Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Καλησπέρα.

Εχουμε την ίδια γλυκόζυλιωμενη, με τη διαφορά πως εμένα το σάκχαρο πριν την λήψη είναι 84 , στη πρώτη ώρα 197 και στη δεύτερη 143. Κοινώς το σάκχαρο νηστείας είναι οκ απλά μετά στη πρώτη και δεύτερη ώρα είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο. Παίρνω παρόμοιο χάπι όπως η @Katiamaxiking και τώρα είμαι στη διαδικασία που προσπαθώ να το ρυθμίσω με διατροφή, ψάχνω διατροφολόγο. Αν δεν είχα κάνει καμπύλη σακχάρου δε θα το ήξερα καν, μιας και το σάκχαρο νηστείας φαινόταν οκ. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πότε σου λένε να το μετράς μόνη σου και πότε όχι. Εμένα ας πούμε η ενδοκρινολόγος μου είπε πως μετα από ένα μήνα με το χάπι θεωρείται ρυθμισμένο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα! Δεν ξέρω τι έχει παθει το ιντερνετ σήμερα και σέρνεται...15 ώρες για μια σελίδα :mad:

Δεν πρόλαβα να σας πω τα νέα μας...

Πήγαμε στην παιδίατρο...

Η Αναστασία μας είναι 11300 και σχεδον 94 εκ!!!! Ψηλό το κοριτσάκι μου!!!!:D Τη βρήκε πολύ καλά ψυχοκινητικά και προχωρημένη στην ομολία αφού ξεκίνησε και κάνει προτάσεις με 4-5 λεξούλες!!!!

Ο μικρούλης είναι 6300 και 61 εκατοστα!!! Παρόλη την οισοφαγίτιδα και την αφαγία έβαλε 500 γρ σε 3 εβδομάδες ο καλός μου... μάλλον το γάλα μου παραείναι παχυντικό :tongue::tongue::tongue:

Αν θες να δω ακριβώς τι είναι κ να σου πω μήπως τη δοκιμάσετε κι εσείς κ δεν σας αρέσει κ την κόψετε?

Ναι ναι!!!!!:D:D

Όσο για την κουλτούρα... της έφερε η νονά της τη Λιλιπούπολη...ούτε να τη φτύσει το παιδί, αν κανω πως βάζω το cd πέφτει κατω και φωνάζει "όχι όχι":tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι πότε το βάζει το μικυ μαους το εκπαιδευτικό; Ασχετη είμαι η γυναίκα μιάς και την τηλεόραση κι εγώ την ανάβω μόνο για να ακούω φωνές και το μόνο που βλέπω είναι το παρα πέντα από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή

m57Zp2.png

OH ΥESS!

ειμαι πολυ ευχαριστημενη σημερα απο τους παιδικους...σε σημειο που να μην ξερω τι να διαλεξω.

Ωραιοτατοι σν και πιο ακριβοι γυρω στα 380-400 ευρω εκαστος αλλα χαλαλι,αξιζουν τα λεφτα τους.

Θα ξαναπαω να τους δουμε με τον καλο μου και να αποφασισουμε!

Δοξα το Θεο ειδα κατι καλο διοτι αρχιζα να ανησυχω οτι δεν παει κατι καλα με μενα...λιγο ακομα και θα πιστευα οτι ειμαι παραξενη...χαχα!

Κικο εμεις με την Ντορα εχουμε ερωτα απο καιρο αλλα σα να μου φαινεται οτι κατι εσπασε μεσα του απο τοτε που την ειδε live στο allou...χαχα

Την ειδε ετσι τεραστια και μετα μου ζηταγε να του αγορασω τον diego!!xaxa!

Mικυ μαους εκπαιδευτικο εχει το πρωι στις 9 και το βλεπουμε ανελλειπως φυσικα ξερει και ολο το τραγουδι.

Καλε deleni η Αναστασια εφτασε το Γρηγορη!!!!!!!!!!!Σουπερ!!!!!!!!!!!!!Πολυ ψηλη για κοριτσι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni μπράβο. Πολύ καλή η Αναστασία σου. Ψηλή και αδύνατη και αυτή. Κορμί. Αλλά και ο μικρός ψηλός δεν είναι; Φτου, φτου μην σας ματιάσουμε.

Ρίτα ευτυχώς βρήκες κάτι να σου αρέσει.. Εύχομαι να αρέσουν και στον καλό σου.

Κίκο εσείς με το 'Εξαιρέσεις' εμείς με το ΄Πάρα, πάρα πολύ' (Τσαλίκης). Μιλάμε για τρέλα. Το πετύχαμε στο ραδιόφωνο όσο οδηγούσα και μου λέει 'βάτο δυνατά μαμά'.

Σαρδελάκι μην ανησυχείς. Αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα ούτε και εγώ τα γνωρίζω. Ούτε η Αλεξάνδρα βλέπει τηλεόραση, με εξαίρεση Σάββατο και Κυριακή τα Ζουζούνια. Είναι ώρα ιερή. Παίζει όμως μόνη της. Αν έχει αυτοκόλλητα, μολύβι και post it μπορεί να κάτσει και 30' ήσυχη. Το σπίτι βέβαια μετά είναι γεμάτο πολύχρωμα χαρτάκια αλλά αυτό είναι πταίσμα. Τώρα την ακούω να μονολογεί 'Πω πώ, είναι Χειμώνας κάνει κύο και χιονίζει' :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Α για τη συναντηση,και νοτια προαστια απο Αλιμο-Φαληρο μεχρι Γλυφαδα ειναι οκ για μενα.

Τα βορεια δε με βολευουν καθολου.

Οτι θελετε αποφασιστε και θα το παλεψω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Giovanna μου μιά χαρά παίζει το κοριτσάκι σου...

ριτάκι σε ποιό κανάλι καλέ το έχει το εκπαιδευτικό; μας είπες την ώρα αλλά πες και το κανάλι...χάρηκα που σου άρεσαν οι παιδικοί.

Να ρωτήσω και κάτι μιάς και εγώ δεν τα ξέρω ακόμη καλά τα συστήματα εδώ...προνήπια από τα 4 τα πέρνουν; Είναι δημόσια τα νηπιαγωγεία;

m57Zp2.png

Giovanna μου μιά χαρά παίζει το κοριτσάκι σου...

ριτάκι σε ποιό κανάλι καλέ το έχει το εκπαιδευτικό; μας είπες την ώρα αλλά πες και το κανάλι...χάρηκα που σου άρεσαν οι παιδικοί.

Να ρωτήσω και κάτι μιάς και εγώ δεν τα ξέρω ακόμη καλά τα συστήματα εδώ...προνήπια από τα 4 τα πέρνουν; Είναι δημόσια τα νηπιαγωγεία;

Στην ΕΤ1 sardelaki!!! Και εμας το αγαπημενο μας. Νομιζω οτι δεν ειναι καθε πρωι ομως . Εμεις τα βλεπουμε απο το DVD που τα εχουμε γραψει.

Deleni super τα παιδακια σου!!!!

Ελένη φτου σκορδαα!!!!Τι αναπτυξη ειναι αυτη η Αναστασία και ο μπέμπης όμως, εεεε...Αντρας!!

Εχετε αλλον αερα εκει..και βουνου και θάλασσας, πως να το κανουμε!!

Κικη για φαντασου να πω του συζυγου να κατεβουμε αεροπορικώς για βολτα στην Αθήνα ενω προηγουμενως του εβαλα παγο για να κατεβει για το ματς..χαχα

Ασε που αν δεν προκυψει σημαντικη και εκτακτη αναγκη θελω να αποφυγω το αεροπλάνο, εξου και η δουλεια του Σαβ/κου που δεν μας αφηνει πολλά περιθωρια...

Θα το κανονισουμε ενα κενο Σαβ/κο να κατεβουμε οδικώς να το συνδυασουμε και με κτ εκκρεμοτητες και ελπίζω να σκαλώσω εστω και μια απο όλες σας..

Ριτα χαιρομαι που βρηκες κατι να σε ικανοποιεί..

Ιωαννα τι αναπτυξη ειπες εχει η Αλεξανδρα στην ομιλία;;;3χρονου παιδιου;;;Μαλλον για πρωτακι την κόβω!!!Φτου στη νυφούλα μου!!(Εχω και εγω τωρα νυφη...αμ πώς!!!)

Εγω ψιλοσυμμαζεψα , εβαλα πλυντηριακια και πριν απο λίγο ηρθε ο μπαμπας και πήρε το γιο για μια βολτα στην παιδικη χαρα..

Μετα μου ειπε θα πήγαιναν και στον οπτικό να αγορασουν γυαλια και θα επιστρεψουν να παραλάβουν κι εμενα..λέτε να μου ερθει κανενα φιρμανι να πληρωνω τα σπασμένα;;;Εγω μια φορα τον προειδοποίησα να μην τολμησει να τον αφησει απο το χερι του

Κι εγω forthnet εχω, με πολλά κολλήματα σημερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αυτη την περιοδο ειναι καθε πρωι ο μικυς στην Ετ1 και ννωριτερα εχει winnie αλλες μερες εχει μαστορακο και ενα αλλο με κατι παιδακια με διαστημοπλοιο.

Αυτη εινα και η μονη ωρα που καθεται να δει.8μιση εως 9μιση που πινει το γαλατακι του.Αν του βαλω μεσα στη μερα ντορα θα δει αλλα για λιγο μετα απο 5 λεπτα βαριεται και σηκωνεται και που και που ριχνει τη ματια του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου εντάξει έκλεισε το προξενιό :P:p:p:p:p Ναι η αλήθεια είναι ότι μιλάει πολύ η καλή μου. Ευτυχώς που ο Αναστάσης δεν είναι πολυλογάς και θα υπάρχει ισορροπία στο ζευγάρι, γιατί η δικιά μου θα του πάρει τα αυτιά ;);););)

Ρίτα είσαι πολύ τυχερή που ο Γρηγόρης κάθεται μία ολόκληρη ώρα και χαζεύει στην τηλεόραση. Όχι, η Αλεξάνδρα δεν θα άντεχε τόσο. Και τα Ζουζούνια που έγραψα ότι βλέπει, βλέπει ήρεμη τα πρώτα 2-3 τραγούδια και μετά τα παρακολουθεί περπατώντας. Κάνω λάθος ή τα κρατικά έχουν τελικά τα καλύτερα παιδικά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπαααααααααααααα δεν κάνεις λάθος Γιοβαννα...δίκαιο έχεις.

Τηλεόραση δεν βλέπει ούτε ο Αστέρης...ένα διάστημα έβλεπε τα ζουζούνια σε DVD τώρα πια όχι.

Φεύγω...καληνύχτα, πάω να δω παρά πέντε...πιστεύω πως είπα αρκετά σήμερα χαχα

m57Zp2.png

Αχ κοριτσια μου δε ξερω αν ειμαι τυχερη ή οχι γιατι την υπολοιπη μερα ειναι απεριγραπτος....ειπα να πω τον πονο μου...χαχα!

Πρεπει να τον δειτε για να καταλαβεται αυτο που σας λεω.Δεν αμφιβαλω βεβαιως οτι και τα αλλα παιδακια ειναι ζωηρα αλλα απο οσα ξερω απο τον περιγυρο μου ειναι ο πιο ''δυσκολος''.Το λενε δλδ και οι γονεις που μας γνωριζουν.

Παντως την ωρα αυτη την πρωινη την θελει να κατσει.Ερχεται στην κουζινα περνει το γαλατακι του και μετα καθεται και χαζευει.Του το καθιερωσαμε εμεις κατα καποιο τροπο διοτι εκεινη την ωρα φευγει ο καλος μου και στο παρελθον ειχαμε δραματα οταν εφευγε ο μπαμπας του οποτε και ηταν ''αναγκαιο κακο'' η τηλεοραση σε εκεινη τη φαση για να ξεχνιεται.

Τωρα τελευταια οποια ωρα και να του πω θελεις να δεις λιγο ντορα?Εισπραττω ενα ηρωικοτατο διπλο ''Οχι μαμακα,οχι!''

σημερα μου λεει καποια στιγμη το καλο μου...''μαμακα ?ακομα μπαμπακας κλικ κλακ(=κλειδι)σπιτι μας?''

Δηλαδη ακομα να ερθει ο μπαμπας στο σπιτι?Πολυ συγκινηθηκα εκεινη τη στιγμη...

Ασχετο...εχει ξεκινησει και μου λεει και κτητικα και λιωνω πχ.μαμακα μου,μπαμπακα μου,σπιτι μας κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το φαντάζομαι Ρίτα μου. Κι εμένα παρόλλη τη χαζομαρούλα του όταν προσπαθεί να με πει "μαμά μου"....τι να πω!

Εσύ που είναι κ τόσο προχωρημένο το παιδί σε όλα θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ περήφανη!

Διάβασα επίσης ότι καταλήξατε σε κάποιους παιδικούς που σε ικανοποίησαν.

Πολύ χαίρομαι γι' αυτό.

Κι εμείς την ΕΤ1 βλέπουμε το πρωί, αλλά μας άρεσαν οι μικροί αϊνστάιν που τους έκοψαν για ην ώρα :(

Πάντως πιπίλα τώρα για να κοιμηθεί δεν πήρε, αν και μου έκανε ζημιά η μαμά μου το μεσημέρι, ενώ της είπα να μη δώσει κι εδωσε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...