Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομιζω πως παμε καλυτερα για πρωτη φορα ο ανδρας μου ειναι απυρετος χωρις φαρμακο..

Για να δουμε πως θα παει το βραδυ..

Ευχομαι να περασε Λαζαρενια και για εμας και για εσας..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κούκλες καλησπέρα

Σαρδελάκι ευχαριστώ για όλα, η ονειροπαρμένη κόρη μου τα ξέχασε στο αυτοκίνητο και θα μου τα δώσει αύριο, καθώς ήρθε από σένα με ενα πλατυ χαμογελο γεματο χαρα που γνωριστικατε, εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με μια γλυκιά μανούλα φίλη μας από το φόρουμ και έτσι η Βίκυ γνώρισε 2 γλύκες φίλες του πάρεντς, σήμερα

Τελικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με το εμβόλιο με αυτά που διάβασα τώρα , ο ένας λέει να το κάνεις και ο άλλος όχι,

Μιλούσα με την κολλητή μου σήμερα από Αυστραλία, όταν την είπα τα δικά μας για την γρίπη δεν το πίστευε ότι γίνετε ο κακός χαμός εδω.

Παρόλο που ο χειμώνας που πέρασε εκεί,,,,τώρα έχουν άνοιξη-καλοκαίρι,,,δεν είχαν τα κρούσματα που έλεγαν εδω τα ΜΜΕ, ούτε χρειάστηκε να κάνουν μαζικό εμβολιασμό, δεν ξέρω ποιον να πιστέψω

Stone πως πηγε η εξεταση σημερα?

Διαφημίσεις

Mια φιλη μου εμβολιαστηκε σημερα και της ειπαν οτι και που εμβολιαστηκε ειναι καθαρα για τον εαυτο της αν ερθει σε επαφη με τον ιο ειναι φορεας και παλι μπορει να κολλησει τα παιδα..

Απλα εκεινη ειναι ολομοναχη εδω και ειπε να το κανει τουλαχιστον να μπορει να τους κοιταξει καποιος σε περιπτωση που νοσησουν ολοι στο σπιτι..

Αυτό ποιός της το είπε?Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γι αυτό και πρέπει να εμβολιαστούν όσοι φροντίζουν βρέφη κάτω των έξι μηνών (τους έχουν σε 1η προτεραιότητα μαζί με τις ευπαθείς ομάδες!) Τελικά κυκλοφορεί πολύ παραπληροφόρηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολύ χαίρομαι Ρίτα που πάει καλύτερα ο αντρούλης σου!

Όσο για τα εμβόλια σίγουρα κάποιος που εμβολιάζεται δε μπορεί να μεταφέρει τον ιό μετά γιατί είναι σαν να έχει νοσήσει ήδη! Αυτό ισχύει και για την κοινή γρίπη αλλά και για όλα τα εμβόλια! π.χ. μία κοπέλα που σκοπεύει να μείνει έγκυος κάνει τεστ για το αν έχει περάσει ερυθρά. Αν δεν πέρασε της προτείνουν να εμβολιαστεί και μετά από κάποιο διάστημα μπορεί να κυοφορήσει χωρίς να κινδυνεύει να νοσήσει το έμβρυο! Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστεί εξαρχής!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλε σημερα που πηγε στον Ευαγγελισμο να εμβολιαστε τα ακουγε αυτα..

Καλα μου ειπε τρελο πηγαδακι οι γιατροι στο πραυλιο γυρω απο το εμβολιο δεν ακουγε λεει τιποτα αλλο..

Τεσπα εγω θα κοιταξω να δω αν μπορω να μαθω αν την πέρασε 100%ο ανδρας μου και μετα αν ειναι θα δουμε τι θα κανουμε διοτι δε θελω να το ξαναζησω αυτο σε καμμια περιπτωση...

Εντωμεταξυ αλλη μια φιλη μου που γεννησε διδυμα πριν 2 μηνες πηγε σημερα να εμβολιαστει και η ιδια και ο ανδρας της.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μακρι να ειναι οπως τα λες Μαρινα μου..δε ξερω πραγματικα εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε αλλά αν εχεις μωρο παιδι τοτε τα βλεπεις ολα διαφορετικα ,τα ζυγιζεις και πας και εμβολιαζεσαι τι να κανεις?

Δε ξερω παδια ειμαι σε μεγαλο στρες μεχρι να το ξεπερασουμε σκεφτομαι διαφορα αν για παραδειγμα τωρα κολλησει καποιος απο τους παππουδες (ο πατερας παει κανονικα στη δουλεια του με λεωφορεια κτλ το ιδιο και η αδερφη μου) και εμεις ειμαστε οπως ειμαστε τωρα, τι θα γινει θα κολλησουμε και το παιδι και δε θελω επ ουδενι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε αν θέλεις να ξέρετε σίγουρα να πάτε αύριο σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο να κάνετε την εξέταση! Υπολόγισε όμως 180 ευράκια! Πάντως σε δημόσιο νοσοκομείο αν πάτε πολύ χλωμό να σας κάνουν την εξέταση! Με 39 πυρετό να πας και θα το σκεφτούν αν θα στην κάνουν (στη μάνα μου όχι)! Πάντως νομίζω η Stone το έγραψε ότι σχεδόν από κάθε οικογένεια κάποιος θα νοσήσει, οπότε ας το πάρουμε απόφαση! Πάντως από όσους εμβολιάστηκαν μέχρι στιγμής στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί για κάποια παρενέργεια σοβαρή! Ας ελπίσουμε να κυλίσει έτσι ή ακόμα καλύτερα να μειωθούν τα κρούσματα για να μη χρειάζεται να πάρουμε κανένα μέτρο! Μου φαίνεται αδιανόητο να πρέπει να κλειστούμε όλοι στο καβούκι μας και για να είμαι ειλικρινής εγώ μέχρι στιγμής που είμαι και με την κοιλιά στο στόμα δεν περιορίζω τόσο πολύ τις δραστηριότητές μας, ούτε και τους επισκέπτες μας. Εντάξει δε λέω να έρθουμε σε επαφή με κάποιον που ξέρουμε ότι είναι πολύ άρρωστος, αλλά αν κάποιος π.χ. έχει βήχα εντάξει δε φοβηθώ τόσο πολύ. Αύριο εξάλλου επιστρέφω στη δουλειά για τουλάχιστον 2 εβδομάδες! Άντε και ο Θεός μαζί μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τελικα ξερετε αν υπαρχει τροπος να μαθουμε αν το περασαμε?

Η παθολογος βεβαια που μιλησα παλι σημερα ειναι σιγουρη..

μολις μιλησα με το 1135 γιατι εν αντεχω την κεφαλαλγια που εχω.

τους ειπα τα συμπτωματα μου και μου ειπανε οτι σιγουρα περναω την νεα γριπη κ σοβαρα μαλιστα.

αυτο που μου προτεινανε ειναι να παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και να κανω την εξεταση και χωρις να εχω πυρετο!

σε μικροβιολογικο εργαστηριο ειναι ακριβη η εξεταση κ μετα θα με στειλουν σε παθολογο.ενω στα επειγοντα ξεμπερδευεις.

μου ειπανε να καθησω μεσα αλλες 10 μερες απο την μερα που θα σταματησουν ολα τα συμπτωματα.και αν κυκλοφορησω μονο με μασκα.

ριτα περαστικα σας και εχει δικιο ο αντρας σου για τον μικρο.

ο γρηγορακης αστερακι παντως!μπρβο του!

μαρινα κι εμας απο εναν επισκεπτη κολλησαμε που ειχε μονο βηχα.να προσεχεις πολυ κ αν μην επαναπαυεσαι.

ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κ αντιδραει διαφορετικα στην ιωση.

ο μισος πλυθησμος την περασε-περναει κ δεν το καταλαβε.

οποτε απο μακρυα....

stone και η λαζαρενια μου γεννηθηκε με φυσημα αλλα εφυγε στην πορεια.ευχομαι να ειναι περαστικο!

κικο η γνωμη μου να μην πας.κ ενα απλο βηχαματακι να εχουν ,θα σας κολλησουν.κριμα να ταλαιπωριεσται.

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας φίλες μου!

Ριτάκι μου πολύ χάρηκα που ο καλός σου είναι καλύτερα. Ουφ! Άντε να τελιεώσει κι αυτό!

Η λαζαρένια μας πως είναι?

stone τι έγινε με την εξέταση του μικρου?

Κανα νέο από την πικουλινοοικογένεια είχαμε?

(γρήγορα τα λέω ε? :lol:)

Σαρδελάκι μου φοβερο το Βικακι ε??? Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό. Δεν την έχω δει, αλλά με τόσες εργατοώρες στα τηλέφωνα νομίζω πως την ξέρω χρόνια και πραγματικά είναι απίστευτο πλάσμα!

Πολύ άγχος με την γρίπη ε? Κι εγώ τώρα που κυκλοφορώ με τα λεοφωρεία έχω αγχωθεί. Πηγαίνω και κάθομαι πάντα δίπλα σε ανοιχτό παράθυρο..Τι να πεις? όπως είπε και η Μαρίνα ο Θεός βοηθός. Εγώ πάντως με το εμβόλιο συνεχίζω να είμαι πολύ επιφυλακτική..Κάτι δεν μου πάει καλά..Θα δείξει.

Σήμερα είχαμε μια υπέροχη μέρα. Η Εύα μου πολύ πιο ήρεμη, επιτέλους ξανά χαρούμενη! Την έβαλα το απόγευμα σ'ένα ταξί και πήγαμε στο γραφείο του καλού μου και το καταχάρηκε! όταν γυρίσαμε, με το παραμικρό ξεκαρδιζόταν στα γέλια. Α! Και ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!! :-)

Με τη δουλειά πολύ καλά, τα χέρια μου είναι λίγο πιασμένα από το πολύ μασάζ, αλλά οκ. Άλλωστε αύριο ειναι η τελευταία μέρα..αχ! να γινόταν κανα θαύμα να με κρατούσε..

Πάω τώρα για σκούπισμα-σφουγγάρισμα και μετά ξάπλες!

Βατραχάκι, Σούλα, joa, Φωτεινή, Μαρίνα, Εύα, Κικο, giovanna, deleni και όποια άλλη ξεχνάω πολλά φιλιά!

Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες και αύριο να είναι όλoι περδίκια!!!

Επεξεργάστηκαν by arma

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαι δευτερο δοντακι ε?????

Ουαου!!!!Μπραβο Ευουλα!

Λαζαρενια μου και εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τα ιδια,οτι ειναι μαλλον η γριπη και οτι καλο ειναι να παει σε δημοσιο νοσοκομειο αυριο να κανει το τεστ εχει δεν εχει πυρετο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...