Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααααα στα ίδια κι εσείς κικο μου...

τα παιδάκια σας βλέπουν τηλεόραση;

Συμπεθέρααααααααααααααααααααααα η κόρη σου κι ο γιος μου μαζί σε ένα σπίτι και θα τα βρούμε όλα ρημαδιό.

Πάω να μην κάψω τα σνίτσελ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα μου η μικρή κοιμάται στην καλύτερη περίπτωση 11 και μισή.

Ε μετα τι ώρα να βγούμε???

Απλα θα κάνουμε πάλι οτι καναμε δλδ δεν θα βγαίνουμε βράδυ.

Οταν θα είναι να βγείτε να κάνεις ότι έκανα εγώ με το Γρηγόρη για να μπορέσω να έρθω στην Πετρούλα! Να της αρχίσεις το πρόγραμμα πιο νωρίς το πρωί, να πάνε όλα πιο νωρίς και να την κοιμίσεις εσύ όμως πιο νωρίς και να βγείτε. Βέβαια δεν ξέρω για τι ώρα μιλάτε? Αλλά κ μια ώρα πιο μπροστά να το καταφέρεις πάλι κέρδος θα είναι Σούλα :)

Βρε Πετρούλα περαστικά.

Κι όλο λέω κάτι ξεχνάω κάτι ξεχνάω να πω! Θα είναι κ της ηλικίας φαίνεται!!!!!! :) :) :)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σούλα μολις καλοκαιριασει ο καιρος θα την παίρνετε μαζι με το καροτσι και μολις κουραζεται θα την πέφτει μεσα..Λές να ειμαι πολύ αισιοδοξη..

Περισυ ετσι καναμε εμεις..

Μεχρι τοτε αλλαξε λίγο το ωραριο της..Το Σαββατο τουλάχιστον που της εχεις εσυ όλη μερα αφηνε την να κοιμαται λιγότερο το μεσημερι...

Ελενακι ευχαριστω!

Καλο μεσημερι κοριτσούδια!!!!

Εφυγαααα.....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελενίτσα μου με το Γρηγοράκη επιασε αλλα με την κόρη μου χλωμό το βλέπω.

Και καθόλου να μην κοιμηθεί την ημέρα το βραδυ δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί νωρίτερα.

Εχει τύχει επίσης να κοιμηθεί πολύ λίγο το μεσημέρι και το βραδυ πιασαμε παλι 12.

Δύσκολη περίπτωση το κοριτσακι μου !!!!

Διαφημίσεις

σουλίτσα μου όταν λες δεν κοιμάται μόνη της; Δηλ. να την βάλεις στο κρεββάτι, να πιεί γάλα και να κοιμηθεί χωρίς να είσαι δίπλα της;

Ναι κοπέλα μου.

Οταν ειναι να κοιμηθεί παμε μαζί στο δικό μας κρεββατι , πινει γάλα καοι κοιμαται εκει.

Μετα την μεταφέρουμε στο κρεβατι της.

μάλιστα συμπεθέρα...και τί σε πειράζει περισσότερο; Το ότι πρέπει να είσαι δίπλα της μέχρι που να κοιμηθεί ή το ότι κοιμάται στο κρεβάτι σας;

Πετρούλα αισιόδοξη σε βρίσκω, αλλά αφού το πετύχατε πέρυσι μπορεί να είναι και φέτος έτσι!

m57Zp2.png

Συμπεθέρα μου ουσιαστικά δεν με πειράζει τίποτα.

Απλά θεωρώ πολύ καλύτερο να κοιμαται στο κρεβατάκι της.

το μεσημέρι ας πούμε την αφήνουμε στο κρεββατι της και κοιμάται αμέσως.

Το βράδυ ίσως επειδή είναι καποιος από εμας δίπλα της αργεί πολύ.

Καποιες φορές είναι και θέμα χρόνου για μενα γιατι μαγείρεμα σιδέρωμα μπανιο κτλ μπορώ να τα κάνω μόνο βράδυ.

αν κοιμόταν μόνη της εστω και το μισαωρο θα το γλύτωνα.

συμπεθέρα καταλαβαίνω τι λες...κι ο δικός μου δεν κοιμάται μόνος. Το μεσημέρι είμαι εγώ δίπλα του και το βράδυ ο μπαμπάς του.

Δεν με χαλάει τίποτε και ούτε με αγχώνει. Γενικότερα δεν αγχώνομαι με τέτοια πράγματα. Σίγουρα το μισάωρο είναι πολύτιμο, αλλά ξέρεις τί; Εγώ πλέον άλλαξα τακτική...δεν με νοιάζει κιόλας, θα σιδερώσω κάποια άλλη στιγμή π.χ.

Αυτή είναι η άποψή μου...δηλ. γενικότερα δεν αγχώνομαι για το αν με θέλει δίπλα μέχρι να κοιμηθεί, για το πότε θα βγάλει την πάνα, πότε θα κόψει την πιπίλα κτλ. κτλ. όλα θα γίνουνε σιγά σιγά και στον καιρό τους!

σας έπρηξα...φιλάκια πολλά

m57Zp2.png

συμπεθέρα καταλαβαίνω τι λες...κι ο δικός μου δεν κοιμάται μόνος. Το μεσημέρι είμαι εγώ δίπλα του και το βράδυ ο μπαμπάς του.

Δεν με χαλάει τίποτε και ούτε με αγχώνει. Γενικότερα δεν αγχώνομαι με τέτοια πράγματα. Σίγουρα το μισάωρο είναι πολύτιμο, αλλά ξέρεις τί; Εγώ πλέον άλλαξα τακτική...δεν με νοιάζει κιόλας, θα σιδερώσω κάποια άλλη στιγμή π.χ.

Αυτή είναι η άποψή μου...δηλ. γενικότερα δεν αγχώνομαι για το αν με θέλει δίπλα μέχρι να κοιμηθεί, για το πότε θα βγάλει την πάνα, πότε θα κόψει την πιπίλα κτλ. κτλ. όλα θα γίνουνε σιγά σιγά και στον καιρό τους!

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μενα!

Κάτι διάβασα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά!

Πάλι αλλαγες έχουμε για τη συνάντηση? Για κέντρο Σάββατο απογευμα δεν θα έλεγα οτι είναι και η καλύτερη ιδέα.

Μαράκι μου περαστικά σου. Ελπίζω να μη σε ξαναπιάσει.

sardelaki μου ο δικός μου παίζει μόνος του για λίγη ώρα. Αν είναι να παίζει με τον υπολογιστη ή να κοπανάει την τηλεόραση και το στεραιοφωνικό κάθεται παραπάνω. Οταν τον χάνω απο τα ποδια μου πάνω απο 5 λεπτά σίγουρα ασχολείται με κάτι που δεν πρέπει.

Σούλα μου ισως να φοβαται να κοιμηθεί τωρα γιατί θα νομίζει οτι θα την αφησετε παλι και θα φυγετε. Μακάρι να τα καταφερετε πάλι...

Πετρουλα μου περαστικά σου.

maeleni μπράβο σας για τη πιπίλα! Εμενα κόλλησε με την πιπίλα τωρα τελευταία.

Ευα μου περαστικά σου και με το καλό να ερθει το νινι σου!

Sorry κοριτσακια μου μόλις ξυπνησε ο μικρός.....

Να'μαι κι εγω! Πολυ πηξιμο σημερα, ουφ!!!

Κικο μου τι καλα, θα παμε μαζι!!! Πολυ χαιρομαι!!! Θα οργανωθουμε απο την προηγουμενη σχετικα με το που θα βρεθουμε κτλ! Σουπερ!!!

Λοιπον ανακεφαλαιωνω για τη συναντηση! Σαββατο 8 Μαιου, κατα τις 5-6 στο κεντρο της Αθηνας, καπου ανοιχτα... Εχω πει ηδη Θησειο, αν εχετε καλυτερη προταση μου λετε!

Ηλιανα χρονια σας πολλα και παντα ευτυχισμενοι να ειστε!

Μαελενη μπραβο σας για την πιπιλα! Αντε ενα ενα να αρχιζουμε να τα κοβουμε!

Σαρδελακι εμενα ο Σωτηρης τωρα τελευταια εχει αρχισει να παιζει μονος του. Οχι πανω απο ενα τεταρτο, αλλα κατι ειναι και αυτο. Και απο τηλεοραση, αμα τον αφησω ειναι ικανος να βλεπει και ενα μισαωρο συνεχομενα. Ειδικα αν ειναι ποδοσφαιρο, διαφημισεις, παιδικα και γενικα προγραμματα με γρηγορες εναλλαγες σκηνων. Πολυ του αρεσει το wipe out! Αποβλακωνεται τελειως! χαχαχχαχα

Βατραχακι κοιμηθηκε στο πατωμα το μωρο μου μωρε? Ο Σωτηρης πολλες φορες κοιμαται πανω στο καρεκλακι του το μεσημερι μεχρι να μαζευτει η κουζινα! Ο γερουλης μου!

Ευακι περαστικα σας! Αντε μπηκες και στον μηνα σου, ξεμπερδευεις φιλεναδα!

t7fQp3.png

hello!

Σας εχασα σημερα,αλλα ειχα πολυ δουλεια και στο καπακι εχω απανωτα ραντεβου σε παιδικους.Αντε να τελειωνω με αυτο το θεμα...Σημερα εχω τα ''καλα χαρτια'' μου αμα απογοητευτω και παλι δε ξερω τι θα γινει...

Ευα κοντευεις ε?Αντε με το καλο!!!

Κικο μου βολταρες και σε χασαμε?Μπραβο κοριτσι!

Νατασσα προχθες και εγω τα ιδια ελεγα,κουβαλησα ολα τα κουβαδακια στις κουνιες και ηθελε τα ξενα..εμ δεν το ξερες?Ετσι γινεται...

Ηλιανα Χρονια σας Πολλα!Παντα καλα και ευτυχισμενοι

Σαρδελακι εμενα μπορει να παιζει και πολυ ωρα μονος του,μπορει και να βαρεθει σε 2 λεπτα,μπορει και απλα να αλωνιζει και να διαλυει τα παντα.

Οπως και να εχει εδω και πολλους μηνες(σχεδον απο οταν χρονισε) δεν τον πηγαινω απο πισω μεσα στο σπιτι τον αφηνω να κανει οτι θελει και επεμβαινω οπου δεν πρεπει...αν προλαβω φυσικα..χαχα

Μαελενη ευχομαι να στο κρατησει με την πιπιλα!

Σουλιτσα και σαρδελακι εχω ξαναπει τη γνωμη μου για αυτο που συζητατε.Πιστευω οτι,οτι μπορουμε να κοψουμε νωρις ειναι για καλο, διοτι μετα ολα δυσκολευουν απο οτι μου λενε ολοι.Δεν τιθεται θεμα αγχους βεβαιως απλα μερικα πραγματα ειναι πανω απο ολα ευκολια και για εμας και για τα παιδια.

Α σαρδελακι ,ρε μπας και τον ενοχλουν τα δοντακια και για αυτο βαζει τα χερια στο στομα?Σαν μικρος δεν ειναι να τρωει τα νυχια του?Δε ξερω αν κανει κιολας να βαλεις φαρμακο για ρωτα...

Ο Γρηγορης παντως ξαναξεκινησε τα χερια στο στομα.Τον ενοχλουν φοβερα οι τελευταιοι τραπεζιτες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Εμείς εχτές πήγαμε οικογενειακώς σε μία γκαλερί που είχε εγκαίνια(πελάτισα του καλού μου). Μέσα στην κουλτούρα την έχω την κόρη μου! :lol: Ήταν πολύ καλή, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να θέλει να τα πιάνει όλα οπότε βγήκαμε έξω για να μην έχουμε κανένα ''ατύχημα''. Ώραία περάσαμε πάντως!

Να γιατι τα παιδια μας δε πανε σε παιδοτοπο. Γιατι της Ευουλας της αρεσει πολύ να πηγαινει σε γκαλερι και το Πανουλη του αρεσει πολύ να πηγαινει στο Μεγαρο μουσικής!!! Τι να κανουμε πρεπει να το υποστούμε!!!

Ετσι ακριβως αισθανομαι και εγω. Η αληθεια ειναι οτι το απολαμβανω κιολας!!! Τωρα που μιλαει και καθε βραδυ λεμε πως τα περασε το απογευμα που ελειπα , εγω τρελενομαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...