Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ βρε κορίτσια να πω την αλήθεια μου το μεσημέρι δεν μου είναι πολύ εύκολο γιατί δουλεύει ο σύζυγος και η πεθερά λείπει , εμένα θα με βόλευε γύρω στις 6 να με φέρει ο σύζυγος μια τρεχάλα (γιατί ναι μεν οδηγώ αλλά είμαι ψιλοκότα στην Αθήνα,χιχι) και να πάει με τον μικρό καμιά βόλτα και εμείς να πιούμε καφεδάκι , τι λέτε;

Εγώ βρε κορίτσια να πω την αλήθεια μου το μεσημέρι δεν μου είναι πολύ εύκολο γιατί δουλεύει ο σύζυγος και η πεθερά λείπει , εμένα θα με βόλευε γύρω στις 6 να με φέρει ο σύζυγος μια τρεχάλα (γιατί ναι μεν οδηγώ αλλά είμαι ψιλοκότα στην Αθήνα,χιχι) και να πάει με τον μικρό καμιά βόλτα και εμείς να πιούμε καφεδάκι , τι λέτε;

Λοιπον εγω λεω να κανονισουμε ενα απογευμα το οποιο να συννενοηθουμε απο τωρα!!! Οι Θεσσαλονικες ειναι καλυτερες δηλαδή που το λένε και το κανουν κατευθειαν ;;;;

Γιατι εγω την προλαβα νομιζεις τη Φωτεινουλα που την ειχες βαλει πριν λιγο καιρό;;; Δανεικα ειναι αυτα κοπελα μου!!!!!

απαπα κακιεεεες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω λεω να κανονισουμε ενα απογευμα το οποιο να συννενοηθουμε απο τωρα!!! Οι Θεσσαλονικες ειναι καλυτερες δηλαδή που το λένε και το κανουν κατευθειαν ;;;;

και να πω οτι ειμαστε και κοντα η μια με την αλλη.μονο σαρδελα φαστ και εγω ειμαστε κοντα(και η ευα αλλα εγω δεν την γνωρισα)

οι αλλες ολες απο την μια ακρη ως την αλλη ειναι.στα περιχωρα της πολης και βρεθηκαν.

αχ σου την ειπα.να μαθεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αντε για κανονιστε να δουμε που και ποτε αλλα και ποσες θα ειστε???

καμια λυση με τα μηνυματα μου στο κινητο?θα σκασω

Λοιπόν εγώ προτείνω απο τώρα για το άλλο Σάββατο (γιατί αυτό το Σάββατο έχουμε γήπεδο) το απογευματάκι μόνες μας όπως είπαμε , γύρω στις 6-7;

εγώ την κάνω τώρα και θα μπω αργότερα να δω και φώτο σας που δεν μπήκα εχθές και αναμένω πολλές συμμετοχές για να έχουμε και εμείς να δείχνουμε στις Βόρειο Ελλαδίτισες.

Λοιπόν εγώ προτείνω απο τώρα για το άλλο Σάββατο (γιατί αυτό το Σάββατο έχουμε γήπεδο) το απογευματάκι μόνες μας όπως είπαμε , γύρω στις 6-7;

εγώ την κάνω τώρα και θα μπω αργότερα να δω και φώτο σας που δεν μπήκα εχθές και αναμένω πολλές συμμετοχές για να έχουμε και εμείς να δείχνουμε στις Βόρειο Ελλαδίτισες.

Εγω ειμαι μεσα!!!!!

Αντε κοριτσια να τις κερδισουμε!!!!! Οργανωθειτε!!!

Έτσι, έτσι έτσι............συναντηθείτε και οι Αθηναίες και αφήστε Μυτιλήνη, Καβάλα και Κέρκυρα απέξω. Να δω που θα κάνετε διακοπές μετά :P:p:p:p:p

Εμείς δόξα το Θεώ είμαστε καλά.

Πικουλινάκι τέλειο το φόρεμα κούκλος και ο Παναγιώτης. Την μπουμπού σου δεν την είδα. Τι σκοτώθηκες να τη βγάλεις βρε;

Joa αχ σε νιώθω με το καθάρισμα των αυτιών. Και εμείς το έχουμ περάσει και δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται. Την τελευταία φορά μου την ψιλοείπε ο γιατρός που δεν μπορούσα να την κρατήσω. Σαν το χέλι γλυστρούσε.

Βίκυ τέλεια η τουρτίτσα σου. Δεν έχω καταλάβει όμως τι κάνεις. Είναι ποροσωπικά σου δώρα ή στα ζητάνε κάποιοι άλλοι να τα φτιάξεις; Μήπως να ξεκινήσεις διαφήμιση του ευατού σου στο fb;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλε με το ζορι ξερω να το ανοιγω και να το κλεινω το φβ που να κανω και κατι ακομα.

εγω τα φτιαχνω για να τα παω στις φιλες και στους συγγενεις που γεννανε.

με τσαντισε ο παλιο καιρος,ξαφνικα συννεφιασε.

καλε με το ζορι ξερω να το ανοιγω και να το κλεινω το φβ που να κανω και κατι ακομα.

εγω τα φτιαχνω για να τα παω στις φιλες και στους συγγενεις που γεννανε.

με τσαντισε ο παλιο καιρος,ξαφνικα συννεφιασε.

Και εγώ μια από τα ίδια. Παιδεύομαι με το fb και τα μισά καταλαβαίνω.

Πολυ ωραία ιδέα για δώρο η τουρτίτσα πάντως

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Άντε βλέπω ξεκινήσαμε οργάνωση! Τέλεια! Κι εγώ μέσα για το άλλο σάββατο κι εμένα με βολεύει περισσότερο κατά τις 6. Athens heart, Mall και village ή alloy με βολεύουν περισσότερο. Το κωνκωνακι όμως? Κωνκων μήπως το αλλο Σάββατο θα είναι ο καλός σου σπίτι να τον κρατήσει?

Πάντως κι εγώ είπα ανευ γιατί είμαστε πολλές και δεν πρόκειτε να μπορέσουμε να τα πούμε. Ας κάνουμε την αρχή και μετά κανονίζουμε κάπου έξω με τα μικρά μας.

giovannα τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι στην Αθήνα το άλλο Σάββατο??? :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βικάκι τέλεια η τούρτα σου! Χαρά στο κουράγιο σου! Στο 2ο(λεμε τώρα..) θέλω κι εγώ!

Μαελένη σ'ευχαριστούμε για τα κακλά σου λόγια!

Κωνκωνακι καλή αρχή με το γιο γιο!

Εμένα η Εύα ακόμα είναι τελείως αρνητική στο να καθήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι την έχει χαλάσει τόσο. Ακόμα και οι λόγοι που διάβασα στο βιβλίο που πίστευα ότι είναι αυτοί μου τους αναίρεσαι όλους το κοριτσάκι μου! :lol:

Πικουλίνι φώτο δεν είδα :-( Α, όποτε μπορείς στείλε και τις δικές σου από την Κυριακή

Τι άλλο ήθελα οεο? Τα ξέχασα, θα επανέλθω

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ουπς κοιμηθηκα και εχασα πικουλινομπεμποφωτογραφία!!!

Κριμααααα.....

Λοιπόν Κικη και Νατασα μην περιμενετε μονο φωτο,κ βαλτε και εσεις καμια εεε!!!Εστω και για 5 λεπτα...Ουτε τα παιδακια εχουμε δει , ουτε και εσας!!Εσεις σχολιαζετε καλά-καλα!!

Βικυ η τουρτα υπερπαραγωγη βρε παιδακι μου!!Τι πράγμα ειν'αυτο;;;;

Συγχαρητηρια!!!!

Με τοσα λεφτα που ξοδεψες για που την προορίζεις;;;;

Άιντε Κοριτσια απ'όλη την Ελλάδα να μαζευτουμε στην Αθηνα...Πάντως σιγουρα μεχρι το φθινοπωρο θα ερθουμε..Ποτε όμως ειναι το θεμα....χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...