Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα δεν τα προλαβαινουμε πλέον..

Κατι παρομοιο επαθε κι ο δικος μου χτες που τελειωσα με το φαγητο, το εβαλα να ψηνεται και μολις επλυνα και καθαρισα πάγκο και τα σχετικα σηκωθηκε στις μυτες και τραβηξε τα ταψια απο το νεροχυτη που στραγγιζαν, τα εριξε κατω και εσπασαν και 2 πιατα..Αρχισε να φωναζει απο το φοβο του και μεσα σε ενα λεπτο αρχισε πάλι τις τρελες...

Τελευταια κανει και κατι αλλο που με εκνευριζει..Επειδη του εχουν πει οι αλλοι οτι η μαμα μες την κοιλια εχει νινι αυτος καθε φορα που ειμαι ορθια και φοραω φορμα η πυτζαμα την τραβαει, με γδυνει κανονικοτα και παραμιλάει μαμα νινι κιγια

Και ειμαι εγω ξεβρακ...η στην κουζινα να μαγειρευω κι ο Αναστασης να με καμαρωνει και να φωναζει μαμα νινι κιγια και να γελάει δυνατα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε καλημερα δεν σας ειπα.

καλημερα λοιπον,εμεις εχουμε αυριο απεργια.δεν ξερω ακομα τι θα κανω αλλα μαλλον δεν θα ερθω στο γραφειο.εχουμε παλι πολλη δουλεια γμτ.αλλα απο σεπτεμβρη δεν θα εχουμε καθολου χαχαχα.

μαρινακι περαστικα σας.

γιοβαννα και εμενα με αγνοει πολλες φορες νομιζω οτι θα καταλαβουν λιγο αργοτερα.εγω γι'αυτο δεν σηκωσα τιποτα απο το σπιτι και τα εχω ολα οπως πριν την φωτεινη και μεχρι τωρα ειχαμε μονο 2 σπασιματα που και παλι δεν εφταιγε το παιδι.

αλλα αν της πω μη χτυπας τον σκυλο εκεινη πολλες φορες τον χτυπαει και παλι,ειναι μεχρι να αγριεψει το χωντανο να δουμε που θα παει να κτυφτει μετα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά...δεν προλαβαίνα να διαβάσω..:oops:

Τελευταια κανει και κατι αλλο που με εκνευριζει..Επειδη του εχουν πει οι αλλοι οτι η μαμα μες την κοιλια εχει νινι αυτος καθε φορα που ειμαι ορθια και φοραω φορμα η πυτζαμα την τραβαει, με γδυνει κανονικοτα και παραμιλάει μαμα νινι κιγια

Και ειμαι εγω ξεβρακ...η στην κουζινα να μαγειρευω κι ο Αναστασης να με καμαρωνει και να φωναζει μαμα νινι κιγια και να γελάει δυνατα

Πετρούλα μου και μένα το έκανε αυτό όταν ήμουν έγκυος και το κακό ήταν ότι όταν τη ρωτούσαν τι έχει η μαμά στην κοιλιά προσπαθούσε να με ξεβρακώσει για να τους το δείξει ακόμα και αν είμασταν έξω...:lol::lol::lol::lol: Πρόσεχεεεεε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχω λίγη δουλειά ελπίζω να προλάβω να μπω αργότερα...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Μαρινάκι περαστικά στην μπουμπού σου.Ευχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το κοριτσακι μας.

Κορίτσια χθες η μικρή με φρίκαρε.Μεσα στη ζημιά και την σκανταλιά ήταν.

Και με αγνοουσε οτι και να της ελεγα.

Στο τέλος αρχισε να μασαει τυρόπιτα και να τη φτυνει κατω στο χαλι στους καναπεδες και δεν αντεξα !Την μάλωσα πολύ και την ειχα να μυξοκλαιει για 3 τέταρτα.

Στο τέλος μου την εδωσε και ο αντρας μου γιατι την πήρε και την πήγε στη γιαγια της και να η κακια μανουλα !!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια χθες η μικρή με φρίκαρε.Μεσα στη ζημιά και την σκανταλιά ήταν.

Και με αγνοουσε οτι και να της ελεγα.

Στο τέλος αρχισε να μασαει τυρόπιτα και να τη φτυνει κατω στο χαλι στους καναπεδες και δεν αντεξα !

Γεια σου Σούλα. Για διάβασε τι έγραψα πιο πάνω. Δεν είμαι η μόνη τελικά. Μετάλλαξη παθαίνουν;

Πετρούλα μια φίλη που είναι έγκυος στο 2ο ρώτησε τον παιδίατρο και της είπε να αναφέρει το θέμα μπεμπέ αφού θα έχεια αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά για να καταλάβει και το μεγαλύτερο τι συμβαίνει. Τώρα δεν φαίνεται τίποτα και δεν καταλαβαίνει τι του λες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Α τώρα πρόλαβα να σας διαβάσω και βλέπω οτι και αλλα ζουζουνια ξεσαλωσαν χθες.

Τι εγινε ρε κορίτσια?????

Καλέ μήπως φταιει τιποτα στο ζωδιό τους εχουν κανενανν αναδρομο?

Και οι τρεις πρωταγωνιστες(Αλεξάνδρα-Αναστάσης -Ανδρεάννα) καρκινακια ειναι !!!!!!

Πω πω βρε κορίτσια, αν τα πιάσει το πείσμα, δεν τα βρίσκεις πουθενά! Πάντως όλα λίγο πάνω κάτω περνάνε τις ''κρίσεις'' τους. :lol: Το θέμα είναι σε τι φάση μας βρίσκουν εμάς, εντάξει να είμαστε καλά και κεφάτες, αν όμως είμαστε πιεσμένες, κουρασμένες κλπ..εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Εμένα γενικά τα απογεύματα είναι πιο δύσκολα από τα πρωινά, εχτές όμως περάσαμε από τα ομορφότερα απογεύματα παρόλο που κάτσαμε μέσα. Είχε έρθει η ξαδέρφη της και παίξενε και κατά τις 8.30 έφυγαν. Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 9.30 που την έβαλα για μπάνιο είχε κάτσει αγκαλιά μου στο πάτωμα και έπαιζε με το σπιτάκι της μίνυ και ένα σκυλάκι. όλη αυτή την ώρα έπαιζε και μίλαγε ασταμάτητα και είχα τρελλαθεί που κάθησε τόση ώρα πάνω μου! Σπάνιες φορές συμβαίνει αυτό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σούλα.... δεν πιστευω οτι την μάλωσες!!!

Θα σας εκμυστηρευτω κτ... οτι οσο εγω απέτρεπα τον Ανασταση απο το να κανει ζημιες ή σκανταλιες σε εντονο τονο και τον μάλωνα, η Σουλα με κοιτουσε σαν εξωγηινη..

Ειμαι υστέρω και το ξερω!!!χαχα

Ελένη λες να εχουμε κανενα παρατραγουδο σε καμια εξοδο;;;;Να θυμηθω να παρω τιραντες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα.... δεν πιστευω οτι την μάλωσες!!!

Θα σας εκμυστηρευτω κτ... οτι οσο εγω απέτρεπα τον Ανασταση απο το να κανει ζημιες ή σκανταλιες σε εντονο τονο και τον μάλωνα, η Σουλα με κοιτουσε σαν εξωγηινη..

Ειμαι υστέρω και το ξερω!!!χαχα

...

Πετρούλα μου και εγώ τη μαλώνω !Τι νομίζεις καλέ?

Μπορεί να μην της φωνάζω αλλα φυσικα και τη μαλώνω.

Χθες της ζήτησα να μην το κάνει πάνω από 10 φορές ηρεμα και ευγενικά.

Απλα μετα δεν ειχα αλλη υπομονή και γι' αυτο τη μάλωσα.

Φωτεινη παίξε κορονα γραμματα..

Κορονα να κρατησεις τη Φωτεινούλα (περαν του κανονικου) γραμματα να μην την κρατησεις...Για πες μας!!!

1127604czux2920pw.jpg πετρουλα γραμματααααα.....το περαν του κανονικου ποιο ειναι:?::?::?: δεν υφηστατε για μενα ειμαι stand by 24hrs:):).....πλακα κανω..τραβαμε και ας κλαιω ειμαι:)

giovanna ειναι κατι με την βικυ ...που ειχαμε πει χτες κ εγω το ξεχασα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ουφ, δεν ξερω απο που να αρχισω!

Για τη συναντηση, το λεμε σιγουρα για το Σαββατο 8 Μαιου? Την ωρα θα τη βρουμε! Ιωαννα απο ο,τι ειδα μπορεις να ερθεις με μετρο... Γι'αυτο διαλεξαμε το athens heart για να εξυπηρετουν οι συγκοινωνιες.

Για τις αταξιες που λετε και ο Σωτηρης τα ιδια κανει. Μην αγχωνεστε... Εχει τυχει απο τα νευρα του και αφου μας πεταξε ο,τι εβρισκε μπροστα του, να βγαλει στο τελος τα παπουτσια του και να μας τα πεταξει και αυτα... Φρικαραμε τελειως. Του εβαλε ο αντρας μου κατι φωνες, δεν μπορω να σας τις περιγραψω!

Ιωαννα μα τι καλο παιδι που ειναι ο Χρηστακος μας! Αγγελος! Μπραβο το αγορακι μας!!!

Μαρινα μου περαστικα στην μπουμπου! Ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι! Αφου ξεκινησατε θεραπεια εγκαιρως, θα δεις, σε 2-3 μερες θα ειναι πολυ καλυτερα! Περαστικα σας!

Αρμα καλε τι σκας? Θα σας κανουμε περιγραφη και θα σας πουμε και τι θα φοραμε! Δεν υπαρχει περιπτωση να μη μας αναγνωρισετε!!!

Εγω κοριτσια δεν εχω φβ απο αποψη. Βαριεμαι αφορητα την κοινωνικοποιηση με παλιους φιλους, συμμαθητες κτλ. Γενικα βαριεμαι. Και επειδη ντρεπομαι να ριξω χι σε καποιον θα βρισκομουν με 500 φιλους. Ετσι ειναι η αδερφη μου. Εχει καμια 500αρια φιαλους και φωτογραφιες απο ολη της τη ζωη. Κανονικο καψιμο λεμε!

t7fQp3.png

Α τώρα πρόλαβα να σας διαβάσω και βλέπω οτι και αλλα ζουζουνια ξεσαλωσαν χθες.

Τι εγινε ρε κορίτσια?????

Καλέ μήπως φταιει τιποτα στο ζωδιό τους εχουν κανενανν αναδρομο?

Και οι τρεις πρωταγωνιστες(Αλεξάνδρα-Αναστάσης -Ανδρεάννα) καρκινακια ειναι !!!!!!

και τα 3 επισης εχουν αλλο ενα κοινο στοιχειο.το πρωτο γραμμα στο ονομα τους

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ σε παρακαλω μαθε αν θα κανετε απεργια η οχι ..γιατι αν δεν πας στην δουλεια θελω με το μπαμπακα να παμε λιγο στην Χαλκιδικη να δουμε το σπιτι σε τι κατασταση ειναι..απο τον Αυγουστο εχουμε να παμε

1306169mci469knnw.gif

η Ευα, που ειναι???

η Φελια και Μαριλια χαθηκαν

καλημερα!!!

τι κανετε;ελπιζω να εισαστε ολες και ολα τα παιδακια καλα!

συγνωμη που δεν προλαβαινω να σας διαβασω και να σχολιασω αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος!

εμεις εχουμε μεγαλα ζορια με τα αερια και με τα κακα μας ενω δεν ειναι δυσκιλιος και κανει πολλες φορες την μερα κακα ζοριζεται πολυ για να τα κανει και σημερα μου εκανε λιγα πρασινωπα θα δω αν ξανακανει και θα παρω τηλ την γιατρο να την ρωτησω!

εγω προς το παρων κραταω γερα αν και δεν κοιμαμαι και παρα πολυ μιας κι οταν κοιματε ο μπεμπης δεν κοιματε ο Τιμος και συνηθως τα απογευματα εχω και τις επισκεψεις απο φιλους και γνωστους!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...