Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως μαργαριτα τον μικρο τον βρισκω εξαιρετικα βολικο για παιδι που δεν εχει φυγει λεπτο απο την μαμα του !!μπραβο το ζουζουνι ...εμας ο Χρηστακης οταν λειπουμε μας ψαχνει συνεχως...

Ε και εμας μας ψαχνει αλλα του μιλαω συνεχεια στο τηλεφωνο ,καλοπερναει και με τους παππουδες που τα εχουν δωσει ολα..

Ενταξει το παλευουμε..

Εχει μεγαλη αδυναμια στη μανα μου και στον πατερα μου τους εχει για παιχνιδι..χαχαχα

Το θετικο ειναι οτι δεν εχασε τη σειρα του στο γιογιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και πριν λιγο μια φιλη μου ειπε για αλλον εναν βρεφικο στο Παγκρατι που στελνει η αδερφη της τα 2 παιδια οτι εκλεισε και πολλα ζουζουνια ειναι λεει αρρωστα..

Παντως ειναι πολυ ατιμη γριπη ο αντρας μου υποφερει πολυ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αν έχει αδυναμία στους παππουδες μια χαρά θα περάσει ο Γρηγοράκης! Το Καλοκαίρι που τον είχαμε αφήσει στη μάνα μου 5-6 μέρες μια χαρά είχε περάσει! Και όντως το γιο-γιό το συνέχισε κανονικότατα!

Όσο για τους βρεφικούς, στην πράξη έπρεπε να είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που κλείνουν αφού πρέπει με 4 απουσίες από κάποιο τμήμα να κλείνει η αντίστοιχη τάξη! Πόσο σίγουρη είμαι ότι στους ιδιωτικούς δε συμβαίνει αυτό! Εντομεταξύ μόνο την 1η φορά κλείνουν, αν συμβεί να ξαναρρωστήσουν 4 παιδάκια δεν ξανακλείνει γιατί θεωρουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή είναι σε έξαρση ο ιός οπότε δεν έχει νόημα να περιορίσουν την εξάπλωση κλείνοντας το σχολείο! Τα διάβαζα στις οδηγίες του υπουργείου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τι λες τωρα????

Εγω ετσι οπως το ζω παντως το βλεπω πολυ βαρυ για να το περασει ενα μωρο..

Τι να πω δε ξερω...

Γενικως εμεις δε θελουμε ο Γρηγορης να μενει αλλου ..καναδυο φορες που τον κοιμισε η μαμα μου σπιτι της για να κανω εγω τραπεζι σε πολυ κοσμο πηγαμε και τον πηραμε μεσα στη νυχτα (ειναι απο κατω )αυτη τη φορα μου λεει ο ανδρας μου σταματα να στεναχωριεσαι πρεπει το παιδι να μην κολλησει για κανενα λογο..

Φανταστειτε ποσο χαλια νιωθει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλησπέρα,

Το πρωί που μπήκα παρέλειψα να ευχηθώ σε όσους γιορτάζουν και σήμερα,,λοιπόν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζόμενους

Ρίτα σας έδωσε ο γιατρός καμιά αγωγή? Πχ αντιβηχικό η αλλά φάρμακα εκτός από αντιπυρετικά?

Λαζαρενια όλα καλά σήμερα?

Mας εδωσε Φωτεινη μου 2 σιροπια για το βηχα και τα φλεμματα και αντιπυρετικα προς το παρον αν ομως συνεχιστει ή αλλαξει ο βηχας ή εχει πονο στο στηθος πρεπει να τον ξαναδει για να δουμε τι θα κανουμε..

Πανρτως σημερα ειμαστε στο 38+ απο 39 κατι ειναι και αυτο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα. Χτες είχα πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο, την οποία έφερα και στο σπίτι, και έτσι δεν κατάφερα να διαβάω τα νέα σας. Τα ψιλοδιάβασα σήμερα και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.

Ριτάκι και Λαζαρένια περαστικά; Κουράγιο βρε κορίτσια μου. Ειδικά εσύ Λαζαρένια που είσαι μόνη σου; Δεν μπορεί να πάρει ο αντρούλης σου καμία άδεια να βοηθήσει λίγο; Πώς είσαι σήμερα; Εσείς Ριτάκι; Ο αντρούλης σου είναι καθόλου καλύτερα;

Εγώ την άλλη εβδομάδα έχω τρεις μέρες άδεια και μάλλον θα πάω να εμβολιαστώ (αν φυσικά δεν μου έχει χτυπήσει ακόμα η γουρουνογρίπη την πόρτα). Δεν με νοιάζει για εμένα, αλλά πρέπει να προστατεύσω την Αλεξάνδρα.

Πρέπει όμως βρε κορίτσια να χαλαρώσουμε λίγο γιατί πια είναι σίγουρο ότι από κάθε οικογένεια κάποιος θα νοσήσει.

Stone γράψε μας τα νέα σου από τον υπέρηχο. Και η Αλεξάνδρα γεννήθηκε με φύσημα και κάναμε υπέρηχο όταν ήταν 4ων μηνών αλλά στην πορεία εξαφανίστηκε. Ο δε παππούς είχε από παιδί αρρυθμίες και πέθανε στα 90.

Ιωάννα περαστικά στο Χρηστάκη σου. Εύχομαι να μην κάνει πυρετό.

Κίκο εγώ θα έλεγα να μην πας στο πάρτυ με το παιδί, να πάει ο σύζυγος με το δωράκι για να είστε εντάξει, και να πεις ξεκάθαρα ότι είναι ακόμα στην ανάρρωση και φοβάσαι να μην ξανακυλήσει. Στα θέματα υγείας δεν χωράνε ντροπές.

Να πω και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιόρταζαν χτες και σε όσους γιορτάζουν σήμερα και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Mας εδωσε Φωτεινη μου 2 σιροπια για το βηχα και τα φλεμματα και αντιπυρετικα προς το παρον αν ομως συνεχιστει ή αλλαξει ο βηχας ή εχει πονο στο στηθος πρεπει να τον ξαναδει για να δουμε τι θα κανουμε..

Πανρτως σημερα ειμαστε στο 38+ απο 39 κατι ειναι και αυτο...

Υπομονή βρε Ριτάκι. Σκέψου και το άλλο, ότι τελικά έιναι λέει τυχεροί όσοι περάοσυν τη γρίππη τώρα.

Διαφημίσεις

Mια φιλη μου εμβολιαστηκε σημερα και της ειπαν οτι και που εμβολιαστηκε ειναι καθαρα για τον εαυτο της αν ερθει σε επαφη με τον ιο ειναι φορεας και παλι μπορει να κολλησει τα παιδα..

Απλα εκεινη ειναι ολομοναχη εδω και ειπε να το κανει τουλαχιστον να μπορει να τους κοιταξει καποιος σε περιπτωση που νοσησουν ολοι στο σπιτι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Mια φιλη μου εμβολιαστηκε σημερα και της ειπαν οτι και που εμβολιαστηκε ειναι καθαρα για τον εαυτο της αν ερθει σε επαφη με τον ιο ειναι φορεας και παλι μπορει να κολλησει τα παιδα..

Απλα εκεινη ειναι ολομοναχη εδω και ειπε να το κανει τουλαχιστον να μπορει να τους κοιταξει καποιος σε περιπτωση που νοσησουν ολοι στο σπιτι..

Τελικά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και αυτό είναι που με ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ με αυτή τη γρίππη. Σε εμάς, δύο διαφορετικοί παιδίατροι και ένας παθολόγος, μας είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε εμείς για να προστατεύσουμε τα παιδιά.

Ναι ε?Τι να σου πω εμενα η παθολος εχθες μου ειπε οτι ειναι δωρον αδωρον και στη φιλη μου σημερα εκει που πηγε να το κανει το ιδιο της ειπαν..

Τι να πω πια δε ξερω,...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!

Τώρα κατόρθωσα να σας διαβάσω....:D

Μαργαρίτα και Λαζαρένια περαστικά σας.... Κανονικά απο αύριο πρέπει και οι δύο να μπείτε σε φάση ύφεσης αν είναι όπως τα λένε...

Stone τι έγινε με την εξέταση;

Εμείς είμαστε καλά, μες στην τρελή χαρά η μικρή απλά έχει αρχίσει να μας κάνει κόλπα με τον ύπνο και να δω πως θα μπούμε ξανά στο πρόγραμμα... απο την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως να είναι τα δόντια....:confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...δεν σας διάβασα γιατι τρέχω λίγο σήμερα...

αλλά θέλω να σας πω οπωσδήποτε πως γνώρισα το Βικάκι μας...τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...τόσο λίγο την είδα κι όμως ένιωθα σαν να γνωριζομαστε χρόνια. Φοβερή κοπέλα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...