Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κων κων συγχαρητηρια για το γιο γιο καλη αρχη!

Να ξερετε οτι δεν προκειται να μην τα κανουν πανω τους οσο φορουν την πανα.Αυτο ειναι ντεφακτο οσο ετοιμα και να ειναι.Εχθες φυγαμε απο το σπιτι 5 και τεταρτο το απογευμα ενω ειχε κανει τσισα ,μονο με βρακι και γυρισαμε 7 παρα θεοστεγνοι!!!

Απλα ξερω καθε ποση ωρα κανει και για αρχη το ρυθμιζω αναλογα,στην πορεια θα του μαθω να τα κανει και εξω.

Εχθες το πρωι του φορεσα πανα στην παιδικη χαρα και ο κακομοιρης την ωρα που εκανε τσισα μου λεει τρομαγμενος ''μαμα τσια'' !!!

Αντε σε λιγες μερες θα του τις εξαφανισω διοτι τον μπερδευω ετσι θεωρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα και εγω μεσα για συνατηση φτανει να ειναι καπου κεντρικα.Ερμου,θησειο κτλ με βολευουν παρα πολυ ,για το mall το βρισκω πολυ δυσκολο για μενα.

Αν θελετε εμπορικο μπορουμε και athens heart.

Aλλιως κανονιζουμε με παιδια και συζυγους και τους τα δινουμε να τα προσεχουν.χαχα

Σε αυτη την περιπτωση παω οπου θελετε.

Αχ οχι με συζυγους ρε παιδια! Ας βρεθουμε πρωτα μεταξυ μας και μετα κανονιζουμε και οικογενειακως!

Το Θησειο μας βολευει ολες?

Και το athens heart ειναι καλη ιδεα. Αλλα που ακριβως ειναι? Υπαρχει συγκοινωνια?

Δε συνδυαζομαστε με το Πικουλινι ομως ρε παιδια! Πως θα το οργανωσουμε?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ οχι με συζυγους ρε παιδια! Ας βρεθουμε πρωτα μεταξυ μας και μετα κανονιζουμε και οικογενειακως!

Το Θησειο μας βολευει ολες?

Και το athens heart ειναι καλη ιδεα. Αλλα που ακριβως ειναι? Υπαρχει συγκοινωνια?

Δε συνδυαζομαστε με το Πικουλινι ομως ρε παιδια! Πως θα το οργανωσουμε?

Εγω τον μονο περιορισμο που εχω ειναι να μην ειναι καθημερινα.Ολα τα άλλα βολευονται!!!!! Μου ειναι αβολο το athens αλλα δε πειραζει!!!

Κων κων συγχαρητηρια για το γιο γιο καλη αρχη!

Να ξερετε οτι δεν προκειται να μην τα κανουν πανω τους οσο φορουν την πανα.Αυτο ειναι ντεφακτο οσο ετοιμα και να ειναι.Εχθες φυγαμε απο το σπιτι 5 και τεταρτο το απογευμα ενω ειχε κανει τσισα ,μονο με βρακι και γυρισαμε 7 παρα θεοστεγνοι!!!

Απλα ξερω καθε ποση ωρα κανει και για αρχη το ρυθμιζω αναλογα,στην πορεια θα του μαθω να τα κανει και εξω.

Εχθες το πρωι του φορεσα πανα στην παιδικη χαρα και ο κακομοιρης την ωρα που εκανε τσισα μου λεει τρομαγμενος ''μαμα τσια'' !!!

Αντε σε λιγες μερες θα του τις εξαφανισω διοτι τον μπερδευω ετσι θεωρω.

Μπραβο σας Ριτα μου! Κι εγω νομιζω οτι ειστε στη φαση που πρεπει να χαιρετησετε τις πανες, κι ας εχετε και κανενα ατυχηματακι, δεν πειραζει!

Να σε ρωτησω... Εχω παρατηρησει οτι ο Σωτηρης ενω κανει τσισα παντα, τα κακα του δεν τα πολυ κανει στο γιογιο. Μια φορα στις δυο μερες περιπου. Αμα τον δω και σφιγκεται, τρεχουμε αλλα συνηθως δεν τον προλαβαινω. Το εκανε και ο Γρηγορης αυτο? Πως θα τον κανω να αρχισει να μου επικοινωνει την αναγκη του?

t7fQp3.png

Εγω τον μονο περιορισμο που εχω ειναι να μην ειναι καθημερινα.Ολα τα άλλα βολευονται!!!!! Μου ειναι αβολο το athens αλλα δε πειραζει!!!

Θα σας βολευε σαββατο, 2 το μεσημερι ας πουμε?

Οχι αυτο, γενικα μιλαω.

Εμενα με βολευει αυτη η ωρα γιατι ουτε την πρωινη του βολτα του στερω, και θα λειπω ουσιαστικα οσο θα κοιμαται το παιδι...

t7fQp3.png

Θα σας βολευε σαββατο, 2 το μεσημερι ας πουμε?

Οχι αυτο, γενικα μιλαω.

Εμενα με βολευει αυτη η ωρα γιατι ουτε την πρωινη του βολτα του στερω, και θα λειπω ουσιαστικα οσο θα κοιμαται το παιδι...

Εγω μαλλον δεν εχω προβλημα. Αρκει να το ξερω γιατι θα πρεπει να ερθει η πεθερα μου να βοηθησει τον αντρα μου.

Διαφημίσεις

Ναι χμμ...εγω για αυτο αντιθετα απο τα βιβλια ξεκινησα απο τα κακα.

Τα τσισα λιγο πολυ θα τα κανουν στο γιο γιο οταν τα βαλεις.Μολις ελευθερωνονται απο την πανα ειναι πολυ πιθανο να τα κανουν ετσι και αλλιως ,θυμαστε απο μωρα ?

Ο Γρηγορη ας πουμε μολις τον καθιζα θα εκανε τσισα ή θα εκανε κακα και τσισα μαζι.Στα αγορακια αυτα πανε μαζι νομιζω...

Ομως το ζητουμενο ειναι να μαθουν να προσεγγιζουν το γιο γιο.Ετσι αποφασισα να τον βαζω στην αρχη οταν ηξερα οτι ισως θα θελει κακα.Και του ελεγα να σφιχτει.Αφου κατακτησαμε τα κακα και πλεον δε λερωνοταν αρχισα να εστιαζω και στα τσισα.

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι την ωρα που τα κανει να του λες.΄΄τι κανεις Σωτηρη μου?'' κακα?Κακα κανουμε στο γιο γιο αν θελεις''

Καποια στιγμη λοιπον θα τον δεις να πηγαινει να καθεται στο γιο γιο για να τα κανει .Με ρουχα ή χωρις δεν εχει σημασια για αρχη.

Ο Γρηγορης πλεον αν δε θελει τσισα εκεινη την ωρα δεν υπαρχει περιπτωση να του φυγουν επειδη εγω αποφασισα να τον καθισω στο γιο γιο ή να του βγαλω την πανα.Πλεον κανει συνειδητα οταν θελει εκεινος και μου το δειχνει.

Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ μπήκα για λίγο και είδα δύο κουκλιά.

Βρε πικουλινάκι κάθεται και τιμωρία ο γιόκας σου, πωπω μιλάμε τρελάθηκα με τα δυο σου μελαχρινούλια, είναι φάτσες πανέμορφες. Να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμείς.

Εμένα δευτερόλεπτο δεν κάθεται στο δωμάτιο του που τον βάζω όχι να γυρίσει με τη μούρη ανάποδα και να περιμένει κι όλας. Μια χαρά ο μπαμπάς σου μου φαίνεται είναι σκέτος νταντά αμέσου δράσεως.

Όσο για τη συνάντηση εγώ επειδή είμαι στη μέση με βολεύει όπου πείτε .

Καλέ μπήκα για λίγο και είδα δύο κουκλιά.

Βρε πικουλινάκι κάθεται και τιμωρία ο γιόκας σου, πωπω μιλάμε τρελάθηκα με τα δυο σου μελαχρινούλια, είναι φάτσες πανέμορφες. Να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμείς.

Εμένα δευτερόλεπτο δεν κάθεται στο δωμάτιο του που τον βάζω όχι να γυρίσει με τη μούρη ανάποδα και να περιμένει κι όλας. Μια χαρά ο μπαμπάς σου μου φαίνεται είναι σκέτος νταντά αμέσου δράσεως.

Όσο για τη συνάντηση εγώ επειδή είμαι στη μέση με βολεύει όπου πείτε .

εσυ μπηκες για λιγο και την προλαβες ε?

βαλε τζοκερ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...