μαθουμε αν εχουμε περασει τη γρίπη ή οχι θα ήταν πιο ευκολο να παρουμε την απόφαση και για το εμβόλιο..Γιατι να κανει καποιος το εμβολιο, εαν εχει περασει τη γρίπη και δεν εχει διαγνωστεί;;Είναι ανώφελο.

Λαζαρενια να πας στο νοσοκομείο για να εξακριβωθει αν πραγματι εχεις νοσησει..Και πάλι περαστικα..Δεν πιστευω μετα απο αυτό τον αλλο τον μλκ και ανευθυνο να τον ξαναβάλετε σπίτι σας..Ο αντρας σου ακομη επιμενει πως δεν ήταν απο εκείνο τον επισκεπτη;;

Giovanna,ελπίζω τα δικα σας συμπτώματακια να είναι αθωα και να μην οφείλονται σε καμια ίωση ή γρίπη..Τώρα που τα λέμε μακαρι να είναι όλα μελι-γάλα..

Φωτεινή όσα λές για τη γρίπη και τον κακό χαμό είναι γεγονος..Ο γιατρός χτες που τον ρώτησα κουνουσε το κεφαλι του με νόημα..Μόνο στην Ελλάδα μας γίνονται αυτά..Πολύ γρηγορα θα βρούν κτ άλλο να μας γεμισουν τα κεφαλια με αγχος και ανησυχίες..

Arma, είστε πλέον σε καλό δρόμο με την οδοντοφυϊα της Ευας..Απο σήμερα πάλι θα χορτάσεις το κοριτσάκι σου..Δες το σαν ενα ευχαριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα σου, κι αν πραγματικα η δουλειά σε βοηθούσε πέρα απο μητερα, νοικοκυρα και σύζυγος να νοιώθεις και λίγο εργαζόμενη και να αισθάνεσαι όμορφα για αυτό, σύντομα θα σου δωθεί η ευκαιρία να το ξανακανεις..Στο ευχομαι!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια για τον ενδιαφερον που δείχνετε..

Πραγματικα χτες αφου ενημερωσα τηλεφωνικώς μαμα, πεθερα και αδερφή έψαχνα χρόνο για να σας γραψω 2 λόγια, δεν τα καταφερα όμως..

Σας νοιώθω πολύ δίπλα μου..Το πρωί που θα ερθω στη δουλειά είναι το πρώτο πραγμα που κάνω, ανοίγω pc και περιμενω να κουβεντιάσουμε..Είναι που είμαι μονη και στο γραφείο και ετσι είναι πιο ευκολο..

Είναι πολύ όμορφο που η Βικυ και η Αλεξάνδρα γνωρίστηκαν και τα είπαν, αυτο σημαίνει οτι εδω μεσα μονο το χρόνο μας δεν χανουμε..

Να είμαστε καλά και να τα λέμε, να δινουμε κουραγιο, δυναμη και γελιο η μια στην αλλη, απο τα πιο απλά μεχρι τα πιο σύνθετα πράγματα...

Πολύ μελό,ε;;; Ετσι το αισθάνθηκα τώρα...

Διαφημίσεις

Stone μπράβο και χάρηκα που όλα πήγαν καλά με την εξέταση.

Κορίτσια εσείς είστε μικρές και δεν έχετε ζήσει καταστάσεις με της κάθε αξιόλογοι κυβέρνηση ,,,,γιατί για μένα όλα τα κόμματα είναι τα ιδία σκ@@α

Λοιπόν κάθε φορά που είναι να περάσουν κανένα νομοσχέδιο η να αλλάξουν διατάξεις η απολύσεις, διογκώνουν αλλά θέματα όπως πχ τώρα με το εμβόλιο, πόλεμο στο Αφγανιστάν, Ιράκ, το τσούναμι και πολλά αλλά για να αποσπών τους πολίτες. Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν θέλω να ακουστή ότι η γουρουνογριππη δεν είναι μεγάλο θέμα, σαφώς και είναι αλλά βλέπετε τι γίνετε στην Ελλαδιτσα μας όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί στο πόδι και όλοι η 360 ξύνουν τα @@@@@2212064jbewdv9plq.gif

πέστα Φωτεινή μου χρυσόστομη :P

Βικάκι μου για άλλη μιά φορά θα πω πόσο πολύ χάρηκα πραγματικά...ήθελα πολύ καιρό να σε γνωρίσω κι εχθές έγινε...την επόμενη φορά θα τα πούμε περισσότερο με καφεδάκι και κους κους. Το αγκάλιασμα το έκανα γιατι αυτό ένιωσα εκείνη την στιγμή ...

Ελπίζω η Φωτεινούλα μας να μην ξανανεβάσει πυρετούλι! Καλή πορεία γλυκιά μου...άντε πάλι καλά θα περάσεις σήμερα :P

Stone μου όντως έχεις δίκαιο ότι εδώ δεν χάνουμε τον χρόνο μας...καθόλου μελό!

m57Zp2.png

Καλημερααααααααααα

Τελικα ο Χρηστος δεν εχει αμυγδαλες αλλα αρχη φαρυγγιτιδας ..βηχει βεβαια παλι αλλα ειναι κλινικα καλα ...καναμε και την 2η δοση του εμβολιου .

τον μετρησε κιολας και ειμαστε 13200 και 86 ποντους ορθιος ομως ..και της λεω δεν πηρε καθολου ποντους αυτο το μηνα και μου ειπε οτι πλεον θα μετριομαστε ορθιοι και απο το ξαπλωτο στο ορθιο εχει διαφορα 1-2 ποντους ..

Βικυ μου και giovanna περαστικα στα μικρα μας..

Stone σε ειχα στο μυαλο μου χθες ολο το απογευμα!!!πολυ ευχαριστα τα νεα σας!!!μπραβο στον Ανασταση !!

Λαζαρενια μου πως εισαι κοριτσακι μου ??ελπιζω σημερα να εισαι πολυ καλυτερα ..τουλαχιστον αμα βγει θετικο το τεστ ..τελειωσες με το θεμα γριπη ...

Η παιδιατρος μου ελεγε χθες οτι εχει εξετασει πανω απο 50 παιδακια και ειχαν ολα την νεα γριπη ..γινεται χαμος..τα δικα της το περασαν ηδη και τα τρια..

Ριτακι πως ειναι ο συζυξ???ο δικος μου παραμενει στραβουλης ...δεν βλεπει καθολου απο το ενα ματι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Joa, περαστικα στον Χρηστακη..Παίρνει σιροπάκι;;Συντομα θα αναρρώσει...Τελειες και οι μετρήσεις σας..

Το ματι του συζυγου πως είναι;; Ποναει πολύ πάντως..Ο δικος μου τώρα τελευταια έχει βάλει το ματι μας στο ...ματι. Κανει πως μας χαϊδευει στο πρόσωπο και πονηρά-πονηρά βάζει με φορα το δαχτυλάκι του στο ματι και γελάει..Φοβαμαι να μην το κανει σε κανενα παιδακι και εχουμε άλλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...