Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινι καλα που μου το θυμησες εριξα πολυ γελιο ...

Ρε συ φιλεναδα(Αρμα) μα στη γκαλερι?

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα...αν ειχα παει εγω τον Γρηγορη σε γκαλερι ο καλλιτεχνης θα παθαινε πολλαπλα εγκεφαλικα!!!:tongue::tongue:

Πικουλινι και εγω που δεν τον κοιμιζω παντως απολαμβανω τις κουβεντουλες μας το βραδυ.Καθομαστε στον καναπε,πινουμε το γαλατακι μας ,λεμε τα παραμυθια μας και τα τραγουδακια μας,λεμε γενικως οτι ξερουμε και μετα λεμε τελος,καληνυχτα και μου ζηταει μονος του το κρεβατακι του.

Μεγαλωσαν τα ζουζουνακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ‘ μαι πάλι και εγώ.

Άντε να περάσει και σήμερα η ώρα γιατί δεν αντέχω μου κλείνουν τα μάτια , θα βάλω οδοντογλυφίδες σε λίγο μπας και συνέλθω κάπως.

Πετρούλα περαστικά κοπέλα μου , εμείς με τον ύπνο είμαστε μια χαρά αποκοιμιέται πλέον μόνος του , τον φιλάμε σταυρωτά και οι δύο , παραμυθάκι και καληνύχτα , βέβαια αναλόγως τις ορέξεις του , όταν είναι κομμάτια μπορεί να τον πάρει ο ύπνος σε 10 λεπτά όταν όμως έχει όρεξη μπορεί να παραμιλάει τρία τέταρτα.

Εγώ πάντως κορίτσια βρήκα τη γιατρειά μου με το θέμα του ύπνου , γιατί μπορεί μεν μέχρι πρότινος να το απολάμβανα κάπως που κάποιος έπρεπε να είναι μέσα στο δωμάτιο αλλά μετά από κάποιο σημείο και έπειτα ο μικρός ξεμυαλιζότανε τόσο που δεν έλεγε να κοιμηθεί και αποκοιμιόμουνα πρώτη και σηκωνόμουν μετά από κανένα 3ωρο πιασμένη στο μονό κρεβάτι, επίσης όταν ερχόταν κάποιος άνθρωπος και έπρεπε να βάλω τον μικρό για ύπνο για 1 ώρα τουλάχιστον έπρεπε να πάω και εγώ μαζί του και μου είχε τύχει σκηνικό να έχω φίλους στο σαλόνι και εγώ να έχω κοιμηθεί μέσα με τον μικρό και να έρχεται ο άντρας μου να με ξυπνήσει για να πάω μέσα μαζί τους. Ενώ τώρα βρε κορίτσια πάμε τον αφήνουμε και φεύγουμε και μπορούμε να μιλήσουμε και με άλλους ανθρώπους , να δούμε μια ταινία ή να κάνω τις δουλειές μου που συνήθως γίνονται το βράδυ όλα.

Σαρδελάκι εμένα ούτε παίζει για πολύ ώρα μόνος του αλλά ούτε και βλέπει πολύ τηλεόραση εκτός από τη Ντόρα που είναι ικανός να δει ολόκληρο το επεισόδιο χωρίς να κάνει κιχ (έχει πάθει έρωτα).

Σουλίτσα και Πικουλινάκι βλέπω εσείς είσαστε της κουλτούρας ποιος τη χάρη σας από τώρα έχετε βάλει τα παιδιά να ασχολούνται με την τέχνη εμείς όχι για τέχνη δεν είμαστε, με τον ταλιμπάν που έχω ούτε απ’έξω δεν περνάμε.

Νατασούλα θα μιλήσουμε να συννενοηθούμε αλλά είπαμε θα με παραλάβεις από τη Βάρη αλλά θα με επιστρέψεις και στη Βάρη εε; Δεν θα με αφήσεις;

Ρε κορίτσια γιατί δεν συναντιόμαστε κάπου πιο παραλιακά , μες το κέντρο καλοκαιριάτικα;

Ριτάκι άντε με το καλό και εσύ να είναι η τυχερή σου μέρα και να βρεις παιδικό.

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα...αν ειχα παει εγω τον Γρηγορη σε γκαλερι ο καλλιτεχνης θα παθαινε πολλαπλα εγκεφαλικα!!!:tongue::tongue:

Πικουλινι και εγω που δεν τον κοιμιζω παντως απολαμβανω τις κουβεντουλες μας το βραδυ.Καθομαστε στον καναπε,πινουμε το γαλατακι μας ,λεμε τα παραμυθια μας και τα τραγουδακια μας,λεμε γενικως οτι ξερουμε και μετα λεμε τελος,καληνυχτα και μου ζηταει μονος του το κρεβατακι του.

Μεγαλωσαν τα ζουζουνακια!

Ευτυχως που εχουμε και την Arma με τις κουλτουρες της!!!! Που να εμενε και στο Κολωνακι (ποσο ψωνιο θα ηταν Θεέ μου;;;;;;;). Θα επαιρνε την Ευα καθε πρωϊ μετα το φρουτο και θα την πηγαινε εκπαιδευτικό περιπατο στην Ακροπολη!!!! Εισαι τυχερη Ευουλα που μενεις στο Περιστερι γιατι δε θα σε εβλεπα καλα με τη μανα που εχεις!!!!!

Κικη δε πιστευω να το πίστεψες οτι παει Μεγαρο ο Παναγιωτης;;;;; Μονο η Ευα τα κανει αυτα!!!!

Οσο για τον υπνο και εμας οταν ερθουν φιλοι τον τρεναρωνα κοιμηθει ωστε οταν παει για υπνο να κοιμηθει σε 10΄.

Ευα-Ραφαελλα περαστικα και με το καλο η μπεμπουλα σου!!!

Ηλιανα να ζησετε. Εγκυος γυναικα και θέλεις κολπα;; Μπραβο σου;;;

Αλό! Ευτυχώς δεν γλιτώσαμε τη θκατοκατάσταση στο τσακ σήμερα, τον προλάβαμε που ξεβρακώθηκε αλλά τον βάλαμε στο γιογιό και μια χαρά βολεύτηκε! Ουφφφφ! Και τώρα το μεσημέρι έβαζε μόνος του τη πυτζάμα χωρίς την πάνα! Να είμαστε καλά το απόγευμα πάμε για βρακάκια, δε γίνεται!

Κατά τα άλλα κομμαααατια! Η φωνή μου δε βγαίνει κόλλησα για τα καλά και η μπουμπού μια από τα ίδια! Σας αφήνω δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω...:|

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα χρόνια σας πολλά, καλά και ευτυχισμένα. Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και οι δυο μαζί τα ζουζούνια σας.

Άρμα γιατί δεν το θέλεις το ΜΕΤΡΟ; Εγώ το έχω βρει πολύ βολικό στην Αθήνα, αλλά και Ρώμη που πήγαμε μόνο με ΜΕΤΡΟ μετακινηθήκαμε. Πολυ κουλτουριάρα η Ευούλα :P:p:p:p:p

Εύα καλέ εσύ σε λίγο γεννάς !!!!! Μα πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Με το καλό κορίτσι μου

Μαελένη εύχομαι να κόψετε την πιπίλα σπαθί. Εγώ, ευτυχώς, δεν ξέρω τι θα πει αυτός ο καημός. Η Αλεξάνδρα την έκοψε μόνη της 5 μηνών. Βέβαια εμείς έχουμε σε εκκρεμότητα, όπως και η Σούλα, το θέμα του ύπνου. Δεν έχουμε κάνει και φιλότιμες προσπάθειες όμως. Η Αλεξάνδρα, μεσημέρι - βράδυ, κοιμάται στο κρεβάτι μας και μετά τη μεταφέρουμε στο δικό μας. Είναι κουραστικό η αλήθεια είναι..........

Ρίτα παρήγγειλα το βιβλίο 'ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΑΝΕΣ' και θέτω αυτό ως επόμενο στόχο. ;););););)

Vatraxaki βρε το κούτιανε το παιδί ο ήλιος στο μπαλκόνι και γι' αυτό έπεσε ξερός :P:p:p:p:p Πώς είναι τα κακάκια του μπέμπη; Πάντως γέννησες την καλύτερη εποχή. Για πόσο θα ξεπεταχτεί ούτε θα το καταλάβεις.

Ο καλός μου πήγε σήμερα να κάνει αναλύσεις και αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα. Δεν σας κρύβω ότι ένα άγχος το έχω, σαν την Άρμα και εγώ. Παραπονιέται συχνά - πυκνά ότι τον πονάνε τα κόκκαλα :-(:-(:-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αλό! Ευτυχώς δεν γλιτώσαμε τη θκατοκατάσταση στο τσακ σήμερα, τον προλάβαμε που ξεβρακώθηκε αλλά τον βάλαμε στο γιογιό και μια χαρά βολεύτηκε! Ουφφφφ! Και τώρα το μεσημέρι έβαζε μόνος του τη πυτζάμα χωρίς την πάνα! Να είμαστε καλά το απόγευμα πάμε για βρακάκια, δε γίνεται!

Κατά τα άλλα κομμαααατια! Η φωνή μου δε βγαίνει κόλλησα για τα καλά και η μπουμπού μια από τα ίδια! Σας αφήνω δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω...:|

Υπομονή βρε κορίτσι μου......τι άλλο να σου πω;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νατασούλα θα μιλήσουμε να συννενοηθούμε αλλά είπαμε θα με παραλάβεις από τη Βάρη αλλά θα με επιστρέψεις και στη Βάρη εε; Δεν θα με αφήσεις;

Ρε κορίτσια γιατί δεν συναντιόμαστε κάπου πιο παραλιακά , μες το κέντρο καλοκαιριάτικα;

Αχ πες τα! Τα ειπα κι εγω! Τι πιο ωραιο απο ενα καφεδακι στη θαλασσα???:D:D:D:D:D Τελος παντων, ας το κανουμε κεντρο που μας κουτσοβολευει ολες, γιατι αλλιως μας βλεπω τις δυο μας να πινουμε καφε!:D:D:D

Καλε ναι θα σε γυρισω! Τι, στο δρομο θα σε αφησω εγκυο γυναικα? Εκτος και αν εισαι καμια αντιπαθητικη... οποτε θα ναγκαστω να βρω καμια δικαιολογια για την επιστροφη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

t7fQp3.png

Ιωαννα καλά αποτελέσματα στον συμπέθερο...Α συ είπας!!

Μαρινακι περαστικα σε όλους σας!!Σε βρηκε και σενα κουρασμενο και αδυναμο οργανισμο και σε επιασε στο περασμα της η παλιοϊωση...

Ριτα καλή επιτυχια με τον παιδικο!!Αντε να μας πεις οτι βρηκες τον ιδανικό..

Αν υπάρχει πάντως και δεν τον εχεις βρει μετα απο τοση ερευνα, θα τρελαθω, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!

Ο δικος μου ξεχνιεται που και που με τα τζιπακια του, τα playmobil ή τις μπαλες αλλά γρηγορα θα θυμηθει να βγαλει ριχταρια, να ανοιξει συρταρια, να βάλει κανενα dvd..Ευτυχως τα χαλια ειναι ασηκωτα, αλλιως ποιος ξερει κατα που θα τα εβρισκα κι αυτα!!

Τωρα ζουλευουμε εμεις οι Σαλονικιες που κανονιζετε συναντηση εσεις με τετοια συμμετοχη!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ριτάκι μου κι εγώ δεν πηγαίνω από πίσω του...αυτός παίρνει εμένα από πίσω συνέχεια :lol: τον αφήνω να πάει όπου θέλει, δεν με χάλαει κι αν δεν τον ακούσω για 3 λεπτά ξέρω ότι κάνει σκανδαλιά.

Όσο για το χέρι είμαι σίγουρη πως τρώει τα νύχια του...βάζει και το χέρι του για τα δόντια, αλλά λέμε τα τρωμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...αφού έχω να του κόψω νύχια 3 εβδομάδες και τα κόβαμε κάθε 5 μέρες. Πρέπει να μιλήσω με τον ντόκτορ!

πικουλίνα μου συμφωνώ απόλυταααααααααααααα...και για μένα είναι απόλαυση!

κικο μου μάλλον έχουμε έρωτα ανάμεσα στον γιόκα σου και στην ντόρα ε; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοοοοοοοοοοοοοοοοος ;) τηλεόραση δεν βλέπει καθόλου ο μικρός. Του βάζω κανένα παιδικό μπας και κάτσει κανα μισάωρο και κανω καμιά δουλειά με την ησυχία μου αλλά τίποτε. Μόνο σε κάποιες διαφημήσεις κολλάει, όπως π.χ. Dirollo, την άλλη που τραγουδάνε μα εγώ αγαπώ μία μίααααααααααααα κρέμα μίααααααααααααααα και να τον δείτε να το τραγουδάει κιόλας...πολύ γέλιο. Και έχει και κόλλημα με την διαφήμιση 11880 από πολύ μικρός!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλά μη νομίζεις, μετά το ακαδημαικό τέταρτο και η Εύα ήθελε να νιώσει την τέχνη στα χέρια της! :lol: Την προλλαβαίναμε στο τσακ και μόλις είδαμε τα πολύ σκούρα(από τη στγμή που ανακάλυψε ένα πίνακα με τον Γουίνι δεν ξαναέκατσε αγκαλιά) καθίσαμε έξω.

Ευτυχως που εχουμε και την Arma με τις κουλτουρες της!!!! Που να εμενε και στο Κολωνακι (ποσο ψωνιο θα ηταν Θεέ μου;;;;;;;). Θα επαιρνε την Ευα καθε πρωϊ μετα το φρουτο και θα την πηγαινε εκπαιδευτικό περιπατο στην Ακροπολη!!!! Εισαι τυχερη Ευουλα που μενεις στο Περιστερι γιατι δε θα σε εβλεπα καλα με τη μανα που εχεις!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ! Το έχω πει, εγώ είμαι το αυθεντικό βόρειο προάστιο, τι να κάνω όμως που έχω μπλέξει με κοινές θνητες..και η Εύα άλλωστε της κουλτούρας είναι(ξέρεις εσύ πόσο ωραία κουλτουριάρικα τραγούδια τραγουδάει..:lol: :lol: :lol: )

Άρμα γιατί δεν το θέλεις το ΜΕΤΡΟ; Εγώ το έχω βρει πολύ βολικό στην Αθήνα, αλλά και Ρώμη που πήγαμε μόνο με ΜΕΤΡΟ μετακινηθήκαμε.

Ο καλός μου πήγε σήμερα να κάνει αναλύσεις και αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα. Δεν σας κρύβω ότι ένα άγχος το έχω, σαν την Άρμα και εγώ. Παραπονιέται συχνά - πυκνά ότι τον πονάνε τα κόκκαλα :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Με πιάνει κλειστοφοβία στο μετρό! Άσε που μια φορά έχουν κλείσει τα φώτα και άλλη μια φορά είχε χαλάσει και πήγαινε σαν την κότα και χέ@#$κα πάνω μου! Τεσπα, είπαμε όμως αν χρειαστεί θα μπω. Θησία θα γίνω! χαχαχαχαχα!!!!!

Καλά αποτελέσματα στον καλό σου! Και μην πέρνεις παράδειγμα από μένα εγώ τα λέω και σκέφτομαι τα ''τρελλά'' μου γιατί έχω και ένα παρελθόν.... όλα καλά θα είναι!

Αχ πες τα! Τα ειπα κι εγω! Τι πιο ωραιο απο ενα καφεδακι στη θαλασσα???:D:D:D:D:D Τελος παντων, ας το κανουμε κεντρο που μας κουτσοβολευει ολες, γιατι αλλιως μας βλεπω τις δυο μας να πινουμε καφε!:D:D:D

Όντως θα ήταν πολύ ωραία αλλά παραπέφτει μακριά ρε γμτ..

Κωνκωνακι λες να γίνεται χαμός στο κέντρο σάββατο απόγευμα? Για που λες εσύ?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Mπήκα για λίγο μιας και ο μικρός μου δεν έχει ξυπνήσει ακόμα και είπα να δω τι κάνετε.

Γιοβάννα μου με το καλό κοπέλα μου να πάρετε τα αποτελέσματα και μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι , σαν τον δικό μου φοβίτσος και αυτός όπως κατάλαβα έ;;;

Μαρινάκι μου περαστικά βρε κοπέλα μου , μη νομίζεις και εγώ απο χθες με έχει πιάσει πάλι καταρροή και δεν με νοιάζει για 'μένα αλλά τώρα τελείωσε ο μικρός την αντιβίωση , δεν θέλω να κολλήσει πάλι τίποτα. Φιλιά στη συναχωμένη μπεμπούλα σου.

Βατραχάκι μου τώρα διάβασα σχετικά με τα πράσινα κακά του μπέμπη και να σου πω πως και ο δικός μου στις αρχές έκανε διάφορα τέτοια και ο παιδίατρος μου είχε πει να μη με ανησυχεί καθόλου παρά μόνο αν δω αίμα. είναι γιατί καθαρίζει το εντεράκι του μωρού και γι'αυτό έχουν αυτό το χρώμα το πρασινί.

Καλέ Νατάσα μη με αφήσεις , στο υπόσχομαι θα είμαι καλό κορίτσι , δεν μιλάω πολύ μη νομίζεις μόνο αν μου δώσουν θάρρος :rolleyes:.

Καλέ τώρα συνηδειτοποίησα ότι στη γκαλερί πήγε το Αρμάκι και όχι η Σουλίτσα. Σουλίτσα γράψε λάθος , εσύ τότε δεν είσαι κουλτουριάρα άλλη είναι η κουλτουριάρα της παρέας.

Πικουλινάκι ευτυχώς γιατί θα σε παρεξηγούσα και εσένα αν πήγαινες μέγαρο.:tongue:

Πετρούλα να μη ζηλεύεις έγκυος γυναίκα γιατί δεν κάνει στην κατάστασή σου, απλά να πεις στον άντρα σου να βρει εισιτήρια για τις 8/5 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ γιατί πρέπει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου να πάρεις και λίγο Αθηναϊκό αέρα....

φεύγω ζουζούνες γιατί κουνιέται ο ταλιμπάν.

Σαρδελάκι μου εμένα η Εύα παίζει αρκετά μόνη της. Είναι όμως κάτι μέρες που δεν θέλει να φεύγω λεπτό από δίπλα της. Καλά αυτή η διαφήμηση ''κρέμα μιαααααα'' αρέσει και στην Εύα πολύ!

Τηλεόραση βλέπει, περισσότερο πια το μικυ μαους το εκπαιδευτικό. Μου αρέσει κι εμένα γιατί δεν μουροχαβλιάζει αλλά συμμετέχει ενεργά!

όσο για τον ύπνο εγώ το έχω ξαναπεί, εφόσον δεν δημιουργεί πρόβλημα σε εσάς δεν το βρίσκω κακό να κοιμούνται στο κρεβατι σας.;)

Πιπίλα επίσης δεν το σκέφτομαι καν να την κόψω, είναι η μόνη της παρηγοριά για τα δόντια και έχουμε πολυυυυυυυυυυυ δρόμο ακόμα με αυτά..

Το πιο δύσκολο νομίζω για μενα θα είναι να κόψω την κουβέρτα..για τον ύπνο της είναι πιο απαραίτητη από την πιπίλα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ριτάκι μου κι εγώ δεν πηγαίνω από πίσω του...αυτός παίρνει εμένα από πίσω συνέχεια :lol: τον αφήνω να πάει όπου θέλει, δεν με χάλαει κι αν δεν τον ακούσω για 3 λεπτά ξέρω ότι κάνει σκανδαλιά.

Όσο για το χέρι είμαι σίγουρη πως τρώει τα νύχια του...βάζει και το χέρι του για τα δόντια, αλλά λέμε τα τρωμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...αφού έχω να του κόψω νύχια 3 εβδομάδες και τα κόβαμε κάθε 5 μέρες. Πρέπει να μιλήσω με τον ντόκτορ!

πικουλίνα μου συμφωνώ απόλυταααααααααααααα...και για μένα είναι απόλαυση!

κικο μου μάλλον έχουμε έρωτα ανάμεσα στον γιόκα σου και στην ντόρα ε; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοοοοοοοοοοοοοοοοος ;) τηλεόραση δεν βλέπει καθόλου ο μικρός. Του βάζω κανένα παιδικό μπας και κάτσει κανα μισάωρο και κανω καμιά δουλειά με την ησυχία μου αλλά τίποτε. Μόνο σε κάποιες διαφημήσεις κολλάει, όπως π.χ. Dirollo, την άλλη που τραγουδάνε μα εγώ αγαπώ μία μίααααααααααααα κρέμα μίααααααααααααααα και να τον δείτε να το τραγουδάει κιόλας...πολύ γέλιο. Και έχει και κόλλημα με την διαφήμιση 11880 από πολύ μικρός!

Πωπω Σαρδελάκι μόλις σε διάβασα και με πιάσανε τα γέλια γιατί και εμείς με το σπαστικό Dirollo έχουμε ένα θέμα, πολύ τρέλα μιλάμε. Σχετικά με τη Ντόρα μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ γιατί την Κυριακή που έχει τον Ντόρο δεν τον θέλει ;:confused:

Όσο για το αν παίζει μόνος του , δυστυχώς όλη μέρα με κυνηγάει και με τραβάει απο το χέρι (εννοώ όταν είμαι σπίτι) για να παίξουμε μαζί ή να τον παρακολουθώ να παίζει μόνος του , όταν ακούω πάλι υσηχία τότε πρέπει να ανησυχώ γιατί έχει κάνει κάποια ταρζανιά 100%.

κορίτσια να πω και κάτι άλλο πριν σας αφήσω.

ο δικός μου έχει τρέλα με ένα τραγούδι , των rous το εξαιρέσεις. Έτσι και το πετύχει στο ραδιόφωνο μιλάμε τρέχει και το ανοίγει τέρμα και πορώνεται μιλάμε αφήστε δε που τριγυρνάει συνέχεια στο σπίτι και λέει όλη την ώρα , μαμά μ'έσεις (δηλαδή μ'αρέσεις).

Δεν μπορείτε να πείτε και εμείς ποιοτική μουσική ακούμε και όχι αστεία.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...