Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παιδια ολα αυτα δεν τα κρατησα ,ουτως ή αλλως δεν γινοταν..

απο 3 ημερων που τρεχαμε στα νοσοκομεια δεν ειχαμε και αλλη δυνατοτητα ..απο επισκεψεις οποιος ερχοταν μονο με τηλεφωνο αλλα μονο μερα ,η μανα μου πιστευει πολυ σε αυτα και δεν αφηνε κανενα να ερχεται νυχτα ..εκανε και ολα τα σχετικα με το απλωμα και πλυσιμο ρουχων ..μετα τα 40 που πλεον το μωρο ειχε συνηθισει και τους γυψους ερχοταν περισσοτερος κοσμος για επισκεψεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60616

Σας προσκαλώ στην γιορτή του παππού, που θα γίνει την 26 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στο μαγαζί του ….. στην πλατεία του χωριού και να μου επιτρέψετε να σας κάνω το τραπέζι.

θέλοντας μ ʽαυτόν τον τρόπο να σας ευχαριστήσω.. για όλα …

. Να είμαστε όλοι εκεί

Αγαπητά μου παΐδια , έχοντας μοιραστεί μαζί σας τις ποιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου , πολλές όμορφες άλλα και άλλες τόσο δύσκολες και τραγικές

Αισθάνομαι την ανάγκη , τώρα που διανύω την 8η δεκαετία της ζωής μου και νιώθω γερός και δυνατός , να σας ευχαριστήσω που ήσασταν διπλά μου και μου επιτρέψατε να γίνω μέρος της ζωής σας

Είστε μες στην καρδία μου και θα είστε όσο ακόμη θέλει ο θεός

Με πατρική αγάπη

Ο πάππου σας

Αυτό έλαβα προ ολίγου και ήθελα κάπου να το πω δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου ο πάππους μας που μας αναστισε που ήταν παρών σε όλες τις στιγμές τις ζωής μας αψηφώντας την ηλικία του και τις αποστάσεις μας κάνει τραπέζι και θα σταθώ στα τελευταία λόγια του

ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ …………..

ΑΧ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ

:tongue::tongue:

Μαρινα περαστικά σας!!!! Δεν εχουμε αρχισει ακομα φρουτα.Το Σαββατο θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο.

Ιωαννα ελα Βριλήσσια και να πάμε μαζι!!!

Ρε κοριτσια γιατι δε παμε καπου αλλου;; Μη κλειστουμε στο Athens καλοκαιριατικα;;; Εννοειται οτι θα ερθω!!!!

Διαφημίσεις

Hλιανα μου πολυ συγκινητικο το γραμμα απο τον παππου!

πικουλινακι μου μπορεις να μου πεις ποσο κοστησε το σπιραλ;και ποσο καιρο μετα την γεννα το βαζεις;

το σκεφτομαι σοβαρα να βαλω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαμάλευτεράκι πολύ συγκινητικό αυτό από τον παππού σου. Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε στο ΙΚΑ. Άκουσες τη συζήτηση που είχε ο γιατρός με την κοπέλα; Από ότι είπες είδες μόνο τον άντρα της να μπαίνει στο ιατρείο και να τον αρχίζει στις 'γρήγορες'. Επειδή δουλεύω στο Δικαστήριο να σου πω ότι αυτό μόνο υπέρ του δεν είναι. Εκτός και αν έχεις ακούσει και την προγενέστερη συζήτηση και εκεί ειπώθηκαν πράγματα που θα βοηθήσουν την υπεράσπισή του.

Vatraxaki και εμείς σε κλειστή κοινωνία ζούμε και καταλαβάινω τι λες. Δεν λέω να τους αποκόψεις αλλά να πεις με όμορφο τρόπο ότι καλύτερα θα ήταν να ερχόνταν πρωί ή απόγευμα. Εμείς, εξαιτίας της μαμάς μου δηλαδή, τηρήσαμε για σαράντα μέρες το θέμα της παιδικής μπουγαδάς, να μην είναι έξω ότων πέφτει ο ήλιος, και να μην είναι και το παιδί έξω βράδυ. Αυτό κάπως βόλεψε γιατί με αυτή τη δικαιολογία έβαζα εγώ την Αλεξάνδρα μέσα και έμεναν οι άλλοι στο μπαλκόνι.

Μαρίνα ζεις δύσκολες μέρες κορίτσι μου όντως. Ελπίζω να πάει καλύτερα η μπουμπού γρήγορα.

Πετρούλα εσύ δηλαδή το χαντάκωσες το χέρι σου. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποια πράγματα γίνονται με άγχος και βιαστικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πικουλινακι μου μπορεις να μου πεις ποσο κοστησε το σπιραλ;και ποσο καιρο μετα την γεννα το βαζεις;

μου στοιχισε 150 ευρω και το εβαλα τρεις μηνες μετα τη γεννα!!!! Βλεπω κλεινουν σιγα σιγα τα μαγαζια!!!! Και την κορη πως θα την κανεις βρε;;;;

Διαφημίσεις

Vatraxaki[/b] και εμείς σε κλειστή κοινωνία ζούμε και καταλαβάινω τι λες. Δεν λέω να τους αποκόψεις αλλά να πεις με όμορφο τρόπο ότι καλύτερα θα ήταν να ερχόνταν πρωί ή απόγευμα. Εμείς' date=' εξαιτίας της μαμάς μου δηλαδή, τηρήσαμε για σαράντα μέρες το θέμα της παιδικής μπουγαδάς, να μην είναι έξω ότων πέφτει ο ήλιος, και να μην είναι και το παιδί έξω βράδυ. Αυτό κάπως βόλεψε γιατί με αυτή τη δικαιολογία έβαζα εγώ την Αλεξάνδρα μέσα και έμεναν οι άλλοι στο μπαλκόνι.[/quote']

εγω ετσι κι αλλιως ολα τα βαζω στο στεγνωτηριο χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ρε Βατραχακι και εγω ποια θα εχω συμπαραστατη στο τριτο παιδι;;;

Οσο για τις επισκεψεις θα διαρρευσεις οτι επιθυμει επισκεψεις μετα απο τις πρωτες σαραντα μερες..Εγω μεσω της αδερφης μου , της πεθερας και της μαμας μου αυτο ειχα κανει..Οσοι τους ρωτουσαν τι κανω και ποτε δεχομαι επισκεψεις τους ελεγαν μολις σαραντισουν..Και εμενα που με επαιρναν τηλ. ελεγα σε κανενα μηνα γιατιειμασυε και σε προγραμμα θηλασμου και ακομη προσαρμοζομαστε..Τι ακομη να πεις για να καταλάβουν και οι ξεροκεφαλοι δλδ;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα τραγικο το περιστατικο που μας περιεγραψες...Τι να πώ, καλα ειναι καποιοι οταν νομιζουν πως εχουν την εξουσια να μπαινουν στη θεση τους!

Απο την αλλη πολύ συγκινητικη η κινηση του παππού σας.Να είναι γερος να σας κανει πολλά τραπέζια ακομη στο καφενειο του χωριού και να τον καμαρωνετε!!

γιατι πικουλινι μετα οταν το βγαλω δεν μπορω να ξανα μεινω εγκυος;

Α ενταξει ησυχασα!!χαχα

Κοριτσια μπήκα 4ο μηνα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω ετσι κι αλλιως ολα τα βαζω στο στεγνωτηριο χαχαχα!

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ :P:p:p:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...