Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενίτσα ασε ασε.

Ειλικρινά ποτέ δεν εχει ξανατραβήξει μαλλιά και φυσικά δεν εχει σηκώσει χέρι.

Φαντασου τι θα μαθουνε από τον παιδικό που θα είναι με πολλά παιδακια.

Α ναι σε πηραν τηλ ??εγω τα κατεθεσα λιγο μετα απο σενα ..οποτε αναμενω το κινητο να χτυπησει ..

Σουλα μου πολυ καλα τα λεφτα...δεν ειχες παρει το εξαμηνο μητροτητας ε?

Ιωάννα μου οχι δεν ειχα παρει το εξάμηνο.

Πάντως ειναι λίγο περισσότερα από ότι τα υπολόγιζα.

Λογικά θα σε πάρουν και σενα αυτες τις μερες με μικρη διαφορα καταθεσαμε τα χαρτια

Μάλλον του παραέκαναν εντύπωση τα σγουρά μαλλάκια σας, γιατί δεν το έχει ξανακάνει κι εμένα :(

Ασε κι εγώ σκέφτομαι τι έχουν να αποκομίσουν από τον παιδικό κ τρελαίνομαι.

Και μια που το αναφέραμε έβλεπα τώρα και για έναν ιδιωτικό, το σχολείο της φύσης λέγεται, σχετικά κοντά μας. Λέει ότι έχει αυλή 7000 τ.μ. Πόσο να κοστίζει άραγε ο μήνας???? Εχει κ καλοκαιρινά προγράμματα αλλά για παιδάκια από 4+ Πολύ ξυριστικός μου φαίνεται, αλλά θα πάρω να ρωτήσω κάποια στιγμή να μου φύγει η περιέργεια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Έλένη μου ξέρω τα μαλλακια μας προκαλούν .φουντωτά και με μπουκλίτσες !!!!!!!

Ρώρα στον παιδικό αλλα μάλλον μονο η απορία θα σου φύγει γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι ακριβουτσικος

Ηρθααα....

Σουλα πολύ καλό το νουμερακι!!

Να αναμενω κι εγω σιγα-σιγα δλδ..

Ελένη θα ρωτησεις για να τον στειλεις τωρα ή πληροφοριακα;;

Παντως η αυλη τεραστια..7 στρμ???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Η Αθηνα για εμας ακυρη, εγω την ακυρωσα δλδ γιατι ο καλος μου ηθελε να κατεβει αεροπορικώς και αυθημερόν..Του λέω ετσι δεν πάς πουθενα!!Μου λέει ελα κι εσυ ρε αγαπη, μη μου το κανεις αυτο!!

Σιγα που θα κατεβω το πρωί για να γυρισω το βραδυ με το αεροπλάνο για να δεις τον ΑΡΗ και μετα μου λεει βρηκα και εισητηρια..Α ναι;;Ποσο;; και τι μου ειπε... 250 ευρω το ατομο μετ'επιστροφής!!!:shock:

Του ειπα οχι να μην το αναφερει αλλα να μην κανει τον κοπο να το ξανασκεφτει και μου λέει ε και εγω με αυτοκινητο του σκοτωμου που θες, δεν κατεβαίνω..Εχουμε και δουλειες!!!

Τωρα κανονιζει να κανει το σαλόνι κερκίδα !!χαχαχα

Ηρθααα....

Ελένη θα ρωτησεις για να τον στειλεις τωρα ή πληροφοριακα;;

Παντως η αυλη τεραστια..7 στρμ???

Οχι απλά βρήκα ένα prospect σήμερα για το σταθμό κ μου έκανε εντύπωση η αυλή!

Προς Επανομή είναι, μάλλον στα χωράφια για να είναι τόσο μεγάλη.

Μάλλον θα είναι κ πολύ μεγάλη και η τιμή δεν το συζητώ. Απλά έχω περιέργεια να δω το αστρονομικό ποσό.

Δεν θα τον στείλω ακόμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

κωνκων μπραβο σας με το γιογιο! Μην περιμενεις τρελα αποτελεσματα. Και ο Σωτηρης που τον βαζω εδω και μια εβδομαδα στο γιογιο με επιτυχια, εξακολουθει να τα κανει κανονικοτατα και στην πανα του. Σιγα σιγα! Η αρχη εγινε! Εσυ συνεχισε να τον ενθαρρυνεις και να δειχνεις τον ενθουσιασμο σου!!!

Καλα εννοείται οτι δεν περιμένω πολλά πολλά! Εμείς ουτε καν μιλάμε για να πουμε οτι θέλουμε κακα. Το ξεκίνησα στο πολύ χαλαρό. Εχω πάρει και το βιβλίο που προτεινε η Ρίτα και ενημερωνομαι απο εκεί.

maeleni μου όντως 7 στρ. αυλή είναι τεράστια! Ελπίζω να μην είναι στρέμμα και κατοστάρικο:rolleyes:. Ρωτα τιμή να μας φύγει η περιέργεια.

Σουλίτσα μου σε καλή μεριά τα 470. Να κάνεις και κάτι για σενα με αυτά τα λεφτα!;)

Ο δικός μου αν και πάει σχολείο ούτε χτυπάει, ούτε τραβαει μαλλιά. Οταν πλησιάσει ενα παιδάκι τον κάνει καλό με το χέρι ή απλά το πιάνει απο το χέρι να τον πάει να παίξουνε.

Αυριο και μεθαυριο πάλι απεργία:mad: και τα σχολεία κλειστα. Και το κερασάκι στη τούρτα, ο καλός μου φευγει αυριο πάλι ταξίδι:mad:. Πάλι τα δυό μας θα μείνουμε! Αν δεν με πονούσε τόσο η μεση δεν θα είχα προβλημα. Ουφ...

Δειτε την ιστοσελίδα του παιδικου, υπέροχο κτιριο!!

http://www.sxoliotisfysis.gr/

Εχει και τζακι!!!χαχαχα

Ιωαννα τι να πώ!!Φυσικα ήταν διατεθειμενος να τα δωσει ακομη και για μενα αρκει να ήμουν συμφωνη...Οχι απλά κολπος, Κολπος Μεξικου!!!

Δειτε την ιστοσελίδα του παιδικου, υπέροχο κτιριο!!

http://www.sxoliotisfysis.gr/

Ιωαννα τι να πώ!!Φυσικα ήταν διατεθειμενος να τα δωσει ακομη και για μενα αρκει να ήμουν συμφωνη...Οχι απλά κολπος, Κολπος Μεξικου!!!

Κ δεν τα τρώτε γαρίδες και σουφλέ σοκολάτας τόσα χρήματα!!!!!!

Αααα το βρήκες το site!!!! Τους πήρα τηλ δεν μου λένε τηλεφωνικά!!!! Σκέψου πόσο θα είναι το κουστούμι!!!!

Αρχισε να μου λέει ιστορίες διάφορες, σωστά πράγματα μεν, αλλά γι' αυτό που ρώτησα ούτε κουβέντα. Να πάω λέει από εκεί. Την Κυριακή θα έχουν μια εκδήλωση κ μπορώ να πάω τον μικρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...