Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μανούλες!!!!!!!!

Ντινα καλοφορετο, ειναι πολύ ωραιο και κιμπαρικο!!!

Οτι πρεπει για την περίσταση, αντε περιμενουμε τωρα να το δουμε και φορεμένο..

Μαρίνα μην σε πιανουν καθολου οι τυψεις..Καλα τα λένε και τα βιβλία-δε λέω- αλλά ανθρωποι ειμαστε και καμια φορα χανουμε την υπομονη μας και μια χαρα πιστευω πως καταλαβαινουν τι κανουν, παιζουν με τα νευρα μας ..

Του ριχνω και εγω απο καμια στον κωλο που και που και χτες συγκεκριμενα οταν ηθελε σωνει και καλα να κατσει στη θεση μου και με σηκωσε με τα χιλια ζορια, πήγα πιο εκει και μετα αρχισε να με κλωτσαει να φυγω γενικως απο τον καναπέ..Του τιναξα 1-2 στο pampers

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα φιλενάδες! Τι κάνετε?

Μαρίνα τι ήταν αυτό??? Όντως είναι λίγο κωμικοτραγικό! :lol: Πάντως πέρα από την πλάκα αφού έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές καλό θα είναι να κάνεις αυτό που σου λέει η Ρίτα. Βάλε το γιο γιο μέσα στο δωμάτιο και δωστου πρόσβαση. Αν μετά από αυτό το ξανακάνει μάλλον θα είναι για να σας τραβήξει την προσοχή. Οπότε εκεί αρχίζουν τα δύσκολα..είναι όντως πααααααααρα πολύ δύσκολο σε τέτοιες περιπτώσεις και μέσα στο άγχος και το τρέξιμο που τραβάς να κρατήσεις ψυχραιμία αλλά πιστεύω ότι αν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή όσο θα σας βλέπει στην ''τσίτα'' τόσο περισσότερο θα το κάνει. Ελπίζω να θέλει απλά να σου δείξει ότι δεν θέλει πια την πάνα και όλα τα άλλα να είναι απλά σενάρια δικά μας..;)

Πως θα καθαρισεις τρομαρα σου με τα κιλα που κουβαλάς;;;;

Εγώ??? Τα φαινόμενα απατούν φιλενάδα! Είναι καμουφλάζ το βάρος :lol: :lol: :lol:

Το φόρεμα είναι τέλειο! Καλοφόρετο! Ε, ρε σε βλέπω μετά να πηγαίνεις για τρίτο!!! :D

Πετρούλα αγάς ο Αναστάσης ε??? Ε, μα κι εσύ του έπιανες χώρο! :tongue: Τι να τα κάνεις ρε γμτ? Αν τα πιάνει το ανάποδό τους είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς. Εγώ δεν μπορώ να την ακουμπήσω καθόλου πάντως. Όχι ότι μια ξυλιά στον πωπό θεωρείται κακό, απλά πιστεύω ότι δεν έχει κανένα νόημα και ίσως αργότερα η μία γίνουν δύο, οι δυο τρεις κοκ και εκεί είναι μετά που δεν θα χαμπαρίζουν με τίποτα.. Αν με φτάνει στα όριά μου και δεν έχω το κουράγιο να της μιλήσω την αγνοώ και την αφήνω να κλαίει και να χτυπιέται μόνη της. Μέχρι που βαριεται γιατί βλέπει ότι δεν έχει αποτέλεσμα και ηρεμεί. :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

βικυ μου σε ενοχλουνε αυτες οι ελιες?

ευχαριστω για τις ευχες σου!

τις πληγωνω κατα λαθος μερικες φορες και νομιζω οτι τουλαχιστον η μια εχει μεγαλωσει λιγο.ειναι οι μονες που εχω πανω μου που δεν ειναι επιφανειακες και ειπα να τις ξεφορτωθω.

καλημερα κουκλες μου!!!

τελειο το φορεμα πικουλινα

μαρινακι μου τι να πω γι'αυτο που παθατε...γελασα παντως πολυ(σορρυ κιολας)

λαζαρενια σας ξεχασε μεσα ε?εμενα με κλειδωνει στο μπαλκονι κατα λαθος και γι'αυτο εχω παντα μαζι μου ενα τηλεφωνο.

χθες ειχαμε περιπολικα στην γειτονια μου ολο το βραδυ να τριγυριζουν το τετραγωνο,τι να εγινε αραγε?μεχρι τις 11 ειχαν και σειρηνες(ετσι γραφονται?)και μετα μονο το μπλε φως ως τις 4 σιγουρα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

εμενα με κλειδωνει στο μπαλκονι κατα λαθος και γι'αυτο εχω παντα μαζι μου ενα τηλεφωνο.

Καταλάθος??? Μήπως θέλει να σε ξεφορτώνεται?:tongue::tongue::tongue:

Τι θα γίνει? Θα μας πειτε τίποτα εσύ και το σαρδελάκι????????

Καλημερααααααααα

Πικουλινα το φορεμα τε-λει-ο ...Εγω παντως σαν προταση λεω να ειστε μαμα και κορη στα κοκκινα και μπαμπας και γιος σε συμμετρια ..

Εμεις στα βαφτισια του χρηστου με τον γιωργο το ειχαμε ταιριαξει μεταξυ μας ..φοραμε μωβ-φουξια φορεμα και ειχε ο ανδρας μωβ ανοικτη γραβατα ...

Αρμακι εμεις μενουμε Μενιδι ..

Ο Χρηστακης ειναι καλα και σημερα εχουμε ραντεβου σε ωριλα για καθαρισμο στα αυτακια..οποτε αν 7 και 10 ακουσετε φασαρια θα ειναι ο Χρηστος που ουρλιαζει ..αναμενω οτι θα τον ακουσει και το βατραχακι στην καβαλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοπειλιές, εγώ πέρασα χάλια βράδυ αφου πέραν του ότι δεν μπορούσα να συνέλθω από τα χτεσινά (έγινε και μια άλλη χοντράδα που με έχει βγάλει από τα ρούχα μου, ο αδερφός μου που βαφτίζει τη μικρή του το Σαββατο ήρθε χτες και μου ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να βγάλει άσχετο όνομα ενώ ο ίδιος έχει πει στη μάνα μου ότι θα βγάλουν το δικό της και το είχαν όλη σίγουρο και φώναζαν ήδη το παιδί έτσι, τέσπα), ήρθε να με αποτελειώσει η μικρή που είναι χάααααλια απο βήχα και μύξες! Χρειάζομαι σίγουρα 2 οτριζαλίν τη φορά! Το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο!

Μέσα στο γενικό χάλι χτες, ο άντρας μου τράβηξε φώτο τον μικρό με το που τον βρήκε (στην καρακοσμάρα του), αν μπορέσω κάποια στιγμή θα σας την περάσω να καταλάβετε γιατί μιλάμε!

Joa τα είπαμε και χτες, μια χαρά θα πάει ίιιιισως να νιώσει εκείνη τη στιγμή μια ενόχληση ο Χρηστάκος!

Βίκη σας έπιασαν????

Καλημέρα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναʼμαι και εγώ , μια μεγάλη καλημέρα και από ʽμένα.

Πως είστε;

Μαρινάκι μου , φαντάζομαι σοκ που θα έπαθες να πάς στο δωμάτιο και να τον βρεις με θκατο στο στόμα, ειλικρινά και εγώ στη θέση σου όχι απλά θα είχα χάσει την υπομονή μου και θα του έριχνα στον ποπό αλλά δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδρούσα. Το ξέρω πως δεν είναι σωστό να χάνουμε την υπομονή μας και να τους δίνουμε στον ποπό και εγώ εδώ και κάτι μήνες δεν τον έχω πειράξει καθόλου αλλά αυτά τα σκατούλικα σε βγάζουν εκτός ορίων σε δευτερόλεπτα , πόσο υπομονή να έχεις πια , όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες και δεν μπορούμε να αντιδράμε κάθε φορά με την ίδια ψυχραιμία.

Μου φαίνεται θα καταφύγω και εγώ σε λίγο καιρό στην νταντά αμέσου δράσεως, μόνο αυτή θα μας σώσει.

Πετρούλα αυτά τα κολπάκια τύπου θέλω να κάτσω εδώ μόνος μου και κάνε εσύ στην άκρη μου τα κάνει και εμένα συχνά πυκνά και μιλάμε η τρίχα κάγκελο μου σηκώνεται , σαν τις γάτες που βλέπουν σκύλο και αγριεύουν ένα πράμα.

Βικάκι λογικά το λίπωμα δεν θα σου μεγαλώσει και προσπάθησε να μη το πειράξεις γιατί αν το αφαιρέσεις τότε θα μεγαλώνει κάθε φορά ολοένα και περισσότερο.

Πικουλινάκι και από ʽδω να σου πω καλορίζικο το φορεματάκι σου , είναι τέλειο. Να είναι καλοφόρετο και με το καλό η βάφτιση. Να χαίρεσαι και τον αδερφούλη σου.

Γιοβαννούλα η μικρούλα ανάρρωσε τελείως;

Ρίτα πάει εσείς μεγαλώσατε για τα καλά , αφού βάλατε και το βρακάκι σας τότε δεν πιάνεστε. Πως την έφτιαξες την ξεσκέπαστη ζαμπονοτυρόπιτα καλέ; Για πες συνταγή;

Λαζαρένια μου τι πάθατε και εσείς , μία η Νατάσα με το κλείδωμα στο μπάνιο και μία εσύ που σας κλείδωσε ο μπαμπάς σας μέσα, όλο χουνέρια είναι η παρέα μας.

Εμείς πήγαμε χθες πάλι στον παιδίατρο να δει τον μικρό και μας συμβούλεψε να συνεχίσει για άλλες 2 μέρες αντιβίωση και εισπνοές γιατί έχει ένα ελάχιστο βηχαλάκι και να μην έχουμε πάλι πισωγυρίσματα.

Μετά είχαμε ραντεβού στο γιατρό να δούμε το μπεμπέ και δόξα το θεό όλα καλά, καλέ μεγάλωσε κιʼόλας αυτό , έχει και χεράκια και μας χαιρέταγε , μάλλον προσπαθεί να μας τραβήξει την προσοχή είπα γιατί το έχουμε τελείως παραμελημένο αυτό όπως και γενικά την εγκυμοσύνη μου. θα παίρνω σίδηρο 2 φορές την ημέρα γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι πολύ χαμηλός ήδη και στις 5 Μαϊου θα κλείσω ραντεβού για την αυχενική .Ηταν και ο Αναστάσης μέσα στον υπέρηχο και αγρίεψε γιατί νόμιζε πως ο γιατρός πείραζε τη μαμά του και τον πήρε άρον άρον ο άντρας μου να βγει έξω για να μη κάνει κανένα τσαμπουκά. Μου έχει αγριέψει για τα καλά και αυτό το σκατούλι.

Μετά πήγαμε στο supermarket και γυρίσαμε σπίτι 9 η ώρα και γιʼαυτό δεν μπήκα το βράδυ να σας πω τα νέα μας αλλά ούτε πρόλαβανα δω και φωτογραφίες σας, επιφυλάσσομαι για σήμερα όμως.

Ιωαννούλα άντε με το καλό και εσείς σήμερα, εμάς μας ακούσανε χθες όλα τα μεσόγεια εσείς μέχρι που θα φτάσετε;

Joa δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί και να του αρέσει το καθάρισμα! :lol: Προετοιμασέ τον και λίγο με ενθουσιασμό ότι θα καθαρίσει τα αφτάκια του και είναι πολύ ουάου και τέτοια και μια χαρά θα είναι!

Μαρίνα ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!Δεν ξέρω τι άλλο να πω, απανωτά χτυπήματα. Περαστικά και στην μπουμπούκα.

Κίκο μου τι καλά που το σποράκι μεγαλώνει! Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά! Καλά τσαμπουκάς ο Ανστάσης ε? Ποιος στη χάρη σου, δεν θα μπορεί να σε πειράξει κανείς! Άντε να τελειώσει και η θεραπεία του να γίνει περδίκι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος έκανε τσισα στο γιογιό!:D Τον κάθησα μόλις ξυπνησε και μόλις τα έκανε χειροκροτουσε μόνος του. Είχα ξεχασει να ανοιξω το κουμπάκι με την μουσική του γιογιο. Μολις σηκωθηκε και τα είδαμε κάναμε πάρτι, πήγαμε μαζί στη λεκανη και τα πετάξαμε και τον έβαλα να πατησει το καζανακι. Βέβαια μετά απο 1 ωρα που άλλαξα πάνα πάλι γεμάτη ήταν απο τσισα. Θα τον βάζω καθε πρωί για να το εμπεδωσει. :D

armaki μου εγω μένω Μεταμορφωση, αλλά για καφέ μόνη μου είναι λίγο δύσκολο να έρθω. Δεν έχω που να αφησω τον μικρό. Αν κανονίσετε καμιά παιδική χαρά, κανα mall ή έστω και τον παιδότοπο της kidom στο allou είμαι μέσα.

pikoulina μου τέλειο το φορεμα σου! Πόσο το πήρες και απο πού?

Ιωάννα κάνε πρακτική στο σπίτι για το τι θα του κάνει ο γιατρός μπάς και το δει πιο χαλαρα....λέμε τώρα...:rolleyes:

λαζαρενια μου σας κλείδωσε μέσα για να μη του φυγετε!:D πω πω φρίκη, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάτε πουθενα. Απο φρουτάκια τρωει κάτι η μικρή μήπως και τη βοηθάνε στα κακάκια της?

Αχ βρε Μαρίνα μου τί πάθατε!:shock: Τρελιαρης ο Γιωργάκης! Εμ να μη δοκιμάσει το παιδί τί μπορεί να κάνει με τα κακάκια του?:lol: Ελπίζω να αρχίσει να σας το λέει το πότε θέλει.

Giovanna μου έχω δοκιμάσει πολλά γαλατα αλλά δεν θέλει ούτε να το δοκιμάσει. Ξυπνάμε κατα τις 5 που κοιμάται και του δίνουμε στον υπνο. Τραχανουλι του κάνω καθε βράδυ με γαλα μέσα και φετα.

Σήμερα το μενού έχει γεμιστα!

Μαρίνα μου όλα μαζεμενα σου πέσανε ρε γμτ. Περαστικά στη μπεμπουλα σου! Πως και αλλάξανε γνώμη για το όνομα τελευταία στιγμη?

κικο μου μια χαρά το νινάκι σου! Αντε τώρα να βάλεις και το 2ο τικεράκι. Σίδηρο και εγω 2 φορές τη μερα γιατί τα αιματολογικά μου είναι στον πάτο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

πικουλινακι ΤΕΛΕΙΟ το φορεμα με το καλο η βαφτιση και καλοφορεμενο

μαρινα:):):):):):):) sorry εριξα ΠΟΛΥΥΥΥΥ γελιο χτες που το διαβασα

παλι καλα που δεν τα εφαγε κιολας:):):):)

βικυ βαλε φωτο απο το κεικ

Λαζαρενια τον εχετε τρελλανει τον ανδρα σου 2 γυναικες εκρηκτηκες, σας κλειδωσε για να μην του φυγετε καλε χα χα

Κικη μια χαρα το εμβρυακι αλλά και ο Αναστασης!!

Στις 5/5 θα κανεις αυχενικη ή τοτε θα την προγραμματισετε;;

Κωνκων μπραβο στον Κωνσταντινο μας!!Καλη αρχη!!!

κι εσυ κοντα στο mall εισαι δλδ..

Εμεις σε εκεινη την περιοχη μενουμε οταν ερχόμαστε Αθηνα

Μαρίνα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνωμη το ζευγαρι;;

Φανταζομαι τη μανουλα σου..Αχ ειμαστε εμεις οι γυναικες, κτ ανακατωσουρες που κανουμε ωρες-ωρες...

Ιωαννα υπομονη για το απόγευμα.. Πρεπει να βρειτε κανα κολπάκι για να μεινει ακινητος για λίγο ο Χρηστακος προκειμενου να γινει ο καθαρισμος

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...