Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Helooooo!!! Κεφια βλεπω!!! Πάντα τέτοια!:lol:

Να πω αυτά πυ δεν πρόλαβα το πρωί.

deleni μήπως τρόμαξε η Αναστασία με τον κόσμο? Όλα τα παιδάκια πάντως περνάνε κάτι τέτοιες φάσεις στο άσχετο. Μην ανησυχείς ;)

Μαρινάκι πως είναι τα ζουζούνια σου?

joa τέλεια τα φαγητά που θα φτιάξεις! Στείλε κανα ταπεράκι κι από εδώ! :lol:

Βρε Λαζαρένια μου τι ήταν αυτό σήμερα?:confused: Ελπίζω η μέρα σας να συνεχιστεί τέλεια!

giovanna μπράβο που είστε καλύτερα! Άντε να ηρεμήσετε κι εσείς!

Φωτεινή μου περαστικά!

Βικάκι χάρηκα που δεν είναι τίποτα αυτό το λίπωμα. Μπράβο!

Κωνκων, Νατάσα, Κίκο και joa που μένετε βρε κορίτσια? Έχω μπερδευτεί, για πείτε περιοχές. Παντως να βγούμε όλες μαζί με τόσα πιτσιρίκια θα γίνει χαμός! Καλύτερα να κανονίσουμε πρώτα ένα καφέ άνευ και μετά κανονίζουμε και εξόρμησει με τα μικρά.

Ρίτα και πικουλίνα να βάλω φώτο στο φβ?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Λαζαρένια, μικρούλα μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Πετρούλα, Σούλα και Μαελένη οι φωτογραφίες σας είναι καταπληκτικές και δείχνουν πόσο όμορφα περάσατε.

Θέλω και εγωωωωωώ!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

Άρμα και Πικουλινάκι βάλτε μας και εσείς φώτο.

Πικουλινάκι να σου πω την αλήθεια, εγώ τον Πανούλη θα τον έντυνα σε αποχρώσεις ίδιες με τον μπαμπά. Υπερβολή μου φαίνεται να είναι και αυτός άσπροκόκκινο.

Κωνκών δεν δοκίμασες να του αλλάξεις γάλα; Δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή τους......και πόσο τραχανά πια να φάει;

Βίκυ και εγώ έχω κάτι ελιές που θα ήθελα να αφαιρέσω αλλά φοβάμαι.

Κίκο όλα καλά θα είναι και μην ανησυχείς καθόλου. Να μας ενημερώσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα Ιωάννα!!

Τι κανει η μικρη;;;

Το βραδακι μολις βρω χρονο θα σου στειλω ενα πμ. καθως θελω να σε ρωτησω κτ

Κοριτσια καλό απόγευμα σε όλες, ευχαριστουμε για τα όμορφα λόγια που εκφρασατε για τις φωτο..

Κικη περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο το σπορακι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανει η μικρη;;;

Το βραδακι μολις βρω χρονο θα σου στειλω ενα πμ. καθως θελω να σε ρωτησω κτ

Καλά έιναι κορίτσι μου......ευτυχώς. Ρώτα ότι θες

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ποιος πειράζει την πικουλίνα καλέ να καθαρίσω??? Φιλενάδα τέλειοι θα είστε αλλά μετά να μη μας το παίζεις παναθηναικός..:tongue::tongue::tongue:

Πως θα καθαρισεις τρομαρα σου με τα κιλα που κουβαλάς;;;;

Μου υπενθυμιζετε πως βαζουμε φωτο;;; Να σας δειξω φουστανι και προσκλητηρια;;;

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά κ για τον αδερφό σου, αν δεν κάνω λάθος.

Βρήκες τρόπο για τις φωτο ή να σου πω?

Λοιπόν πατάς απάντηση και όχι γρήγορη απάντηση κι απο εκεί διαχείρηση συνειμένων και μετά αναζήτηση ανέβασμα κλπ.

Καλή επιτυχία!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ντινα πήγαινε imageshack.us και κανε browse τις φωτο που θές μετα κανεις upload, περιμενεις κανα 5λεπτο και στις λεπτομερειες τις καθε φωτο κανεις αντιγραφη επικολληση εδω το Forum Code

Αν θες για καλύτερη ευκρινεια στις φωτο να επιλεξεις μεγεθος 640*480 πριν κανεις upload

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εγώ εδώ,κοντεύω να βγάλω ροδάκια! Τι έκανε το (κυριολεκτικά) σκατόπαιδό μου? Το μεσημέρι τον έβαλα πάλι για ύπνο και αφού τακτοποίησα και τη μπουμπού βγήκα μια ώρα για μια δουλίτσα! Όταν γύρισα τους βρήκα σε έξαλλη κατάσταση τον Γιώργο με τον πατέρα του στο μπάνιο, μια ευωδία να έρχεται από το δωμάτιό του και ευτυχώς η μπουμπού ακόμα κοιμόταν! Ο σκατούλης με το που ξύπνησε έβγαλε πάλι τα πάντα αλλά αυτή τη φορά δε μας φώναξε, οπότε μετά από ένα 10' που φώναξε μπαμπά πήγε ο άντρας μου και βρήκε μεν μια πεντακάθαρη πάνα πεταμένη στο πάτωμα ΑΛΛΑ θκατά παντού! Στο μαξιλάρι, το πάπλωμα, τις πυτζάμες, το αρκουδάκι, τα κάγκελα της κούνιας ΚΑΙ στο στόμα του Γιώργου! Τα έκανε κανονικότατα τα έπιασε και πασάλειψε τα πάντα και είπε να τα δοκιμάσει κιόλας! Για πόσες μέρες σας εκοψα την όρεξη? Νομίζω τα κάνει από ζήλεια!

Θα ξαναμπω λόγω ανωτέρας βίας βγαίνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Bρε Μαρινακι μου κωμικοτραγικο...χαχα

Λοιπον σοβαρα τωρα το παιδι ειναι ετοιμο,δε θελει την πανα απο το να ταραζεστε βγαλτου την πανα και αστον με βρακακια αφου πρωτα του κανεις κουβεντα οτι δεν λερωνουμε τα βρακακια μας και οταν θελουμε κακα ή τσισα το λεμε στη μαμα και πηγαινουμε στο γιο γιο (φυσικα του εχεις το γιο γιο απο κοντα).

Ενδεχομενως θελει να τραβηξει τη προσοχη σας αλλα ειναι και ετοιμος,οποτε αφιερωσε μια βδομαδουλα ,ζητα βοηθεια απο τη μαμα σου αν μπορει να εχει το νου της στη μικρη για να ξεμπερδεψετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...