Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτησω και τις μανουλες που θηλαζουν κι εχουν θηλασει απο ποτε μπορω να ξεκινησω να κανω τραπεζα γαλακτος;

δεν εχω παρει ακομη θηλαστρο.

deleni μου να σε ρωτησω εσυ ακομη αντλεις με το νοσοκομειακο η με το swing;

και καθε ποση ωρα κανεις αντληση;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εδω οταν ερχομαι ξεκουραζομαι πολύ!!!Πέφτουν ολοι με τα μουτρα στον μικρό , τον τρεχουν εξω στην αυλή και στις κουνιες και εγω καθομαι μεσα, ηρεμει το κεφαλι μου και σηκωνω τηλεφωνα...

Βατραχακι εννοειται οτι την τελικη απόφαση θα την πάρω μετα απο κανενα εξαμηνο αφοτου ερθει το δευτερο μωρό αλλά εφοσον το επιθυμουσαμε ανεκαθεν το τρίτο ισως το επισπεύσω λίγο αναλογα και με το εργασιακο οπως εχω πει...

Οι ευκαιριες δεν κλωτσιουνται και αν ειναι να ξεσπιτωθω και να βρισκεται ο ενας στη Δυση και ο αλλος στην Ανατολή, θα γινω μια τριτεκνη στα προθυρα νευρικης κρισης..Στη δικη μου περιπτωση αν τα πραγματα ερθουν οπως τα υπολογιζω θα πάω στη δουλεια το 2013

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι μου νομιζω μετα τις 40 μερες που εχει εδραιωθει ο θηλασμος αλλα καλυτερα ρωτα κιολας.

Το μονο που μπορω να σου πω με βεβαιοτητα ειναι οτι το symphony της Medela ειναι μακραν το καλυτερο.Καμμια σχεση με το swing και το mini electric εγω αυτα τα ειδα να κανουν μονο για περιστασιακη χρηση.

Αν αποφασισεις για το symphony να σου δωσω τα τηλεφωνα να επικοινωνησεις για ενοικιαση διοτι δεν εχουν παντα διαθεσιμο.Εγω ας πουμε το περιμενα καμμια 15αρια μερες και μια φιλη μου πηρε το lactina και της το αντικατεστησαν με symphony μολις ειχαν διαθεσιμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στονε παιζει να σε μεταθεσουν;δεν καταλαβα ειναι και η αυπνια βλεπεις χαχαχα!!!

ριτα μου για περιστασιακη χρηση το θελω για οταν θα χρειαστει να λειψω το καλοκαιρακι λογο δουλειας να εχω μια τραπεζα γαλακτος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ως τριτεκνη εχω τις προϋποθεσεις να μεταταχθω στον τοπο συμφερόντων μου..

Ο καλος μου γελάει που τα γραφω ετσι ωμα...

Οσο για τις αντλήσεις όπως στα λέει η Ριτα πάνω-κατω..Αν θες περιστασιακη χρηση νομιζω το swing ειναι καλο για1-2 αντλήσεις τη μερα..Εγω που το εκανα μια φορα την εβδομαδα με ικανοποιησε..Απο εκει και περα το symphony ειναι για πιο εντατικη χρηση, όπως η περιπτωση της Ελένης π[ου λειπει αρκετες ωρες απο το σπίτι λόγω εργασιας..

Αληθεια Ελένη εσυ τι θηλαστρο χρησιμοποιείς;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαμάλευτεράκι πολύ συγκινητικό αυτό από τον παππού σου. Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε στο ΙΚΑ. Άκουσες τη συζήτηση που είχε ο γιατρός με την κοπέλα; Από ότι είπες είδες μόνο τον άντρα της να μπαίνει στο ιατρείο και να τον αρχίζει στις 'γρήγορες'. Επειδή δουλεύω στο Δικαστήριο να σου πω ότι αυτό μόνο υπέρ του δεν είναι. Εκτός και αν έχεις ακούσει και την προγενέστερη συζήτηση και εκεί ειπώθηκαν πράγματα που θα βοηθήσουν την υπεράσπισή του.

.

GiovannaXA κοίτα αν δεις ο εν λόγο γιατρός έχει δημιούργησε και σε εμένα πρόβλημα στην προηγουμένη εγκυμοσύνη γενικά είναι πολύ γλοιώδεις και λέει διάφορα περί σεξουαλικού θα πάω να μιλήσω για το ποιον του γιατρού το όποιο δεν είναι το καλύτερο και πάρα πολλές κοπέλες- φίλες μου θα έρθουν για κατάθεση

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .

Πχ, ενώ είναι υποχρεωμένος να δώσει την άδεια κυοφορία και τοκετού δεν πίστευε ότι η κοπέλα είναι έγκυος και την υποχρέωσε να πάει το απόγευμα στο ιατρείο του μιας και το ΙΚΑ δεν έχει υπέρηχο ώστε να δει αν είναι όντος έγκυος με μια κοιλία που του έβγαζε τα μάτια αλά ήθελε τα 50 ευρώ μιλάμε για απαράδεκτο γιατρό

ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ

:tongue::tongue:

[quote=Stone;310335

Απο την αλλη πολύ συγκινητικη η κινηση του παππού σας.Να είναι γερος να σας κανει πολλά τραπέζια ακομη στο καφενειο του χωριού και να τον καμαρωνετε!!

Και εγώ μπήκα στον 4 αχ μαζί θα γεννήσουμε

Αααααααααααααααααα όλα κιόλα πετρούλα

δεν είναι καφενείο είναι ταβέρνα με ένα κεμπάπ

κάτσε καλά

έχουμε και ορχήστρα………………!!!!!

δεν είναι μικρό το

χωριό μου καλέ έχει 3500 κάτοικους

Πέρα από την πλακά όλοι οι συγγενείς

Τα έχουμε ψιλοχαμενα με αυτήν του κίνηση

Δεν ξέρω για τι το κάνει αυτό το τραπέζι μια θεια μου είπε ότι του άρχετε νόημα ότι θα πεθάνει και θέλει να μας δει όλους μαζί

ΔΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ………..

Ο ξάδερφος μου του είπε ότι μπορεί να μην μπορέσει αν παραβρεθεί λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ξέρετε τι απάντησε …….?

ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ .??????

ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ………:shock:

:tongue::tongue:

Μαμάλευτεράκι αν είναι να μιλήσεις γενικά για τη συμπεριφορά του γιατρού και για αυτά που ξέρεις από τον εαυτό σου να το κάνεις. Στο περιστατικό να μην αναφερθείς γιατί δεν ξέρεις τι ειπώθηκε στο γραφείο του. Στο λέω για να είσαι λίγο προσεχτική.......μην βρεθείς και εσύ με καμιά μήνυση.

Αρμάκι μου περαστικά. Δεν σε ξανάπιασε πόνος έτσι; Το έχεις ξαναπάθει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσάκια μου καλησπέρα και καληνύχτα...σε λίγο αρχίζει το παρα πέντε και πάω να το δω.

Χαίρομαι για την συνάντηση που θα κάνετε και θα περιμένω να δω φώτο. Έχω χαθεί αρκετά και ομολογώ πως μου λείπουν οι πολύωρες συζητήσεις μας, αλλά τελευταία δεν τα καταφέρνω καθόλου.

Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια ακόμη καλύτερα.

Φιλιά σε όλες

m57Zp2.png

Ηλιάνα ΄νομίζω ότι αυτό που κάνει ο πάππούς σας είναι πολύ συγκινητικό...

Βατραχάκι εγώ αντλώ με το symphony... εχω και το swing (το είχα αγοράσει στην αναστασία).... το πρώτο είναι για συστηματική άντληση όπως αυτό που κάνω εγώ (αντλώ συνήθως΄6 φορές την ημέρα και μια τη νύχτα) και δίνω μόνο δύο γεύματα στήθος (στην καλύτερη 3)... άντληση για τράπεζα γάλακτος μπορείς να αρχίσεις καλύτερα μετά τις 40 μέρες και μπορείς να αντλείς μια ώρα μετά το θηλασμό... έτσι αν το μωράκι τρώει κάθε 3 ώρες το στήθος έχει χρόνο και το μωρό σου θα βρει αρκετό γαλατάκι (έτσι τουλάχιστον κάνω και αυτό διάβασα και απο τα κορίτσια στο θηλασμό...:))

Το swing πάντως νομίζω ότι θα σε βολέψει μια χαρά...το symphony κάνει διπλή άντληση και ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα αλλά αφού το μωράκι σου θα θηλάζει σε όλα του τα γεύματα δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο... αν θες δες και στην ιστοσελίδα της medela λέει αναλυτικά για ποιο σκοπό είναι το κάθε θήλαστρο...;)

Μαρίνα τα ίδια ωράρια έχουμε...

καληνύχτα κορίτσάρες... προσκυνάω απο νύστα:tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα και εγώ νασας πω μια καληνύχτα.

ΚΑΛΟ ΒΡΆΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καλημέρα και από εμένα. Μπήκα να σας πω ένα γεια και φεύγω. Έχουμε και σήμερα απεργία, αλλά θα πάω για λίγο στο γραφέιο να βγάλω εκκρεμότητα :twisted::twisted::twisted::twisted: και πιο μετά θα πάω με μια φίλη για καφέ :D:D:D:D:D.

Η Αλεξάνδρα μου είναι καλά αλλά ο καλός μου ξύπνησε λίγο 'κάπως'. Παραπονιέται ότι τον πονάνε τα κόκκαλα, έχει κρυάδες (αν και δεν έχει πυρετό) και γενικά σέρνεται. Τον πρήζω να πάει στο γιατρό.......για να δούμε.......

Φεύγω και τα λέμε μετά......μάκια

Καλημέρα φιλενάδες!

giovanna μου έχω ξαναπάθει κάτι παρόμοιο αλλά πριν αρκετά χρόνια. Τώρα είμαι καλά! Καλά να περάσεις σήμερα και ελπίζω ο καλός σου να μην έχει κάτι!

Σαρδελάκι μου γλυκό μου έχεις λείψει πολύ! Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! Είστε καλά? Ο Αστέρης?

Πετρούλα πως πάει το πιάσιμο?

Εμείς εχτές πήγαμε οικογενειακώς σε μία γκαλερί που είχε εγκαίνια(πελάτισα του καλού μου). Μέσα στην κουλτούρα την έχω την κόρη μου! :lol: Ήταν πολύ καλή, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να θέλει να τα πιάνει όλα οπότε βγήκαμε έξω για να μην έχουμε κανένα ''ατύχημα''. Ώραία περάσαμε πάντως!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Μαρίνα πως είναι η μπουμπού? Ο Γωγούλης? Είχατε πάλι θκατοπασπαλίσματα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...