Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι τέλεια η τούρτα σου! Χαρά στο κουράγιο σου! Στο 2ο(λεμε τώρα..) θέλω κι εγώ!

οκ θα σου φερω και εσενα μια

Πικουλίνι φώτο δεν είδα :-(

γιατι μηπως ειδα εγα?σιφουνας παιδι μου ποτε την εβαλε ποτε την εβγαλε χαμπαρι δεν πηρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, μου έπεσαν τα μούτρα με τον σταθμό που βάλατε. Φοβερός πραγματικά αλλά ρε κορίτσια ειδικά για παιδικό δεν θα έδινα με τίποτα τόσα λεφτά. Είναι τέτοια η ηλικία που νομίζω ότι ένας απλά καθαρός χώρος ούτε τεράστιος αλλά ούτε και μικρός, σωστή αναλογία δασκάλας παιδιών και ένα μεγαλούτσικο προαύλιο αρκούν.

Βατραχάκι πως ήταν η πρώτη σας βολτίτσα???

Μαρίνα όλα καλά? Τι έγινε στην παιδίατρο?

Νατάσα το athens heart είναι στην Πειραιώςhttp://www.athensheart.gr/about/map

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ουπς κοιμηθηκα και εχασα πικουλινομπεμποφωτογραφία!!!

καλα να παθεις και εσυ,ποιος σου ειπε να κοιμηθεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ η τουρτα υπερπαραγωγη βρε παιδακι μου!!Τι πράγμα ειν'αυτο;;;;

Συγχαρητηρια!!!!

Με τοσα λεφτα που ξοδεψες για που την προορίζεις;;;;

για την ξαδελφη μου.

ευχαριστωωωωωωωω

Λοιπόν Κικη και Νατασα μην περιμενετε μονο φωτο,κ βαλτε και εσεις καμια εεε!!!Εστω και για 5 λεπτα...Ουτε τα παιδακια εχουμε δει , ουτε και εσας!!Εσεις σχολιαζετε καλά-καλα!!

Καλά λέει! Καλέ πως θα σας γνωρίσουμε στην συνάντηση? Θα κρατάτε κόκκινο τριαντάφυλλο??? :lol:

οκ θα σου φερω και εσενα μια

γιατι μηπως ειδα εγα?σιφουνας παιδι μου ποτε την εβαλε ποτε την εβγαλε χαμπαρι δεν πηρα.

Τι να πω? Είπαμε ρε πικουλίνα, έχεις τα ομορφότερα παιδιά αλλά δεν θα στα κλέψουν μέσα σε μία ώρα :lol: Άσε να πάρουμε κι εμείς λίγο μάτι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια το αλλο Σαββατο που λετε ειναι Πρωτομαγια και ακομα δεν εχουμε καταληξει τι θα γινει με το παρτυ μας...Βασικα κολλησε ο καλος μου επειδη ο παιδοτοπος που θελαμε θα ειναι κλειστος και δε θελει κανεναν αλλον.Η αληθεια ειναι οτι εκεινος ηταν ευρυχωρος,με παιχνδια για ολες της ηλικιες και πολυ προσεγμενος.

Τωρα ψαχνουμε για κανεναν αλλο που να μας κανει και αν καταληξουμε θα σας ενημερωσω φυσικα ή αλλιως θα το κανω με την ξαδερφη μου ή στο σπιτι με λιγα ατομα να τελειωνω για φετος.

Οποτε εγω 1 Μαη δυσκολα...αν θελετε για το μεθεπομενο πρωτα ο Θεος ειμαι μεσα.

Βεβαια Σκ και μαλιστα απογευμα να πω την αληθεια λυπαμαι να αφησω τους ανδρες μου για να βγω εγω...καμμια αλλη ωρα ,μεσημερι ας πουμε δε γινεται?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπόν Κικη και Νατασα μην περιμενετε μονο φωτο,κ βαλτε και εσεις καμια εεε!!!Εστω και για 5 λεπτα...Ουτε τα παιδακια εχουμε δει , ουτε και εσας!!Εσεις σχολιαζετε καλά-καλα!!

Καλά λέει! Καλέ πως θα σας γνωρίσουμε στην συνάντηση? Θα κρατάτε κόκκινο τριαντάφυλλο???

Φοβουνται μη τις ματιασουμε βρε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλά λέει! Καλέ πως θα σας γνωρίσουμε στην συνάντηση? Θα κρατάτε κόκκινο τριαντάφυλλο??? :lol:

Τι να πω? Είπαμε ρε πικουλίνα, έχεις τα ομορφότερα παιδιά αλλά δεν θα στα κλέψουν μέσα σε μία ώρα :lol: Άσε να πάρουμε κι εμείς λίγο μάτι!

Και εσυ ασχετη εισαι μου φαινεται!!! Ο Πάνουλης φαινεται ακομα!!!!!

Διαφημίσεις

αστην τελικα ειναι καλο κοριτσι και ξαφνικα την αγαπησα πολυ!!!:tongue:

Καλα ακομα μιλας !!!!!! Στην εστειλα pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε καλε δεν την ειδα αμεσως.λειτουργω με χρονοκαθυστερηση.μη με αποπαιρνεις ειμαι και ευαισθητο κοριτσι :-(

Αληθεια ρε Ντινα, τον Πάνο γιατι τον αφησες και οχι τη μπουμπου;;;Ψαχνεις νυφη;;;;

δεν υπαρχει περιπτωση να τον παντρεψω Πετρουλα μου!!!! Για πάντα μαζι σ΄αυτη τη ζωη!!!!! Την μπεμπα λεω να την παντρεψω μπαςκαι μου κανει κανενα εγγονι!!!!

Αληθεια ρε Ντινα, τον Πάνο γιατι τον αφησες και οχι τη μπουμπου;;;Ψαχνεις νυφη;;;;

ειμαι στο πατωμα απο τα γελια.

μια νυφη για το γιο μουυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...