Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας τσουπρες!

Σημερα με επισσε η προκομαρα μου.

Ξυπνησα πρωι πρωι και μαγειρεψα μακαρονια με κιμα και ξεσκεπαστη ζαμπονοτυροπιτα.

Βασικα δεν πολυτρωει ο μικρος αυτες τις μερες και ειπα να βαλω τα μεγαλα μεσα(πιτα και μακαρονι χαχα,τα τσακισε!)

Μετα στηθηκε στην πορτα με τα κουβαδακια του και φωναζε ''αμμος μαμα'' ,''κουνιες''

Τι να κανω η δολια φυγαμε αρων αρων μπας και διασωσω τις γλαστρες μου, γιατι εκει θα κατεληγε αν αρνιομουν, και πηγαμε κουνιες.

Κουβαλησα τζαμπα τα κουβαδακια, διοτι ηθελε των αλλων παιδιων και τελικα κατεληξε κατασπρος απο το χωμα και σκαρφαλωμενος πανω σε ολεες τις τσουληθρες και τις κατασκευες που υπαρχουν.

Φωναζε κιολας στα αλλα παιδια ''ΟΟΡΗΣ (=γρηγορης) Πρωτος!'' μη μας παρουν και τα πρωτια στο σκαρφαλωμα...χαχα

Τελικα γυρισαμε τον εκανα μπανιο ολοκληρο ,εφαγε το καταπετασμα,τα εκανε στο γιο γιο του και κοιμηθηκε....

Ουφ αυτα!

Τα παιδακια σας ειναι κουκλια!Ειδα τις φωτο!!Οι μαμαδες τρομερα ανανεωμενες..τι κανετε βρε κοριτσια?Για πειτε το μυστικο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στονε μου νομιζω μερα με την μερα που δυναμωνει ειναι καλυτερα και μπορει να αεριστει αν δω οτι ζοριζεται πολυ τον βοηθαω του σπρωχνω τα ποδαρακια στη κοιλιτσα και του βγαινουν πιο ευκολα!

πικουλινακι να χαιρεσε τον αδερφο σου και μεγεια το φουστανι!πως ειναι;χρωμα;

Το φορεμα ειναι λευκο με κοκκινα λουλουδια. Θα ειμαι τελικα ασορτι με ολο το θεμα της βαφτισης. Θα ειναι κοκκινο-ασπρο η βαφτιση. Βρηκα για τον Πανουλη ενα καταπληκτικο πουκαμισο ριγε ασπρο κοκκινο και του πηγαινε τελεια. Μηπως ομως ειναι υπερβολη να φοραμε και εγω και ο Πάνος και η μπεμπουλα ασπρο κοκκινο.

Πώς τα πάτε Vatraxaki εσεις;

Ντινα μην την ακους τη Ριτα!!Κι εγω ετσι θα εκανα!!Παρε κι ενα κοκκινο πεδιλο και θα εισαι η γυναικαρα με τα κοκκινα!!!

Με το καλό κι εγω στη δικη μας βαφτιση θα ντυθω σαν τη γαλανολευκη...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Τπτ .. ειπα να ξεκουραστω γιατι απο το πρωί εχω ενα πιασιμο στον αυχενα αλλο πραγμα!!

Ηρθα και βρηκα το συζ. να ετοιμαζει το τραπέζι και τον Ανασταση να με περιμενει με τρελά κεφια!!

Παιξαμε λίγο και πριν καμια ωρα τον εβαλα για υπνο..Στις 4 δεν μπορω να ξαπλώσω οποτε ξεκουραση το βραδυ..Εχει κι εναν παλιοκαιρο εδω, απο το πρωί βροχή και αγιος ο Θεός!!

Εσεις τον πήρατε πάντως τον αερα σας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...