Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με τις μεγάλες ώρες μπήκα κι εγώ!

Μαμά Λευτεράκι με το καλό ο 2ος γιόκας σου!!! Μπράβο που τα καταφέρνεις και τόσο καλό με το θηλασμό και συνεχίζετε έτσι καλά!

Εμάς ο βήχας καλά κρατεί όπως και απίστευτα σάλια (είπαμε Ιωαννα μου τα δικά μας πάντα πέρναγαν τις ίδιες ιώσεις!), αλλά τώρα το βράδυ σαν να πάει λίγο καλύτερα! Ξέρετε τι μου έκανε το μεσημέρι? Για άλλη μια φορά ξεβρακώθηκε τελείως και μου φώναζε μαμάααααααααα κακά, επειδή το κάνει κι άλλες φορές όταν βαριέται να κοιμηθεί, δεν πήγα γιατί η αλήθεια είναι δεν προλάβαινα επειδή θήλαζα τη μικρή, ε λοιπόν κατούρησε τα πάντα! Μόλις το συνειδητοποίησα τον έβαλα στο γιογιό και έκανε λίγα ακόμα ανακουφισμένος! :lol::lol::lol:! Το βιβλίο εγώ δεν το διάβασα και πια δεν έχω και το χρόνο και κυρίως το κουράγιο να το κάνω. Τέσπα και χωρίς αυτό νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο (εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν το παλεύουμε, χα,χα!). Ρίτα και εγώ προβληματιζόμουνα πολύ τι να του πω για το σταθμό και τη μικρή και τελικά κατέληξα ότι μια χαρά είναι και η αληθεια (εντάξει με σάλτσα!) ότι και καλά και η μπέμπα θέλει να έρθει σχολείο, αλλά είναι πολύ μικρή και δεν την παίρνουν, άσε που δε μπορεί να σηκώσει την τσάντα της κλπ!. Το κορυφαίο όμως? Τώρα το βράδυ που τον βάλαμε για ύπνο του ειπαμε ότι αύριο είναι Σάββατο και δε δουλεύει και ο μπαμπάς, οπότε θα είμαστε όλοι παρέα και θα πάμε βόλτες! Έσκασε να πάρει την τσάντα του και να κλαίει!:rolleyes:Θα με στείλει αυτό το παιδί! Ένα τελευταίο και σταματάω! Ανοίγει κι αυτός την εξώπορτα και μου ανεβοκατεβαίνει τους ορόφους μέχρι να προλάβω να βγάλω κι εγώ το καρότσι με τη μπουμπού!

αχ τι καλό που είναι το αγοράκι σου σε κατούρησε παντού χιιχιχ πλακά που έχουν εμένα 2-3 φορές μετά το μπάνιο κατούρησε πάνω στο μαξιλάρι του άντρα μου

και εκείνος νευριασμένος του λέει

γιατί εδώ ?

ε γιατί πάλι στο δικό μου ε ?

( εγώ έκλαιγα από τα γέλια)

εδώ στη μάνας σου δεν μπορείς μια μέρα να χ…ης ? να το ευχαριστηθώ ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!

Πρωινή-πρωινή...ξυπνησα απο τις 7 γιατι ειδα εναν εφιαλτη τρομερό..

Περπατουσαμε οι τρεις μας και ξαφνικα βλέπω μακρια ενα παιδακι να τρεχει πίσω απο ενα αυτοκινητο το οποίο την ιδια στιγμη εκανε όπισθεν και το παιδακι βρεθηκε απο κάτω..Τρελάθηκα!!Οταν κοιταξα διπλα μου και δεν ειδα τον Ανασταση αρχισα να ουρλιαζω και να κραταω την κοιλια μου.

Μετα απο αυτο ξυπνησα...

Αυτο πλεον δεν ισχυει . Η ομιλια αξιολογειται στα 2 χρονια για καθε παιδι και αν υπάρχει καποιο λόγος γινετε επανεξέταση στα 2.5 . Στα 3 πρεπει να χει ήδη ξεκινήσει η λογοθεραπεια , αν φυσικά υφισταται λογος .

Λαμπρινη νομιζω πως δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα..Το λέω απο προσωπικη εμπειρία καθως η νονα μας που ειναι και εκπαιδευτικος το εψαξε πολύ αυτο το θεμα και το εχουμε συζητησει εκτενώς.Το παιδακι της μιλησε στα 4 (νηπια) και δεν χρειαστηκε να κανει καμια απολύτως λογοθεραπεία γιατι προηγηθηκαν πολλοί ανιχτευτικοι ελεγχοι οι οποίοι βγηκαν αρνητικοί κι ας μην μιλούσε ο μικρός..

Ενδειξεις για λογοθεραπεια μπορει τις πιο πολλές φορες να ειναι όλα τα αλλα εκτος απο τον λόγο δλδ η μη κατανοηση λέξεων και εντολών, η αργη εξελιξη του παιδιου σε καποιους τομεις (πχ φαγητο, περπάτημα κα)..

Πάντως κι εγω ειχα την εντυπωση οτι τα κοριτσια στην αναπτυξη του λόγου και της ομιλιας ειναι πιο μπροστα, ενω αντιθετως στην κινητικη αναπτυξη το προβαδισμα εχουν τα αγορια..

να ρωτησω και κατι μαλλον ο μπεμπης μας ξεκιναει κολικους απο το πρωι ζοριζεται και μαζευει τα ποδαρακια του και κοκκινιζει οταν αεριζετε ηρεμει λιγο που διαβασα στο ιντρνετ λεει να μην τρωω γαλακτοκομικα,μοσχαρι,μπαχαρικα,καφε,τσαι,αεριουχα ποτα ξερει καμιας σας να μου πει;

Εγω Βατραχακι δεν άλλαξα τπτ στην διατροφη μου και ισως για αυτο να πήγαμε τοσο μακρια με τους κολικούς..Ειχα ψιλοδιαβασει τοτε αλλά δεν πίστεψα οτι μπορει η διατροφη της μαμας να επηρεασει τοσο το βρεφος ωστε να σταματησουν οι κολικοι..Κανεις φυσικα δεν με παροτρυνε να το κανω και δεν ειχα ακουσει κατι παρομοιο απο το κοντινο μου περιβαλλον.

Γεια σας και από μενα.

Εχω τη μικρή στο κρεβατακι της και καθε μισο λεπτο φωναζει "μανουλα".Που θα παει θα συνηθίσει.

Πηγα κομμωτηριο το απόγευμα και μετα πήρα την κορη μου και τη μανουλα μου και πηγαμε για πίτσα.

Το παιδακι μου ηταν αγγελος.Μονο μια γλαστρα εβαλε στο ματι και αν καθομασταν λιγο ακομα δεν θα ειχε μεινει φυλλο στο ερημο το φυτο.

Σούλα αφου σε φωναζει μονο και δεν κλαίει να την αφηνεις....Ετσι θα μπειτε σε πρόγραμμα υπνου.Εγω τον αφηνα και στην γκρινια οταν εβλεπα οτι ειναι διακεκομενη, δλδ μια γκρινιαζε μια σταματουσε γιατι απασχολιοταν με κτ, στο λεπτο πάλι τα ιδια..Τον αφηνα ομως και ετσι τον εβρισκα μετα απο κανα 15λεπτο να κοιμαται

Μαρινα και εσεις δεν προλαβαίνετε με το γιογιο ε;;Μπραβο στον Γιωργο, φαίνεται οτι η πανα αρχιζει να τον ενοχλεί πάντως και νομιζω πως ειναι καλό σημαδι..

Πάω να ξυπνησω τις τουτουδες μου!!χαχα

Σημερα για το Cosmos μας βλέπω αν και το βραδυ ηθελα πολύ να πάμε και στο Μπακαλογατο αλλα δεν βρηκα εισητηρια...

Ακουγεται οτι ειναι πολύ καλή παρασταση και με πολύ γελιο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Μιας και μιλάτε για την ομιλία να σας πω ότι ο ανηψιός μου που σας είχα πει ότι χρειάστεικε λογοθεραπείες τις ξεκίνησε στα 3 1/2. Στα 3 έγινε ο έλεγχος. Εγώ πίστευα πως και να μιλήσει θα έχει πρόβλημα στην αρθρωση μιας και όταν ξεκίνησε πια να μιλάει με τις θεραπείες δεν μίλαγε καθαρά. Τώρα πλέον(στα 6) μίλαει πεντακάθαρα και δεν έχει κανένα θέμα.

Η Εύα πλέον λέει ό,τι θέλει να πει ή λέγοντας την αρχή της λέξης ή το τελος ή την μέση(τρομερή πρόοδος..:lol: :lol: :lol: ). Όταν είναι για πληθυντικό τονίζει το σίγμα(πχ μπάλες=μπα εςςςςςς). Λέει διάφορα ονόματα με τον δικό της τρόπο(ντοντος=κων/νος, νενια=Ελενη, μιμης=Δημητρης σεας=Οδυσσεας και το μονο που λεει πεντακαθαρα ειναι Τασος) Τα δικά μας δεν τα λεει και το δικό της ενώ το έλεγε το έκοψε και όταν την ρωταω πως τη λένε μου λέει κάτι κινεζικα και σκάει στα γέλια. Επίσης μπορεί το σκύλο και τη γάτα να τα λέει βαβ βαβ και νιαου όταν όμως την ρωτήσεις πως λέγονται στα αγγλικά λέει ντογκ και κατ(τα αγγλικά εδώ που τα λέμε είναι πιο εύκολα.:lol: ). Εγώ σας το έχω ξαναπεί, εφόσον καταλαβαίνουν να μην αγχώνεστε καθόλου. Θα ξενκινήσουν να μιλάνε και θα λέμε αμαν να σταματήσουν.(εγώ ήδη το λέω όταν την πιάνει η παρλαπιπίαση στα κινέζικα..:lol: )

Α και κάτι που μου έκοψε τα πόδια..προχτές ενώ είχε φάει φρούτο την είχα στο καρεκλάκι και έπλενα τα πιάτα. Έπαιζε με κάτι κέρματα(την αφήνω γιατί ποτέ δεν τα έχει βάλει στο στόμα της..). Κάποια στιγμή φωνάζει μαμαααααααααα όλο καμάρι και κάνει αααααααα να μου δείξει το στόμα της. Είχε φάει ένα δίλεπτο. Τα είδα όλα. Ευτυχώς με το που της είπα βγάλτο το έβγαλε αμέσως. Τι να πω? Τώρα το θυμήθηκε να βάζει ό,τι να ναι στο στόμα της οεο???

Αυτά, δεν έγραψα τίποτα άλλο γιατί από χτες σας διαβάζω αλλά αν ξεκινήσω να γράφω τα πάντα θα μεσημεριάσουμε.

Φιλιά σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!

Πως πανε τα κεφια?Μουντος ο καιρος σημερα ή μου φαινεται?

Για το λογο που λετε ,εχω μια φιλη ο γιος της ειναι τωρα 4 ετων και δε μιλαει καθαρα.Να φανταστειτε οτι ειχαμε βγει και ενω ο Γρηγορης ελεγε καθαρα ''πατατες'' εκεινος ελεγε ''παπαλες'' και ο δικος μου επηρεαστηκε και το ελεγε λαθος οση ωρα ημασταν εκει...

Απο περισυ λοιπον η φιλη μου το εχει ψαξει και μαλιστα πηγε και σε αναπτυξιολογο να παρει μια γνωμη.Προτιμησε να ξεκινησει με αναπτυξιολογο γιατι ειναι η γνωμη τους πιο αντικειμενικη και στο συνολο της συμπεριφορας ενω αν απευθυνοταν απευθειας σε κεντρο λογοθεραπειας ηταν βεβαιαο οτι θα τους κρατουσαν και θα τραβουσε η θεραπεια παρα πολυ ισως και μεχρι το δημοτικο.

Η αναπτυξιολογος λοιπον κατεληξε οτι ναι μεν υπαρχει αναγκη για λογοθεραπεια αλλα της τονισε (περισυ στα 3μιση) οτι ο λογος του παιδιου ηταν ακομα ανωριμος και οσο παει και θα βελτιωνεται μεσα απο το λογο της μαμας και του περιγυρου και θα τον ξαναεβλεπε στα 4 για να εκτιμησει τοτε αν χειαζεται λογοθεραπεια σε συγκεκριμενα πλεον θεματα πχ.για το ρ που δε λεει,για τα γενη κτλ.

Τελικα ετσι εγινε και ο μικρος απο περισυ μεχρι τωρα βελτιωθηκε παρα πολυ απο μονος του οποτε τωρα εχουν εντοπισει συγκεκριμενα θεματα πανω στα οποια θα ξεκινησει λογοθεραπεια και οχι στο συνολο του λογου.

Η συγκεκριμενη αναπτυξιολογος λεγεται οτι ειναι η καλυτερη και την εχω ακουσει απο περισυ απο 2-3 γνωστους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

αρμα η ευα πολυ εξελιγμενη ετσι??τα αγγλικα τα ξερει μια χαρα βλεπω.με τα δοντακια της πως παει??

ριτα ετοιμαζεσαι για τα γενεθλια?εγω εκλεισα σε παιδοτοπο για την δευτερα αν και εχω εναν ενδοιασμο.το σαββατο το επομενο γιορταζει κιολας και σκεφτομαι τωρα.να τα μεταφερω και τα γενεθλια μαζι με την γιορτη της?αλλα απο την αλλη ο καλος μου θελει να κανουμε τα γενεθλια την μερα που γεννηθηκε.:confused::confused::confused:

σας διαβαζω για την ομιλια που λετε.καλο ειναι μετα τα δυο να το κοιταζουμε λιγο το θεμα και πιο πολυ αυτο που λεει η αρμα.να βλεπουμε αν κατανοει αυτα που του λεμε του παιδιου.η ομιλια ερχεται δευτερα απλα ειναι ενα σημαδι που μπορει να μας κατευθυνει.

η λαζαρενια γλωσσα δεν βαζει μεσα.συνεννοουμαστε κανονικα και πινουμε και καφεδακια μαζι(αυτην νερο αλλα της λεω καφε )

φυσικα δεν τα λεει ολα καθαρα αλλα δεν με απασχολει.επισης βγαλαμε και τους κοινοδοντες και ηρεμησαμε καπως.παρατηρησα οτι μασαει και το κρεας κανονικα και μιλαει καλυτερα.

τωρα εχω να της κανω γενικες εξετασεις αιματος και να την παω και σε οδοντιατρο.

σε οφθαλμιατρο την πηγα και εδειξε ολα οκ.μου ειπε γυαλια ηλιου στα τρια της αλλα εγω θελω απο τωρα να της παρω.

με τα πατουσακια της ολα καλα ,οχι οτι δεν το χω αγχος αλλα ειναι κατι που φτιαχνεται.

εδω υπαρχουν πιο σημαντικα προβληματα.

υγεια πανω απο ολα!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Α Αρμακι μου, ναι δε ξερω τι τα πιανει ξαφνικα...και ο δικος μου ενω δεν εβαζε γενικοτερα πραγματα στο στομα του μου κανει κατι φορες τετοια ξαφνικα με μικριοπραγματα και κερματα και το κανει για επιδειξη.Το θεμα ειναι οτι νομιζω πλεον ξερουν να τα βγαζουν οποτε και το κανουν για πλακα και γελανε τα ατιμα ενω εμεις μενουμε με το εγκεφαλικο στην πορτα μας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααα !!!

Λαμπρινη νομιζω πως δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα..Το λέω απο προσωπικη εμπειρία καθως η νονα μας που ειναι και εκπαιδευτικος το εψαξε πολύ αυτο το θεμα και το εχουμε συζητησει εκτενώς.Το παιδακι της μιλησε στα 4 (νηπια) και δεν χρειαστηκε να κανει καμια απολύτως λογοθεραπεία γιατι προηγηθηκαν πολλοί ανιχτευτικοι ελεγχοι οι οποίοι βγηκαν αρνητικοί κι ας μην μιλούσε ο μικρός..

Ενδειξεις για λογοθεραπεια μπορει τις πιο πολλές φορες να ειναι όλα τα αλλα εκτος απο τον λόγο δλδ η μη κατανοηση λέξεων και εντολών, η αργη εξελιξη του παιδιου σε καποιους τομεις (πχ φαγητο, περπάτημα κα)..

Πάντως κι εγω ειχα την εντυπωση οτι τα κοριτσια στην αναπτυξη του λόγου και της ομιλιας ειναι πιο μπροστα, ενω αντιθετως στην κινητικη αναπτυξη το προβαδισμα εχουν τα αγορια..

Δεν μεταβίβασα σωστα την σκεψη μου μαλλον . Συμφωνω απολυτα σ΄αυτα που γραφεις ! Οταν λεω αξιολογηση της ομιλιας δεν αναφερομαι στο ποσες λεξεις λεει το παιδακι αλλα πια ειναι γενικα η ψυχοσωματοσυναισθηματική του αναπτυξη !

Εξελιξη της ομιλιας ειναι και το οτι το παιδι δειχνει αυτο που θελει με το δαχτυλο ή χρησιμοποιώντας εκφράσεις του προσωπου .

Γιαυτο και δεν ανησυχω . Η μικρη μου μπορει να μην λεει πολλες λεξεις αλλα η ψυχοσωματική της αναπτυξη ειναι πολυ καλή !

Ναι συνηθως στα κοριτσακια ειναι ετσι αλλα το δικο μου ειναι αγριοκάτσικο ! Ολα της ηλικιας της λενε πολυυυυ περισσοτερα αλλα κανενα δεν της παραβγαινει στην μπαλλα , στο τρεξιμο και στο σκαρφάλωμα :tongue:

Ριτα συμφωνω και θα επανελθω , με τραβαει τωρα !

Φιλια κοριτσια και καλο Σαβ/κο !!!!

ριτα ετοιμαζεσαι για τα γενεθλια?εγω εκλεισα σε παιδοτοπο για την δευτερα αν και εχω εναν ενδοιασμο.το σαββατο το επομενο γιορταζει κιολας και σκεφτομαι τωρα.να τα μεταφερω και τα γενεθλια μαζι με την γιορτη της?αλλα απο την αλλη ο καλος μου θελει να κανουμε τα γενεθλια την μερα που γεννηθηκε.:confused::confused::confused:

Και εγω για παιδοτοπο ελεγα αλλα ηθελα για Σαββατο την πρωτομαγια αλλά ο παιδοτοπος που θελω δεν ξερει αν θα λειτουργησει εκεινη τη μερα και ετσι περιμενω την απαντηση τους.

Εντωμεταξυ με την μικρη της ξαδερφης μου εχει 10 μερες διαφορα ο Γρηγορης και επειδη εχει σπιτι με κηπο μου επε μηπως θελαμε να τα κανουμε μαζι ..

Οποτε δε ξερω ακομα τι θα κανω ,περιμενω σημερα απαντηση απο τον παιδοτοπο και βλεπουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγω για παιδοτοπο ελεγα αλλα ηθελα για Σαββατο την πρωτομαγια αλλά ο παιδοτοπος δεν ξερει αν θα λειτουργησει εκεινη τη μερα και ετσι περιμενω την απαντηση τους.

Εντωμεταξυ με την μικρη της ξαδερφης μου εχει 10 μερες διαφορα ο Γρηγορης και επειδη εχει σπιτι με κηπο μου επε μηπως θελαμε να τα κανουμε μαζι ..

Οποτε δε ξερω ακομα τι θα κανω ,περιμενω σημερα απαντηση απο τον παιδοτοπο και βλεπουμε.

οποτε ουτε κι εσυ θα τα γιορτασεις την μερα που γεννηθηκε ε?

να μην στεβαχωριεμαι δηλ.

ριιτα εγω θα επελεγα τον κηπο χωρις να θελω να σε επηρεασω.

απο πολλες αποψεις ειναι καλυτερα!!!

ριτα το συνειδητοποιησες οτι κλεινουμε τα δυο???

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

οποτε ουτε κι εσυ θα τα γιορτασεις την μερα που γεννηθηκε ε?

να μην στεβαχωριεμαι δηλ.

ριιτα εγω θα επελεγα τον κηπο χωρις να θελω να σε επηρεασω.

απο πολλες αποψεις ειναι καλυτερα!!!

ριτα το συνειδητοποιησες οτι κλεινουμε τα δυο???

Καλε ναι κλεινουμε τα δυο!!!!!!Μεγαλωσαν παραα πολυ τα μικρα μας!!!Ανθρωπακια ολοκληρα.Τα καμαρωνω παρα πολυ!

Και εγω τον παιδοτοπο δεν τον προτιμω για να ειμαι ειλικρινης αλλά αν το κανω με την ξαδερφη θα αρκεστουμε στους πολυ κοντινους με παιδακια γιατι δεν ειναι τοσος ο χωρος της για να καλεσουμε και οι δυο οσους θελουμε.

Στο σπιτι φετος δεν εχω κουραγιο να το κανω,νιωθω πολυ κουρασμενη χωρια οτι περισυ διαπιστωσα οτι παραπηξαμε μεσα μεγαλοι μικροι οποτε θα αποφασιω σημερα ενα απο τα δυο ή παιδοτοπο ή αυλη της ξαδερφης .

Οχι δεν θα τα κανω ανημερα διοτι πεφτουν τεταρτη και ειναι πολυ δυσκολο ολοι εργαζονται και οι αποστασεις εδω στην αθηνα δε βοηθουν.Για αυτο ηθελα Σαββατο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι δικιο εχεις .κι εγω περυσι κουραστηκα πολυ και ειμαι και απο ταξιδι και προσπαθω να συμαζεψω τα ασυμαζευτα εδω μεσα.τωρα που το συζηταω μαλλον θα μεταφερθει σαββατο με την ονομαστικη της εορτη.ειναι η πρωτη της επισημη γιορτη και δεν θελω να μεινει ετσι.

ετσι οπως το λες για τον κηπο της ξαδερφης σου δικιο εχεις.αν εν εχετε και κοινους φιλους λιγο ακυρο.τι τιμες σου δωσανε για παιδοτοπο?

τα κανονιζουν ολα αυτοι ή θα ετοιμασεις κι εσυ ?

αχ μεγαλωσανε τα ζουζουνακια μας....πολυ με συγκινουνε τα ατιμα.φτεος θα σβησουνε κανονικα τα κερακια τους και θα πουνε και το τραγουδακι μονα τους!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες μόλις έβγαλα τα παπουτσάκια από τον φούρνο και ετοιμάζομαι να πάω αγορά να παραγγέιλω το βιβλίο για την πάνα..

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ τι όνειρο ήταν αυτό ? φαντάζομαι τρομάρα που πηρές και τι ανακούφιση όταν ειδές ότι είσαι στο κρεβατάκι σου ?

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ έχετε γενέθλια κιόλας αχ τα παιδάκια σας να τα χαίρεστε και στείλτε μας κανένα κομματάκι τούρτα προς τα δω στις έγκυες.

Εγώ στο θέμα λόγου κτλ δεν μπορώ να πάρω θέση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από τα λίγα που ρώτησα την παιδίατρο μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον καταλαβαίνει τι του λέω δεν υπάρχει πρόβλημα μπορεί αν μην μιλαει αλά επικοινωνούμε μια χαρά πουλιά στον αέρα πιάνει κάποια στίγμη θα μιλήσει

η κουνιάδα κάνει λογοθεραπεια στον γιο της αλά έως τα 4 δεν έλεγε ούτε μαμά και δεν τους άκουγε νόμισαν ότι δεν ακούει στην αρχή .

γενικά έχει μια πολύ παράξενη συμπεριφορά αυτό το παιδάκι και βγάζει συνεχεία κραυγές δεν έχει κάποιο πρόβλημα λένε………

ότι επειδή δεν μιλαει ουρλιάζει. ……….

Και κλοτσά και φτινι και να το ανεχόμαστε για να μην του δημιουργούμε μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα που ξεκίνησε και τα μαθήματα λόγου

Για την τούρτα έβαλα κ εγώ το 3 νούμερο.πήρα τα Παμπερς με τα 60 τμχ.η βάση είναι η μεγάλη χάρτινη που βάζουν στα ζαχαροπλαστεία στις τούρτες.

ΠETPOYΛA άλλος θα πλύνει πιάτα αύριο.δεν το βλέπω να έρχομαι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Για την τούρτα έβαλα κ εγώ το 3 νούμερο.πήρα τα Παμπερς με τα 60 τμχ.η βάση είναι η μεγάλη χάρτινη που βάζουν στα ζαχαροπλαστεία στις τούρτες.

ΠETPOYΛA άλλος θα πλύνει πιάτα αύριο.δεν το βλέπω να έρχομαι.

Καλησπέρα βικη πήρα 180 πάνες σε σύνολο θα μου φτάσουν?

Με τι τυλίγεις τις πάνες γράψε μου λίγο και τα υπόλοιπα υλικά από τα τζάμπα? Το απόγευμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...