Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

επιασε ο αντρας μου τον υπολογιστη και σας εχασα.ηρθα να σας πω καληνυχτα και να παω να δω τα γραμμενα στο βιντεο απο χθες.

καληνυχτα κοριτσια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τι κάνετε μανούλες εγώ κάνω ντουλάπες και γενικά πολλές δουλείες σιγά σιγά τώρα που μπορώ ακόμη να σκαρφαλώνω παντού θα σας διαβάσω και θα σας σχολιάσω μετά

:tongue::tongue:

καλε τι γραψατε απο τις 4 που εφυγα???τι φωτογραφιες βαλατε , τι συναντησεις κανονισατε και εγω σε ολα απουσα!!

Τωρα εχω και το θερισμα και δεν προλαβαινω αυριο θα σχολιασω αναλυτικως απο το γραφειο γιατι αμα κατσω λιγο ακομη στο ιντερνετ βλεπω τον υπολογιστη κατω απο το μπαλκονι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

lazarenia να μας ζήσεις (μεταχρονολογημένες οι ευχές όπως πάντα!)

stone μεγάλη επιτυχία η μάζωξη.. δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι θα συναντιόσασταν. Εμείς Κυριακές πάμε συνήθως στους γονείς μου γιατί δεν μπορούμε καθημερινές καθόλου. Μαγειρεύει η μητέρα μου και εμείς έχουμε το χρόνο για να τριγυρνάμε στις παιδικές χαρές. Αλλά θα ήθελα πολύ να συναντηθούμε. Πραγματικά από εκεί που λέγαμε για κρέμες τώρα φτάσαμε να μιλάμε για τα κατορθώματά τους και ποιός ξέρει μετά από πόσο καιρό θα είμαστε ακόμα εδώ και θα λέμε για σχολεία κτλ χαχα

Το Σάββατο πήγαμε στην ταβέρνα το Χάνι στη Βαρυμπόμπη και είναι πολύ ωραίο μέρος, με χώρο με χαλικάκι που μπορούν τα παιδιά λίγο να απασχοληθούν με τα δικά τους. Δεν είναι μακριά και έχει ωραία διαδρομή. Κοιμούνται στο δρόμο τα μωρά και μετά στην επιστροφή. Τί λέτε;

ΣΚ θα βρεθούμε και στο Ζάππειο στην "παιδιαδρομή"? Έχει μεγάλη παιδική χαρά στον Κήπο και τα γνωστά ζωάκια.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

pikoulini το μεσημέρι είδα το φύραμα σου και εντυπωσιαστεί πολύ λευκό με κόκκινο το αγαπημένο μου φαίνετε πολύ κομψό στο γόνατο σου άρχετε ? και μου αρέσει ιδέα σου να ντυθείτε όλοι τα κόκκινα λευκά πολύ όμορφα θα είστε

ριτα79 μου πολύ ακριβή οι παιδικοί στην Αθηνά εδώ που ρώτησα μου είπαν για 230 ευρώ με σχολικό και μπορώ να πω ότι ήταν ενδιαφέρων ο χώρος με πολύ μεγάλο εξωτερικό χώρο

επίσης να σχολιάσω ότι είσαι ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ μακάρι αν τα καταφέρουμε και εμείς τόσο καλά όσο εσείς σας ζηλεύω ειλικρινή πριν πόσο καιρό ξεκίνησες τις προσπάθειες μιλά κανονικά το παιδάκι σου εγώ πως θα συναινούμε με τον Λευτεράκι ?

joa κλείσε γρήγορα και κάνε συντρόφια στον αντρούλη σου γιατί σε θέλουμε και για αύριο κούκλα φιλιαααααα καλό σου βραδύ

:tongue::tongue:

κοριτσια οπως μου υπενθυμισε ο αντρουλης μου απο τις 9 Μαϊου εως και τη βαφτισή μας 6 Ιουνιου καθε Κυριακη εχουμε βαφτιση. Οποτε μονο Σαββατο θα μπορω εγω!!! Τη Κυριακη 2 Μαϊου βεβαια θα μπορουσα. Καλο βραδυ

pikoulini το μεσημέρι είδα το φύραμα σου και εντυπωσιαστεί πολύ λευκό με κόκκινο το αγαπημένο μου φαίνετε πολύ κομψό στο γόνατο σου άρχετε ? και μου αρέσει ιδέα σου να ντυθείτε όλοι τα κόκκινα λευκά πολύ όμορφα θα είστε

ριτα79 μου πολύ ακριβή οι παιδικοί στην Αθηνά εδώ που ρώτησα μου είπαν για 230 ευρώ με σχολικό και μπορώ να πω ότι ήταν ενδιαφέρων ο χώρος με πολύ μεγάλο εξωτερικό χώρο

επίσης να σχολιάσω ότι είσαι ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ μακάρι αν τα καταφέρουμε και εμείς τόσο καλά όσο εσείς σας ζηλεύω ειλικρινή πριν πόσο καιρό ξεκίνησες τις προσπάθειες μιλά κανονικά το παιδάκι σου εγώ πως θα συναινούμε με τον Λευτεράκι ?

joa κλείσε γρήγορα και κάνε συντρόφια στον αντρούλη σου γιατί σε θέλουμε και για αύριο κούκλα φιλιαααααα καλό σου βραδύ

μαμαλευτερακι ναι μεχρι το γονατο μου φτανει!!! Ειμαι και 2 μετρα τρομαρα μου .....

Διαφημίσεις

Αμάν βρε κορίτσια!!!! Τι γράψατε πάλι; Δεν σας προλαβαίνω.

Βρε αφήστε και καμιά φωτογραφία να θαυμάσουμε και εμείς.

Κίκο ούτε τον Τάτση είδα :-(:-(:-(

Πετρούλα τι ήθελες να με ρωτήσεις από χτες; Δεν μου έστειλες πμ.

Καλά διαβάζοντας τα περί συνάντησης κατάλαβα ότι το άλλο Σάββατο είναι 1/5. Πότε πέρασε καλέ ο καιρός........Να συναντηθείτε Κυριακή 9/5 που είναι και η γιορτή της μητέρας. ;););););)

Άρμα δεν προβλέπται ταξιδάκι στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον, αν και πολύ θα το ήθελα.. Αν έρθω κάποια στιγμή σίγουρα θα συναντηθούμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννα θα σου απαντησω το πρωί απο τη δουλεια..Τωρα πάω να κανω ενα μπανακι

Βικυ δεν σε ξαναπηρα γιατι μετα το μαναβη πέρασα απο τη μαμα μου, μου εριξε ενα τριψιματακι γιατι το πιασιμο δεν λέει να φυγει ακομη και μετα να φτιαξω και τα γεμιστα.... τωρα ξεμπερδεψα

Οσο για τις φωτογραφίες, εσεις δεν βαζετε, δεν θελετε, αλλά τις δικες μας πρωτες τρεχετε να τις δειτε στο fb...:rolleyes::rolleyes:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οσο για τις φωτογραφίες, εσεις δεν βαζετε, δεν θελετε, αλλά τις δικες μας πρωτες τρεχετε να τις δειτε στο fb...:rolleyes::rolleyes:

Γκρινιαρούλα, μόλις έβαλα φωτογραφίες από Ρώμη. Τρέξτε να με θαυμάσετε :-P:-P:-P:-P:-P

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το Σάββατο πήγαμε στην ταβέρνα το Χάνι στη Βαρυμπόμπη και είναι πολύ ωραίο μέρος, με χώρο με χαλικάκι που μπορούν τα παιδιά λίγο να απασχοληθούν με τα δικά τους. Δεν είναι μακριά και έχει ωραία διαδρομή. Κοιμούνται στο δρόμο τα μωρά και μετά στην επιστροφή. Τί λέτε;

Α το εχω ακουσει για τις ταβερνες προς τα εκει αλλα δεν εχω παει ποτε.Ειναι ωραια λεει για τα παιδια.Ας κανονισουμε εντος Αθηνων κατι για αρχη και μετα οργανωνουμε και τα περαιτερω!

Οντως πολυ ακριβοι οι σταθμοι και απογοητευτικοι...τουλαχιστον αυτοι που ειδα εγω...τεσπα ευχομαι να βρεθει κατι αξιοπρεπες στην περιοχη μου.

Οσο για την πανα...χαχα με εκανες και γελασα να εισαι καλα!Τι μεντορας βρε ακομα δεν την εχουμε βγαλει καν,απλα το ξεκινησα σχετικα νωρις (18 μηνων)και περασαμε νωρις το αρχικο σταδιο για αυτο και οπου μπορω απαντω συμφωνα με αυτα που ειδα.Οπου μπορω να πω την εμπειρια μας χαρα μου να βοηθησω.

Μαρινακι τι εγινε στο Γιατρο;; Καλα ολα;;

Αληθεια τι εγινε η Μαρινα?Ανησυχησα τωρα...

Άρμα δεν προβλέπται ταξιδάκι στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον, αν και πολύ θα το ήθελα.. Αν έρθω κάποια στιγμή σίγουρα θα συναντηθούμε.

Μπορει ομως να ερθουμε εμεις το καλοκαιρι που ξερεις?;)

Αληθεια μενεις καπου κεντρικα?

Τι θες να πεις βρε Πετρουλα? καντο μας λιγο πιο λιανα.

Δικαιωμα του καθενος να εκθετει ή οχι τον εαυτο του στο διαδικτυο, ετσι δεν ειναι?

Οσο για το fb ,μας κοινοποιουνται οι φωτο των φιλων στα προφιλ μας τι να κανουμε να μην τις δουμε?Οποιος δε θελει ,δε βαζει.Κι οποιος παλι νιωθει ασχημα να βλεπουν καποιοι τις φωτο του χωρις οι ιδιοι να βαζουν, τους αφαιρει απο τη λιστα φιλων.Τοσο απλα...

Εγω προσωπικα δε βαζω για πολλους και διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Joa συνενοήσου με το γαμπρό και πες μου αλλά δεν πιστεύω να προτιμάει τις μελαχροινές γιατί η μικρή είναι τελικά τελείως ξανθούλα (αφού οι βλεφαρίδες της είναι σχεδόν διάφανες)!

Όσο για το όνομα, η μάνα μου εξαρχής έλεγε ότι δε θέλει να βγει το δικό της όνομα αλλά ο αδερφός μου της κολλούσε και της έλεγε δε θα σου άρεσε κ.α.! Αφήστε που άκουσε και τη νύφη μου να τη φωνάζει έτσι! Τώρα γνώμη γιατί άλλαξαν ή μάλλον δεν αποφάσισαν δεν ξέρω! Ο αδερφός μου λέει ότι του την έσπασε που το έχουν όλοι δεδομένο! Τι να πω, απλά του είπα αν είναι να της το πει νωρίτερα για να μην της έρθει κάπως εκεί!

Τα άλλα νέα μας? Η μικρή έχει τελικά ήπια βρογχιολίτιδα και ξεκίνησε εισπνοές και σήμερα και αύριο soldesanil! Ας ελπίσουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα!

Κϊκο μεγάλωσε το σποράκι σου ε? Με το καλό η αυχενική!

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα και θα τα ξαναπούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...