Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ για μην σου λεει θα ειναι σαν και αυτον που πηγα εγω με τα 600 ευρω το μηνα που εχει βιολογικα προιοντα ,3 διαφορετικα κτιρια αναλογα με την ηλικια των παιδιων ,τεραστιο κηπο ,πισινα ,ψυχολογο παιδιατρο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ για μην σου λεει θα ειναι σαν και αυτον που πηγα εγω με τα 600 ευρω το μηνα που εχει βιολογικα προιοντα ,3 διαφορετικα κτιρια αναλογα με την ηλικια των παιδιων ,τεραστιο κηπο ,πισινα ,ψυχολογο παιδιατρο..

Σαν κάτι τέτοιο μου ακούστηκε, γιατί μου έλεγε για χωριστούς χώρους ανάλογα με ηλικία και χώρια νηπιαγωγείο που είναι υποχρεωτικό και έχουν άδεια κ για τα 2, ψυχολόγους κ κάτι άλλα κι αυτός είναι φιλόλογος κ τα παιδιά τώρα πλάθουν το χαρακτήρα......και θα πρέπει να έρθουν και σε πεαφή με τη φύση......

Να μην έχει κ πιο πολλά από 600!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

δεν ξερω βεβαια την οικονομικη σας κατασταση αλλα οπως και να εχει για ενα παιδι 2 /12 χρονων ειναι παρα πολλα λεφτα...δεν ειναι να πεις δημοτικο σχολειο που αντε αμα τα διαθετεις να το στειλεις ιδιωτικο ..σε αυτες τις ηλικιες αυτο που χρειαζονται περισσοτερο ειναι ξενοιασια και παιχνιδι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω βεβαια την οικονομικη σας κατασταση αλλα οπως και να εχει για ενα παιδι 2 /12 χρονων ειναι παρα πολλα λεφτα...δεν ειναι να πεις δημοτικο σχολειο που αντε αμα τα διαθετεις να το στειλεις ιδιωτικο ..σε αυτες τις ηλικιες αυτο που χρειαζονται περισσοτερο ειναι ξενοιασια και παιχνιδι

Ετσι είναι Joa μου δυστυχώς.

Δεν νομίζω ότι περισσεύουν τόσα πολλά σε κανέναν στις μέρες μας και ειδικά για τόσο μικρό παιδάκι.

Απλά είχα κάποια περιέργεια για την τιμή μιας κ βρήκα το prospect!

Να δω πόσο πληρώνονται όλες αυτές οι πολύ ωραίες κατά τα άλλα παροχές.

Δεν μου είπαν.....

Βικάκι γειά στα χεράκια σου κοπέλα μου. Από το βάρος σηκώνεται ή.......

Μήπως να αλλάξεις επάγγελμα τελικά????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη μου για να μη σου λεει τιμή χλωμα τα βλεπω τα πραγματα.

Ντινα μου καλά θα ήταν να εκανα κατι για τον εαυτό μου με τα λεφτακια αλλα ξερεις και εσυ οταν υπαρχουν παιδακια σειρα δεν περνουμε εμεις!!!!!!

Παντως σημερα εχω ραντεβού με την αισθητικό μου για αποτρίχωση γιατι δεν παει αλλο.Η καημενη η Ανδρεάννα δεν μπορει να ξεχωρίσει ποιο πόδι ειναι του μπαμπα της και ποιο της μαμας της !!!!!!!

Πετρούλα πολύ οικονομικά εισητήρια βρήκε βρε!!!Δεν κλείνει και για εμας (χα χα)

ΚΑλο και το σαλονι και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Κούκλες καλησπέρα

Βικη μου πολύ όμορφη αλά παραφορτωμένη

ειλικρινά δεν φαίνετε σαν τούρτα τουλάχιστον από την φωτογραφία που βλέπω πολλά πράγματα πάρα πολαααααααα

Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κούκλες καλησπέρα

Βικη μου πολύ όμορφη αλά παραφορτωμένη

ειλικρινά δεν φαίνετε σαν τούρτα τουλάχιστον από την φωτογραφία που βλέπω πολλά πράγματα πάρα πολαααααααα

Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις

Αναλόγως σε τι άνθρωπο θέλει να την προσφέρει κ πόση υποχρέωση έχει :)

Τι κάνετε εσεις μαμαλευτεράκι? Πως πάει ο θηλασμός κι το σποράκι σας????

Διαβάζω για τα παιδάκια σας που λέτε ότι τραβάνε μαλλάκια , εμείς τι να πουμε καλέ που και τραβάμε μαλλάκια αλλά δίνουμε και σφαλιαρίτσες αμα λάχει και χωρίς να πηγαίνουμε καν παιδικό;

Σουλίτσα άντε βρε σε καλή μεριά , άσχετα πάντως αν θα διαθέσεις ένα ποσό για το παιδί να κρατήσεις επίσης και για σένα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου βρε.

Εγώ ρε γ@#@# μου τα έχω πάρει γιατί ακόμα από την εταιρεία μου δεν μου έχουν ετοιμάσει το χαρτί και τους πήρα τώρα τηλέφωνο και μου λένε δεν είναι έτοιμη η εγκύκλιος , μα λέω πως γίνεται αφού μια φίλη την ειδοποιήσανε να πάρει και τα λεφτά κι όλας και έτσι πες ότι είπαν πως θα μου φτιάξουν το χαρτί (ευελπιστώ δηλαδή).

Πετρούλα κρίμα που δεν θα έρθεις Αθήνα αλλά πάλι καλά γιατί με αυτά τα λεφτά πας και εξωτερικό καλύτερα.

Κωνκωνάκι βλέπω και εσύ από αιματοκρίτη δεν πας πίσω, εγώ είμαι στα 34 και είμαι ακόμα στην αρχή, αυτό είναι το πρόβλημα, όσο για τη δυσκοιλιότητα να τρως καθημερινά ακτινίδιο βοηθάει ιδιαίτερα.

Ελένη ωραίος ο σταθμός , δηλαδή όχι μόνο ωραίος αλλά τέλειος , αλλά δεν σου κρύβω ότι τα φοβάμαι εγώ αυτά τα τζάκια και τις ευρυχωρίες ….

Βικάκι τέλεια η τούρτα καλέ , έχεις γίνει έξπερτ βλέπω αλλά είπαμε μας πέφτεις μακριά .

Καλή η ιδέα σου Νατασούλα για να βγούμε μόνες μας αλλά έτσι όπως πάμε μας βλέπω μόνο με φωτογραφίες να μένουμε και από κοντά τίποτς.

Ριτάκι μη ξεχάσεις την ξεσκέπαστη ζαμπονοτυρόπιτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...