Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκωνάκι δεν είναι πολύ πεσμένος ο σίδηρός σου εμένα με 32 κι έπαιρνα 1 φορά ημερησίως!

Σούλα καλοφάγωτα!:D

βίκη τέλεια η μπεμποτούρτα1 Έχει απ' όλα!

Καλά δε συζητώ για φώτο Πικουλίνας και Κίκο, σιγά μην έβλεπα τέτοιες ώρες που μπαίνω!

Deleni μου όλα τα μωράκια έτσι κάνουν! Θυμάμαι κι από το Γιώργο αλλά και η κουτσουμπολίτσα μια από τα ίδια! Μη σε παίρνει όμως από κάτω κανόνισε τις βολτίτσες σας και αν όντως πεινάσει θα θηλάσει κι ας έχει γύρω του διάφορα ερεθίσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ για συνάντηση μέσα είμαι για όπου αποφασίσετε καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια! Όμως αναγκαστικά πρέπει να διαλέξω και τουλάχιστον ένα :tongue: παιδί να έχω μαζί μου! Αν δε σας πειράζει θα πάρω τη μπουμπού που είναι πιο βολική!

Η μικρή έχει σκάσει στο βήχα, νυστάζω αλλά δε μπορώ να κοιμηθώ που τη σκέφτομαι έτσι! Ωραίο βράδυ και το σημερινό!

Πικουλίνα πήγαμε μεσημέρι στη γιατρό που δεν είχε άλλα ραντεβού και τα λεγαμε πολύ ώρα! Της έλεγα πόσο αγχωμένη είμαι μη μου κάνει και η μικρή αλλεργία και μου είπε ότι 9/10 παιδάκια που παρακολουθεί και έχουν αλλεργία είναι αγόρια! Λέγαμε και για τον Πανούλη που πέρασε πιο δύσκολη από τη δική μας μορφή αλλεργίας αλλά παρόλα αυτά το ξεπέρασε και εκείνος τελείως, ενώ και η δική σας μπουμπού (φτού,φτού) δε φαίνεται να έχει κάτι! Αλήθεια με τι φρούτα ξεκινήσατε?

Πόπο σας πήρα αμπάριζα, μπαίνω μια φορά τη μέρα και δε σταματάω με τίποτα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Ριτα κι εγω δεν ειμαι του fan του fb υπο την εννοια να εκθετω τον εαυτο μου..Εξαλλου ημουν η τελευταια της παρεας που μπήκα, απο εδω το εμαθα..Οι φιλοι μου ειναι 35 ολοι κι ολοι, οι μισοι απο εδω και οι αλλοι μισοι πολύ στενοι προσωπικοί φιλοι (διασπαρτοι ανα την Ελλάδα) και 3-4 συγγενεις..Νομιζω οτι κανω ορθη χρηση και δεν νομιζω οτι εκθετω τον εαυτο μου στο διαδικτυο..Εξαλλου εκει ειναι πολύ κλειστος ο κυκλος γνωριμιών

Εχω ριξει εγω πόρταααα.....

Ομολογώ οτι μολις εκλεισα τον Η/Υ και πήγα να ξαπλώσω ειπα να ξαναμπώ να το σβησω , αλλά βαριομουν να ξανασηκωνομαι και το αφησα να το κανω το πρωί απο τη δουλεια....Που να φανταστω οτι ειστε νυχτοπούλια!!!

Παντως σιγουρα ειναι δικαιωμα του καθενος να βαζει ή οχι φωτο του εαυτου του ή της οικογενειας του...Εγω δεν θεωρω οτι εκτιθέμεθα αλλά γνωριζόμαστε και επικοινωνουμε και δεν κατακρινω (αν ετσι ακουστηκε) εκεινους που δεν το κανουν!

Ευτυχως η Ιωαννα επιασε το νοημα, εγω το ειπα με χιουμοριστικη διαθεση....

Ειμαι και λίγο πειραχτηρι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινα περαστικα στην κουτσομπολιτσα μας!!Σημερα με τις σταγονες θα ειναι καλύτερα!!Ακους εκει;; θα πάει και για καφε...Θα τρελαθω!!!

Ελένη ζητω ταπεινα συγγνωμη και στρεφομαι προς αναζητηση νεας νυφης!!

Καμια που να με θελει για συμπεθερα...;;;;;

Ιωάννα, ευχομαι να ειστε γεροι, να κανετε πολλά ταξιδακια!

Διαφημίσεις

Καμια που να με θελει για συμπεθερα...;;;;;

Βρε κορίτσι τα έχουμε πει. Εμείς σε θέλουμε για συμπεθέρα. Δεν τα είπαμε. Τσάμπα διακοπές σε νησί, γενέθλια με μια μέρα διαφορά (οικονομικά θα τους βγαίνει)......σας θέλουμε. :P:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα. Σήμερα απεργούμε και είμαι σπίτι. Θα προσπαθήσω να σας παρακολουθώ, αν και μάλλον δύσκολο, γιατί έχω φέρει γυναίκα να βοηθήσει στο καθάρισμα. Και χρειαζόμαστε πολύ καθάρισμα πιστέψτε με !!!!

Ριτάκι πές μου ότι κανονίζετε διακοπές στα μέρη μου να χαρώ. Δεν μένω κεντρικά, είμαι 10 χλμ εκτός πόλεως, αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις. Ελάτε!!

Μαρίνα και εγώ την Αλεξάνδρα 22 ημερών την πήγα για καφέ. Όλοι μας κοίταζαν στην καφετέρια. Τι έχω κάνει η τρελή ;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εύχομαι να σταματήσει εδώ το πρόβλημα με την μπουμπού σου. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι είναι και τι να της δώσεις για να ησυχάσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πα πα πα πα πα πα ...τι γλωσοκοπανες ειστε καλε :!::!::!::!::):):)

βικυ τι ειπα:?::?:

μη μου πεις οτι ξεχασες?κατι που με αφησες να κανω???

θα σε παρω τηλ αργοτερα.μη μου το χαλασεις γλυκια μανουλιτσα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Μαρινάκι περαστικά στην μπουμπούκα. Θα ταλαιπωρείται πάλι η καημενούλα..:-(. Ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα! Και εννοείτε στην συνάντηση αν δεν έχεις εσύ πρόβλημα να την φέρεις!!!

Κίκο μου τον είδα τον Τατση αλλά δεν μπορούσα να γράψω. Είναι τέλειος! Κούκλος!Φτου φτου και να τον χαίρεσαι!

Καλέ τι πάθατε με τις φωτο? Εννοείτε ότι όποια θέλει βάζει. Και εγώ τελείως χιουμοριστικά το είπα! Πραγματικά ο μόνος προβληματισμός είναι πως θα αναγνωρίσουμε την Νατάσα και την Κικίτσα. Τεσπα, θα αναγνωρίσετε σίγουρα εμένα και θα έρθετε να μου μιλήσετε. Θα σας θαμπώσει η λάμψη μου και η ομορφιά μου οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην με καταλάβετε!Α, μην ξεχάσετε να βάλετε γυαλιά ηλίου μη μου τυφλωθείτε :cool::lol: :lol: :lol:

Αχ, θα βρούμε καμιά ημερομηνία τελικά??? Εγώ πάντως επειδή δεν οδηγώ και θα με φέρουν δεν μπορώ μεσημέρι μιας και η Εύα κοιμάται. Τώρα αν βολεύει τις περισσότερες ίσως βρω κάποια λύση.

Ρίτα και Νατάσα ούτε κι εμένα μ'αρέσει να τους αφήνω σκ αλλά για μια φορά δεν χάθηκε ο κόσμος! Ο καλός μου πάντως που του το είπα το καταχάρηκε!

Πετρούλα και από εδώ να μην βρεις νύφη, με τέτοιο κούκλο γιο θα έρθουν αυτές να σε βρουν! ;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα. Σήμερα απεργούμε και είμαι σπίτι. Θα προσπαθήσω να σας παρακολουθώ, αν και μάλλον δύσκολο, γιατί έχω φέρει γυναίκα να βοηθήσει στο καθάρισμα. Και χρειαζόμαστε πολύ καθάρισμα πιστέψτε με !!!!

Αχ άντε βρε Ιωάννα και σε είδα εδώ πρωί πρωί και φοβήθηκα μην έγινε κάτι! Άντε καλές δουλειές!

θα σε παρω τηλ αργοτερα.μη μου το χαλασεις γλυκια μανουλιτσα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ ελπίζω να μην ξέχασε..Ε,???? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ?????:lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κι εγώ ελπίζω να μην ξέχασε..Ε,???? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ?????:lol: :lol:

Αντε βρε Φωτεινη!!!Μεχρι και εγω καταλαβα....

Μαρια αν μου βγει ο γιος σαβουρο....ς την πάτησα, ειπα να προλάβω να καπαρωσω απο εδω μια νυφη βρε!!

Ιωαννα με τιμαει η πρόταση σου!!!

Διαφημίσεις

βικυ να το παιξω παντομιμα??

2119289x9dze1ynyu.gif

σημερα ειδα ενα πολυ ωμορφο ονειρο και δεν ηθελα να ξυπνησω....ημουν νεα και ημουν με τους αγαπημενους μου φιλους, εκει στην μακρινη μου δευτερη πατριδα

Καλημερααααααααααααα

Πηγαμε στο γιατρο χθες και ειμασταν απολυτως κυριοι , καθησε να του καθαρισει τα αυτακια , ειδε τον λαιμο του , κοιταξε την μυτουλα ,του εκανε τυμπανογραφημα και ηταν αψογος και μαλιστα μετα απο καθε εξεταση χτυπουσε παλαμακια ..ο γιατρος του εδωσε συγχαρητηρια!!

Σημερα παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα ειχε ουρανιο τοξο !!ειχα χρονια να δω ..

Τωρα για συναντηση ..εμενα μου ειναι αρκετα δυσκολο ..μενω πολυ μακρυα (μενιδι)και δεν οδηγω οποτε κανονιστε και αμα μπορεσω θα ερθω αλλα δυστυχως δεν μπορω να εγγυηθω..

για θεμα fb δεν θα τοποθετηθω μιας και θεωρω οτι ειπωθηκε ,ειπωθηκε με χιουμουριστικη διαθεση

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπραβο στο παλικαρακι μας Ιωάννα!!!Σωστος κυριος εε;;;Τι γιατροι τωρα και πρασινα αλογα εμεις παιδι μου δεν καταλαβαίνουμε τπτ!!Μπραβο!!

Φωτεινη παίξε κορονα γραμματα..

Κορονα να κρατησεις τη Φωτεινούλα (περαν του κανονικου) γραμματα να μην την κρατησεις...Για πες μας!!!

Τι είπατε κυρία Φωτεινή και δεν το θυμάστε;;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Άρμα σπέρνω πανικό έτσι. Μη φοβάστε. Για την ώρα είμαστε καλά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Να σας πω και τα κατορθώματά της. Χτες ήταν η μέρα της. Και εγώ την έβαλα τιμωρία και ο καλός μου της έριξε μια ξυλιά στα χέρια. :(:(:(:( Το κακό ξεκίνησε από το μεσημέρι. Είχαμε πάει στη μαμά μου και η Αλεξάνδρα βουτάει ένα πασχαλινό στολίδι με ένα κεράκι, πετάει πρώτα κάτω το κερί και μετά, σε χρόνο dt, το στολίδι το οποίο φυσικά έσπασε. Δεν το περίμενε και έμεινε μλκ :rolleyes: εκείνη την ώρα. Της βάζω τις φωνές και την καθίζω στο χαλί τιμωρία. Μαζεύω τα σπασμένα, της εξηγώ για πολλοστή φορά ότι δεν πετάμε πράγματα κάτω γιατί μπορεί να σπάσουν, όπως και έγινε, ότι η γιαγιά στεναχωρήθηκε πολύ κλπ και της λέω να σηκώσει από το πάτωμα το κεράκι και να μου το δώσει. Το σηκώνει και το ξαναπετάει :mad::-x:-x:-x:-x Την ξαναβάζψ τιμωρία και την κοίταζα ίσια μέσα στα μάτια με ύφος αγριεμένο. Εκεί έβαλε τα κλάματα. :-(:-(:-(:-( Μετά τριβόντανε σαν τη γάτα στη μαμά μου και έλεγε 'τέλος παπί, Ζάνα τιμωία'. Μετάφραση: Έσπασε το παπί (παπί ήταν το στολίδι) και η Αλεξάνδρα μπήκε τιμωρία. Το απόγευμα τώρα, προσπάθησε δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές να βγάλει τα γυαλιά του καλού μου. Δεν ξέρω πόσες φορές της είπε όχι και όχι και δεν κάνει κλπ, δεν άντεξε και της έδωσε μια χέρια. Μα τι παθαίνουν ; :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...