Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα και εγώ στα γρήγορα να δω τις συμμετοχές μας σε εμάς τις Αθηναίες και μου έκοψε τη φόρα η Ρίτα γιατί οντως δεν θυμόμουν ότι είναι Πρωτομαγιά .τότε κανονίζουμε για το μεθεπόμενο Σάββατο , απλά εγώ πρότεινα αυτή την ώρα για να έχω άνθρωπο να με φέρει γιατί είπαμε οδηγώ μεν αλλά είμαι κότα σε τέτοια μέρη δεν πάω μόνη μου.

Λοιπόν έχετε όλες δίκιο για τις φώτο θα βάλω μία στα γρήγορα του Τάτση μου έτσι για να σας κλείσω τα στόματα όσες είστε Online.

Εσύ κυρά Άρμα γιατί μιλάς , εγώ δεν έχω δει καμιά φώτο σας, και είπαμε φατσοβιβλίο δεν έχουμε.χιχιχιχ

αχ ποια γυναικα θα τον παρει και θα εχει και εσενα για πεθερα.το βλεπω το μελλον μας.στα 50 ακομα στις μανουλες μαιου 2008 θα γραφουμε και θα λεμε για τα εγγονια μας.εσυ πικουλινα ακομη για τον πανουλη θα λες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ξυπνησε και αρχισε και τα κινεζικα.

σας αφηνω παω να την ταισω και να παμε καμια βολτα(παλιοκαιρος ομως,που πηγε ο ηλιος πεο?)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ξυπνησε και αρχισε και τα κινεζικα.

σας αφηνω παω να την ταισω και να παμε καμια βολτα(παλιοκαιρος ομως,που πηγε ο ηλιος πεο?)

Ο νηστικος καρβελια ονειρευεται!!χαχαχα!!!!

Κατσε σε παίρνω τωρα γιατι κι εμεις μολις ξυπνησαμε....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να 'μαστε και εμείς.

η πιο πρόσφατη απο τη βάφτιση, δεν φταίω εγώ αλλά μέχρι να ανεβάσω όλες αυτές τις φωτογραφίες απο τη φωτογραφική μηχανή θα μου πάρει κάποια ώρα.

Εδώ είναι σε μεγάλα κέφια

μελαχρινάκι είναι το μανάρι μου , ευτυχώς πήρε και απο 'μένα κάτι.

Μη φαντάζεσαι δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε, μόνο μπόι έχει πάρει.

Πετρούλα ξέχασα να σου πω πως είδα και τις δικές σας φώτο και έχω να πω ότι μανούλες και παιδιά είσαστε φοβεροί όλοι σας.

και τα 3 παιδιά τσιμπομαγουλήθρες σκέτοι.

σου απάντησα και στο εmail σου .

τη μίκρυνα λίγο , είναι καλή τώρα;

φεύγω και εγώ γιατί ξύπνησε το παλικάρι μου.φιλάκια

Kiko κουκλάκι φαίνεται, αλλά καμιά πιο πρόσφατη??????? Αυτή είναι last year!!!!

Και ναι ο δικός μου τις έχει τις μαγουλήθρες του.

Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λογάκια μάκια μάκια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Την μπεμπα λεω να την παντρεψω μπαςκαι μου κανει κανενα εγγονι!!!!
Νατα, νατα!!!

Την παίρνουμε εμεις καλέ αν μας θετε!!

Συμπεθέρααααααα!!!!! Θα θυμώσω... :P:p:p:p εμείς είμαστε ο γαμπρός της πικουλίνας... μερικούς μήνες μικρότεροι αλλά τα είπαμε τα συμφωνήσαμε!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλά εγώ δεν πρόλαβα καμία φωτογραφία... λυσάξατε σήμερα και δεν προλάβαινα να διαβάσω τίποτα...

Κοριτσια εγω πάντως ελπίζω να σας δω το καλοκαίρι, όσες απο εσάς θα έρθετε χαλκιδική, μιας και όπως πάμε εμείς με το θηλασμό δεν είμαστε για πουθενά!!!!

Το μωρό μου είναι υπέρτατος κουτσομπόλης τελικά...όταν θηλάζει θέλει να κοιτάει δεξιά αριστερα και επειδη δεν έχω το β#*! του τυραμόλα πίνει δυο γουλιές σταματάει κοιτάει γύρω γύρω και πάλι δυο γουλιές κοκ...:P:p:p ΑΚι όπως καταλαβαινετε δεν είμαστε για θηλασμούς εκτός σπιτιού...εκτός του ότι κάμει μια ώρα για να θηλάσει κάνα τεταρτάκι αν τον πειράξει κατι ή του αποσπάσει την προσοχή ξεχνιέται και μετά εκνευρίζεται και δεν μπορεί να θηλάσει!!!!! Τι παιδί είναι αυτό;;;!!! Θήλαστρο και πάλι θήλαστρο:P:p:p

Βίκυ η τούρτα είναι καταπληκτική!!!!

Επανέρχομαιιαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

kiko εγώ τις βλέπω κ τις 2 οπότε μάλλον κάτι δεν έσβησες σωστά στην 1η.

Ξαναδες το λίγο και σβήσε πιο πολλά πράγματα!

εγώ Ελένη μου ή που δεν θα βάζω καμία φώτο ή δεν θα σταματάω με τίποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...