Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μολις ακουσα στις ειδησεις οτι πλεον το καινουριο εμβολιο θα το κανουν και τα παιδια απο 6 μηνων απλα στης 7/12 θα αποφασησουν αν κανουν 1 η 2 δοσεις!

και οι επιστημονες περιμενουν εξαρση της γριπης πριν τα χριστουγεννα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ πια...άντε κορίτσια να μην μιλάμε άλλο για την γρίπη γιατι από το λεγε λεγε νομίζω πως θα κολλήσω κι εγώ :mrgreen:

καλέ ε; Το ριζότο μου πρέπει να έγινε μουρλια...σε λίγο θα φάω με τον γιο μου παρέα...πάω να συζητήσω για ακόμη ένα ιδιαίτερο σήμερα!

m57Zp2.png

Όχι άλλη έξαρση, έλεος!!!

Θέλω κι εγώ Αγιοβασιλιάτικη στολή, θα πάωjumbo να δω τι παίζει! Εμείς δεν έχουμε πάρει ρουχαλάκια από jumbo αλλά για τα prenatal τρελαίνομαι! Σκέφτομαι να πάω αύριο να ψωνίσω και για τη μπουμπού γιατί μου στείλαν ένα μήνυμα ότι στα 4 κομμάτια έχει 40% έκπτωση με την prenatal card!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ουφ πια...άντε κορίτσια να μην μιλάμε άλλο για την γρίπη γιατι από το λεγε λεγε νομίζω πως θα κολλήσω κι εγώ :mrgreen:

καλέ ε; Το ριζότο μου πρέπει να έγινε μουρλια...σε λίγο θα φάω με τον γιο μου παρέα...πάω να συζητήσω για ακόμη ένα ιδιαίτερο σήμερα!

καλη επυτιχια ζουζουνα μου!

αντε σιγα σιγα κατι γινεται!

ποτε πατε γερμανια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας ,

Σημερα από το πρωι τρεχω και δεν φτανω στη δουλειά.

Εχω και έναν τρελο πονοκέφαλο και όλα καλα.

Δεν πρόλαβα να σας διαβασω .Λιγο μόνο.

Μαργαρίτα μου ευχομαι να γίνει σύντομα καλα ο αντρας σου για να μην

ταλαιπωρειται και για να γυρισει σπιτακι του ο μικρός.

Lazarenia περαστικά και σε εσάς κοριτσακι μου.

Stone και στην κορη μου διαγνώστηεκ ένα φύσημα αλλα μου ειχε πει ο παιδιατρος ότι είναι φυσιολογικο στα μωρα.

Δεν μου το εχει ξανααναφερι οποτε υποθετω ότι εχει ηδη φυγει.

Σας ευχομαι να πανε όλα καλα στην εξεταση σας.

Ιωάννα μου περαστικα και στον μικρούλη σου.

Πολύ εχει ταλαιπωρηθεί το καημενουλι.

Συμπεθέρα μου καλη επιτυχία με το ιδιαιτερο

Τα δικα μας νεα καλα.

Η μικρή μου οσο παει ζωηρευει.Εχει αρχίσει να ανεβαίνει στις σκαλες (και εχω και πολλές) και ειμαι στο κυνηγητό.

Λαζαρένια ξέχασα να σχολιάσω τώρα που είσαι άρρωστη και λείπει και ο άντρας σου είσαι τελείως μονη σου με το παιδί???Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου γρήγορα να συνέλθεις!

Α ναι κι εμείς είχαμε διαγνωστεί με φύσημα όταν γεννήθηκε ο μικρός αλλά στην πορεία η παιδίατρος μας είπε να μην ξαναασχοληθούμε γιατί δεν το άκουγε πια. Είναι πολύ σύνηθες.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω πως βαριεμαι ....εχω σχεδον τελειωσει για σήμερα...

Να σας πω τι επαθε ο συζυγος..παιζαν με τον χρηστο και τον χτυπησε ο μικρος στο ματι και του τραυματισε τον κερατοειδη με αποτελεσμα να μην βλεπει σχεδον καθολου απο το ενα ματι ...

Εμεις το εχουμε ταμα καθε μερα να πηγαινουμε και σε ενα γιατρο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ασε ουτε να οδηγησει μπορει , δεν αντεχει καθολου το φως , βαζει κατι πολυ δυνατα κολλυρια και μαλλον το απογευμα ο γιατρος θα του κλεισει και το ματι ..θα ειναι σαν πειρατης...υποφερει ο καημενος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πω πω τι εχουμε να τραβηξουμε ακομα με τα θηρια..

Ο αντρας μου εξακολουθει να εχει πυρετο...

Ο μικρος εχει λεει λυσσαξει στο παιχνιδι πηρε και τα δωρακια του και τρελαθηκε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παντως μαργαριτα τον μικρο τον βρισκω εξαιρετικα βολικο για παιδι που δεν εχει φυγει λεπτο απο την μαμα του !!μπραβο το ζουζουνι ...εμας ο Χρηστακης οταν λειπουμε μας ψαχνει συνεχως...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...