Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω Κικιτσα μου σημερα ειμαι καλλυτερα. κρυωμα ηταν που τα αρπαξα οταν πηγα για καφε την Τεταρτη.

ολο το σαββατοκυριακο ημουν σε αποσταση με την μικρη την ειχε η πεθερα.

Ελενη εκανες ψωμι με τον αρτοπαρασκευαστη?

σημερα πολυ μουντος ο καιρος εδω κ βρεχει:mad:

Καλημέρα Φωτεινή κ περαστικούλια.

Οχι δεν πρόλαβα να κάνω. Είχα άλλες ασχολίες πιο ευχάριστες αυτό το ΣΚ ;)

Που θα πάει θα έρθει κ η ώρα του χαχαχα!!!

Βρέχει κ πολύ κιόλας. Πολύ χαζόκαιρος.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικιτσα πλακα εχεις:D:D:D:D:D:D:D

ασε με το φατσοβιβλιο βρηκα τον μπελα μου :):)

ολο κατι ζωντοχήροι, χήροι και μουσουλμάνοι μου κάνουν add άλλα εγώ κυρία τους απορρίπτω όλους:):)… και όλοι είναι από τον φιλων η γνωστή μέσα στο φατσοβιβλιο....εσυ εχεις facebook:?::?: αν ναι ελα να γινουμε φίλες:)

στην αθηνα παντως εχει καλο καιρο !!!και η μαμα μου αποφασισε να μας κανει οικονομια και πλενει τα χαλια μας στην ταρατσα...παει θα ξεμεσιαστει ...τι να την κανω που ειναι ξεροκεφαλη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινη καλα λεει η Κικο! Εσυ δεν εισαι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα γιαγιας!!!

και που να με δειτε να κανω ...καταδυση...στα 3 μετρα...:shock: το καλοκαιρι... εκει να δεις προτυπο παραδειγμα γιαγιας...να γελασει και το παρδαλο κατσίκι:D:D:D:D

2156942bvvabym6fw.gif

Μπα κυρία Φωτεινή ούτε και εγώ έχω φατσοβιβλίο δυστυχώς , μαζί με την Άννα είμαι και εγώ στο τρέξιμο για να φτιάξουμε όμως στο άμεσο μέλλον.:D

Ιωαννίτσα φάτσας ο μικρός σου , παμπόνηρα τα άτιμα δεν παίζονται. Δεν μου λες το πάρκο του Α.Τρίτση είναι στο Γουδί εκεί που ήταν και το χειμώνα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar η όχι , γιατί αν είναι αυτό έχουμε πάει και ήταν πολύ καλό.

Να σας πω κ για την Βίκυ….που είσαι καλεεεε:?::?::?::?:

Πήγε σήμερα στο Θεαγενειο και την είπαν ότι αυτό που έχει είναι λίπωμα και αν μεγαλώσει θα το βγάλει.

Έκλεισε και ραντεβού για να αφαιρέσει 2 ελίτσες που την ενοχλούν.

Στην μπαλκονόπορτα διπλα έχω γανζους μπρουτζινους που κρέμονται κορδόνια μεγάλα για να μαζεύω τις κουρτίνες, είδα σήμερα την Φωτεινή να προσπαθεί να βάλει το κορδόνι στον λαιμό της :shock::shock::shock:….. πέθανα σας λέω προσοχή μεγάλη… δεν το φαντάστηκα πότε κάτι τέτοιο

Διαφημίσεις

Καλημέρα Φωτεινή κ περαστικούλια.

Οχι δεν πρόλαβα να κάνω. Είχα άλλες ασχολίες πιο ευχάριστες αυτό το ΣΚ ;)

Που θα πάει θα έρθει κ η ώρα του χαχαχα!!!

Βρέχει κ πολύ κιόλας. Πολύ χαζόκαιρος.

ΜαΕλενίτσα ξέχασα να σου πω πως αν φτιάξεις ψωμάκι να πάρεις αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου για ζυμωτό ψωμί. Θα σου βγει πεντανόστιμο το ψωμάκι σου.

Εδώ δεν βρέχει πάντως αλλά είναι ψιλομουντός , μπαίνει βγαίνει ο ήλιος όλη μέρα , δουλειά μου φαίνεται δεν έχει και παίζει με τη διάθεσή μας.

Να σας πω κ για την Βίκυ….που είσαι καλεεεε:?::?::?::?:

Πήγε σήμερα στο Θεαγενειο και την είπαν ότι αυτό που έχει είναι λίπωμα και αν μεγαλώσει θα το βγάλει.

Έκλεισε και ραντεβού για να αφαιρέσει 2 ελίτσες που την ενοχλούν.

Στην μπαλκονόπορτα διπλα έχω γανζους μπρουτζινους που κρέμονται κορδόνια μεγάλα για να μαζεύω τις κουρτίνες, είδα σήμερα την Φωτεινή να προσπαθεί να βάλει το κορδόνι στον λαιμό της :shock::shock::shock:….. πέθανα σας λέω προσοχή μεγάλη… δεν το φαντάστηκα πότε κάτι τέτοιο

πω,πω τελικά και απο τα πιο κουφά πρέπει να προσέχουμε. Εμένα κυρία Φωτεινή κάνει το άλλο , μου έχουν φέρει απο την Κωνσταντινούπολη 2 κομπλόγια αλλά μιλάμε τεράστια και πολύ βαριά και τα έχω στολίσει στο τραπεζάκι του σαλονιού και πάει ο μικρός και φοράει το ένα στο λαιμό και μου λέει "κοίτα μαμά κογιέ" αλλά είναι τόσο βαρύ που το κεφαλάκι του γέρνει προς τα εμπρός και γελάω πολύ μόλις τον βλέπω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...