Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κια από μένα.

Μαράκι μου ευτυχώς είσαι καλύτερα.Το έχεις ψάξει βρε κορίτσι μου????

Giovanna καλα να περασεις!!!

Εγω κοριτσακια βαριεμαι αφανταστα!!!!!

Χθες το απόγευμα επιτελους ειχε καλό καιρό και πηρα την κορη μου και βολταραμε.

Οχι τιποτα ιδιαιτερο απλα περπατήσαμε καναμε κατι ψωνια και πηγαμε σε μια φιλη για καφε.

Μια χαρα ειναι ετσι.Αντε να ζεστανει και αλλο ο καιρος.

Αλλα παντως επιμένω ότι κατι συμβαινει !!!!Κάλε αλλο παιδι εχει γίνει.

ΜΕσα στην σκανταλιά ειναι.Μεταλαχθηκε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα μου το είχα ψάξει παλιότερα, είχε πολλά χρόνια να με πιάσει. Εντάξει, τώρα είμαι καλά..

Μπράβο που περάσατε όμορφα, μόνο η αίσθηση ότι πλέον μπορούμε να βγαίνουμε έστω και για μια μικρή βολτίτσα εμένα προσωπικά με ανεβάζει πολύ!

όσο για την ''μετάλαξη'' δεν νομίζω, μάλλον ''φάση'' θα είναι. Εμείς την περάσαμε πριν δυο βδομάδες αλλά τώρα έχει επανέλθει!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ –ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :-(:-(:-(:-(:-(

ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ:tongue::tongue::tongue: ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ……:-(:-(:-(…… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ :rolleyes::rolleyes:

arma αχ πολύ μου αρέσουν οι εκθέσεις και οι πινάκες με ταξιδεύουν

arma τι έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας ? δεν κατάλαβα

SOULA33 μάνουλα και κόρη στην αγορά γυναικοβολτα δηλαδή

:tongue::tongue:

Καλημεραααααααααααααα

Αρμακι μου περαστικα σου και απο μενα! Ευτυχως που σου περασε γρηγορα!

Ηλιανα πολυ ομορφο αυτο που κανει ο παππους! Να πατε ολοι και να περασετε τελεια!

Βατραχακι επειδη ρωτησα κι εγω τον γυναικολογο μου για το σπιραλ, μια και δε θελω να μεινω αμεσα εγκυος, μου ειπε οτι γενικα το προτεινει σε γυναικες που εχουν "κλεισει" με το θεμα παιδια. Εφοσον θελω να κανω σε καποια φαση κι αλλο παιδακι, δεν το προτεινει. Ο λογος ειναι οτι παρουσιαζονται καμια φορα καποιες επιπλοκες (εντονη αιμορραγια στην περιοδο και αλλα που δεν τα θυμαμαι). Απο την αλλη βεβαια αμα σκεφτεσαι σε 3-4 χρονια ειναι μεγαλο το διαστημα, τι να σου πω? Ο,τι σου πει ο γυναικολογος σου.

Stone στη δικη σου περιπτωση κι εγω θα εκανα τριτο! Καλα κουραγια!

Για τη συναντηση που λετε, εφοσον θελετε να παμε καπου πιο ανοιχτα, ελατε βρε κοριτσια στη Βουλιαγμενη που ειναι θαυμα τετοια εποχη! Να βλεπουμε και θαλασσιτσα!!! Περα απο την πλακα, μπορουμε να παμε στο Θησειο. Τι λετε? Η ημερομηνια ισχυει κανονικα, να μην ξεχνιομαστε!!!

Χθες πηγαμε με τον Σωτηρη στην παιδικη χαρα. Κατσαμε 2 ωρες, λυσσαξε τελειως. Του ειχα παρει και κουβαδακια μαζι (εχει ενα σκαμα με χωματα) και μπαλα, αλλα το καινουριο τροπαριο ειναι να θελει ο,τι μα ο,τι δεν ειναι δικο του. Μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω "δεν ειναι δικο μας αυτο"! Ουτε που ξερω ποσες φορες το ειπα. Ηθελε να πειραζει τα ποδηλατα των μεγαλυτερων παιδιων, τα πατινια, τις μπαλες τους, τα παντα! Στο τελος, ενα κοριτσακι ειχε ενα παιδικο καροτσι με την κουκλα της μεσα και το πηγαινοεφερνε. Ε, ρε γλεντια! Εχει που εχει την ταση να σερνει το καροτσι του, τωρα βρηκε αλλο στο μεγεθος του και αντε να τον μαζεψω. Ηρθε και ενα αλλο αγορακι στην ηλικια του Σωτηρη και αρχισαν να τσακωνονται για το ποιος θα πρωτοσπρωξει το καροτσι. Και να κλαινε και τα δυο και να κλαιει και το κοριτσακι που της ειχανε παρει το καροτσι και δεν της το δινανε! Μεγαλες στιγμες!

Καλε κοριτσια, η Κικο που ειναι???

t7fQp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα σας.

Αχ επιτέλους μια ωραία μέρα ξεκινάει για μας. Κοιμηθήκαμε χωρίς τιν πιπίλα μας χτες βράδυ. Παιδιά είχα πάρει μια καινούργια και του έδωσα και δεν την ήθελε καθόλου!!!!!! Και κοιμήθηκε χωρίς αυτήν και επιτέλους κοιμήθηκε όοοοολο το βράδυ! Αφού ξύπνησα το πρωί κ δεν το πίστευα!!!!

Και το καλύτερο? Χτες φάγαμε όλο το μεσημεριανό μας με μαγάλη όρεξη κ χαρά, καθώς κ το γάλα μας και το βραδυνό κ το πρωινό! Πωπω μου είχε λείψει αυτή η ευκολία με το φαγητό! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Arma περαστικά. Διάβασα ότι είχες κάποια περιπέτεια χτες???? Εχω αντίστοιχες συχνά! Μάλλον κολοικοί εντέρου είναι. Παλιότερα είχα πάει κ στο νοσοκομείο για το θέμα αυτό και ξέρεις τι μου είχαν πει τότε? Να αποφεύγω τα μακαρόνια!

Επίσης καμιά φορά πονάω έτσι πολύ σε μέρα ωορηξίας, σαν κολικό τον αισθάνομαι τον πόνο!

Μαρίνα αλήθεια είχατε πάλι περιπέτειες? Η μικρή καλύτερα?

Σούλα οι κακές χμ συναναστροφές την χάλασαν την μικρή σου :) :)

Joa αποτυχία η παραγωγή λουλουδιών! Για 121 χάσαμε το έπαθλο :( Α δεν θα ξαναβάλω για καιρό! Κουράστηκα να σπέρνω κ να θερίζω με το ξυπνητήρι!!!!!!

Ana και ο δικός μου έτσι είναι. Τα δικά μου δικά μου κ τα δικά σου πάλι δικά μου. Ευτυχώς έχει ένα καλό! Αμα του πω να βάλουμε κάτι στη θέση του, δηλ από εκεί που το πήραμε το κάνει! Του το έμαθα από μικρό! Λέτε να μου συμμαζεύει αργότερα τα παιχνίδια????

Μαμαλευτεράκη πολύ συγκινητική ενέργεια αυτή του παππού σου!! Να περάσετε πάρα πολύ καλά και πολλές πολλές ευχές στον παππού!

Και σε σας πολλές ευχές!

Καλημέρα επίσης και σε όλα τα κορίτσια που δεν αναφέρθηκα :P

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Αρμακι περαστικα!!

Παιδια ολο και κατεβαινετε πιο κατω για την συναντηση !!!στο λιμανι θα φτασουμε στο τελος!!

Εμεις χθες βγαλαμε εξω την γουρουνα μας και καναμε βολτες στο δρομο (ξερετε αυτα τα μηχανοκινητα που πατας το γκαζι και προχωρουν..)εχουμε και μια χαρλει αλλα την εχουμε για μεσα στο σπιτι ..ειμαστε μηχανοβιοι ανδρες!!!

Σημερα θα φτιαξω και το γλυκο με τα μπισκοτα και τις μπανανες γιατι αυριο γιορταζει ο ανδρουλης μου !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηλιάνα χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα αγαπημένοι και με το καλό να υποδεχτείτε και το δεύτερο αντράκι της οικογένειας!

Νατάσα και εμένα την προηγούμενη εβδομαδα έκανε σκηνικό στις κούνιες για ένα καροτσάκι. Το είχε ένα κοριτσάκι που γνωριζόμαστε από πέρυσι πιο μικρό από την Εύα. Λέει λοιπόν η μαμά του στην Εύα ''παρτο να παίξεις''. Η Εύα ούτε που πλησίαζε. Μόλις πήγε όμως να το πάρει το κοριτσάκι έτρεξε να το πάρει κι εκείνη. Και μόλις το κοριτσάκι αγρίεψε, αγρίεψε και η δικιά μου! Πλάνταξε στο κλάμα και αφού γυρίσαμε σπίτι έπαιζε συνέχεια με το δικό της και μου έδειχνε να το πάμε έξω..Και γενικα δεν μ'έχει συνηθίσει σε τέτοια. Όταν της έλεγα αυτό δεν είναι δικό σου, το άφηνε κατευθείαν, τώρα άλλαξαν τα πράγματα...

Για τη συνάντηση καλό είναι και το θησείο το κακό είναι ότι θα πρέπει να μπω στο μετρό και δεν είναι και το καλύτερό μου....αν βολεύει και τις υπόλοιπες οκ. Μόνο σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!

Μαελένη ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι καλά!! Ακριβώς τα ίδια που περιγράφεις με αυτούς τους πόνους έχω περάσει κι εγώ. Το χτεσινό ήταν μαλλον κολικός εντέρου γιατί ήταν ψηλά.

joa μου ευχαριστώ! Θα έχετε πολύ κόσμο αύριο?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε;

εγω νυσταζω!!!!!!!!!!!

ο μπεμπης ξυπνησε στης 6:30 τον θηλασα εκανε κακα τον αλλαξα 3 φορες γιατι τα εκανε με δοσεις εβγαλε γαλα κι εγινε χαλια και μετα εμεινε ξυπνιος και κοιμηθηκε πριν λιγο αυτα τα ωραια!!!

κι ο τιμος αλονιζει το σπιτι κι εχω να μαγειρεψω και για το μεσημερι!!!

Ηλιανα μου χρονια σας πολλα να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

εβαλες εκεινα τα σεξυ εσωρουχα και πηγες στον Νικο;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νατασα μου οταν σαραντισω που θα παω στη γιατρο μου θα την ρωτησω γιατι δεν το εχω συζητησει καθολου μαζι της να δω τι θα μου πει!

deleni μου ευχαριστω για τις πληροφοριες και ποσα ml βγαζεις οταν αντλεις;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια μου , καλημέρα!!!!!!

Βατραχάκι μου καλως ήρθες στο σπιτάκι σου κούκλα μου!!!! Πως είναι τα πράγματα???? Τα καταφέρνεις?????

Ηλιάννα μου χρόνια σας πολλά να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

Εμείς είμαστε άρρωστοι!!!! Η Ραφαέλλα έχει ένα βήχα που δεν σταματάει και πολύ συνάχι.Ευτυχώς της σταμάτησε ο πυρετός.Εγώ κόλλησα μάλλον, το συνάχι το έχω τρείς εβδομάδες και τώρα έχω και γαιδουρινό βήχα!!!! Τόσο καλά τα νέα μας.Κουράστηκα κορίτσια λέω από την άλλη εβδομάδα να σταματήσω την δουλειά δεν πάει άλλο.

Εσεις άλλο τι νέα???? Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα νέα σας γιατί έχω χάσει τόσα επεισόδια που δεν ξέρω από που να αρχίσω!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ναι 'μαι και εγώ, προλαβαίνω να πω Καλημέρα , δεν έχει έρθει το μεσημέρι σύμφωνα με τους Άγγλους.

Τι κάνετε; Έχω χάσει πολλά επεισόδια το ξέρω αλλά δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καθόλου.

Εχθές δεν δουλέψαμε ευτυχώς λόγω του ότι μας είχαν κλείσει την πόρτα το ΠΑΜΕ και έτσι ευχαριστήθηκα βολτίτσα με τον μικρό μόνοι μας το πρωί και το απόγευμα με τον μπαμπά μας και σήμερα όπως καταλαβαίνετε τρέχω και δεν φτάνω.

Δεν ξέρω τι έχετε αποφασίσει τελικά για τη συνάντηση (σχετικά με ημερομηνία) θα σας ήμουν υπόχρεη αν μου κάνετε ένα review.

Νατασούλα είχα προλάβει επροχθές και διάβασα την πρόταση σου για να έρθω μέχρι Βάρη και είμαι μέσα , απλά όπως σας είπα εγώ δυσκολεύομαι μόνο για μεσημέρι γιατί δεν έχω άνθρωπο για τον μικρό και γι'αυτό είπα γύρω στις 6.

Αυτά τα ολίγα.

Ευάκι με το καλό που μπήκες κοπέλα μου στο μήνα σου.

Ηλιάνα να είσαστε γεροί , απ'ότι κατάλαβα έχετε επέτειο με τον άνδρα σου σήμερα. Άντε να το γιορτάσετε.

Θα επανέλθω δριμύτερη.

Φιλιά σε όλες.

Καλημέρα και απο μένα!!!

Ηλιάνα χρόνια πολλά!!!! Να τα χιλιάσετε!!!!

Εύα μου περαστικά σας..καιρός είναι νομίζω να σταματήσεις... να προλάβεις λίγο να χαλαρώσεις...;)

Άρμα και εγώ έχω τέτοιους κολικούς.... φταίει που δεν αγχωνόμαστε για τίποτα βρε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαίρομαι τον καιρό και μακάρι να μπορουσα να πάω τα βλαστάρια μου βόλτα... τουλάχιστον τα έβγαλε η γιαγιά σήμερα...:D

Ελένη πως θα γίνει να την κόψουμε και εμείς την πιπίλα οεοοοοοο;;;;; Μπράβο σας!!!!:D

Ιωάννα πρόσεχε γιατί αν μεγαλώσει και αρχίσει να ζητάει πραγματική μηχανή....δύσκολα τα πράγματα....:cool:

deleni μου ευχαριστω για τις πληροφοριες και ποσα ml βγαζεις οταν αντλεις;

Βατραχάκι και απο τα δύο βγάζω συνολικά 150-160μλ και το βράδυ γύρω στα 200 αλλά έχω διατηρήσει σκόπιμα την υπερπαραγωγη μου για να μην αγχώνομαι σχετικά με την ποσότητα...:rolleyes: Βέβαια αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για τις φορές που θηλάζει ο μικρός αλλά τότε του δίνω μόνο απο το ένα και απο το άλλο αντλώ...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...