Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γελάτε ε???? Με τα χάλια μας, περιττό να σας πω ότι δεν άντεξα και του έριξα μερικές στον κώλο! Πήγα να πάρω βρακάκια, αλλά δε βρήκα, αύριο τώρα! Κι εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα αφού ούτως ή άλλως τη βγάζει! Κολλάω λίγο που στο σχολείο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και όταν είναι σπίτι η μαμά μου δουλεύει! Πρέπει να το κάνουμε όμως!

Ας αφήσουμε τη θκατοσυζητηση και να ευχηθώ στη μικρή Λαζαρένια πολλά-πολλά και ευτυχισμένα χρόνια!

Μόλις είδα τις φώτο! Είστε όλες κούκλες αλλά τα παιδάκια σας ακόμα καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω - πω βρε Μαρινάκι τι τραβάς!!! Λες να τα κάνει από ζήλεια; Με το να τον δέρνεις όμως, έστω και αυτές οι ξυλίτσες στον ποπό, μάλλον το αντίθετο πετυχαίνεις και τον κάνεις να ζηλεύει περισσότερο. Είναι πολύ μικρούλης μωρέ. Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεςι τη σουμβουλή κάποιου ως το πώς να τον χειριστείτε. Μωρό είναι και αυτός.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρινακι το βιβλιο που σας ελεγα λεει γενικα για τετοιες περιπτωσεις

1.Κραταμε την αυτοκυριαχια μας και δε δειχνουμε οτι εχουμε θυμωσει,δε φωναζουμε ,δε θυμωνουμε,δεν του λεμε οτι εκανε κατι κακο.

2.Του λεμε οτι προτιμουσαμε να μας ειχε φωναξει και να τα εχει κανει στο γιο γιο

3.δεν αναφερομαστε στο θεμα μετα και δεν το υπενθυμιζουμε(και εκεινο λεει ξερει οτι αυτο που εκανε δεν ηταν σωστο)

4.Του εξηγουμε απο εδω και περα τι θα ηταν καλο να κανει.

Ειναι απιθανο λεει αυτο να επαναληφθει.Τα παραπανω τα εγραψα εγω συμφωνα με αυτα που εχω καταλαβει απο την αναγνωση του.

Τωρα τι να σου πω...σε καταλαβαινω απολυτα και εγω θα εβγαινα εκτος εαυτου μου φαινεται...

Για αυτο σου λεω ,βγαλε την πανα,βγαλε το καγκελο ,στρωσε υποστρωμα ,βαλε διπλα στο κρεβατι το γιο γιο και υπενθυμισε του πριν πεσει τι πρεπει να κανει αν θελησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αυτό πρέπει να κάνω! Έλα όμως που δεν πάμε σύμφωνα με το βιβλίο αφού τις τελευταίες μέρες το έχουμε επαναλάβαι τουλάχιστον 3-4 φορές!

Ναι εννοει οτι ειναι απιθανο να επαναλαβει το παιδι κατι τοσο ακραιο.Αναφερει χαραχτηριστηκα πασαλειμα με κακα σε τοιχους...χμμμ...ωρε μανα μου...χαχα

Αφου σου βγαζει την πανα δωστου προσβαση να μπορει να κατεβαινει απο το κρεβατι να δεις τι θα κανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...