Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα η πρώτη ενδοκρινολόγος μου έλεγε να το μετράω γιατί προσπαθούσαμε να το ρυθμίσουμε μόνο με διατροφή. Τώρα επίσης ο νέος μου είπε να το μετράω αλλά μήπως επειδή είμαι σε κύηση;; 

Μήπως να μου δώσεις τα στοιχεία του ενδοκρινολόγου σου αν μπορείς Κατια μου να πάρω μια γνώμη ακόμα; Βέβαια εγώ παίρνω κ μεγάλη δόση στο χάπι (2000mg) αλλά και πάλι πως θα ξέρω αν έχει ρυθμιστεί; Ρώτησα αν θα χρειαστεί επανάληψη καμπύλης κ είπε όχι και πως θεωρητικά σε ένα μήνα λήψης θα είμαι οκ αν αποφασίσω να κάνω πάλι ετ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη πως θα γίνει να την κόψουμε και εμείς την πιπίλα οεοοοοοο;;;;; Μπράβο σας!!!!:D

Deleni εδώ maeleni! Καλημέρα.

Τι να πω! Κι εγώ αγόρασα καινούργια γιατί τις άλλες με τα δόντια τις εκοψε και φοβήθηκα μην καταπιεί κανένα κομμάτι, αλλά αυτή που πήρα, άλλης μάρκας, δεν του άρεσε και την έφτυσε!!!!

Αν θες να δω ακριβώς τι είναι κ να σου πω μήπως τη δοκιμάσετε κι εσείς κ δεν σας αρέσει κ την κόψετε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άρμα και εγώ έχω τέτοιους κολικούς.... φταίει που δεν αγχωνόμαστε για τίποτα βρε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι βρε Ελένη μου, δίκιο έχεις, αυτή η χαλαρότητά μας θα μας φάει...:lol: :lol: :lol:

Όσο για την πιπίλα νομίζω ότι για εσάς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να την κόψετε. Εκτός και αν ο μπέμπης δεν έχει πιπίλα. Τι αγχώνεσαι βρε και να χαλάσουν τα δόντια θα τις τα φτιάξεις επιτόπου! :lol:

Εύα μου περαστικά σας κούκλα μου! Άντε αν δεν αντέχεις να σταματάς κι εσύ σιγά σιγά από την δουλειά..

Κίκο η συνάντηση θα γίνει 8 Μαιου ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο που, από ώρα θα έλεγα κατά τις 5.00 αλλά αν δεν μπορείς έλα και στις 6!

Βατραχάκι για να μας γράφεις στο φόρουμ πιστεύω ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο!:mrgreen: όπως τα λες! Κάθε αρχή και δύσκολη. Μετά ποιος σε πιάνει!!!

Εμείς πήγαμε βολτίτσα, έχει τρομερή ζέστη, παίξαμε στις κούνιες και σε λίγο θα ετοιμαστούμε για φαγητό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ναι Μαράκι μου θα μπαίνω όποτε μπορώ. Ο Αστέρης είναι μιά χαρά...έχει πάνω από έναν μήνα που γενικότερα με έχει φρικάρει...δεν με αφήνει να κάνω τίποτε, πολύ γκρίνια και δεν παίζει καθόλου μα καθόλου με τα παιχνίδια του. Ίσως είναι τα τελευταία δοντάκια μας που βγάζουμε, δεν ξέρω.

Εσάς τα παιδάκια σας παίζουνε καθόλου μόνα τους;

m57Zp2.png

Deleni εδώ maeleni! Καλημέρα.

Τι να πω! Κι εγώ αγόρασα καινούργια γιατί τις άλλες με τα δόντια τις εκοψε και φοβήθηκα μην καταπιεί κανένα κομμάτι, αλλά αυτή που πήρα, άλλης μάρκας, δεν του άρεσε και την έφτυσε!!!!

Αν θες να δω ακριβώς τι είναι κ να σου πω μήπως τη δοκιμάσετε κι εσείς κ δεν σας αρέσει κ την κόψετε?

Τι διαβάζω ΜαΕλενίτσα κόψατε την πιπίλα, μπράβο σας βρε για πες και σε ‘μας το μυστικό γιατί εμένα ο δικός μου έχει συνδυάσει απόλυτα τον ύπνο με την πιπίλα και τρίψιμο το φανελάκι του και όσες φορές έχω προσπαθήσει να την κόψω δυστυχώς δεν έχω αποτέλεσμα.

Ιωάννα αν κατάλαβα καλά ο μικρός έχει τρέλα με τις μηχανές , αν ναι να τον βάλουμε να κάνει παρέα με τον δικό του. Μιλάμε ο δικός ηδονίζεται μόλις βλέπει μηχανή, είναι ικανός να ετοιμάζεται να κοιμηθεί και να ακούσει μηχανή να περνάει και να πεταχτεί πάνω και να κάνει «βουν, βουν, η μισανή» , του έχουμε πάρει και μία γουρούνα και κάθεται με τις ώρες στο μπαλκόνι.

Αρμάκι περαστικά για τον κολικό , τώρα μόλις διάβασα τι πέρασες. Είναι άσχημο πράγμα το ξέρω από τη μαμά μου που την πιάνουν μία στο τόσο και διπλώνεται από τους πόνους.

Deleni όντως έχει τέλεια μέρα σήμερα θα φτάσει 25 βαθμούς εδώ.

α και κάτι άλλο που δεν σας είπα...ο γιος μου τρώει τα νύχια του κι έχω φρικάρει! Θα πάω να του πάρω ένα φάρμακο που το βάζουνε στα νύχια για να μην τα τρώνε...μήπως ξέρει καμία πως το λένε; Μόνο την ονομασία στην Γερμανία ξέρω...εδώ δεν μου έχει τύχει...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Kiko μου δεν έκανα τίποτα απολύτως!!! Απλά του έδωσα μια καινούργια διαφορετικής μάρκας από αυτές που είχε κ δεν την δέχτηκε! Μπορεί σήμερα να αλλάξει ιδέα, που ελπίζω όχι, γιατί όπως είπα τις άλλες τις μασουλούσε και τις έκοβε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ηρθα κι εγω...

Περναω τις αποδειξεις απο χτες και μολις τελειωσα..Επαθα ενα σοκ η αληθεια ειναι με το νουμερακι..

Πρεπει να συγκαλέσω οικογενειακο συμβουλιο:-(:-(

Ευα μου, κατσε βρε κοριτσι μου λίγο να ξεκουραστεις, θα γεννηθει η μπουμπου κι εσυ ακομη θα εισαι στη σπήντα..

Μαρια σημερα ειμαι καλύτερα απο τις προηγουμενες μερες και αυριο πιστευω να ειμαι τελείως καλά.Σε ευχαριστω...

(μα)Ελένη φτου-φτου στο Γρηγορη μας!!Εκεινος βρηκε τον παλιο καλό εαυτο του ενω η Ανδρεανα λυσαξε στη σκανταλια και στην αντιδραση!!

Ιωαννα καλές βολτες!!Κι εμεις βγαλαμε το καρτ πριν καμια 15αρια μερες και τζαμπα την ορεξη του ανοιξαμε, ο καιρος ειχε αλλα σχεδια..

Πάντως σημερα ο καιρος ειναι υπέροχος, εχουμε και τη μπαλκονορτα ανοιχτη..Ας πάει ετσι απο εδω και περα

Ελένη υπομονή, ερχεται Σαβ/κο.. ευκαιρια για βολτιτσα με τα παιδακια!!

Βατραχακι η αδεια της μαμας σου τελείωσε ή εχεις ακομη τη βοηθεια της;;Πριν τις 6.30 τι ωρα ήταν το τελευταίο ξύπνημα του;;

Κικη εσυ βολταριζες χτες ε;;Ανησυχησαμε που δεν εδωσες το παρόν..Να ειστε καλά!!

Ηλιανα να ζησετε πολλά πολλά χρονια μαζί και ευτυχισμένοι!!

Νατασααααα ευχαριστω για τα κουραγιααααααα!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι Μαράκι μου θα μπαίνω όποτε μπορώ. Ο Αστέρης είναι μιά χαρά...έχει πάνω από έναν μήνα που γενικότερα με έχει φρικάρει...δεν με αφήνει να κάνω τίποτε, πολύ γκρίνια και δεν παίζει καθόλου μα καθόλου με τα παιχνίδια του. Ίσως είναι τα τελευταία δοντάκια μας που βγάζουμε, δεν ξέρω.

Εσάς τα παιδάκια σας παίζουνε καθόλου μόνα τους;

ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ...

Καλώς την Πετρούλα, τι είχες καλέ εσύ γιατί όπως είπα έχω χάσει επεισόδια και δεν σας έχω προλάβει ακόμα να σας διαβάσω. Σήμερα δεν εργάζεσαι;

Μαελένη απ'ότι κατάλαβα ο δικός σου ήταν ψιλοέτοιμος για να πετάξει την πιπίλα μιας και τις μάσαγε τις προηγούμενες , επομένως είναι ευκαιρία τώρα να την πετάξει μια και καλή.

Ευχαριστώ Μαράκι για την ενημέρωση , θα προσπαθήσω λοιπόν και εγώ να έρθω στις 5.

Ενα πιασιματακι ειχα Κικη..Ολα καλά!Ειμαι στη δουλεια ειμαι αλλά ταυτοχρονα, μολις βρισκω χρόνο, κανω και τις αποδειξούλες

Η πιπιλα για εμας ηταν υπόθεση σχετκα ευκολη...Απο τοτε που καηκαν ολες μαζι, του εξηγησα οτι δεν εχουμε πια αλλες!Ειχα βεβαια μια πρόχειρη...Ζοριστηκαμε λίγο στον υπνο μονο, εκει που κοιμόταν στα 2 λεπτα ξαφνικα τον επιανε υπνος στο μισαωρο και η γλώσσα έλεγε τα δικα της..

Κικη πως πηγαινετε εσεις με τον υπνο;;;Μηπως να περιμενες λίγο να σταθεροποιηθει ο υπνος του..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

o τιμος κοιμηθηκε στο πατωμα ενω επαιζε :shock::shock::shock:

περιεργο πραγμα αλλα ξυπνησε νωρις σημερα τον ειχα και ποση ωρα το μπαλκονι κουραστηκε!

αρμακι το παλευω να ειμαι μεσα σ'ολα τρομαρα μου χαχαχα!!!!

στονε μου τον ειχα θηλασει στης 3:30 νομιζω το βραδυ τρωει ανα 3ωρο συνηθως!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω.

Αμάν σήμερα παλι πολύ δουλειά.

Συμπεθέρα η νύφη σου παίζει αρκετα μόνη της ή τουλάχιστον επαιζε πριν λίγες μέρες .Εδώ και λιγο καιρό δεν παίζει αλλα κανει ζημιές.

Πετρούλα καλά τα λες.Η κόρη μου τώρα τα βγαζει ολα.

Ηλιάνα χρόνια σας πολλά.

Οσο για την πιπίλα και εγώ δεν βλέπω να την κόβουμε ευκολα οπως φυσικα και την κουβέρτα.Είναι τα απαραίτητα αξεσουαρ για τον υπνο μας.

Μόλις πιει γάλα κατευθείαν λεει "πιπίλα" και στο καπακι "ντερτα".

Αν λείπει το ενα απο τα δυο δεν κοιμόμαστε.

Α ξέχασα να σας πω .Θυμάστε που έλεγα ότι αρχισε να κοιμάται μόνη της???ε το ξαναεκοψε.

από το Σάββατο που βγήκαμε και την κοίμισε η πεθερά μου πάλι δεν θελει στο κρεββατι της.

Φιλιώ μου ή που δεν θα κοιμούνται ή που θα την "πεφτουν " στο πατωμα (χα χα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...