Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Μαρινα πωπω τι ασχημο τωρα αυτο για την μαμα σου ..ας το ελεγαν απο την αρχη αν ηθελαν αλλο ονομα..το ειχε κανει και ενας ξαδελφος του ανδρα μου και η γιαγια(Αννα) εμαθε το αλλο ονομα στην εκκλησια ..και το ονομα αυτης ..Γεωργια και παγωσε οοολη η εκκλησια...

Stone αντε καλε κατεβα !!στο mall ειμαστε συχνοι πελατες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

Μαρινα μου σε καταλαβαινω ευτυχως εμας δεν κανει τετοιες βρομιες :tongue: αλλα κανει πραγματα για να ασχολουμαστε μαζι του λογικο ειναι ομως μωρε ξαφνικα ηρθε ακομη ενα πλασματακι που μας τρωει πολυ χρονο κι ετσι αντιδρανε αυτα!

πικουλινακι μου τελειο το φορεμα θα εισαι μια κουκλαρα!!!

κικο μου τελεια τα νεα σας αντε με το καλο η αυχενικη και βαλε τικερακι!!!

Ιωαννα μου θα περιμενω να σας ακουσω το απογευμα :tongue::tongue::tongue:

κωνκων μου μπραβο σας αντε σιγα σιγα θα μαθει!

πρεπει κι εμεις να το ξαναβαλουμε στο προγραμμα το γιογιο να μπει λιγο σε προγραμμα ο μπεμπης και θα το ξαναξεκινησουμε!

σημερα θα παω και σουπερ μαρκετ με τον τιμο η πρωτη μου εξοδος χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βικυ μηπως εχετε καμια γιαφκα;;;Λες εκεινο το καμμενο σπίτι απέναντι;;;χαχα

λες?απο εκει εκαναν κυκλους!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καταλάθος??? Μήπως θέλει να σε ξεφορτώνεται?:tongue::tongue::tongue:

Τι θα γίνει? Θα μας πειτε τίποτα εσύ και το σαρδελάκι????????

περιμενε γιατι ακομα δεν συνεννοηθηκαμε μεταξυ μας

σαρδελα????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκη σας έπιασαν????

οχι αλλα δεν θα μου κακοπεφτε,στο τμημα με νεους και ωραιους ενστολους

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Καταρχήν ευχαριστώ για τα σχόλια σας για την κορούλα μου.

Πικουλίνα μου εσένα να σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που εκανες σχόλιο για τα μαλλια μου!!!!!!

Το φορεματάκι τελειο!Να σου πω και εμένα θα μου αρεσε να είμαστε ολοι ασορτί Οικογένεια είμαστε !!!!

Μαρινα μου τωρα εσενα τι να σου πω κοριτσάρα μου!Το περιστατικο ηταν και για γελια και για κλαματα!Ισως ετσι εκφραζει τη ζηλιτσα του μωρε.

Τώρα για τον αδερφό σου ,κακώς που δεν ειπαν από την αρχη ότι θα εχει άλλο ονομα το μωρό αλλα δικό τους είναι οποτε δεν μπορειτε να πειτε και τιποτα.

Περαστικα στη μικρουλα σου.Αμαν μια σταλια μωρακι γμτ.

Βίκυ μήπως υπονοεί κατι ο συζυγος και δεν το εχεις καταλάβει οεο??????

Πετρούλα και εσύ πήγες να κάτσεις εκει που ηθελε το παιδί ???

Ντροπή σου.

Αχ μωρε δεν βγάζεις ακρη με τα ζουζουνια.Και η δικια μου εκει που είναι μεσα στη γλυκα και στα μελια της γυρναει και αρχίζει «κακο» και «φύγε»

Α ξεχασα.Η μικρή αρχισε να τραβαει μαλλια.Την ξεμαλιασε χθες τη μανουλα μου.

Α ρε κατι μαθηματα που πηρε!!!!!!!(χα χα)

Ουπς ξέχασα.

Ο Παναγιωτακης και η Ευα ηταν το τελειο ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!

Κική μου πολύ ευχάριστα τα νεα για το εμβρυακι σου.Δωστου καλε λιγη σημασια το καυμενακι!!!!!

Ντινα μου αντε καλή αρχή με το γιογιο.

Ιωάννα και εγω λεω μήπως να κανετε μερικές πρόβες στο σπίτι???Βεβαια και η Ανδρεανα στο σπίτι μια χαρά καθεται αλλα στην πραξη αστα να πανε.

κωνκωνάκι μου μπράβο ...πολύ καλή αρχή κάνατε. Εμείς δεν το επιχειρήσαμε ακόμη...μόλις ανοίξει ο καιρός θα το ξεκινήσουμε χαλαρά χαλαρά.

Βικάκι σου στέλνω πμ σε λίγο.

m57Zp2.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας.

Πετρούλα μου ο γιατρός μου είπε από 2 μέχρι 5/5 να κανονίσω να κάνω την αυχενική με τον γιατρό που συνεργάζεται.

Κωνκωνάκι τι αιματοκρίτη έχεις;

Μαρινάκι μου , περαστικά στη ζουζουνίτσα μωρέ , έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και αυτό το ζουζούνι φέτος , άντε να ηρεμήσετε επιτέλους. Όσο για το όνομα όντως θα στεναχωρηθεί πολύ η μαμά σου αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να αλλάξεις την απόφαση που πήρε ο αδερφός σου. Ας είναι καλά το παιδί και κοίταξε να κάνεις εσύ άλλο ένα κοριτσάκι για να δώσεις το όνομα της μανουλίτσας σου (καλή η ιδέα μου)

Βατραχάκι βλέπω μπήκατε σε ένα ρυθμό , μπράβο μπράβο που θα πάτε και βολτίτσα.

Ιωαννίτσα από το σπίτι θα βάλω το τικεράκι γιατί από εδώ δεν έχω πρόσβαση.

Aρμάκι μου δεν λες τίποτα πολύ τσαμπουκάς μου 'χει γίνει Παντως και εμείς για mall είμαστε μέσα οποτε πειτε.

Αχ με τις μπατονετες μια χαρα παμε ..με αυτο το μηχανηματακι που κανει σαι πιστολακι θα φρικαρει..

Σουλα η κορη σου ειναι Θεα ...με τα ναζια της με τις μπουκλες της με τις ματαρες της!!!φτου φτου..

Βεβαια και τα ξανθα μας αγορια ειναι κουκλια αλλα η γυναικα της παρεας εκλεψε την παρασταση...(ευτυχως που μενουμε μακρυα γιατι ξερεις ο χρηστακης οταν αγαπαει βαραει..μαυρη θα την ειχαμε κανει την Ανδρεαννα !!)

Σας ειπα???βρηκα νυφη!!!την κορη της μαρινας !!!ομορφη μελαχροινη με ματαρες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σας ευχαριστω για τις ευχες για το γιογιο! Το ξεκινάω στο πολύ χαλαρό, ετσι καθε πρωί οταν ξυπνάει και αν του έρχονται τα τσισάκια καλώς!

κικο μου ο αιματοκριτης ενω ήταν πάντα 39-40 τωρα είναι 34. Μου είπε ο γιατρός οτι η μόνη θεραπεία που μπορεί να γίνει είναι ο σίδηρος αλλά αν αυξηθεί πάνω απο 2 φορές τη μερα θα έχω πρόβλημα με δυσκοιλιότητα (που έχω ήδη). Οπότε μου προτεινε 2 φορες σίδηρο και πολλά φρουτα, α! έχω και χαμηλή πίεση. Ολα τα καλα μαζί!

vatraxaki μου καλή βολτα στο σουπερ μαρκετ με τον Τιμούλη!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ειδα κι εγω τις φωτογραφιες! Φανταστικες! Και τα τρια παιδακι ειναι κουκλακια, ξανθα αγγελουδια! Αλλα κι εσεις μανουλες, πολυ καλες! Φτου σας βρε!!!! Πολυ σας χαιρομαι που συναντιεστε!

Αντε να δουμε εμεις οι Αθηναιες ποτε θα αξιωθουμε! Εχω να προτεινω το εξης. Ας παμε για ενα καφεδακι μονο μανουλες καταρχην κι επειτα κανονιζουμε και με τα μικρα. Λοιπον το θεμα ειναι να βρουμε ενα μερος που θα μας βολευει ολες και κυριως αυτες που δεν οδηγουν. Προτεινω ειτε κεντρο (Θησειο ας πουμε ή Ερμου να κοψουμε την αποσταση στη μεση) ή στο mall. Το λεω αυτο γιατι ειναι σημεια ευκολα προσβασιμα με το μετρο ή με τη συγκοινωνια γενικοτερα για τις κοπελες που δεν οδηγουν. Και λεμε για απογευματακι γυρω στις 6, για να προλαβουμε και οι εργαζομενες! Τι λετε???

Αρμακι εγω μενω στη Βουλα. Ασε εχουμε πιασει ολα τα σημεια του οριζοντα!!!:D

Επανερχομαι και με τα υπολοιπα για να μη με λετε γκρειντερ μετα!:D

t7fQp3.png

Αχ με τις μπατονετες μια χαρα παμε ..με αυτο το μηχανηματακι που κανει σαι πιστολακι θα φρικαρει..

Σουλα η κορη σου ειναι Θεα ...με τα ναζια της με τις μπουκλες της με τις ματαρες της!!!φτου φτου..

Βεβαια και τα ξανθα μας αγορια ειναι κουκλια αλλα η γυναικα της παρεας εκλεψε την παρασταση...(ευτυχως που μενουμε μακρυα γιατι ξερεις ο χρηστακης οταν αγαπαει βαραει..μαυρη θα την ειχαμε κανει την Ανδρεαννα !!)

Σας ειπα???βρηκα νυφη!!!την κορη της μαρινας !!!ομορφη μελαχροινη με ματαρες!!!

Ευχαριστώ Ιωάννα μου!!!!

Καλέ και ο Αναστασης και ο Γρηγόρης μου το δείρανε !!!!!

Απα πα !!!!!!!

Κανόνισε μεχρι να βρεθούμε να του εχεις μαθει οατν αγαπαει να κανει αγκαλιτσες και φιλακια εεεεεεεε?(χα χα)

Μαρινα μου το ποσο σε σκεφτομαι, δε λεγεται! Και με τα κακα, αποπληξια θα μου ειχε ερθει και με το συναχι της μπουμπους... Κουραγιο, τι να σου πω, κοριτσι μου! Για τα κακα, συμφωνω κι εγω με τη Ριτα. Βαλε το γιογιο στο δωματιο και δωσε του προσβαση. Μηπως και καταφερεις κατι. Παντως αμα ειναι απο ζηλια, δυσκολα θα κοπει... Τραβαει την προσοχη σας και του αρεσει πολυ, τι να λεμε τωρα. Απο την αλλη, τη βρισκω απολυτα φυσιολογικη την αντιδραση του, ζηλεψε το πουλακι μου! Για το ονομα και τον αδερφο σου, δεν εχω λογια... Αν δεν μπορεις να τον μεταπεισεις, τουλαχιστον ζητησε του να ενημερωσει τη μαμα σου πριν το μυστηριο... Τουλαχιστον βρε παιδι μου, γιατι δε βγαζει το ονομα της μαμας σου σε δευτερο? Κατι ειναι και αυτο...

Πικουλινι, τελειο το φορεμα! Φανταστικο!!!

Stone σε εστειλε ο γιος σου ε? Ε, ρε κεφια! Μια σταλια μωρα και εχουν και αποψη τρομαρα τους!!!

Κικο αντε δυο μερες αγωγη εμειναν ακομα και μετα τελειωνετε! Οσο για το σπορακι, μεγαλωνει μωρε το μωρο μου! Αντε ολα καλα!!! Μπραβο Κικο μου!

Ιωαννα ας ελπισουμε οτι θα το παρει ψυχραιμα ο Χρηστακης! Στην αναγκη θα του κανεις κεφαλοκλειδωμα... Ας ελπισουμε να μη χρειαστει!

κωνκων μπραβο σας με το γιογιο! Μην περιμενεις τρελα αποτελεσματα. Και ο Σωτηρης που τον βαζω εδω και μια εβδομαδα στο γιογιο με επιτυχια, εξακολουθει να τα κανει κανονικοτατα και στην πανα του. Σιγα σιγα! Η αρχη εγινε! Εσυ συνεχισε να τον ενθαρρυνεις και να δειχνεις τον ενθουσιασμο σου!!!

t7fQp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Πικουλίνι πολύ ωραίο το φόρεμα. Μεγειά κ με το καλό κ η βάφτιση

Kiko πολύ ευχάριστα κ τα δικά σας νέα κ για τον "μεγάλο" κ για το "μικρό" (στην αυχενική μπορεί να μάθουμε κ το φύλο)

Μαρίνα πωπω τι τερτίπια σας κάνει ο μικρός σας.......παντού θκατούλες......μακάρι να τον καταφέρεις με το γιογιό. Θα αισθανθεί κ πιο "μεγάλος" έτσι και ίσως να μάθει να το χρησιμοποιεί. Περαστικά κ στην μικρή σου.

Lazarenia διάβασα κ τη δική σας περιπέτεια.....πωπω τι να πω. Περάσατε καλά στην οικογενειακή σας γιορτούλα τουλάχιστον? Κάνατε πρόβα για το σβήσιμο των κεριών???

Arma τι όμορφες φωτογραφίες έβαλες! Τι καλή με τα κοτσίδια της η μικρούλα σου, αλλά κ τα παλικαράκια μας όλα είναι ένα κ ένα!!!!!

Soula μου είδες? Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις! Της τράβηξαν τα μαλλιά της κακομοίρας, αλλά κι αυτή αμέσως το έπιασε και είπε να το εφαρμόσει :P

Stone πολύ ζόρικα μας βγήκαν τα αντράκια μας.

Joa ψυχραιμία για το απόγευμα κ τι να πω να πάνε όλα καλά με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...