Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επεστρεψα στα γρήγορα....

οι φωτογραφίες είναι άπαιχτες!!!!

Σούλα η Ανδριάνα είναι θεά!!!!!

Καλά να μην πω για τους δύο κυρίους... Τι χαμόγελα είναι αυτά;;!!!!!

Φτου φτου να μην σας ματιάσω.. (και τις μαμάδες!!!)

Επανέρχομαιιιι

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ καληβδομαδα μανουλες κ μωρακια

ευχαριστω για τα περαστικα σας...σημερα ειμαι καλυτερα..παω κ εγω να δω τις φωτο στο φατσοβιβλιο

Λαζαρενια μου να χαιρεσαι την Λαζαρενια σου πολυχρονη

Κωνκων ας ειναι και τραχανας..Να παίρνει τουλάχιστον το γαλα του..

Πως ηταν το αγριογουρουνο;;;

Ναι ευτυχώς τρωει τον τραχανά. Τί να πεις, μέχρι πριν ενα μηνα ούτε να το φτυσει τον τραχανα! Καλα το άγριο έγινε τέλειο, μέχρι και ο Κωνσταντίνος το τσάκισε!

Καλά τί τέλειες οι φωτο! Τί γλυκά τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε!

Μπράβο κοριτσια που συναντηθηκατε!

Σουλίτσα μου η Ανδρεάννα όλα τα λεφτα! Είμαι σίγουρη οτι έκλεψε τη παράσταση! Τέλειες οι μπουκλες της!

Μανούλες καλημέρα.

Να ξαναδώσω τις ευχές μου στην μικρή εορτάζουσα Λαζαρένια κι από εδώ!

Giovanna εμείς έχουμε 21/6 γενέθλια μια και με ρώτησες, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παιδάκια που έχουν μετά από μας.

Πετρούλα ατιμούλα, πότε πρόλαβες κ τις έβαλες τις φωτο???? Και με χαλασμένη μηχανή!

Κορίτσια η περιγραφή της Πετρούλας ήταν ακριβέστατη. Η καημενούλα η Ανδρεάννα τις έτρωγε πότε από τον έναν κ πότε από τον άλλο :(

Αλλά ήταν μια κούκλα που μας τραγούδησε, μας χόρεψε και μας τρέλανε με τα νάζια της.

Ο Αναστάσης ένας κούκλος κύριος κ μην ακούτε τι λέει η μαμάκα του.

Ο Γρηγόρης χμ τι να πω γι΄αυτό το παιδί.....Μπήκε με μια μαγκιά μέσα στο σπίτι κι έκανε τον κοκοβιό, μέχρι που του ήρθε το κινητό στο κεφάλι κ ησύχασε. Εφαγε και μια τούμπα μετά στο τραπεζάκι.....και λόυφαξε στην αγκαλιά μου.

Η δε οικοδέσποινα!!!!Τι αν πω γι' αυτό το κορίτσι. Μας καταϋποχρέωσε με τα εδέσματα κ τα γλυκάκια της. Χρυσοχέρα!!!!!!

Η Σουλίτσα??? Το καλύτερο κορίτσι! Μας έφερε και δωράκια, ενώ εγώ η γαϊδουρίτσα δεν το σκέφτηκα :(

Κορίτσια περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, αν και το σπίτι το αφήσαμε ελαφρώς βομβαρδισμένο.......

Ελπίζω να τα ξαναπούμε, ίσως κ στο δικό μας σπίτι που είναι βομβαρδισμένο κι έτσι κ αλλιώς

Ευχαριστούμε πολύ Πετρούλα κ Αναστάση.

Καλημέρα κορίτσια κ πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Εχθες στο σπίτι της Πετρούαλς περασαμε πολύ όμορφα.

Τα παιδάκια μας επαιξαν (το καθένα μονο του φυσικα χαχα) και υπήρχε και το απαράιτητο ξύλο και τραβηγμα μαλλιων (της κ’ και η Πετρούλα δεν εβαλε π..πο κατω .Εφτιαξε ένα σωρό πραγματα και δεν σταματούσε να τρεχει να μας φέρει ότι θελαμε.

Επίσης να πω ότι είναι μια φοβερά κομψή εγκυούλα και μου φαίνεται ότι θα φανει ότι είναι εγκυος λίγο πριν γεννήσει.

Η Ελενη ειναι μια πολύ γλυκειά μανούλα και πολύ όμορφη κοπέλα.

Οσο για τα παιδακια μας τι να λεμε.

Ο Αναστάσης εχει ωριμάσει πολύ από την τελευταία φορά που τον είδα.

Εδινε τα παιχνιδάκια του και μου εκανε και κατι γλύκες με ελιωσε.

Ο Γρηγόρης είναι ένα παρα πολύ γλυκό και χαμογελαστό παιδακι και πανύψηλο.

Την κόρη μου της εριχνε πανω από μισό κεφαλι!!!!!

Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω ολες κοριτσια.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι εχω πολύ δουλεια.

Θα επανερθω.

Καλημερα!!!

Ειμαι σπιτι γιαιτ αρρωστησε η γιαγια μας.Δε με παει η δουλεια τελικα...χαχα

Φευγω με τον μικρο βολτα και θα σας διαβασω μετα.

Λαζαρενια μου να τη χαιρομαστε την κουκλα!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη!!!Να τα εκατοστησει!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλες.

Λαζαρένια και απο 'δω να πω τα Χρόνια πολλά μου,να χαίρεσαι τη μικρή κορούλα σου, να είσαστε καλά και πάντοτε αγαπημένες μαμά και κόρη. Τελικά θα τα κάνεις απο βδομάδα γενέθλια και γιορτή ; πάντως καλύτερα είναι έτσι αφού είναι μόνο μια βδομάδα διαφορά έχουν και κόψτε μεταξύ σας μια μικρή τουρτίτσα σήμερα για να το χαρεί και η μικρή λαζαρένια.

Άντε Ρίτα πλησιάζει και η δική σας ημερομηνία γενεθλίων.

Γιοβάννα μου χαίρομαι που και εσείς είστε πολύ καλύτερα , και εμείς την augmentin την πέρναμε για 7 μέρες (σήμερα το πρωί ήπιε την τελευταία δόση) και το απόγευμα θα πάμε πάλι στο γιατρό να δούμε αν θα συνεχίσουμε γιατί ο βήχας δεν του έχει περάσει τελείως.

Κωνκωνάκι προσοχή τώρα με τη μέση σου , όχι πολλά βάρη και κούραση.

Πετρούλα διάβασα για το όνειρο που είδες τις προάλλες και ομολογώ πως με έπιασε η καρδιά μου βρε κοπέλα μου , αυτό δεν ήταν όνειρό αυτό ήταν εφιάλτης .Θεωρώ πως οφείλεται στην εγκυμοσύνη γιατί και εγώ βλέπω διάφορα απο τότε που έμεινα έγκυος.

Το πιο πρόσφατο και όλιγον τι ανατριχιαστικό και αηδιαστικό ήταν αυτό που είδα εχθές και έβλεπα ότι με έτρωγε το κεφάλι μου και το έξυνα και έπεφταν κατσαρίδες κόκκινες απο αυτές που πετάνε , και όλο και πιο πολύ με έτρωγε και όλο και περισσότερες κατσαρίδες πέφτανε. Αηδία το ξέρω.

Πάντως προσπαθώ όταν ξυπνάω απο εφιάλτη να λέω ότι δεν το θυμάμαι το όνειρο για να μη στέκομαι σε αυτά και μετά δεν μπορεί να με πάρει ο ύπνος με τίποτα.

Μαρινάκι , περαστικά στη μπουμπού σου κοπέλα μου , είπαμε αυτή θα είναι η τελευταία ίωση.

Κυρία Φωτεινή περαστικά και σε εσάς σε αυτό που σας περιτρυγυρίζει , μακάρι να μη κάνει αρμένικη επίσκεψη και να την κάνει νωρίς η παλιοίωση.

Deleni μου και εμένα περνάει διάφορες φάσεις ο μικρός με πολύ γκρίνια και δεν έχει καμία όρεξη, θα της περάσει της Αναστασίας που θα πάει.

Βατραχάκι μου και εγώ όσον αφορά το θέμα του θηλασμού όλους αυτούς τους μήνες επειδή δεν είχα καμία ενημέρωση ( βλέπεις τότε δεν είχα ανακαλύψει το internet) έτρωγα τα πάντα απλώς απέφευγα λίγο τα όσπρια , κρεμμύδια και πολλά καρυκεύματα , κατα τ'αλλα δεν έκοψα τίποτε άλλο και τώρα που το σκέφτομαι ίσως γι'αυτό οι κολικοί του μικρούλη μου να κρατήσανε κοντά 6μηνο (όσο θήλασα δηλαδή).

Εμείς καταφέραμε αυτό το ΣΚ και βγήκαμε έξω και αναπληρώσαμε της μίας εβδομάδας παραμονή στο σπίτι και νομίζω πως το καταχάρηκε. Αν και έχει ακόμα λίγο βηχαλάκι αλλά ανακάλυψα ότι σκάσανε και οι 2 κάτω κυνόδοντες πράγμα που σημαίνει ότι όλη αυτή η γκρίνια είχε σημαντικό λόγο που εμφανίστηκε. Σήμερα θα πάμε στο γιατρό να μας πει αν θα συνεχίσουμε εισπνοές και αντιβίωση και μετά έχω και εγώ γιατρό να δούμε

πως εξελίσσεται η εγκυμοσή μας.

Αρμάκι και οι υπόλοιπες πολύ σας ζηλεύω που συναντηθήκατε βρε κορίτσια , εμείς πότε θα το κανονίσουμε ;

Υ.Γ Πετρούλα και οι υπόλοιπες εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλίο δεν θα απολαύσουμε τις μπούκλες της Ανδρεάννας και τους ξανθομπούμπουρες;

Περασαμε πολύ όμορφα και γεροι να ειμαστε να ξαναβρεθουμε!!

Σουλα την επόμενη φορα κοτσιδακια στην Ανδρεανα και ο Γρηγορης..με κράνος!!!

Εισασταν και εσεις πολύ ομορφη παρεα και εγω το ευχαριστηθηκα πολύ!!

Ελένη η εικονα του βομβαρδισμενου σπιτιου μας ειναι πολύ οικεια και για μενα ειναι η πιο ευκολη δουλεια να μαζευω τα παιχνιδια και όλα όσα αφησε στο πέρασμα του ο Αναστασης..Μην αγχωνεσαι λοιπόν!!

Ηθελαν να μου πλυνουν τα πιατα και να μου συμμαζεψουν το σπίτι, χαχα

Ριτα περαστικα στη γιαγια σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Χρονια Πολλα στη Λαζαρενια μας!!! Να τη χαιρομαστε!!!

Εμεις περασαμε ενα πολυ ωραιο σκ! Βγηκαμε και την Παρασκευη και το Σαββατο το βραδυ και χθες ηρθαν κατι φιλοι μας που εχουν ενα αγορακι σαν τον Σωτηρη και πηγαμε εξω για φαγητο και μετα στο σπιτι για καφε! Περασανε και τα μικρα πολυ ωραια, παιξανε και το καταυεχαριστηθηκαν! Σε καποια φαση, καθως φευγαμε απο την ταβερνα, πιαστηκαν χερακι χερακι και περπατουσαν μονα τους! Πολυ γλυκουλικα!!! Γυρναει και ο αντρας μου και λεει "Τωρα τα χαιρομαστε, αλλα αν το κανουνε και στα 10 τους θα αρχισω να ανησυχω!". Εξυπναδες!:D

Πολυ σας ζηλευω που συναντηθηκατε ολες! Μα τι ωραια! Και οχι τιποτα αλλο, δεν εχω και φβ, να δω τις φωτο! Γμτ!

Stone θα σου στειλω και το δικο μου μεηλ με πμ, να μου στειλεις κι εμενα φωτο! Thanks!!!

t7fQp3.png

Κυρία Φωτεινή περαστικά και σε εσάς σε αυτό που σας περιτρυγυρίζει , μακάρι να μη κάνει αρμένικη επίσκεψη και να την κάνει νωρίς η παλιοίωση.

ευχαριστω Κικιτσα μου σημερα ειμαι καλλυτερα. κρυωμα ηταν που τα αρπαξα οταν πηγα για καφε την Τεταρτη.

ολο το σαββατοκυριακο ημουν σε αποσταση με την μικρη την ειχε η πεθερα.

Ελενη εκανες ψωμι με τον αρτοπαρασκευαστη?

σημερα πολυ μουντος ο καιρος εδω κ βρεχει:mad:

Καλημερα!!μετα απο ενα υπεροχο ΣΚ ξανα στο γραφειο...

το Σαββατο βολταραμε ολη μερα!!το πρωι κουνιες και mall και ψωνια και το απογευμα στο παρκο Α.Τριτση στον Ιλιον ..δεν ξερω αν εχετε παει αλλα ειναι πολυ ομορφα..ειναι ενα πολυ μεγαλο παρκο με γρασιδι και λιμνουλα με παπιες (εχει βεβαια και καφετερια και παιδοτοπο με φουσκωτα )..τρεξαμε παιξαμε .ταισαμε τις παπιες ..καναμε και τα απαραιτητα τρενακια και γυρισαμε ..θα το καθιερωσουμε να πηγαινουμε γιατι καλες οι πιο κυριλε παιδικες χαρες αλλα θελω να εχει και την σχεση με την φυση ..μηπως χασω και κανα κιλο η μανα απο το περπατημα ..

Αχ εγω τα ζουζουνια δεν μπορω να τα δω!!δεν εχουμε fb στο γραφειο ..ανυπομονω το απογευμα!!!

Να σας πω και τι εκανε ο σκατουλης ο χρηστος ..ειναι στο δωματιο μας και παιρνει μια κορνιζα και λεει μπαμπας - τιτος

που ειναι ο τιτος ?τον ρωταω ..

εντω μου λεει αυτος

ποιος ειναι ο τιτος ??

εγω !!!

ασε ρε αυτος ειναι ο Δημητρης !!

οοοοχι ο τιτος

οχι ο Δημητρης !!

ΤΙΤΟΣ!!!να γελαει αυτος ..

α οκ ..τιτο σε λενε του λεω !!

οοχι μιμη και ειχε σκασει στα γελια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...