Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και τα 3 επισης εχουν αλλο ενα κοινο στοιχειο.το πρωτο γραμμα στο ονομα τους

Σωστό και αυτό. :confused::confused::confused::confused::confused:

Vatraxaki μα στις 10 το βράδυ επισκέψεις; Ήμαρτον. Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί; Αχ και εμείς το ζήσαμε αυτό πολύ έντονα και τα νεύρα μου γινόταν κρόσια. Ήταν και Καλοκαίρι, έρχονταν αργούτσικα και ξεκινήσαν τις παραγγελίες. Φραπε ο ένας, φρέντο άλλος, χυμό ο τρίτος, εγώ με την Αλεξάνδρα αγκαλιά και ο σύζυγος με το δίσκο στο χέρι. Αλλά όταν κάποια στιγμή πετάχτηκε κάποιος από την πλευρά του άνδρα μου και είπε 'να παραγγείλουμε σουβλάκια;' του είπα 'να πάτε να τα φάτε στην ψησταριά.' Δεν άντεξα. Δεν καταλαβαίνουν ρε γμτ. :mad::-x:-x Τα πράσινα κακάκια μην σε ανησυχούν. Και εγώ για τα μαύρα ξέρω.

Joa μπράβο στο Χρήστο. Είχες ξεκινήσει εσύ το μπίρι - μπίρι νωρίτερα; Χίλια μπράβο του πάντως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέρααααααααα! Όχι καλή, καθόλου καλή και κυρίως καθόλου καλή νύχτα! 3-4 και 6.30-8.30 κοιμήθηκα κυρίως γιατί κόλλησα κι εγώ και είμαι χάλια αλλά δεν τολμώ να πάρω τίποτα λόγω θηλασμού, η μικρή εξακολουθεί και δεν είναι καλά και έχει πολύ βήχα, ο Γιώργος πάρα πολύ ανήσυχο ύπνο κοπανιόταν δεξιά και αριστερά (άρα άκυρη η σκέψη να βγάλουμε τα κάγκελα)το καλύτερο όμως ήταν ότι με το που ξύπνησα είχαμε επανάληψη σκατοκατάστασης! Ααααχχχχ ούτε τα βιβλία δε μας πιάνουν εμάς! Πάντως το ύφος του ήταν τελείως χαχα τι έκανα οπότε αδιαφόρησα τελείως όπως μου είπε η παιδίατρος!

Γιοβάννα μου περιττό να σου πω ότι αυτό που έκανε η Αλεξάνδρα σου μου φαίνεται πταισματάκι! Έχει σπάσει ήδη 2 ζευγάρια γυαλυά της μάνας μου και οτιδήποτε φτάνει κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή! Εξακολουθεί και ανακατεύει τα πάντα ο ταλιμπάν μου!

Πετρούλα το δικό σας περιστατικό με την κοιλίτσα σου (όχι με τα πιάτα και τα ταψιά :D) μου φάνηκε πολύ γλυκούλικο!!!

Μπράβο Ιωάννα στο Χρηστάκο που έκατσε κύριος στο γιατρό, τζάμπα ανησυχούσε!

Σούλα έχεις δίκιο που τα πήρες που την πήγε στη γιαγιά γιατί όντως φάνηκες η κακιά! Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε απόλυτη σύμπνοια σε αυτό, αλλά η μάνα μου αν είναι παρούσα και τον μαλώσω για κάτι αρχίζει τα χαιδέματα και γίνομαι τούρμπο!!! Πάντως μπας και σεληνιάστηκαν όλα μαζί????:rolleyes: Μήπως έχει πανσέληνο? Κι ο δικός μου καρκίνος είναι και νομίζω κρατάμε τα πρωτία της σκανταλιάς τελευταία!!!

Βατραχάκι πέραν του ότι είναι πρασινωπά τα κακά έχουν και βλέννες? Από μόνα τους τα πράσινα μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα, έκανε και η δικιά μου στην αρχή και καμιά φορά και τώρα ειδικά όταν είναι αδιάθετη! Έλεγξε μήπως έχεις υπερπαραγωγή οπότε μην την αλλάζεις στήθος σε κάθε γεύμα αλλά σε κάθε 2ο! Θα συμφωνήσω με τη μαμάλευτεράκη ότι ειδικά στο 2ο παιδί που έχεις και ένα σωρό έννοιες δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις επισκέψεις!

Μου χτυπάνε, σας αφήνω και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιωάννα τελος οι δουλειες;;

Καλα εκανες και τον εστειλες στο σουβλατζιδικο!!Καθολου τακτ και αγχος ρε παιδι μου...

Κι εγω το βιωσα πολύ εντονα αυτο με αποκορυφωμα ενα βραδυ του Σεπτεμβρη που ηρθαν τα ξαδερφια του πεθερου μου αντρες - γυναικες και δωστου εγω να σερβιρω και να τραταρω και ο ενας ηθελε πίτσα , ο αλλος κρασι , τα νευρα μου!!!Η πεθερα μου κλασικα να κραταει το μωρο εκεινη..για κουζινα και δουλεια ουτε λόγος..

Στις 11.30 που εφυγαν πήρα κι εγω να συμμαζεψω πάγκο και πιατολόι.. πάω λοιπόν να ξεκολλήσω κτ κρεπες που ειχα ετοιμασει και ειχα καταψυξει προκειμενου να χωρεσω κι αλλα πραγματα στην καταψυξη με αποτελεσμα να ξεκολλησουν οι κρεπες και το μαχαιρι να καρφωθει στον δεικτη του αριστερου μου χεριου..Το αιμα ποταμι, να το σφιγγω και να μην ξερω αν το δαχτυλο ειναι στη θεση του ενοιωθα μονο ενα καψιμο....Εγω να κλείνω τα ματια μου και να το δειχνω στο συζ. και εκεινος να μου λέει ελα ψιλοπράγμα ειναι και μετα τον ειδα οτι ειχε ασπρίσει σαν το πανί...Πήγα στο ΚΥ και δεν το ανελαβαν με εστειλαν στο νοσοκομειο και εγω σκεφτομουν πως θα αφησω το μωρό αφου απο ωρα σε ωρα θα ξυπνουσε να θηλάσει..Τελικα ξυπνησαμε τη μαμα μου και τη φεραμε στο σπίτι..Εμεις επιστρεψαμε στις 3, ευτυχως το πουλακι μου δεν ειχε ξυπνησει..

Το δαχτυλο ακομη και σημερα ειναι μουδιασμενο στο σημειο εκεινο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ουφφφ πολυ δουλεια...

πωπω τι να πρωτοσχολιασω ..εχω πηξει ,ριχνω και κλεφτες ματιες ταυτοχρονα...

Στο γιο μου ειχα μιλησει πολυ για το θεμα της επισκεψης στον γιατρο και τελικα επιασε!!αχ να πω οτι ο γιατρος ηταν ενας κουκλος...θεματακι ο γιατρουλης..

Μαρινακι περαστικα στην νυφη μου ...το ζευγος θα πρεπει να αγοραζει χονδρικη το soldesanil !!εχει ταλαιπωρηθει πολυ το μικρακι μας..

Οσο για ζαβολιες ...ουοουουουου...οταν εχει πεισμα ,προχωραει και ριχνει κατω ,σπρωχνει βαραει φωναζει και αμα του μιλησεις νευριαζει ακομη περισσοτερο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Είμαι λιγο κομμάτια σήμερα! Τα σχολεία κλειστα και ο καιρός χάλια, οπότε τη βγάλαμε σπίτι που τα γκρέμισε όλα ο μικρός. Ευτυχώς ο καλός μου ακυρωσε το ταξιδι για αυτη τη βδομαδα και το κανονισε για την επομενη. Το βράδυ ήταν λίγο ανυσηχος, ίσως να τρομαξε απο καποιο όνειρο γιατί εκλαιγε με λυγμους και ηρέμησε μόνο όταν τον πήρα εγώ αγκαλιά. Στο συζυγο δεν ηρεμούσε με τίποτα.

vatraxaki μου κουράγιο με τους επισκεπτες, αν και νομίζω οτι πρεπει να τους τα κόψετε αυτά. Μέχρι να σαραντησω βράδια δεν δεχομασταν κανεναν. Μόνο πρωινά για κανα καφεδάκι. Αφου και κάποιοι που ανέβαιναν να ευχηθουν απο την πολυκατοικία μας τους έδιωχνα και τους έλεγα αν θέλουν να έρθουν το πρωί ή το απογευμα.

Μαρίνα μου εμείς τον βαλαμε τον Κωνσταντινο σε κανονικό κρεβατι ακριβως επειδή χτυπιοταν πολύ στον υπνο του. Απο τότε κοιμαται πολύ καλυτερα. Τωρα για τα κακακια τί να πω! Αδιαφορία, που σου είπε και η γιατρος, αλλά δεν πρεπει να του πεις οτι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει? Αχ κουράγιο κοπέλα μου και περαστικά στη μπεμπουλα.

Σουλα μου καλα έκανες και τη μάλωσες. Και εμείς τον μαλωνουμε αλλά και πάλι δεν πιάνει. Βεβαια οταν τον μαλωνει ο μπαμπας ή η μαμα πάντα υποστηριζομαστε μεταξυ μας, εκεί κάτι γίνετε. Οταν ομως είμαι μόνη μου με γραφει κανονικά. Σταματάει μόνο αν φωνάξω πολύ δυνατα και τρομάξει. Μας εχουν ακουσει όλοι...

Ιωάννα μου κυριος ο μικρός στον γιατρό ε? Μπράβο του!

Αχ δεν μπορεσα να σας διαβάσω όλες... Είμαι πολύ κουρασμένη...

Για Σαββατο 8 Μαϊου αν τα καταφερω θα έρθω.

Διαφημίσεις

Ηρθα με το γλυκακι μου!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4514&Itemid=49

Οσο για τα νευρα...χμμ..ο δικος μου δεν ακουει τιποτα οταν θελει να κανει κατι ομως πλεον ειμαι εγω σε αφασια.Δε φωναζω,δεν τον μαλωνω για μικροπραγματα απλα του επιστω την προσοχη και ριχνω και καμμια ξυλιτσα που και που σε σοβαρα θεματα μονο.

Οπως τις προαλλες που πλεον το παρακανε με τα ματια της κουζινας ενω εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι δεν τα γυρναμε.Τωρα ουτε που πλησιαζει.Κανει να απλωσει το χερι και το μαζευει.

Σε γενικες γραμμες ομως βαρεθηκα να φωναζω διοτι καταλαβα οτι δε βγαζει πουθενα με τα παιδια, πεισματαρικα ή μη.Σε καποια φαση στο παρελθον με ακουγε ολη η γειτονια πλεον εχω αλλαξει και βλεπω οτι πιανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΜΑργαριτα μου τελειο το γλυκάκι.Θα σου ξαναπω μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ και εγώ δεν φωνάζω καθόλου στη μικρή.Συνήθως καθομαι και εξηγώ γιατι δεν πρεπει να το κανει ή της θυμίζω αντοιστιχη περίπτωση που το εκανε και χτυπησε , πονεσε κτλ.

Εχω δοκιμάσει φυσικά και την αδιαφορία .Πολλές φορές φυσικά είμαι τόσο κουρασμένη που αδιαφορώ γιατι δεν μπορω να αντιδρασω.

Σε γενικές γραμμές ακουει αλλα ειναι κατι μερες που δεν παιζεται!!!!

Ντινα μου και εμεις συνηθως οταν τη μαλωνει ο ενας ο αλλος δεν συμμετεχει καθόλου.

Απλα χθες μετα από αρκετη ωρα την πήρε να την παει στη γιαγια .

Φυσικα δεν μου αρεσε αλλα ενταξει δεν την νταντεψε κιολας.

Παντως σαν μπαμπας της λεει κατι πραγματα που μου χτυπανε στα νευρα.

Χθες πχ καποια στιγμή την κυνηγούσα να τη γαργαλίσω (παιζαμε) και αυτη κρυφτηκε στην αγκαλια του μπαμπα της και της λεει"οταν ειναι ο μπαμπας κανενας δεν θα σε πειραξει" και στο καπάκι "φύγε μαμα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα από το ικα και έγινα μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού περιμένοντας στον γυναικολόγο να μου γράψει το σιδερό μπήκε μια κοπελιά που είχε αποβάλει προφανώς για κάποια άδεια – χρήματα δεν ξέρω ακριβός τι ζητούσε σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκε κλαίγοντας με λυγμούς

ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΟΜΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σε 10 λεπτά ήρθε ο άντρας τις κοπέλας και τον έσπασε στο ξύλο τον χόρτασε μπούνια ήρθε αστυνομία πήραν τα Στοιχεία μας και θα μας καλέσουν για κατάθεση

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ..

μπήκε με ένα μένος ούτε κουβέντα δεν είπε ο άνθρωπος τον ξυλοκόπησε και έφυγε

ΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

:tongue::tongue:

Σχετικα με τις επισκεψεις...βαλτους λιγο φρενο βρε Βατραχακι μου.

Δεν ειναι οτι καλυτερο απο πολλες αποψεις και απο μικροβια και απο βαβουρα και κουραση.

Εγω προσωπικα δε δεχτηκα καμμια επισκεψη τις 40 πρωτες μερες εκτος απο τους παππουδες και τα αδερφια μας.

Στη συνεχεια δεχομουν επισκεψεις οταν με βολευε και βολευε και το προγραμα του μωρου και φυσικα οχι βραδυ.Βασικα ειχα τις αντλησεις και το προγραμμα του μωρου που εδινα μεγαλη σημασια και δεν επετρεπα να μου το χαλασει κανεις.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο και οτι φαινομαστε κακιες αλλα εγω προσωπικα σκεφτομουν εγωιστικα και δε με ενοιαζε και καθολου.Ειχαν μετα ολοι τον χρονο και να μας επισκεφτουν και να τραπεζωθουν αν ηθελαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι λες ρε Ηλιάνα????

Ρε κορίτσι αυτός είναι και ο δικός σου γιατρός????

Πάντως για την κοπέλα να πας γιατι πολύ την "έχουν δει κάπως " οι γιατροι και ενα χερακι ξύλο σε καποιες περιπτωσεις ειναι απαραιτητο.

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Ηλιάνα????

Ρε κορίτσι αυτός είναι και ο δικός σου γιατρός????

Πάντως για την κοπέλα να πας γιατι πολύ την "έχουν δει κάπως " οι γιατροι και ενα χερακι ξύλο σε καποιες περιπτωσεις ειναι απαραιτητο.

Τι λες πουλάκι μου δεν είναι ο δικός μου γιατρός είναι γιατρός του ΙΚΑ που γραφείς άδειες τοκετού επαπειλουμένη κύηση κτλ και γενικά ότι χρειαστείς από δικαιολογητικά για αν πας στον εργοδότη δεν το δέχονται αλιος

και αυτήν είναι η δουλεία του

αλλά αυτός τσατίζεται γιατί γεννάμε αλου

και δεν πάμε σε αυτόν που το απόγευμα διατηρεί έξω ιατρείο

κατάλαβες ο κύριος

και μιλά άσχημα και φέρετε απότομα άσε που είναι γλίτσα μπιααχχχχχχχχχχχ

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες τα περισσοτερα τα γνωριζω σχετικα με το καθε γευμα ειναι απο το ενα στηθος κτλ

τελικα ισως να μου φανηκαν τα κακα του περιεργα γιατι τωρα που ξανα εκανε ειναι κιτρινομουσταρδι (μπλιαχ :tongue::tongue::tongue:)

πηρα τηλ και την γιατρο μου ειπε να μειωσω το σιδηρο που παιρνω

σε ενα χαπακι μερα παρα μερα και να κοψω τα γαλακτοκομικα

κυριως το γαλα το οποιο δεν επινα και βλεπουμε πως θα παμε!

σχετικα με τις επισκεψεις εχετε δικιο αλλα εδω ειμαστε λιγο πιο κλειστη κοινωνια κι αν πω σε συγγενη να μην ερθει θα θυμωσει σιγουρα!

ασε που τις πρωτες μερες μου ηρθαν κανα δυο χωρις ουτε να με παρουν ενα τηλ!

τι να πεις αν δεν εχουν μυαλο να σκεφτουν μονοι τους!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι μου χαίρομαι που όλα τελικά πάνε περίφημα με τον μικρό μην ανησυχείς είναι για σένα σχεδόν όλα πρωτόγονα με τον θηλασμό εδώ είμαστε αν δώσουμε και αν σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε ώστε αν δώσεις έστω και μια μέρα παραπάνω θειο δώρο στον μικρό σου πλασματακή

Όσων αφόρα του επισκέπτες έκανες κακή αρχή τώρα θα έρθουν όλοι εμείς πάλι εδώ παρόλα κλειστή κοινωνία Κρατανε και το εθιμοτυπικό δεν πάνε ποτέ νύχτα σε λεχώνα βασικά εγώ δεν δεχτικά κανέναν μέχρι να σαραντίσω έβγαινα κάποιες βόλτες όταν ήθελα εγώ μαζί με το μωρό…

Ηλιάνα καλά θα κάνεις κ θα πας, γιατί αυτή η τύποι θέλουν ενα καλό μάθημα

Έχουν βολευτεί στην ζεστή τους καρέκλα και ασκούν ψυχολογική βίαια και όπου κάτσει.

Βατραχάκι συγγνώμη λάθος κατάλαβα:oops:…νόμιζα ότι τα πράσινα κακουδια ηταν απο τον Τιμουλη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...