Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθέρα μου ωραία η τουρτίτσα σου, όταν γεννήσω θέλω κ εγώ... δώρο έτσι?:mrgreen:

Πάντως σαν δωρο είναι εντυπωσιακό!

Σουλίτσα μου κάνε ενα δωράκι και στον εαυτό σου μωρέ, το αξίζεις και με το παραπάνω! Εκτος αν έχουν δρομολογηθεί ήδη σε υποχρεωσεις, οπότε... δεν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι κι εγω!!!

κωνκων μου ουτε ο Σωτηρης τα λεει τα τσισα του και τα κακα του! Παρολαυτα, εχει καταλαβει τι να κανει οταν καθεται στο γιογιο!

Βικυ παρα παρα παρα πολυ ωραια! Μου αρεσει παρα πολυ! Συγχαρητηρια!

Stone χιλιες φορες κερκιδα στο σαλονι, παρα τοση ταλαιπωρια! Πολυ καλυτερα...

Κικο περιμενουμε το δευτερο τικερακι!

Εγω εχω αρκετη δουλιτσα, σας παρακολουθω ομως.

t7fQp3.png

Κοριτσια μου πολυ χαιρομαι που σας αρεσε το φορεματακι μου!!!

Νατασσα μη κανονισετε απογευμα καθημερινης γιατι εγω δουλευω. Καλυτερα Σαββατοκυριακο.

Κωνκων το πηρα απο το Χαλανδρι (Charles) και εκανα 200 ευρω.

Βικυ εμενα μου αρεσε παρα πολυ η τουρτιτσα!!!

Φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!

Καλέ τέτοιο κουκλάκι και το βάζετε τιμωρία ??Φτου σας.

Να είναι γερός και αυτος και η αδερφουλα του !!!!!

Φιλακια σχολαω!

Ναι δε βλεπεις στεναχωρια που τραβαει!!!

Καλο απογευμα!! Φιλακια

Βίκυ τέλεια.Μπράβο ρε κούκλα μου.

Αυτή είναι που βγήκε 200 ευρό?

220 περιπου,λαθος υπολογισα στην αρχη.

ευχαριστω και παλι κοριτσια μου.

δεν σηκωνεται ευκολα η περιμετρος της βασης ειναι 126 εκ και το υψος 65.

χαθηκαν τα μηνυματα μου απο το κιν οταν εκανα αποθηκευση φωτογραφιες απο το κιν στον υπολογιστη της δουλειας.που πηγαν???

βοηθειααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ Πικουλινι μου, ειναι πανεμορφος! Μα τι καλο αγορακι, καθεται στην τιμωρια κυριος! Φτου φτου, να τον χαιρεστε!

Παντως κι εγω ιδιαιτερα στεναχωρημενο δεν τον βλεπω! χαχαχαχα

Βαλε και καμια της μπουμπους καλε Πικουλινι!

t7fQp3.png

Ελενη ειδα το σχολειο που εβαλες...μπροστα σε αυτα που ειδαν τα ματακια μου αυτο μου φανταζει εξωπραγματικο...

Αχ πονεμενη ιστορια οι παιδικοι ρε γμτ.Να στειλω το παιδι μου στα κουτια που ειδα και να δινω κοντα 400 ευρω?ουφ...

Εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου σε 2 παιδικους που αφησα για αυτη τη βδομαδα..για να δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κούκλες καλησπέρα

Βικη μου πολύ όμορφη αλά παραφορτωμένη

ειλικρινά δεν φαίνετε σαν τούρτα τουλάχιστον από την φωτογραφία που βλέπω πολλά πράγματα πάρα πολαααααααα

Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις

ακριβως οπως τα λες ειναι.απο κοντα ολες ειναι καλυτερες.φαινονται οι λεπτομερειες.

τι να σε παρεξηγησω καλε?

αντε ας θυμωσω λιγο,δεν σου ξαναμιλαω χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα μου ωραία η τουρτίτσα σου, όταν γεννήσω θέλω κ εγώ... δώρο έτσι?:mrgreen:

Πάντως σαν δωρο είναι εντυπωσιακό!

Σουλίτσα μου κάνε ενα δωράκι και στον εαυτό σου μωρέ, το αξίζεις και με το παραπάνω! Εκτος αν έχουν δρομολογηθεί ήδη σε υποχρεωσεις, οπότε... δεν.

θα στην φερω εγω η ιδια συμπεθερα μου,για την κουνιαδουλα μας να μην κανουμε ενα ταξιδακι?

Πικουλινι τι κουκλος?Μια χαρα τον βρισκω!Αντρας σωστος δε μασαει....

Κικο μου μπραβο και για τον Ανασταση και για το σπορακι!!!Ολα καλα λοιπον ωραια!!

Ιωαννα καλη επιτυχια σημερα απο οσο μου εχουν πει δεν ποναει ο καθαρισμος του αυτιου.

Βικυ γραφεις τουρτοιστορια!!!Τελεια!

Νατασσα και εγω μεσα για συναντηση φτανει να ειναι καπου κεντρικα.Ερμου,θησειο κτλ με βολευουν παρα πολυ ,για το mall το βρισκω πολυ δυσκολο για μενα.

Αν θελετε εμπορικο μπορουμε και athens heart.

Aλλιως κανονιζουμε με παιδια και συζυγους και τους τα δινουμε να τα προσεχουν.χαχα

Σε αυτη την περιπτωση παω οπου θελετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

To Πασχα στο εξοχικο. Ετσι τον βαζει ο μπαμπας τιμωρια!!!

ειναι θεος!!!!!

να του πεις να τον βαζει και στο ενα ποδι χαχαχα

Ελενη ειδα το σχολειο που εβαλες...μπροστα σε αυτα που ειδαν τα ματακι μου αυτο μου φανταζει εξωπραγματικο...

Αχ πονεμενη ιστορια οι παιδικοι ρε γμτ.Να στειλω το παιδι μου στα κουτια που ειδα και να δινω κοντα 400 ευρω?ουφ...

Εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου σε 2 παιδικους που αφησα για αυτ τη βδομαδα..για να δουμε..

Δεν θα τον στείλω ακόμα Ρίτα μου.

Απλά να μάθω την τιμή ήθελα η κακομοίρα, αλλά κουβέντα δεν τους πήρα δυστυχώς.

Η που θα βρω μια ευκαιρία να πεταχτώ, μιας κ δεν είναι μακριά ή που θα το αφήσω για όταν με το καλό....

Αλλά να μην ξέρω?

Αν είναι να δουλεύω όμως ολόκληρο το μήνα για τον παιδικό του Γρηγόρη τι κάναμε? Καήκαμε!

Μακάρι βρε κορίτσι μου να βρεις κάτι να σε ικανοποιήσει, γιατί τον τελευταίο καιρό όλο μ' αυτό το θέμα ταλαιπωριέσαι και λύση δεν βρήκες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...