Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ Ελένη μου ή που δεν θα βάζω καμία φώτο ή δεν θα σταματάω με τίποτα...

Χαχαχαχα οκ η πρώτη σβήστηκε!

Να έχεις το νου σου και για τη 2η μετά να κάνεις το ίδιο!!!! Φιλάκια!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλεεεε λυσαξατε!

Φωτογραφίες δεν πρόλαβα είδα μόνο της κικο.

κικο κουκλι ο γιός σου!

Γιατί να καθυστερουμε τοσο τη συνάντηση και να μη το κάνουμε την Κυριακή που μας έρχετε? Απογευματάκι θα είναι μια χαρά. Για το athens heart είναι λίγο μακρυα, δεν έχω ξαναπάει, δεν έχω ιδέα προς τα εκεί και μάλλον θα με φέρουν οι άντρες μου, αν συμφωνήσουμε για εκεί.

ευχαριστώ κωνκωνάκι μου να ΄σαι καλά. Εγώ πάντως και για την Κυριακή είμαι μέσα, ούτως η άλλως και εμένα ο 2 άντρες θα με φέρουν αλλά υπόσχομαι πως θα φύγουν.

φιλάκια

πάω να φτιάξω παστίτσιο.

θα στην φερω εγω η ιδια συμπεθερα μου,για την κουνιαδουλα μας να μην κανουμε ενα ταξιδακι?

Συμπεθέρα θα σε περιμένω! Αμα είναι να κάνεις τέτοιο ταξίδι θα σε δεχτω και χωρίς τουρτίτσα!:D

Πρωτα ο Θεός αφου σαραντησουμε θα ανεβουμε στο χωριο και ελπίζω να τα καταφερουμε να πεταχτουμε μια βολτα Θεσ/νικη.;)

Ριτάκι μου έτοιμος είναι ο Γρηγόρης να την πετάξει την παλιοπάνα και να βάλει το βρακακι του! Τί χαρά πάντως......Αχ μεγαλώνουν!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κωνκωνάκι μου να ΄σαι καλά. Εγώ πάντως και για την Κυριακή είμαι μέσα, ούτως η άλλως και εμένα ο 2 άντρες θα με φέρουν αλλά υπόσχομαι πως θα φύγουν.

Α εγώ δεν το υπόσχομαι! Με τόσες γυναικάρες μπορεί να τους αρέσει η παρέα και να μείνουν;).

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω την Κυριακη δεν μπορω με τιποτα... Δεν εχω που να αφησω τον Σωτο. Και γενικα οι Κυριακες μου ειναι πολυ δυσκολες... Να αντιπροτεινω κατι? Να το πουμε απο τωρα οτι θα το κανουμε Σαββατο 8 Μαιου? Να οργανωθουμε ολες! Για την ωρα ειμαι οκ, ο,τι κανονισετε! Προτιμω μεσημερι, κι εμενα δε μου πολυπαει να τους βροντηξω το απογευμα. Κικο επειδη εσυ δεν μπορεις να ερθεις μεσημερι, μπορεις να οδηγησεις μεχρι τη Βαρη? Θα παρκαρεις εκει και θα σε ανεβασω εγω! Ειμαι πολυ προσεκτικη οδηγος, μη φοβασαι!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχασα και τον Τατση! Τι κριμα....

Εγω κοριτσια μου φωτο δε βαζω... Αλλα θα βγαλουμε φωτογραφιες με τα κοριτσια και θα με δειτε στο φβ βρε! Θα θαυμασετε την ομορφια μου!!! Οποια θελει της στελνω με μεηλ φωτογραφιες του Σωτου, καμια αντιρρηση!

t7fQp3.png

Μη ζοριζεαι βρε Νατασσα,οπως αισθανεσαι.Θα τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε .Ουτε εγω βαζω την αφεντομουτσουναρα μου και γενικως και στο fb το αποφευγω δε μου αρεσει και πολυ.

Σχετικα με τη συνατηση οτι κανονιστει παιδια θα το προσπαθησω να ερθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...