Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βατραχακι μου καλημερα σου....μηπως εφαγε σπανακι, φακη κτλ...δυσκολα ειναι τωρα για σενα στην αρχη..ο Τιμουλης επανω στην τρελλα σε αυτη την ηλικια και ο μπεμπουλης λεχουδακι....καμια βοηθεια εχεις απο μαμα η πεθερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες ξυπνήσαμε κάναμε φαγάκι και κάθισα για λίγο στις 12 έχουμε ραντεβού για εμβόλιο και να πάω να γράψω λίγο σίδηρο στο ΙΚΑ καίω έχει ένα λάκα γιατρό πολύ γλοιώδη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου ρίχτηκε πολύ λάκας ελπίζω αν μην είναι ο ίδιος σήμερα…:mad::mad::mad:

χτες είπαμε καθαρά

ΜΠΑΛΑ :D

ΧΑΛΑΣΕ :D

Και με την φάρμα τον άκουσα να επαναλαμβάνει τα χρώματα

γκιιιιιιι = γρι

μπεεε= μπλε

κοκο =κοτα

σοκ έπαθα :shock::shock:

Δεν μπαίνω πολύ ώρα έχω πολλές δουλείες

και πολλές πελάτισσες αυτό τον καιρό

Χτες μάζεψα τα παιχνίδια που δεν έπαιζε ο Λευτεράκις 5 κούτες……:oops::oops::oops: τις κατέβασα κάτω στο υπόγειο για τον επόμενο

πέταξα και μια σακούλα σπασμένα :confused::confused:

και έμειναν και δυο κασονακια απορώ που τα είχαμε όλα αυτά ?:shock:

όλο το χειμώνα παντού παιχνίδια φανήκατε σπίτι καθαρό

:tongue::tongue:

Αχ ρε Βατραχακι, ξεκινησατε κιολας τις επισκεψεις;;Φρικη οσο το σκεφτομαι..Να εχεις το τρεξιμο με τα παιδια, να εχεις να συμμαζεψεις και το σπίτι, να κανεις και κανα γλυκακι..

Εγω ειχα και τον νταλκα του καθενος να ξεναγηθει στο σπίτι μιας και μπήκαμε ενα μηνα μετα το γαμο και δεν προλαβαν να το σχολιασουν οι περιεργοι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

βατραχακι μου καλημερα σου....μηπως εφαγε σπανακι, φακη κτλ...δυσκολα ειναι τωρα για σενα στην αρχη..ο Τιμουλης επανω στην τρελλα σε αυτη την ηλικια και ο μπεμπουλης λεχουδακι....καμια βοηθεια εχεις απο μαμα η πεθερα?

φωτεινη μου δεν εφαγα τιποτα τετοιο προσεχω τι τρωω .

βοηθεια εχω μονο απο την μαμα μου η οποια απο αυριο ξαναπαει δουλεια οποτε τελος και η πρωινη βοηθεια που ειχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα!!!

τι κανετε;ελπιζω να εισαστε ολες και ολα τα παιδακια καλα!

συγνωμη που δεν προλαβαινω να σας διαβασω και να σχολιασω αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος!

εμεις εχουμε μεγαλα ζορια με τα αερια και με τα κακα μας ενω δεν ειναι δυσκιλιος και κανει πολλες φορες την μερα κακα ζοριζεται πολυ για να τα κανει και σημερα μου εκανε λιγα πρασινωπα θα δω αν ξανακανει και θα παρω τηλ την γιατρο να την ρωτησω!

εγω προς το παρων κραταω γερα αν και δεν κοιμαμαι και παρα πολυ μιας κι οταν κοιματε ο μπεμπης δεν κοιματε ο Τιμος και συνηθως τα απογευματα εχω και τις επισκεψεις απο φιλους και γνωστους!

Καλημέρα κούκλα

τι θέλουν και έρχονται τόσο νωρίς οι φίλοι και οι συγγενείς συγγνώμη κιόλας δεν μπορούν αν περιμένουν να σαραντίσεις ?????????

ααααααααα δεν του ήθελε μέχρι να σαραντίσω σπίτι μου

είχα το β..ι στο ένα χέρι να έχω και τον δίσκο από το άλλο ………?

όσο για τα κακά είναι από υπερπαραγωγή δική σου μαλών τρώει πολύ γάλα κάνε ένα κόπο και στειλε μην στην Αγλαΐα η στην αμερετο να σε βοηθήσουν

Διαφημίσεις

Αχ ρε Βατραχακι, ξεκινησατε κιολας τις επισκεψεις;;Φρικη οσο το σκεφτομαι..Να εχεις το τρεξιμο με τα παιδια, να εχεις να συμμαζεψεις και το σπίτι, να κανεις και κανα γλυκακι..

Εγω ειχα και τον νταλκα του καθενος να ξεναγηθει στο σπίτι μιας και μπήκαμε ενα μηνα μετα το γαμο και δεν προλαβαν να το σχολιασουν οι περιεργοι...

αχ ασε στονε μου ιδιως εχθες ηρθαν κατι φιλοι στης 10 το βραδυ κι εγω ειχα να κανω μπανιο και τα δυο να θηλασω τον μικρο να πιει γαλα ο τιμος και να δω και τους καλεσμενους!

Καλημέρα κούκλα

τι θέλουν και έρχονται τόσο νωρίς οι φίλοι και οι συγγενείς συγγνώμη κιόλας δεν μπορούν αν περιμένουν να σαραντίσεις ?????????

ααααααααα δεν του ήθελε μέχρι να σαραντίσω σπίτι μου

είχα το β..ι στο ένα χέρι να έχω και τον δίσκο από το άλλο ………?

όσο για τα κακά είναι από υπερπαραγωγή δική σου μαλών τρώει πολύ γάλα κάνε ένα κόπο και στειλε μην στην Αγλαΐα η στην αμερετο να σε βοηθήσουν

υπερπαραγωγη ε;και τι να τον κανω μωρε τον πειναλακο προσπαθω καθε γευμα απο ενα στηθος.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795

Στην Αγλαΐα ανέβασε στο τόπι δεν θα μπορέσεις να στείλεις μην στην amaretto στείλε και θα σου απάντηση άμεσα

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=15&id=178153

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49739

http://ariadni144.wordpress.com/2009/10/23/dairy-products-and-breastfeeding/ ρίξε μια ματιά και μην φοβάσαι δεν είναι τίποτα

αχ ασε στονε μου ιδιως εχθες ηρθαν κατι φιλοι στης 10 το βραδυ κι εγω ειχα να κανω μπανιο και τα δυο να θηλασω τον μικρο να πιει γαλα ο τιμος και να δω και τους καλεσμενους!

Ξουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οι καλεσμένοι και άμα αυτοί δεν έχουν τρόπους θα τους μάθω εγώ είσαι πολύ ελαστική οι ιώσεις ακόμη κάνουν πάρτι και εσύ δέχεσαι κόσμο με νεογέννητο ?

Διαφημίσεις

Ωχ βρε βατραχακι και εμεις με τους κολικους ταλαιπωτηθηκαμε πολυ..τα πρασινα κακα δεν ειναι τιποτα ..επειδη οταν εβλεπα διαφορετικο χρωμα με επιανε πανικος και επαιρνα τηλ μου ειχε πει να ανησυχησω αν δω μαυρα ή μ αιμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Βατραχακι το θεμα πρασινα κακα ειναι υπερπαραγωγη.Δηλαδη το μωρο πινει αρκετο απο ελαφρυ γαλα που βγαινει στην αρχη.Απο οσο ξερω πρεπει να θηλαζεις απο ενα στηθος τη φορα,και απο το ιδιο στηθος σε καθε γευμα αν συνεχιζεται μεχρι να γινουν τα κακα κικτρινα δηλαδη να περνει οσο το δυνατον περισσοτερο απο το λιπαρο γαλα.

Ρωτα και στο θηλασμο να σου πουν.

Εγω ειμαι σπιτι σημερα διοτι η μανα μου δεν καλοαναρρωσε και ο Γρηγορης την εβγαλε off εχθες..τι να σας λεω τωρα...λυσσαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννακι εκατσε μια χαρα ο Χρηστακος ε?Ημουν σιγουρη εχει προυπηρεσια το ζουζουνι στους γιατρους,τα αυτακια θα τον πτοουσαν?Μπραβο Μπραβο!

Μαρινακι περαστικα σας και αγυριστα μωρε ευτυχως το προλαβες στην αρχη

Γιοβαννα και εγω πρεπει να καθαρισω εδω μεσα επειγοντως...για την Κερκυρα το συζηταμε.Γενικως εγω λογω Κεφαλλονιας θελω να συνδιαζω τις διακοπες με Ιονιο για να πηγαινουμε και εκει μετα οποτε λεμε σιγουρα για καποιο νησι απο το Εφτανησα.Στα οποια εχουμε ξαναπαει αλλα δε πειραζει,ειμαι πολυ του Ιονου!Μου αρεσουν τρελα!Θα σε ενημερωσω.

Πετρουλα εγω το πηρα για παραπονακι επειδη ειδα οτι αναφερθηκε αρκετα χθες και για αυτο απαντησα ,αν ηταν χιουμορ παω πασο.

Εγω το Fb το διατηρω για πολυ συκγεκριμενους λογους απο εκει και περα δοξα το Θεο διαδικτυακα εχω κανει πολυ καλες γνωριμιες(βλεπε απο τους γνωστους ιωαννα απο παλια,Αρμα ,Λαμπρινη)και θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω ολες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...