Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι για τη διατροφη που λες...εγω δεν αλλαξα τιποτα εκτος και εβλεπα οτι κατι τον ενοχλουσε οποτε και το αφαιρουσα αλλα προσεχα εξ αρχης να διατηρω τα γαλακτοκομικα σε 1 φορα την ημερα.Πχ. 1 γαλα ή 1 γιαουρτι ή 1 μεριδα τυρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα κοιμηθηκες τόοσο νωρίς;;;Παρακαλώ αυτο να γραφτει στα καταστιχα...

Τι να σου λέω για το γλυκό, αφου φαγαμε του κοσμου τα καλούδια στο τελος λέω στον καλό μου δεν ξερω γιατι, αλλά δεν το ευχαριστηθηκα το φαγητό και μου λέει κατσε τωρα θα φερει και το παγωτό (φερνει πάντα παγωτο καϊμακι-το αγαπημενο μου) και σκαει μυτη ενα σουφλέ σοκολατας με μπάλες παγωτου και το πηρουνιαζω και νααααα το ποταμι σοκολάτας, αφρατο, ζεστο , ζουμερό...ελυωσα!!Ζητησα αλλο ενα (κερασμενο γλυκο, εγω ζητησα κι αλλο η λιχουδω!!!) και μας εφεραν και βαφλα με επάλειψη μερεντας και σιροπι φραουλας και φραουλίτσες διασπαρτες στο πιατο..Επισης πολύ ωραιο, ειχε μια γλυκοξινη γευση

Κωνκων και εσυ βλέπω μια χαρα τα περιποιεισαι τα αντρακια σου!!Στη μαγειρικη τα πας περιφημα...Μπραβο!!!

Να ξεκουραζεσαι ομβς και λίγο και να αφησεις τις δυσκολιες στην κουζινα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αγριογουρουνο ε?Δεν εχω φαει ποτε!!Καλο θα ειναι ειμαι σιγουρη!!

Ρίτα μου οτι και φανταζεσαι είναι λίγο! Εχει τελεια γευση!

Βεβαια μετα την περιγραφη της Πετρουλας για τα γλυκάκια που εφαγε χθες, μου τρέχουν τα σάλια!!!

Πετρουλα μου τί περιγραφη είναι αυτη! Μεχρι και η γευση μου έρχετε στο στόμα....

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια δεν κρατιεμαι...με πηρανε τα ζουμια παλι!να δω παλι αυριο τι θα κανω.ολη μερα θα κλαιω απο συγκινηση!!!

πετρουλα τι ωραια που τα περιγραφεις.αυριο ετσι θα κανουμε.μια μινι γιορτουλα μεταξυ μας και το σαββατο που ειναι και η γιορτη της θα σβησουμε και επισημα τα κερακια της με κοσμο!

κωνκων θα κανουμε παρτυ σε παιδοτοπο το σαββατο οπως ειπα και πιο πανω.2 σε 1!

ριτα ναι η λαζαρενια μου ειναι η πιο μεγαλη και η μαμα της η πιο μικρη νομιζω???:tongue:

αντε κι εσεις με το καλο μετα απο μια βδομαδα θα σβησετε τα κερακια σας.

1654096yn4fep17z7.gif

Μανούλες καλημέρα κι από μας.

Βλέπω αρχίζουν από αύριο τα γενέθλια των ζουζουνιών του cafe μας!!!!

Εμείς μάλλον θα είμαστε από τους τελευταίους.

Πωπω πως περνάει ο καιρός! Οσες είπαν ότι ο 2ος χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβουν έχουν δίκιο. Και για μένα κάπως έτσι ήταν. Η δουλειά θες, το παιδί που μεγάλωσε και ήταν πιο ανεξέρτητο........

Πότε ήταν που κάναμε βάφτιση κ γενέθλια πέρσι και να που πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος!!!!

Και μιας και από αύριο ανοίγει ο κύκλος των γενεθλίων μας ας δώσω μερικές γενικές ευχές.

Μακάρι ο ερχόμενος χρόνος τους να έχει λιγότερες ιώσεις για όλα τα παιδάκια μας, να γίνουν πιο εύκολα στο φαγητό τους, να μιλήσουν όλοι οι μουγκοθόδωροι και.......όχι πια πάνες!!!!!

Φωτεινή ελπίζω να μην την ξανάρπαξες,

Stone με το γλυκό μου έτρεξαν τα σάλια,

Giovanna πολύ ωραία πραγματούδια το μαγαζάκι, ελπίζω και η μικρή σου να είναι καλύτερα,

Vatraxaki αφού πήρες φόρα κ μαγειρεύεις κιόλας πολύ γρήγορα θα βρείτε τους ρυθμούς σας

Καλή σας μέρα κ πάλι μανούλες και με συγχωρείτε αν παρέλειψα κάποιες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγω εχω ως υποψηφιες τις δυο Ιωάννες...Με ενα πολύ μικρο προβαδισμα στην Joa αν δεν το εχει ηδη σκαρωσει η Giov!!!!

Πάω για τα σουτζουκακια μου γιατι θα πιαστω πάλι και περιμeνω και παρεα σημερα...Θα σας βαλω και φωτο το βραδυ στο fb..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

πω βλεπω λετε για τα γενεθλεια οντως περασε πολυ γρηγορα αυτος ο χρονος εγω που ημουν κι εγκυος ουτε που τον καταλαβα αφου στην γειτονια μου καποιοι εμαθαν οτι γεννησα και απορησαν λενε καλα ποτε ηταν εγκυος;:shock::shock::shock: χαχα θα με βλεπουν με το μωρο και θα λενε οτι το υιοθετησαμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βολτάρουμε όλες σήμερα ε? Το πρωί εγώ και η μπουμπουκίτσα μου αν και δεν είναι στα καλύτερά της αφού έχει τρελό μπούκωμα και βήχα, πήγαμε βολτίτσα με τις μανούλες των συνομήλικων μωρών της κόρης μου! Ωραία περάσαμε άντε να κανονίσουμε κι εμείς μάζωξη!

Ο Γωγάκος τελευταία μας βγάζει το λάδι εξακολουθεί να ξεγυμνωνεται τελείως με το που ξυπνήσει ή όταν τον βάζουμε το μεσημέρι για ύπνο κι αν δεν πάμε για αμέσως, μαντέψτε ποιος την πληρώνει! Επίσης, πάλι δεν κοιμάται και το παλεύουμε από τις 4!

Πετρούλα ούτε ο Μαμαλάκης τέτοια περιγραφή στα γλυκά, άντε να μαζέψω τα σάλια μου τώρα!

Βατραχάκι είδες τι παθαίνει όποιος δεν παίρνει κιλά στην εγκυμοσύνη!!!

Θα τα πούμε αργότερα, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Vatraxaki έτσι την είχε πάθει η μαμά μου με την αδερφή. Είχε μείνει έγκυος Μάη, όλο το Καλοκαίρι δεν είχε φανεί εγκυμοσύνη, ήρθε Χειμώνας και κλείστηκε μέσα, και όταν γέννησε αρχές Φλεβάρη κάποιοι δεν το πίστευαν. :P:p:p:p Εγώ είμαι η πλέον αναρμόδια να σου πω για διατροφή στο θηλασμό, αφού δεν θήλασα :(:(:(:(:( Δεν είχα όμως και στήριξη από πουθενά ρε γμτ, και τώρα καταλαβαίνω τη μλκ μου, τώρα που τα συζητάμε εδώ........δεν σας ήξερα τότε.:(

Καλησπέρα δεν είπα..........ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!:P:p:p:p:p

Σήμερα είχε μια πολύ ωραία μέρα.....τώρα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός......και κάναμε τη βολτούλα μας. Ωραία περάσαμε......πάλι Δευτέρα αύριο.

Ρίτα έφτιαξα τη δικιά σου εκδοχή μπανανόγλυκου και είναι τέλεια. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή όχι από το άλλο που είχα φάει, αλλά σίγουρα είναι πολύ - πολύ - πολύ καλό. Ίσως το δικό σου είναι πιο γλυκό. Λοιπόν, εγώ πάνω έτριψα και έριξα αποξηραμένη μπανάνα και μου έρεσε ακόμα πιο πολύ. Και εμένα πέρσι τα γενέθλια της Αλεξάνδρας περίπου 400 ευρώ μου κόστισαν, ίσως και παραπάνω.......60 ήταν μόνο η τούρτα.........και είχα και το άγχος να τα ετοιμάσω όλα και φυσικά να μαζέψω τα ασυμάζευτα μετά. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.......νωρίς είναι.

Κωνκων φρόντισε να ξεκουράζεσαι λίγο παραπάνω. Το έχεις ανάγκη για τη μέση σου.

Πετρούλα μην ποντάρεις σε εμένα γιατί θα χάσεις. Εγώ θα ήθελα να βάλουμε μπροστά το Καλοκαίρι αλλά ο καλός μου είναι αρνητικός. Τον έχουν πιάσει οι ανασφάλειές του τελευταία για τη δουλειά, τα οικονομικά κλπ. Προσπαθώ να τον πείσω ότι δεν είμαστε τόσο χάλια. Τον έχουν πιάσει και κάτι αρρωστοφοβίες μπρρρρρρ. Τώρα θέλει να κάνει γενικές εξετάσεις ο ίδιος.

Λαζαρένια τι καλά που αύριο έχετε γενεθλιάκια. :P:p:p:p:p:p Το καταλαβαίνει ότι γιορτάζει;

Μαελένη πότε ακριβώς έχετε γενέθλια εσείς, γιατί με το τικεράκι δεν το πιάνω;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάννα πότησέ τον τίποτα τον καλό σου κανένα βραδάκι και άστον να αναρωτιέται από πού του ηρθε μετά ;)!

Βατραχάκι οι κολικοί εμφανίζονται από την 20η μέρα και μετά, μέχρι τον 3ο μήνα! Μπορεί βέβαια ο μικρουλης να έχει κάποια αλλεργία ή παλλινδρόμηση, αλλά έχε υπόψη σου ότι και σε αυτά πάλι μετά τον 3ο μήνα αξιολογείς τις γουλιές! Αν κόψεις όλα αυτά από τώρα το πιο πιθανό είναι ο θηλασμός να σε δυσκολέψει ακόμα περισσότερο! Αν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα το παιδί δεν αλλάζουμε τη διατροφή μας εκτός κι αν παρατηρήσεις ότι κάτι συγκεκριμένο τον πειράζει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε κορίτσια να σας πω και κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ; Όλη την εβδομάδα που η αγαπούλα μου ήταν άρρωστη, κανένας από τους φίλους μας δεν πήρε έστω ένα τηλέφωνο για να μάθει πώς είναι, ενώ το έιχαν μάθει από την αδερφή μου. Πολύ με έχει στεναχωρήσει αυτό. Τελικά όσοι δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν καθόλου να καταλάβουν τις αγωνίες που περνάμε. Μόνο μια φίλη μου που έχει ένα αγοράκι με πήρε 2 τηλέφωνα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ααααχ Γιοβάννα μου έτσι είναι! Όμως επειδή μου αρέσουν οι παροιμίες ένα θα σου πω: Εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που ήμουν θα έρθεις!!! Και τότε, θα καταλάβουν! Έχω μια φίλη που όποτε πουμε να βρεθούμε ποτέ δε μπορεί γιατί είναι κουρασμένη ή έχει πολύ δουλειά ή δε βολεύεται με το μέρος που επιλέγουμε και πάντα έχει να αντιπροτείνει κάτι άλλο! Τι να της πω, ότι μένει με τους γονείς της, δεν έχει να φροντίσει κανέναν άλλο πλην του εαυτού της ή να της εξηγήσω πόσο δύσκολο είναι να μετακινηθείς με δύο μωρά σε ένα μια άλλη τοποθεσία που μπορεί για εκείνη να είναι πιο βολική? Απλά δε μιλάω και κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι όταν μου λέει πόσες πολλές ώρες δουλεύει και πόσο κουράζεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...