Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Αλήθεια??Εμένα μόνο μου είπε όχι ζάχαρη κ όχι αλάτι.Ξεκιναω το Σάββατο.Αλλα αυτό με τα ασπράδια θα το κάνω γιατί το διάβασα από πολλές κοπέλες εδώ μέσα...Ο καφές άραγε πως βοηθάει?Μήπως επειδή είναι διουρητικός και καλά να μην μένει η κατακράτηση?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

τι κανετε;

εγω μολις κοιμησα τους αντρες μου και καθησα λιγο σημερα ημουν κι ολη μερα μονη ευτυχως ο μικρος κοιμοταν την περισσοτερη ωρα οποτε οκ προλαβα και μαγειρεψα κιωλας!

Ηλιανα μου ευχαριστω για το μηνυμα αλλα καλετι θα τρωω;μονο ψωμι πατατες και κρεας;χαχαχα για ποσο καιρο πρεπει να μην τα τρωω μεχρι να περασει το πρωτο τριμηνο η για οσο θηλαζω;

το καλο ειναι οτι ειμαι ακριβως στα κιλα που ημουν πριν μεινω εγκυος τωρα μου μενουν να χασω και τα αλλα 10 που θελω για να γινω οσο ημουν πριν μεινω εγκυος στον τιμο!

εσεις τι κανετε ολες σουρτουκευεται σημερα ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες. Η πρώτη μας απύρετη μέρα :-P:-P:-P:-P:-P:-P Βγήκαμε και δειλά - δειλά μια βολτίτσα και ήπιαμε έναν καφέ. Χάρηκε και η καρδούλα μου που είχε μείνει μέσα 1 εβδομάδα.

Λαμπρινή αυτό που έγραψα για το θέμα του λόγου, για τα 3 χρόνια δηλαδή στα αγόρια, δεν το έγραψα αυθαίρετα και ούτε το έχω βγάλει από το κεφάλι μου. Και το έχω διαβάσει αλλά και μας το έχουν πει, η ψυχολόγος και η παιδαγωγός, στις συναντήσεις που έχουμε στον Παιδικό Σταθμό. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν για να το λένε............ Αν το αγόρι δείχνει να καταλαβαίνει τι του λες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς εώς τα 3. Από εκεί και πέρα όμως, αν η κατάσταση συνεχίζει έτσι, θα χρειαστείς ειδικό. Αυτό ισχύει για τα κορίτσια μετά τα 2, ηλικία στην οποία πρέπει ήδη να έχουν αρχίσει να κάνουν μικρές - μικρές προτάσεις. Όπως έγραψε και η Πετρούλα, τα αγόρια έχουν πιο γρήγορη σωματική και κινητική ανάπτυξη. Τώρα εσείς, είστε άλλη περίπτωση γιατί ουσιαστικά η μικρή σας είναι δίγλωσση.

Vatraxaki μα τι κιλά να σου μείνουν; Μήπως έιχες πάρει και τίποτα :-):smile::-)

Ρίτα πολύ θαραλλέους σας βρίσκω. Βόλτα χωρίς πάνα; Μπράβο, και εις ανώτερα. Πόσο σας ζήτησαν στον παιδότοπο; Και εγώ θα ήθελα να έχω μια εικόνα, αν και στην Κέρκυρα οι τιμές θα έιναι σίγουρα άλλες.

Λαζαρένια σε εσάς; Και εγώ ψηφίζω γενέθλια και γιορτή μαζί το Σάββατο. Ποιος θα έρθει μωρέ Δευτέρα; Οι μισοί θα δουλεύουν.

Κορίτσια να σχολιάσω λίγο και το θέμα με το τι βάζουν στο στόμα τους.....και ειδικά τα νομίσματα. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ. Πριν από 1 χρόνο πέθανε ένα αγοράκι, 7 χρονών, από 50 cent που έβαλε στο στόμα του.....κόλλησε και καταλαβαίνετε. Είναι άκρως επικίνδυνα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μπράβο Γιοβάννα μου που είστε καλά! Επιτέλους!

Εμείς το βηχαλάκι μας το έχουμε αλλά κάπως καλύτερα, η μπουμπού δεν τη γλίτωσε φυσικά και κόλλησε προς το παρόν μόνο μύξες! Κλασσικά!!!

Βατραχάκι πώς πάει? Αρχίσατε να μπαίνετε σε σειρά σιγά-σιγά?

Βγήκαμε για ψώνια σήμερα, η μαμά μου και ο άντρας μου ήθελαν και οι δύο να πάρουν δώρο παπούτσια για τη γιορτή του Γιώργου την Παρασκευή οπότε ο μικρός πήρε 2 ζευγάρια, ένα πιο κυριλέ που θα το φορέσει σε βαφτίσια και γάμους που φέτος έχουμε μπόλικα (κολλεγιακό στυλ) και ένα ζευγάρι πεδηλάκια πολύ χαριτωμένα! Τα 2 μας τα άφησε τελικά 100 ευρώ, καλά είναι άλλες φορές φτάνουμε σχεδόν τα 70 το ζευγάρια! Τις τελευταίες μέρες άρχισα κι εγώ τα φώνια γιατί συνειδητοποιώ ότι έτσι όπως πάω θα μου πάρει πολύ καιρό να ξεφορτωθώ αυτά τα 5-6 (κατ' ελάχιστον) παλιοκιλά μου!

Το απόγευμα θα βολτάρουμε και πάλι οπότε σας χαιρετώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηello!!

γυρισαμε και εμεις μολις τωρα και τον εβαλα για λιγο υπνο...καλο ξενυχτι σημερα...

Παιξαμε,ηπιαμε καφε και πηγαμε για φαγητο.

Θαρραλεοι ειμαστε γιοβαννα ε?Καπως ετσι πρεπει να το παρω αποφαση μωρε.Πλεον μεσα στο στπιτι δε φοραει ποτε πανα.Εχθες και εξω τα πηγε μια χαρα.Κανονικα επρεπε και εξω να του τη βγαλω μια και εξω αλλα ειπα να περασαουν και τα γενεθλια μην εχω την εννοια εκεινη τη μερα και απο την επομενη βδομαδα τελος οι πανες.

Στο παιδοτοπο πανω κατω μου φτανει τα 300-400 ευρω (και σπιτι περισυ ενα 300αρι μου εφυγε) αναλογα βεβαια ποσοι γονεις θα ειναι ,τι θα βαλω για μεζεδακια κτλ.

Θα σου πω με βεβαιοτητα αν το κλεισω.Τα βαζουν ολα αυτοι δε δεχονται τιποτα απεξω παρα μονο την τουρτα αν θελουμε.Το απογευμα θα παω απο εκει μια βολτα να δω τι θα απογινει με το θεμα μας.

Οσο για τα κερματα εχεις απολυτο δικιο...πολυ επικινδυνα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Ιωαννα επιτελους!!Περασε ο πυρετος και αγυριστος να ειναι!!!

Λαζαρενια εννοειται πως θα τα κανεις μαζι (γενεθλια και γιορτούλα) και θα προτιμησεις την πιο βολικη μερα για εσας και τους καλεσμένους σας!!

Μαρινα με γεια τα πατουμενα!!!Αυτα παλια κι αλλα καινουρια, που λένε...

Αυτο το μοκασινι τυπου tod's με τρελάινει κι εμενα..Πήραμε κι εμεις ενα ζευγαρι το Πασχα μπλέ σκουρο με ασπρα ξωγαζα και ειναι πολύ στυλατα.

Ρίτα όχι πια πάνες!!...μεχρι νεωτερας φυσικα:D:D

Λαμπρινη νομιζω πως το ιδιο πραγμα λέμε τωρα που εξηγησες τι εννουσες με το αρχικο σου μηνυμα..

Οι αλλες που δεν δωσατε το παρόν , τι κανετε;;

Η βολτα η δικη μας εγινε τις πρωινες ωρες και γυρισαμε το μεσημερι..

Πηγαμε κοοκοο και ο μικρος κοιμηθηκε στο αμαξι απο τις 11.30 εως τις 2.00 (στο καροτσι και τα ποδια κρεμονταν..) μετα πήγαμε για φαγητο στη μαμα μου (γεμιστη γαλοπουλα σπιτικη μιαμ-μιαμ) και ο μικρος αφοτου ξυπνησε δεν εβαλε κωλαλακι κατω..Ο μπαμπας μας περιποιηθηκε τον κήπο και ο μικρος εκανε σαν λιονταρι μες το κλουβι καθως ήθελε να βγει κι εκεινος και ετρεχε απο παραθυρο σε παραθυρο κι απο τζαμαρια σε τζαμαρια..δεν με αφησε να ξαποστασω μιση ωρα και σημερα τον βλέπω να μου νυσταζει απο τις 8.

Για το βραδυ ειχαμε σχεδιασει να πάμε οι τρεις για φαγητο αλλά επειδη δεν κοιμηθηκε καλά και σημερα θα εχει πολύ κοσμο εξω σκέφτομαι να τον αφησω στη μαμα μου για να βγουμε τα δυο μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

χαθηκα.....μαλλον για γριπη το παω...λιγο ριγος , λιγο μπουκωμα, λιγο ατονια, και λιγα δεκατα......ολα απο λιγα τα εχω.....παει με την λιτοτητα:):):):)

ΗΛΙΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ ΚΕΙΚ

γιοβαννα μου χαιρομαι που εισαστε καλα και πηγατε και βολτα!!!

Μαρινα μου περαστικα σας παλι θα αρχισει τα νουμερα η μικρη με το φαγητο ε;υπομονη θ απερασει κι αυτο!

εμεις σιγα σιγα αρχιζουμε να βρισκουμε τους ρυθμους μας ειναι λιγο δυσκολο και με τα δυο να ειμαι μονη αλλα καθε αρχη και δυσκολη!

Φωτεινη μου περαστικα σου!

στονε μου καλα να περασετε!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια με αυτό το μαγαζί ξετρελλαθήκαμε στη Ρώμη :D:D:D:D:D. Και εδώ επίσης ξεπαραδιαστήκαμε :tongue::tongue::tongue::tongue:

018ax.th.jpg

017zfv.th.jpg

Πετρούλα εγώ λέω να βγείτε οι δυο σας και ο μικρός θα ξεκουραστεί και θα είναι έτοιμος για τους φίλους του που θα έρθουν αύριο και εσείς θα χαλαρώσετε λίγο οι δο σας! Εμείς πάμε παντού με τα παιδιά αλλά αν θέλουμε να βγούμε οι δυο μας πάντα βράδυ αφού κοιμηθούνε! Καλά να περάσετε αύριο!

Ρίτα πανακρίβου οι παιδότοποι για πάρτυ! Δεν ήξερα ότι οι τιμές είναι τόσο ανεβασμένες!

Βατραχάκι η μικρή τα κόλπα με το φαγητό τα άρχισε ήδη από προχτές! Σήμερα είναι η μέρα του φτερνίσματος! Ουφφφ! Η μαμά σου έφυγε ή έχεις παρέα ακόμα?

κ. Φωτεινή περαστικά σας! Τελευταία τις τσιμπάτε κι εσείς πολύ εύκολα τις ιώσεις!

Γιοβάννα είναι τέλειο το μαγαζάκι γι αυτό ξεπαραδιάστηκες!

Πόπο Λαζαρένια σε 2 μέρες κλείνετε κιόλας τα δύο! Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Ειδικά αυτός ο 2ος χρόνος μου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πόπο Λαζαρένια σε 2 μέρες κλείνετε κιόλας τα δύο! Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Ειδικά αυτός ο 2ος χρόνος μου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα!

Αλήθεια πέρασε πολύ γρήγορα......με τα καλά του και τα κακά του.......

Κα Φωτεινή περαστικούλια σας. Πάλι θα στερηθείτε την κολλητή σας; ;););)

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα την νέα μου τούρτα.τώρα τελείωσα 3 ορόφους από Παμπερς τα έδεσα καλά με την βάση κ ανάποδα αν τη γυρίσω τίποτα δεν πέφτει.αύριο ξεκινάω να την ντύνω.αυτή θα γίνει πολύ μεγάλη.

Ηλιανα οποτε θες πάρε με.

Παω για ύπνο.καληνύχτα κορίτσια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα σε ολες τις μανουλες και στα γλυκα παιδακια μας!

πως ειστε?τα αρρωστουλικα τι κανουν?

μαρινακι και γιοβανα περασε ο καιρος.κι εγω δεν το πιστευω οτι κλεινει τα δυο .με συγκινει παρα πολυ αλλα νομιζω οτι καθε χρονο ετσι θα νιωθουμε γιατι για μας τις μανουλες θα ειναι παντα τα μικρακια μας(ευχομαι να το ξεπερασω μετα τα 10 της:-P:razz::-P)

μαρινακι τι κανουν τα παιδακια σου?πως παει ο θηλασμος?

οι αδερφες μου θηλαζουνε κανονικα αλλα η μια δινει και συμπληρωμα γιατι το μωρο δεν επερνε βαρος και οχι γιατι δεν ειχε γαλα αλλα γιατι της κοβει τον θηλασμο για να κυνηγησει τα αλλα δυο που εχει.δυσκολη κατασταση με τρια μωρα!!!

οι εγγυουλες μας πως ειναι?προστεθηκε και καποια αλλη και το εχασα??

493186rcvtildeag.png

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα μανούλες!!!!

Φωτεινη περαστικα!!Θελεις κι εσυ λίγο νταντεμα τωρα αλλά που να παρεις σειρα η καημενη..Μονη σου νταντεύεσαι..Μετα σου λέει κανε κόρες, η μια στη δουλεια νυχθημερόν και η άλλη σηκωνει ορόφους παμπερότουρτας!!! (χαχα :tongue::tongue:)

Λαζαρένια η πρωτη γενεθλιαζουσα της παρεας αυριο προσθετει ενα ακομη κερακι στην τουρτα της!!!Να ειναι γερο το κοριτσακι μας και πολλά-πολλά κερακια να σβησει ακόμη....

Να της κανεις μια τουρτιτσα (ενα μπισκοτογλυκο ας πούμε) και να σβησετε αυριο ολοι μαζι το κερακι σας!!Μου αρεσουν πολύ αυτες οι ενδο-οικογενειακες μινι γιορτούλες..

Απο εγκυουλες εχουμε αλλη μια στο κλάμπ, την Κικο και περιμενουμε κι αλλες σιγα-σιγα!!

Βατραχακι ο μικρος πως ειναι;;Ξυπνάει το βραδυ, οι κολικοι του;;Γκρινια εχει γενικώς;;

Μαρινα τελικα ετσι καναμε.Αφησαμε τον μικρο στην πεθερα μου και βγηκαμε παρεα με την αδερφη μου και τον γαμπρο μου.

Το αποκορυφωμα όλων ηταν το γλυκο αλλά δεν θα σας κολάσω...

Ξεκουραστηκα λίγο πάντως αφου δεν σηκωθηκα καθολου απο την καρεκλα μου για 2.30 ολοκληρες ωρες, ρεκορ έκανα νομίζω..χαχα

Ιωαννα η Αλεξανδρα ειναι τελειως καλά πια να φανταστω...

Ας ευχηθουμε να ηταν το τελευταιο για αυτην και για ολα τα παιδακια μας!!

Καλως ήρθες στην αγροτια!!!Σηκωσε τα μανικια, βαλε γαλότσες και γαντια και ετοιμασου για πολύ αρμεγμα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Πετρουλα καλα εκανες και ξεκουραστηκες, κατσε και εσυ κατω βρε κοριτσι λιγο, μου φαινεται σβουρα εισαι !!χαχα!

Πες μας για το γλυκο μου αρεσουν αυτες οι περιγραφες χαχα περνουμε καμμια ιδεα!!

Εγω κοριτσια κοιμηθηκα απο τις 11 παρα εχθες ημουν κομματια απο ολη τη βδομαδα.Ο μικρος ουτε και ξερω τι ωρα κοιμηθηκε τον αφησα με τον μπαμπα του.

Μαρινακι μου ευχομαι να μην ξαναμπουξωσε η μικρη.Ο Γιωργος καλυτερα?

Βατραχακι αφου μαγειρευεις κιολας εισαι σουπερ εγω ενα 3μηνο και βαλε εκανα να μπω στη κουζινα τοτε.

Γιοβαννα τι τελειο μαγαζι!!!Πω πω τρελαθηκα!Εμ πως να μην ξεπαραδιαστειτε.

Φωτεινη περαστικα σου!Δε μας παει φετος...

Βικυ η παραγωγη πανοτουρτας συνεχιζεται διαβαζω ε?

Λαζαρενια μου το μεγαλυτερο ειναι το κοριτσακι σου στην παρεα μας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβασω, ελπίζω τα αρρωστουλικα της παρεας να είναι καλύτερα.

Η μέση μου συνεχίζει να με πονάει αλλά το παλευω ακόμα!

Οι άντρες μου πηγαν να πλύνουν το αυτοκίνητο και εγω ετοιμάζω το φαϊ. Αγριογουρουνο κοκκινιστο με μακαρονάδα! Γίνετε πεντανόστιμο! Νά ναι καλά τα μπατζανάκια μου που μου το στελνουν.

Προχθες πηγα στο μαιευτηριο να δω τη φιλεναδα μου που γέννησε. Και φυσικά συγκινήθηκα πάρα πολύ! Που να έβλεπα και το μωράκι στο πυρεξάκι! Ευτυχώς όταν έχει επισκεπτηριο δεν φέρνουν τα μωρά. Αυτόν τον χαμό με τους επισκέπτες και να προσπαθείς να θηλάσεις μου την έδινε στα νευρα.

Λαζαρενια μου αυριο έχετε γεννέθλια? Πω πω πως περνάει έτσι ο καιρός! Σαν χθες μου φαίνεται που γέννησα. Αχ μεγαλώνουν γρηγορα τελικά! Θα έχεις κόσμο, τί θα κάνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...